صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Alidadash
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 959

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
    لازم به ذکره که تمام 210 درصد افزایش در یک نوبت اعمال میشه و برای سال 93 با سرمایه جدید حدود 700 تا 750 تومن سود میسازه من در حیرتم که فروشنده ها با چه تحلیلی دارن سهموشونو میفروشن
    طبق گزارش اخیر شرکت به احتمال زیاد افزایش سرمایه در 2 نوبت انجام میشه، سهم بنیادی سهامدار صبور و با تحلیل میخاد و این منفی ها سهامدارارو تصفیه میکنه و برای آینده سهم بهتره.
    سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• بنان
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 840

در اصل توسط Alidadash پست شده است View Post
      طبق گزارش اخیر شرکت به احتمال زیاد افزایش سرمایه در 2 نوبت انجام میشه، سهم بنیادی سهامدار صبور و با تحلیل میخاد و این منفی ها سهامدارارو تصفیه میکنه و برای آینده سهم بهتره.
      جناب علی داداش تا جایی که من میدونم شرکت تو گزارشش اعلام کرده که تلاش داره افزایش سرمایه را در یک مرحله انجام بده باید دید سازمان موافقت میکنه یا نه

نظر

• داروساز
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 603

توی مصاحبه امروز مدیر عامل وبشهر با بورس 24 اومده کل افزایش سرمایه 210% ولی امسال 100% انجام می شود....
        در اصل توسط بنان پست شده است View Post
        جناب علی داداش تا جایی که من میدونم شرکت تو گزارشش اعلام کرده که تلاش داره افزایش سرمایه را در یک مرحله انجام بده باید دید سازمان موافقت میکنه یا نه

نظر

• Alidadash
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 959

در اصل توسط purpleayaa پست شده است View Post
          ولی من یه اشتباهی کردم 4780 رسیده بود میخواستم بفروشمشا برا یه قرون دو زار نفروختم اگه میفروختم دوباره الان میخریدم 10 درصد سود میکردم !
          این کار اشتباه نیست دوست عزیز، شما ریسک رو نپذیرفتین و کلاً سرمایه گذاری یعنی همین پذیرفتن و یا نپذیرفتن ریسک، سهم ممکنه به زودی بسته بشه و مطمئن باش جا موندن بدترین اتفاق و خروج خواسته و یا ناخواسته از سهم بزرگترین اشتباه میتونه باشه.

نظر

• bahary
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 2510

امروز روز عبشهر و مارگارینه . باندازه کافی فروشنده های نا آگاه به ارزش بنیادی این سهام طلایی ، سهم فروختند و از حالا به بعد باید حسرت بخورند و چند درصد بالاتر بنشینند تو صف خرید.غبشهر 10هزار تومانی و مارگارین 5هزار تومانی را خواهیم دید.درخواست افزایش نرخ قطعا پذیرفته می شود و الا بازار از روغن خالی می شود و جنجال رسانه ای بپا می شود و این برای شروع کار دولت جدید خوب نیست. مردم روغن می خواهند ، قیمت خیلی برایشان مهم نیست.

نظر

• Alidadash
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 959

فکر میکنم امروز آخرین فرصت خرید توی منفی باشه

نظر

• Gestapo
                عضو عادی
                • Feb 2013
                • 131

با این اردرایی که میذارن امروز صف فروش نشه شانس آوردیم
                یا دیگه خیییییلی جوگیرن یا واقعاً نمیذارن بیاد بالا

نظر

• m.icehot
                  عضو عادی
                  • Aug 2013
                  • 96

فقط برای کاهش قیمت اردر میدن تا سهم بیاد پایین و بعدش دو دستی ببلعنش.

نظر

• Alidadash
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 959

دوستان غبشهر از اون دسته سهمایی هست که سهامدارای متنوع و میلیونی نداره، یعنی این سهم طوری نیست که عموم مشغولین در بازار بهش مراجعه کنن، این روزها شاهدیم که ملت واسه افزایش سرمایه وبصادر سر و دست میشکنن اما هیچکس طرف این سهم که تا چند هفته دیگه افزایش سرمایه داره نمیاد، این عمومی نبودن سهم هم خوبی داره هم بدی، خوبیش اینه که سهامدارا قدر سهمو میدونن و اکثراً با دید بلند مدت وارد سهم میشن، این باعث میشه معاملات هیجانی توی این سهم انجام نشه و بدیش اینه که امکان زد و بند و مافیا بازی میره بالا، من شخصا فقط اضافه میکنم و کاری به این کارا ندارم.

