صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • immortal44
    عضو عادی
    • Jan 2013
    • 252

در اصل توسط motenaweb پست شده است View Post
    با سلام
    به نظر شما غبشهری که الان 4250 تومن هست ، ظرف چه مدتی میتونه 5800 رو ببینه؟ این سهم بسیار خوبی است. اما سهامی هم هست که هم قیمت کم تری دارد و هم احتمال رشد خیلی بالا. مثل پتروشیمی و خودروهایی که الان تو قیمت اسمی و کف هستند. به نظر شما غبشهر و شیران رو تا چه میزان از سبد سهام قرار بدیم بهتر است؟ پیش بینی شما از سود سالانه غبشهر چقدر است؟

باتشکر

با سلام ،دوست عزیز، هم شیران و هم غبشهر سهم های بسیار ارزندهی هستن هر دو هم کف قیمتی، هر دو پوشش 6 ماه عالی دادند و با بد اقبالی بازار مواجه شدند.
    غبشهر که منتظر تایید افزایش سرمایش هست که البته یکی از دوستان می گفت تایید شده وشیران منتظر معامله بلوکی . در کل پیش بینی بنده این است که غبشهر در این قیمت خریداری کنین تا 1 ماه دیگه 35% و شیران تا یک ماه ذیگه 25% رشد دارند.
    آنچه ما هر روز اینجا می گوییم این است که موفقیت ما کاملا بستگی به موفقیت اجتماع مان دارد. (abraham linzen )

نظر

• بنان
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 840

در اصل توسط immortal44 پست شده است View Post
      با سلام ،دوست عزیز، هم شیران و هم غبشهر سهم های بسیار ارزندهی هستن هر دو هم کف قیمتی، هر دو پوشش 6 ماه عالی دادند و با بد اقبالی بازار مواجه شدند.
      غبشهر که منتظر تایید افزایش سرمایش هست که البته یکی از دوستان می گفت تایید شده وشیران منتظر معامله بلوکی . در کل پیش بینی بنده این است که غبشهر در این قیمت خریداری کنین تا 1 ماه دیگه 35% و شیران تا یک ماه ذیگه 25% رشد دارند.
      غبشهر و غمارک تو هفته گذشته خوب اصلاح کردن بنظر میاد یکشنبه با صف خرید ببندن و ابتدای بازار فرصتیست برای خرید تو فیمتهای متعادل ضمن اینکه شنیدم یکشنبه 2تا از حقیقیهای بزرگ بازار قصد دارن درصورت احساس برگشت این 2 سهم بسرعت سهمو جمع کنن

نظر

• motenaweb
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 226

ممنونم. این اعداد 35 و 25 رو

در اصل توسط immortal44 پست شده است View Post

نظر

• ارانوس
          عضو جدید
          • Jul 2013
          • 10

با سلام.جناب بنان این ادبیات برای من خیلی جالب و از طرفی تعجب آور...
          میشه بگین شما از کجا خبر دارید ک سهم قراره ببنده؟؟؟ن شما از خیلی ها شنیدم ک روز و حتی ساعت تعیین میکنند برا باز و بسته شدن سهم!!!اگه در سازمان نفوذ دارید ک خدا خیرت بده ب بچه ها اطلاع رسانی میکنی و اگه تکنیک خاصی دارید لطفا توضیح بدید ک برای بقیه قابل فهم باشه در غیر این صورت جو سازی بی دلیل جز ترس احساس دیگه ای ب خریدار منتقل نمیکنه
          سهم ارزنده هست درست و بنده60درصد سبدمه غبشهره ولی ب دلیل رشد قابل توجه سهم ایجاد جو در تاپیک اصلا ب صلاح نیست
          بزاریم سهم راه خودشو بره ک قطعا با توجه ب گذارش6 ماهه فوق العادش راهی جز صعود نداره....

نظر

• علیرضا123
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1605

این سهم تا 3000 تومن میاد پایین.احتمالش هست.کسی فروشنده هستش الان بفروشه بهتره.سهم را خراب نکنید .سرمایتون هم از بین نبرید.این سهم از بدترین سهمهای بازاره.............نه فاندی داره......نه برنامه ای برای تولید......

