سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehran
    كاربر فعال
    • Jan 2011
    • 1537

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
    آدم ها دو دسته اند....یا تپمپی دارند یا ندارند:D...مطالبی رو که بنده در مورد زیر خاکیام میزنم هیچ ربطی به قیمت کنونی یا گزارش نزدیک نداره بلکه فقط برای بیان کردن ارزش سهم هایی است که بازار بهشون توجه نداره اما ارزششون بسیار بالاست...یادمه اولین باری که مطلبی از تپمپی گفتم یکی از دوستان پیام خصوصی داد گفت من نمیدونم یه شرکت کوچیک تولید کننده پمپ چه ارزشی داره که میخواین چاقش کنین؟؟!! گفتم شما مطمئنی تپمپی یه شرکت کوچک تولید کننده پمپه؟؟ گفت بله:p...ازش چنتا سوال دیگه پرسیدم ج نداد و رفت...زیر مجموعه های اصلی تپمپی شامل شرکت های زیر هستند<پرتفوی اصلیه تپمپی>
    1-شرکت پمپیران : تپمپی مالک 100% این شرکت است که سرمایه پمپیران 80 میلیارد ریاله دقت کنید که سرمایه خود تپمپی 100 میلیارد ریاله یعنی تپمپی به ازا هر سهم 0.8 از این سهم دار
    ***این شرکت یه طرح توسعه عظیم داره که در سال 90 راه اندازی شده...
    بهای تمام شده هر سهم پمپیران برای تپمپی 75 تومانه...eps این سهم 50 تومانه....

حال قیمت هر سهم پمپیران رو با سود 50 تومانی 350 تومان در نظر میگیریم<دقت کنید ارزش بلوک 100% بیش از 700 تومان برای هر سهمه اما ما 350 تومان در نظر میگیریم>
    ارزش پمپیران با قیمت 350 تومان میشود 28 میلیارد تومان<باز هم دقت کنید سرمایه تپمپی 10 میلیارد تومانه>
    2-بانک سامان...تپمپی با افزایش سرمایه 33% بانک سامان که در تیر ماه انجام شد مالک حدود 67 میلیون سهم بانک سامان شد ...<قبل از افزایش حدود 51 میلیون داشت>
    قیمت تمام شده هر سهم بانک سامان برای تپمپی 84 تومان است سود هر سهم بانک سامان امسال 50 تومان اعلام شده یعنی بانک سامان حداقل سهمی 400 تومان می ارزد....
    حال 67 میلیون را ضرب در 400 تومان بکنبد....... 67000000*400=26800000000
    یعنی تپمپی 10 میلیارد تومانی حدود 27 میلیارد تومان بانک سامان داره..
    این دو مورد فقط بخشی از پرتفوی تپمپی است دیر وقت است و خسته ام اما درصد مالکیت تپمپی در دیگر شرکت ها را مینویسم اگر دوستان خواستند فردا یا هر وقت دیگری یکی یکی دیگر زیر مجموعه هاشو بررسی میکنیم.......
    پرتفوی تپمپی:
    1-100% پمپیران
    2-4% بانک سامان
    3-85% نوید موتور
    4-60% نوید سهند
    5-100% آذر فولاد گداز
    6-72% راهبران آب شرب ایران
    7-100% پیوند آویژه
    8-55% سمنان انرژی
    9-50% تلمبه سازان تبریز
    10-11% پمپ پارس
    11- 1% بیمه سامان

< به این سهم به قصد نوسانگیری نگاه نکنید با ورود بان سامان خیلی چیزا تغییر میکنه >

دوستان دیگر خصوصا باربد عزیز..حامد گل و مصطفی..محمود..یاسر..فرهاد و همه دوستان دیگر نظرشونو درباره اطلاعاتی که از این سهم دادم و ارزش این سهم بیان کنند...

به قول حشمت خان :-bd افتاد:-bd

نظر

• احمدخان
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2032

فن اوا
      شاید زیر خاکی باشد.