نظر

• mostafa1384
                      عضو عادی
                      • Jul 2013
                      • 73

سلام دوستان این حقوقی که من دیدم تا 4000 تومان قیمت سهم میاره پایین بعد خودش جمعش میکنه بعد بسته شدن بعدش افزایش سرمایه فقط نظر شخصی توصیه به نوسان گیری نمیشود

نظر

• یولداش
                        عضو عادی
                        • May 2013
                        • 101

ما که تقریباً هر روز داریم در منفی اضافه می کنیم
                        به قول علی داداش عزیز : سهامداری می کنیم تا رستگار ( ثروتمند ) شویم .

نظر

• Alidadash
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 959

این شرایطیه که فعلاً بر غذایی ها حاکمه، کاملاً مشخصه که سهامدارای جدید بیشتر به دنبال قرار گرفتن تو صف خرید و فروش و اخباری هستن که به صورت عمومی در سایت ها و جمع های مختلف منتشر میشه، تو چند روز گذشته و حتی یکی دو ماه گذشته کم نبودن سهمایی که امروز صف خرید بودن و فردا صف فروش و یا برعکس. امروز رفتم کارگزاری و شاهد بودم که فقط از وبملت، وبصادر، فملی، فولاد و چندتا سهم معروف دیگه حرف میزدن و حتی از خودرویی ها هم حرفی زده نشد. بانکی ها، فولادی ها و سهم هایی که خبر افزایش سرمایشون به طور گسترده منتشر شده بیش از صنایع دیگه مورد توجهن، که البته این صنایع با توجه به پیش بینی ها واسه خرید خیلی هم مناسبن اما جمع کردن سهمی مثل غبشهر در منفی هم در بلند مدت و هم در میان مدت میتونه سوددهی خوبی داشته باشه و یا سهمای مفت خودرویی که مطئناً آینده بسیار خوبی دارن واقعاً گزینه های خوبی واسه سهامداری هستن که متاسفانه کمتر کسی به این چیزا توجه میکنه.

نظر

• immortal44
                            عضو عادی
                            • Jan 2013
                            • 252

در اصل توسط Alidadash پست شده است View Post
                            این شرایطیه که فعلاً بر غذایی ها حاکمه، کاملاً مشخصه که سهامدارای جدید بیشتر به دنبال قرار گرفتن تو صف خرید و فروش و اخباری هستن که به صورت عمومی در سایت ها و جمع های مختلف منتشر میشه، تو چند روز گذشته و حتی یکی دو ماه گذشته کم نبودن سهمایی که امروز صف خرید بودن و فردا صف فروش و یا برعکس. امروز رفتم کارگزاری و شاهد بودم که فقط از وبملت، وبصادر، فملی، فولاد و چندتا سهم معروف دیگه حرف میزدن و حتی از خودرویی ها هم حرفی زده نشد. بانکی ها، فولادی ها و سهم هایی که خبر افزایش سرمایشون به طور گسترده منتشر شده بیش از صنایع دیگه مورد توجهن، که البته این صنایع با توجه به پیش بینی ها واسه خرید خیلی هم مناسبن اما جمع کردن سهمی مثل غبشهر در منفی هم در بلند مدت و هم در میان مدت میتونه سوددهی خوبی داشته باشه و یا سهمای مفت خودرویی که مطئناً آینده بسیار خوبی دارن واقعاً گزینه های خوبی واسه سهامداری هستن که متاسفانه کمتر کسی به این چیزا توجه میکنه.
                            غبشهر ، سهمی با بازدهی بالا ، جای هیچ نگرانی نیست
                            آنچه ما هر روز اینجا می گوییم این است که موفقیت ما کاملا بستگی به موفقیت اجتماع مان دارد. (abraham linzen )

