صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mostafa1384
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 73

اقای شفاف سازی طبق معمول دیر تر از همه دست پر تر از همه میاد منتظر تحلیل بازار امروز توسط شما هستیم با تشکر

نظر

• aryana
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 88

فردا برای خرید کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
      غبشهر یا غمارگ؟
      با سهم ازدواج نکنید!!!

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 2880

در اصل توسط mostafa1384 پست شده است View Post
        اقای شفاف سازی طبق معمول دیر تر از همه دست پر تر از همه میاد منتظر تحلیل بازار امروز توسط شما هستیم با تشکر

با سلام

دوستان عزیز با تحلیل و اعداد و ارقام سهم رو بخرید و بعد حالشو ببرید
        از روی شایعات سهم نخرید
        اینکه به فرض مثال تمام سهام های گروه غذائی صف خرید هستند هر چی گیرتون آومد نخرید

من مثل همیشه تو تاپیک همسایه با آقای پرریسک اختلاف پیدا کردم
        زمانی که غپینو رفت بالای 600 تومان و صف خریدوشو نمی دادند یک جمله نوشتم " دوستان عزیز مواظب غپینو باشید داره خطرناک می شه "
        آقای پرریسک جواب دادند با این شایعاتی که از سود غپینو به گوش می رسه 1000 تومان هم مفت است

خوب غشان رو هم دیدیم و.... همه و همه صف فروش

گزارش بسیار ضعیف سه ماهه گروه غذائی باعث صف فروش شدن همه اونا شد

اما غبشهر با اون گزارش عالی 6 ماهه مسیر خودشو از تمام غذائی ها جدا کرد اگر عده ای سهامدار جو گیر نشده بودند حتی امروز هم صف خریدش هم نمی ریخت
        غبشهر با p/e برابر 4و5 چرا باید ترس داشته باشه مگر مثل غپینو - غشان و... p/e بالای 10 دارند

غبشهر همه چیزش برعکس غذائی هاست
        1- غبشهر p/e بسیار پایین داره بقیه غذائی ها p/e بسیار بالا
        2- گزارش 3 ماهه و 6 ماهه غبشهر عالی - فوق العاده بود گزارش 3 ماهه بقیه غذائی ها دور از انتظار
        پس باید در صف بودن برعکس اونا باشه غبشهر صف خرید و بقیه غذائی ها صف فروش

نظر

• AMIR2000
          عضو عادی
          • Apr 2013
          • 180

اجبار فروش

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
          وتوسم که جیگرم بود فروختم برای خرید این سهم.........:D
          نمیگذارند که یک سبد همگن داشته باشیم.اینقدر میفروشند تا منم مثل شما تک سهم بشم.هر چند تک سهم شدن هم کار درستی نیست.....:D
          علی جان سلام ، من هم مجبورم فردا شیران بفروشم چون به کارگزاری گفته بودم از هر دو سهم غمارگ و غبشهر بخره و راستش چند روز بود که تو صف خرید بودم تا اینکه امروز موفق شد واسم بگیره .در حالیکه به اندازه یکی نقدینگی دارم و فکر نمیکردم بتونه هر دو رو شکار کنه . به نظرت فردا از خود غمارگ مقداری بفروشم یا اینکه نه ،شیران رو ردش کنم ؟

نظر

• بابامجید
            عضو عادی
            • May 2012
            • 31

در اصل توسط dr.copper پست شده است
            نقل قول از آقای درخشانی:

در مورد غبشهر دو تا خبر رسیده دستم .

1 : مجوز افزایش ظرفیت به 500 هزار تن رو گرفتند و قصد افزایش بیشتر رو هم دارند !

2 :مجوز افزایش سرمایه 210 درصدی گویا قطعی شده .

اگر این دو خبر در کنار یه افزایش نرخ 20 درصد واقعیت داشته باشه غبشهر سال بعد حداقل 2400 تومن سود میسازه ! با سود 1500 تومنی امسال یعنی یه چیزی در حدود ....

وقتی غبشهر 1000 تومنم بود از این تحلیلا میزدیم کسی جدی نمیگرفت

[B]www.ranfor.blogfa.com[/B]

نظر

• pishva
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 94

ممنون جناب شفاف سازي از اطلاعاتتون بنظر م الان بايد غمارگ رو با غبشهر عوضش كرد

نظر

• Alidadash
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 959

با سلام بر شفاف سازی عزیز، نظرت در مورد وبشهر چیه؟ به نظرت نگه دارم واسه مجمع 14 مرداد یا اینکه رو ضرر بفروشم و به غبشهر اضافه کنم؟ اشتباه کارگزاری این سهمو به جای غبشهر انداخت تو سبد من، دلم به مجمع خوش بود که اونم هیچ بود، هرچند میشه امیدوار بود بهش
                سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• Mohsen 1348
                  عضو عادی
                  • Feb 2013
                  • 83

..

