سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حامد24
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 2532

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
    با این حمایت مناسب که روند سهم رو از منفی به مثبت کشوند ;) و با این قیمت پایانی فردا روند متفاوتی رو شاهد خواهیم بود .
    تبریک کطبس هم صف خرید شد <:-p
    یل یاتار ، طوفان یاتار
    یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

تشکر میکنم از اون دوست عزیزی که امروز حجم منگنزو تکمیل کرد;)
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• حامد24
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2532

انصافا این سایت و این تایپک تبدیل شده به بهترین تایپک سود رسان در بین سایتهای بورسی دیگه >:d<
        هر سهمی که معرفی میشه بالافاصله بعد از چند دقیقه صف خرید میشه حالا بچه های تالار بورس تازه میخوان از تایپک ما بزنن و باهم متحد بشن =))
        یل یاتار ، طوفان یاتار
        یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• mehran
          كاربر فعال
          • Jan 2011
          • 1537

دوستان عزیزی که از جناب باربد چه در تاپیک های مختلف و چه در پیام خصوصی سوال میپرسند .........

دلیل کمی تاخیر در جواب سوالات یا عدم حضور ایشون بر خلاف روزهای قبل سفری است که دارند و مشکلات ارتباط اینترنتیشون که قطع میشه البته گفتند که در اولین فرصت و دسترسی به یه مکان مناسب و یک ارتباط دائم بدون قطعی قطعا بنده و سایر دوستان رو از حضورشون بهره مند میسازند........

چرا اون 240 تا منگنز رو ندادین؟ یعنی یه مسلمون پیدا نشد همکاری کنه؟:d
          آخرین ویرایش توسط mehran؛ 2011/08/21, 12:03.

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
            دوستان عزیزی که از جناب باربد چه در تاپیک های مختلف و چه در پیام خصوصی سوال میپرسند .........

دلیل کمی تاخیر در جواب سوالات یا عدم حضور ایشون بر خلاف روزهای قبل سفری است که دارند و مشکلات ارتباط اینترنتیشون که قطع میشه البته گفتند که در اولین فرصت و دسترسی به یه مکان مناسب و یک ارتباط دائم بدون قطعی قطعا بنده و سایر دوستان رو از حضورشون بهره مند میسازند........

چرا اون 240 تا منگنز رو ندادین؟ یعنی یه مسلمون پیدا نشد همکاری کنه؟:d
            را دستت نبود مهران 240 تا دیگه بدی...
            یکم از سهم بابای امید میدادین;) خودش که هیچی نمیده
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
              انصافا این سایت و این تایپک تبدیل شده به بهترین تایپک سود رسان در بین سایتهای بورسی دیگه >:d<
              هر سهمی که معرفی میشه بالافاصله بعد از چند دقیقه صف خرید میشه حالا بچه های تالار بورس تازه میخوان از تایپک ما بزنن و باهم متحد بشن =))
              یکی نیست بگه اینا که واسه شما (تالار بورسیا) آرزوئه واسه ما خاطره اس....

نظر

• mehran
                كاربر فعال
                • Jan 2011
                • 1537

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                را دستت نبود مهران 240 تا دیگه بدی...
                یکم از سهم بابای امید میدادین;) خودش که هیچی نمیده
                نزن این حرفارو تو که دیگه میشناسیش بهش آخر وقت گفتم ما کارگزارمون سیستمو بست<کارگزار ما چون خیلی زحمت کش هستن ساعته 11.57 سیستمو میبنده:d> 240 تا دونه بده یجوری گفت 240 تا انگار گفتم 24 هزار تا بده بعدم دیگه دیر شده بود........باباشم گفته سهامم به 1300 که رسید واسم بفروش<بگذریم از این بحث>

***یادته گفتم مشکلم با قند پیرانشهر چیه؟؟ معاملاته امروزو ببین؟

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

نزن این حرفارو تو که دیگه میشناسیش بهش آخر وقت گفتم ما کارگزارمون سیستمو بست<کارگزار ما چون خیلی زحمت کش هستن ساعته 11.57 سیستمو میبنده:d> 240 تا دونه بده یجوری گفت 240 تا انگار گفتم 24 هزار تا بده بعدم دیگه دیر شده بود........باباشم گفته سهامم به 1300 که رسید واسم بفروش<بگذریم از این بحث>

***یادته گفتم مشکلم با قند پیرانشهر چیه؟؟ معاملاته امروزو ببین؟
                  بخاطر پر نشدن حجم میگی؟

نظر

• سپه
                    كاربر فعال
                    • Dec 2010
                    • 790

حامد جان دوستان زیادی این نکته را گفته اند و همین درخواست رو دارن........