نظر

• علیرضا123
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1605

در اصل توسط ارانوس پست شده است View Post
              با سلام.جناب بنان این ادبیات برای من خیلی جالب و از طرفی تعجب آور...
              میشه بگین شما از کجا خبر دارید ک سهم قراره ببنده؟؟؟ن شما از خیلی ها شنیدم ک روز و حتی ساعت تعیین میکنند برا باز و بسته شدن سهم!!!اگه در سازمان نفوذ دارید ک خدا خیرت بده ب بچه ها اطلاع رسانی میکنی و اگه تکنیک خاصی دارید لطفا توضیح بدید ک برای بقیه قابل فهم باشه در غیر این صورت جو سازی بی دلیل جز ترس احساس دیگه ای ب خریدار منتقل نمیکنه
              سهم ارزنده هست درست و بنده60درصد سبدمه غبشهره ولی ب دلیل رشد قابل توجه سهم ایجاد جو در تاپیک اصلا ب صلاح نیست
              بزاریم سهم راه خودشو بره ک قطعا با توجه ب گذارش6 ماهه فوق العادش راهی جز صعود نداره....
              وقتی میاند حرف از تارگت بالای 10000 تومنی میزنند .....خریدار این سهم را با غمهرام و غپینو اشتباه میگیره.........
              یکی نیست بگه اگر تحلیلی دارید بزارید ....ندارید ....این شایعات چیه درست میکنید برای سهم.

نظر

• Alidadash
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 959

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                این سهم تا 3000 تومن میاد پایین.احتمالش هست.کسی فروشنده هستش الان بفروشه بهتره.سهم را خراب نکنید .سرمایتون هم از بین نبرید.این سهم از بدترین سهمهای بازاره.............نه فاندی داره......نه برنامه ای برای تولید......
                راست میگی علیرضا، برم زود بفروشم که سرمایم گیره الکی، برم کلی بانکی و خودرویی و سیمانی بخرم، خودمونو تو این روغن دونی حبس کردیم الکی، نه سود درست درمونی، نه گزارش خوبی، نه افزایش سرمایه ای، الان میرم همشو تو منفی کامل عرضه میکنم.
                سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• Gestapo
                  عضو عادی
                  • Feb 2013
                  • 131

منتظر صف فروششم که یکم بخندم...

نظر

• علیرضا123
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1605

در اصل توسط Alidadash پست شده است View Post
                    راست میگی علیرضا، برم زود بفروشم که سرمایم گیره الکی، برم کلی بانکی و خودرویی و سیمانی بخرم، خودمونو تو این روغن دونی حبس کردیم الکی، نه سود درست درمونی، نه گزارش خوبی، نه افزایش سرمایه ای، الان میرم همشو تو منفی کامل عرضه میکنم.
                    الان که دارم این مطلب را میزنم شاخص 623 واحد رشد کرده و این سهم داره تقریبا رو منفی کامل فروخته میشه.
                    تا جایی که من اطلاع دارم خداوند نعمت عقل و شعور را از بندگانش دریغ نکرده.ولی مثل اینکه بعضیها نمیخواد ازش بهره ببرند.
                    این بازی را رو 1500 تومن رو سهم در اوردند و تا زیر 1000 تومن همین حقیقیها فروشنده بودند.سهم را به لجن کشیدند و خودشون اکثرا با ضرر خارج شدند.حالا هم چیزی به شعور این جماعت اضافه نشده.یک افت -30 تا -40 در صدی برای سهم متصورم.کسی فروشنده اس بفروشه سریع.
                    در جواب حرفهای منم از تحلیل قیمت فروش و افزایش سرمایه حرف نزنید.بنظر من باید اول از همه تو این بازار شعور سهامدار را تحلیل کرد.که خوب وضعیت 90 درصد حقیقیهای این بازار مشخصه ......

نظر

• Alidadash
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 959

الان که دارم این مطلب را میزنم شاخص 623 واحد رشد کرده و این سهم داره تقریبا رو منفی کامل فروخته میشه.
                      تا جایی که من اطلاع دارم خداوند نعمت عقل و شعور را از بندگانش دریغ نکرده.ولی مثل اینکه بعضیها نمیخواد ازش بهره ببرند.
                      این بازی را رو 1500 تومن رو سهم در اوردند و تا زیر 1000 تومن همین حقیقیها فروشنده بودند.سهم را به لجن کشیدند و خودشون اکثرا با ضرر خارج شدند.حالا هم چیزی به شعور این جماعت اضافه نشده.یک افت -30 تا -40 در صدی برای سهم متصورم.کسی فروشنده اس بفروشه سریع.
                      در جواب حرفهای منم از تحلیل قیمت فروش و افزایش سرمایه حرف نزنید.بنظر من باید اول از همه تو این بازار شعور سهامدار را تحلیل کرد.که خوب وضعیت 90 درصد حقیقیهای این بازار مشخصه ......
                      علیرضا جان، من فکر میکنم سهم تو همین هفته برمیگرده، به هرحال تا یه حدی حاضر به فروش میشن با توجه به اینکه خیلی ها بعد از تعدیل خریدن و اینکه خوب شما میگی از افزایش سرمایه نگیم ولی خوب این قضیه خیلی نزدیکه و سهم به زودی میبنده، این عطش فروش واسه ورود به بانکی ها و خودرویی ها و سیمانیاست که به زودی سرد میشه.