نظر

• حامد24
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2532

مهران جان درخصوص تپمپی که نظرها رو جویا شدید
        باید بگم که همه ی گفتنی ها رو شما گفتید >:d< دیگه چیزی به ما نرسید:(
        فقط یک نکته هست و اون اینکه بنظر من در بازارهایی که تعادل نسبی برقراراست دقیقا مثل بازار امروز که هم منفی داشت وهم مثبت سهمهایی از قبیل همین تمپپی بیشتر مورد توجه فعالان قرار میگیرند جدای از شرایط بنیادی مناسبی که دارد ومیتواند محرک روند روبرشد سهم باشد اگر فرض رو بر این بگیریم که در ماه رمضان بازار دقیقا مثل بازار امروز بازار متعادلی باشد (کما اینکه در سالهای گذشته به همین صورت بوده) باید متظر اقبال هرچه بیشتر سهامداران به سهمهای این چنینی باشیم
        ضمن اینکه ورود بانک سامان به فرابورس هم نزدیک است که همین امر میتواند این اقبال به تپمپی را دوچندان کند.
        یل یاتار ، طوفان یاتار
        یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• nazanin
          عضو عادی
          • Jun 2011
          • 289

باسلام خدمت عزیزان ازقندیها خبری ندارید مثل قثابت

نظر

• حامد24
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 2532

در اصل توسط nazanin پست شده است View Post
            فعلا خبر خاصی نیست جهانی شکر هم بعد از رشد مناسبی که در هفته ی گذشته داشت در حال حاظر در حوالی قیمت 31 دلار به صورت خنثی معامله میشود
            به هر حال از هفته ی اینده ی اگر اتفاق خاصی نیافته دوباره وارد سهم میشویم .
            یل یاتار ، طوفان یاتار
            یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• باربد
              Banned
              • Aug 2025
              • 3256

قیمتهای داخلی رو به افزایش
              قیمتهای جهانی...
              به نظرم بازی دوباره باید شروع بشه

نظر

• mohseni1353
                كاربر فعال
                • Jan 2011
                • 1010

باربد جان خرید فسرب رو چه قیمتی انجام دادید جساراتا و فکر میکنید بازی سهم شروع شد؟ این سهم بازار که مثبت بود منفی خورد (دیروز ) امروز که اکثر سهم های شاخص منفی بودند مثبت خورد میتونید راهنمایی بفرمایید متشکرم

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

مهران جان به قول حامد تو که همه چیزو گفتی که:)
                  زمان عرضه بانک سامان حدودا کی خواهد بود؟
                  راستی مهران تو آخرین اطلاعیش تعداد سهمای سامانشو 51 میلیون زده که.چندتا سهم داره بالاخره؟
                  بیشترین تاثیرو خوب مسلما ورود سامان میگذاره که البته خیلی زیاده تاثیرش :d
                  وضعیت پورتفوهای دیگشم بعضا بررسی کردم اونا هم شرایط مناسبی دارند. مثلا نوید سهند که تپمپی 13 میلیون سهمشو داره و قیمت تمام شدش 120 تومانه با سرمایه 2.3 میلیاردی 2.7 سود انباشته داره و 45 تومان سودش بوده. در کل وضعیت بنیادی خیلی مناسب به نظر می رسه. از منظر تکنیکالم که دوستان گفتند 300-310 مقاومت داره درسته؟
                  إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• باربد
                    Banned
                    • Aug 2025
                    • 3256

من دیروز بامحمود خان سر 250 به توافق رسیده بودیم
                    اما برای 2 ریال ما رو جا گذاشت ما هم کمی بالا تر خریدیم
                    تو تاپیک فسرب توضیح کاملی داده ام
                    این سهم بازیش جالبه
                    به اندازه یکسال خودش و پسرش (فسرب ح) به من سود داده اند
                    اما بازی سهم
                    از دید من شروع شده اما بر فرض خطای سیستماتیک من چیزی را از دست ندادم در محدوده حمایتی خرید کرده ام بی برو برگرد امکان خروج را دارم
                    پس درصد سود به ضرر م بسیار بالای
                    آخرین ویرایش توسط باربد؛ 2011/07/25, 16:43.