نظر

• شفاف سازی
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 2880

در اصل توسط Alidadash پست شده است View Post
                    با سلام بر شفاف سازی عزیز، نظرت در مورد وبشهر چیه؟ به نظرت نگه دارم واسه مجمع 14 مرداد یا اینکه رو ضرر بفروشم و به غبشهر اضافه کنم؟ اشتباه کارگزاری این سهمو به جای غبشهر انداخت تو سبد من، دلم به مجمع خوش بود که اونم هیچ بود، هرچند میشه امیدوار بود بهش

با سلام
                    در خصوص وبشهر اطلاع چندانی ندارم
                    دوستان در خصوص بعضی از شرکت های سرمایه گذاری حواصتون باشه وبهشر اونطوری می دونم دو سه مرحله افزایش سرمایه داده سرمایه اش سنگین شده قیمت ورود خیلی مهمه
                    چند ماه پیش 170 - 180 تومان بوده الان 380-390
                    سهم های مفت نسبت به وبشهر خیلی زیادند سهم هایئ که سفته بازی در اونا خیلی کمه ولی اینده اونا تضمین شده است پارسان - شیراز - کرماشا - شخاص - شپدیس
                    در خصوص تبدیل به غبشهر کمی دیر شده هر چند غبشهر اهداف بالایی داره ولی در دو سه آینده
                    وبشهر آخرین سودش 37 تومان است اگر سودش دو برابر بشه می شه 72 تومان الان تواین قیمت ها با سود 70-80 سهم های کوچک تر و چابک تر زیادی وجود داره

نظر

• AMIR2000
                      عضو عادی
                      • Apr 2013
                      • 180

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                      با سلام
                      در خصوص وبشهر اطلاع چندانی ندارم
                      دوستان در خصوص بعضی از شرکت های سرمایه گذاری حواصتون باشه وبهشر اونطوری می دونم دو سه مرحله افزایش سرمایه داده سرمایه اش سنگین شده قیمت ورود خیلی مهمه
                      چند ماه پیش 170 - 180 تومان بوده الان 380-390
                      سهم های مفت نسبت به وبشهر خیلی زیادند سهم هایئ که سفته بازی در اونا خیلی کمه ولی اینده اونا تضمین شده است پارسان - شیراز - کرماشا - شخاص - شپدیس
                      در خصوص تبدیل به غبشهر کمی دیر شده هر چند غبشهر اهداف بالایی داره ولی در دو سه آینده
                      وبشهر آخرین سودش 37 تومان است اگر سودش دو برابر بشه می شه 72 تومان الان تواین قیمت ها با سود 70-80 سهم های کوچک تر و چابک تر زیادی وجود داره
                      استاد شفاف سازی سلام ، اگه خاطرتون باشه چند روز قبل فرمودید هر دو سهم عالی هستند . در خرید آنها درنگ نکنید ما هم چند روز تو صف خرید نشستیم تا بالاخره امروز موفق به خرید هر دو سهم شدیم ولی ظاهرا گفته میشه فعلا غبشهر بهتره و غمارگ توی این قیمتها جالب نیست . در متن بالا هم شما راجع به ارزندگی غمارگ مثل گذشته صحبتی نکردید . خواستم خواهش کنم نظرتون رو راجع به غمارگ بیان بفرمایید . ممنونم

نظر

• شفاف سازی
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 2880

در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Post
                        استاد شفاف سازی سلام ، اگه خاطرتون باشه چند روز قبل فرمودید هر دو سهم عالی هستند . در خرید آنها درنگ نکنید ما هم چند روز تو صف خرید نشستیم تا بالاخره امروز موفق به خرید هر دو سهم شدیم ولی ظاهرا گفته میشه فعلا غبشهر بهتره و غمارگ توی این قیمتها جالب نیست . در متن بالا هم شما راجع به ارزندگی غمارگ مثل گذشته صحبتی نکردید . خواستم خواهش کنم نظرتون رو راجع به غمارگ بیان بفرمایید . ممنونم

با سلام
                        من گفتم هر دو رشد خواهند کرد هر دو رشد کردند بار ها گفتم غبشهر بهتر از غمارگ هستش و خود من غمار گ رو تبدیل به غبشهر کردم
                        دوستان دیگه خود به قیمت هایی که توصیه به خرید می شه دقت کنند به محض بازگشائی گفته شد در قیمت های 3500تا 3700 مفت هستش همان موقع 2 روز هر چی می خواستی می تونستی بخری
                        تو هر قیمتی توصیه به خرید نمی شه ولی توصیه به نگهداری می شه

نظر

• علیرضا123
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1605

در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Post
                          علی جان سلام ، من هم مجبورم فردا شیران بفروشم چون به کارگزاری گفته بودم از هر دو سهم غمارگ و غبشهر بخره و راستش چند روز بود که تو صف خرید بودم تا اینکه امروز موفق شد واسم بگیره .در حالیکه به اندازه یکی نقدینگی دارم و فکر نمیکردم بتونه هر دو رو شکار کنه . به نظرت فردا از خود غمارگ مقداری بفروشم یا اینکه نه ،شیران رو ردش کنم ؟
                          سلام امیرجان...غبشهر کوتاه مدت و میان مدت سهم خوبیه.غمارگ کوتاه مدت سود بالای را نمیتونید شناسایی کنید.اما میان مدت خوبه.
                          در مورد شیران و فروش شیران.....چون این سهم را ندارم نمیتونم در موردش حرف بزنم.

نظر

• bahary
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 2510

از ساعت 11 منتظر صف خرید غبشهر باشید. ورود نکردگان از این فرصت منفی خوردن استفاده کنند.

نظر

• هاشمی
                              عضو عادی
                              • May 2013
                              • 27

بهاری عزیز وبهشر چرا اینجوری شد من 379 گرفتم اتان خیلی افت کرد چرا؟

نظر

• علیرضا110
                                عضو عادی
                                • May 2011
                                • 113

غبشهر منفی شد. عجیب است. سهمی با این مقدار سود نباید در چنین قیمتی منفی شود.

نظر

در حال کار...
                                X