نظر

• bahary
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 2510

مطمئنا شوخی کردی علیرضا ولی اگر جدی بود خیلی بی مزه بود. برو اطلاعات فاندی و تکنیکیت را ببر بالا تا بتونی سهام شناس بشی!

نظر

• علیرضا123
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1605

در اصل توسط bahary پست شده است View Post
                          مطمئنا شوخی کردی علیرضا ولی اگر جدی بود خیلی بی مزه بود. برو اطلاعات فاندی و تکنیکیت را ببر بالا تا بتونی سهام شناس بشی!
                          من سهام شناس هستم.من این سهم را بین 960 و 1000 تومن خریدم.یک پله هم بعد از باز شدن سهم خریدم.......اونهایی که سهم را با سود 600 تومنی شش ماهه حسابرسی شده میفروشند سهام شناس نیستند.خداشاهده تو این چند روز که منفی شده یکدونه سهم نفروختم.فروشنده هم نیستم.اما تو تمام سایتها و تاپیک ها حرف از رشد سهم و فاند و تکنیکالش میزنند.بعد یک ادم سهم نشناس میاد رو -4 سهم را میفروشه میره تو صف خرید سهم 330 تومنی که 9 ماهش 5 تومن سود ساخته..................شما باشی ناراحت نمیشی.....؟؟؟؟

نظر

• Alidadash
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 959

تو این دوره بازار طوری نیست که بشه تحلیل دقیقی از روند سهم کرد، هفته پیش خودرویی ها به راحتی و در منفی معامله میشدن و الان همه صف خریدن، همین غبشهر خودمون چند روز پیش صف خرید بود، فولای که خودم دارم صف خرید بود و الان دارن رو منفی معامله میشن، سهامدارا به شدت احساسی عمل میکنن، این کاملاً مشخصه، کافیه خبر افزایش سرمایه به گوش همه برسه بعد صف خرید این سهم رو هم خواهیم دید، جدا از اونم هیچ سهمی توی 6 ماه نتونسته تا 84% پوشش بده و این یه دلیل محکم واسه با این سهم موندنه. نیمی از بازار امروز سپری شده و هنوز به حجم مبنا نرسیده، این نشون میده که به اندازه کافی اصلاح کرده.

نظر

• bahary
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 2510

من سهام شناس هستم.من این سهم را بین 960 و 1000 تومن خریدم.یک پله هم بعد از باز شدن سهم خریدم.......اونهایی که سهم را با سود 600 تومنی شش ماهه حسابرسی شده میفروشند سهام شناس نیستند.خداشاهده تو این چند روز که منفی شده یکدونه سهم نفروختم.فروشنده هم نیستم.اما تو تمام سایتها و تاپیک ها حرف از رشد سهم و فاند و تکنیکالش میزنند.بعد یک ادم سهم نشناس میاد رو -4 سهم را میفروشه میره تو صف خرید سهم 330 تومنی که 9 ماهش 5 تومن سود ساخته..................شما باشی ناراحت نمیشی.....؟؟؟؟
                              عزیزم ناراحتی نداره بگذار بی تحلیل ها خارج بشند و ادم حسابی ها بمونند و حالشو ببرند. نهایتا تا 3950 بتونند بیارند پایین بعدش وقت خرید نهایی است و بردن سود کلان در چند ماه آینده.

نظر

• Alidadash
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 959

منم مطمئن بودم که علیرضا یا شوخی میکنه و یا اینکه خیلی ناراحته، این سهم سهامدار وفادار و با تحلیل زیاد داره علیرضا جان، به دلیل قیمت بالاش و ناشناخته بودنش نسبت به سهمای معروف بازار هر کسی واردش نمیشه، فکر میکنم اصلاح به حد نهایی خودش رسیده.

نظر

در حال کار...
                                X