نمیدونم کسی منو اینجا میشناسه یا نه اما من حتی به نزدیکترین دوستام هم امروز هم زمان با اعلام تو این تاپیک اسم سهم رو گفتم<البته به جز 2 نفری که خب حتما خریدامون باید با هم باشه> امیدوارم این جمله من رو باور کنید اما حتی کد برادرم که معمولا براش خریدای خوبی دارم امروز تو صف موند و گیرش نیومد چون کارگزارش دیر اومد و نتونست درخواست بده کلی شاکی شد که چرا اینجوری اعلام کردی من داداشتم.گفتم دیگه قول داده بودم و بچه ها هم نقد شده بودن اگه بعد از نقد شدنشون جا میموندن واقعا عذاب وجدان میگرفتم....................................

***اگه میخواید که دل و روده سهم رو بریزم بیرون همین الآن اگه خریداتون تکمیل نشده هم فردا میگم..............هرچی دوستان صلاح بدونن....

فک کنم خریدای دوستان تموم شده باشه( نشده باشه هم ه دیگه گیرشون نمی اد. مثه خودم که گیرم نیومد تافردا . )

جهت اموزش ما مبتدیا دل وروده این سهم رو میشه بریزن برون
                    هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• mehran
                      كاربر فعال
                      • Jan 2011
                      • 1537

بخاطر پر نشدن حجم میگی؟

دقیقا این یعنی اوج اعصاب خرد کنی....هیچ همکاری نمیکنن............

نظر

• باربد
                        Banned
                        • Aug 2025
                        • 3256

اولا سلام
                        دوما خسته نباشید
                        بعدا برای 240 دونه اینقدر چونه نزنید
                        و در اخر اینکه بنده طبق گفته مهران جان در سفر هستم و کمی با اینترنت مشکل دارم
                        اما در کمنگنز
                        کطبس فعلا فروشنده نباشید
                        هر دو برای سه شنبه هم خریدنی و صف خرید خواهند بود
                        در ضمن قصد تعریف ندارم
                        ولی اگر بازده بچه های این سایت به مراتب از میانگین بازده تمام سایتها بالاتره
                        به خاطر دوستی و همدلی بین همه کاربرهای اونه که با تمام وجود برای دوستانشون تلاش میکنند
                        که بنده صمیمانه دست گرم همشون را میفشارم

نظر

• mehran
                          كاربر فعال
                          • Jan 2011
                          • 1537

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
                          فک کنم خریدای دوستان تموم شده باشه( نشده باشه هم ه دیگه گیرشون نمی اد. مثه خودم که گیرم نیومد تافردا . )

جهت اموزش ما مبتدیا دل وروده این سهم رو میشه بریزن برون
                          خریدای خودمون هم هنوز تکمیل نشده.............اما اگه دوستان بخوان رو چشم تو این 2 روز تعطیلی دل...روده...کبد...کلیه حتی لوز المعده سهم هم میریزم بیرون فقط اگه زیر 18 سالتونه یا بچه زیر 18 سال تو خونه دارین نگاه نکنه خطرناکه حسن...=))

نظر

• باربد
                            Banned
                            • Aug 2025
                            • 3256

تشکر میکنم از اون دوست عزیزی که امروز حجم منگنزو تکمیل کرد;)
                            ;)

نظر

• hamed89
                              Banned
                              • Aug 2025
                              • 617

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                              اقا چه جالبه زیر خاکی ها اکثرا با
                              ک
                              شروع میشن الان
                              کبافق
                              کمرجان
                              کمنگنز
                              کسرا
                              کطبس
                              ک......
                              این یکی در حال بررسیه
                              شناور لازم را نداره متاسفانه
                              اون یکیش رو کماسه نزار که چند ماه گیرش بودم اساسی سهامداراش تعطیلند

نظر

• باربد
                                Banned
                                • Aug 2025
                                • 3256

خوب اما برسیم به این سرو بالا بلند خودمون که وقتی تو زیر خاکی معرفی شد نهالی بیش نبود

کبافق
                                الان داشتم تو سایتهای همسایه میخوندم که دوستانی که این سهم را ندارند چیز هایی میگفتند که اره دیگه این سهم بازیش تمومه
                                از فردا صف فروشه و این حرفها
                                از یکی از دوستان میخوام پست بعدی بنده را تو تاپیک جوک ترین صف خرید امروز نقل قول کنند

نظر

در حال کار...
                                X