نظر

• باربد
                      Banned
                      • Aug 2025
                      • 3256

دوستان این نمیزارم تو حساب گروهی
                      اما نیم نگاهی به باما داشته باشید
                      صعود قشنگی توش خوابیده

نظر

• mohseni1353
                        كاربر فعال
                        • Jan 2011
                        • 1010

شما پیشنهاد خرید در چه قیمتی را میکنید در خصوص باما باربد جان

نظر

• بنان
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 840

نازنين خانم تو قنديها برو سراغ قشيرين با پي بر اي 2/8 يعني حدودا نصف پي بر اي بقيه قنديها تو اين چند روز هم صندوق بازنشستگي هرچي داشت خالي كرد براي همين خوشبختانه منفي خورد و به پايينتري حد خودش رسيده حالا اگر فردا بتوني روي منفي بخري عاليه كلا زير 200 بگيري گين خوبي فكر كنم توش خوابيده

نظر

• باربد
                            Banned
                            • Aug 2025
                            • 3256

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
                            شما پیشنهاد خرید در چه قیمتی را میکنید در خصوص باما باربد جان
                            من تکنیکالی نیستم
                            اینو اساتید فن بهتر میتونند خدمت شما عرض کنند
                            اما یک مثال میزنم برای کسی که کبافق خریده باشه 3000 و 3400 و3900 زیاد فرقی نداره
                            چون الان کبافق 7000 تومنه
                            باما هم همینه برای منی که قبل مجمع خریدم و شما که میخوای بخری با دید میان مدت همون سود را میکنه با کمی بالا یا پایین

نظر

• mehran
                              كاربر فعال
                              • Jan 2011
                              • 1537

در اصل توسط Yasser پست شده است View Post
                              مهران جان به قول حامد تو که همه چیزو گفتی که:)
                              زمان عرضه بانک سامان حدودا کی خواهد بود؟
                              راستی مهران تو آخرین اطلاعیش تعداد سهمای سامانشو 51 میلیون زده که.چندتا سهم داره بالاخره؟
                              بیشترین تاثیرو خوب مسلما ورود سامان میگذاره که البته خیلی زیاده تاثیرش :d
                              وضعیت پورتفوهای دیگشم بعضا بررسی کردم اونا هم شرایط مناسبی دارند. مثلا نوید سهند که تپمپی 13 میلیون سهمشو داره و قیمت تمام شدش 120 تومانه با سرمایه 2.3 میلیاردی 2.7 سود انباشته داره و 45 تومان سودش بوده. در کل وضعیت بنیادی خیلی مناسب به نظر می رسه. از منظر تکنیکالم که دوستان گفتند 300-310 مقاومت داره درسته؟
                              عرضه بانک سامان را بنده شنیده ام اواسط شهریور و ارائه اطلاعات دقیق 3 ماهه و سهامدران<البته سامان خودش وقتی وارد بازار شه یه گزینه عالی واسه خریده>
                              تپمپی قبل از افزایش سرمایه 33% بانک سامان حدود 51 میل بانک سامان داشته<البته زیر مجموعه هاشم زیاد بانک سامان دارن که زیر 1% هستند حال 51 میلیون را بعلاوه 16.8 میلیون کنید ....میگم تنها حدود 67 میل داره با زیر مجموعه هاش فک میکنم حدود 70 تا....

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                                عرضه بانک سامان را بنده شنیده ام اواسط شهریور و ارائه اطلاعات دقیق 3 ماهه و سهامدران<البته سامان خودش وقتی وارد بازار شه یه گزینه عالی واسه خریده>
                                تپمپی قبل از افزایش سرمایه 33% بانک سامان حدود 51 میل بانک سامان داشته<البته زیر مجموعه هاشم زیاد بانک سامان دارن که زیر 1% هستند حال 51 میلیون را بعلاوه 16.8 میلیون کنید ....میگم تنها حدود 67 میل داره با زیر مجموعه هاش فک میکنم حدود 70 تا....
                                اگه تو شهریور عرضه بشه یعنی تا دو ماه آینده ارزش شرکت 3-4 برابر می شه که حدوداً.درسته؟ اگه عرضه سامان انقدر نزدیک باشه به نظر من حجت تمامه واسه خرید!
                                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

در حال کار...
                                X