نظر

• شفاف سازی
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 2880

با سلام

خدمت دوستان كه پرسيدند از غبشهر خارج شدم يا نه ؟؟؟
                              سبدم 45% غبشهر بود با 5% كاهش به 40% رسيده براي چي خروج ؟؟؟؟؟؟؟؟
                              مگر مفت تر از غبشهر سهمي هم است؟؟؟؟؟؟

هنوز هم به سود 1200 توماني اميدوارم ولي خوب زمان مي بره پيش بيني شركت هم كاملا" دستكاري شده است.
                              غبشهر داره روند طبيعي خودشو طي مي كنه بعد از رشد 200% سهم افت 10-20 درصدي طبيعي به نظر مي رسه
                              هنوز براي حركت صعودي مجدد سهم خيلي زوده به نظر من يه يك ماهي در جا خواهد زد

اما يه سري آمار و ارقام در اختيارتون قرار بدم :
                              1- حاشيه سود و درصد بهاي تمام شده :
                              در 6 ماهه اول سال مالي ( واقعي )
                              حاشيه سود : حدود 30 %
                              نسبت بهاي تمام شده به فروش : حدود 70%
                              اما در پيش بيني سود براي 6 ماهه دوم :
                              حاشيه سود : 12%
                              نسبت بهاي تمام شده به فروش : 88%
                              تعديل يك :
                              اگر ما حاشيه سود رو 25% و بهاي تمام شده رو 75% در نظر بگيريم سود هر سهم حدود 230 تومان افزايش مي يابد

2- مقدار فروش :
                              مقدار فروش در 6 ماهه اول 230.671 تن بوده
                              اما پيش بيني مقدار فروش در 6 ماهه دوم 155.803 تن مي باشد
                              لذا مقدار فروش در شش ماهه دوم حدود 75.000 تن كمتر پيش بيني شده است

تعديل دو :
                              اگر حداقل 50.000 تن مقدار فروش افزايش يابد با نرخ فروش هر كيلو 44.000 ريال حاشيه سود 25% و نرخ ماليات 22.5% سود هر سهم 150 تومان افزايش خواهد يافت .
                              1500 ريال =330.000.000/(90% * 25% * 44.000 ريال * 50.000 تن)

3- نرخ فروش :
                              نرخ فروش هر كيلو روغن آزاد در سه ماهه اول (زمستان ) 3500 تومان
                              در سه ماهه دوم (بهار ) 4138 تومان
                              و پيش بيني شركت براي 6 ماهه باقيمانده 4213 تومان است.
                              دراوايل فصل بهار هنوز مجوز افزايش قيمت نگرفته بود لذا بخش از محصولات رو با نرخ سال قبل فروخته به نظر من نرخ فروش در 6 ماهه دوم نبايد كمتر از 4400 تومان باشه .

تعديل سه :
                              تفاوت 44000 ريال با نرخ فروش شركت 41134 ريال موجب افزايش سود هر سهم به مبلغ 80 تومان خواهد شد.
                              800 ريال = 330.000.000 /(( 90% * 156.000 تن * ( 42.134 - 44.000 ))

جمع تعديلات :
                              4600 ريال = 800 ريال + 1500 ريال + 2300 ريال
                              پيش بيني سود شركت = 7170 ريال
                              سود تحليلي = 11.770 ريال

سود شركت مي تونه از محل هزينه هاي مالي كه خيلي زياد پيش بيني شده است تعديل بشه

نظر

• Alidadash
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 959

این موضوع Popular بودن در معاملات بورس و روانشناسی بازار هم بسیار مهم و تاثیر گزاره. در اکثر زمینه ها و رشته های فعالیتی بشر مثل: هنر، ورزش، بازار کالاهای مختلف و فناوری اطلاعات این عمومی و شهره بودن همیشه باعث افزایش نوسانات و فراز و نشیب اون زمینه و رشته خاص میشه. هنرهای پاپ مثل انواع مختلف موسیقی پاپ و سینمای گیشه ای به مراتب بیشتر از انواع کلاسیک اونها مثل موسیقی سنتی و فولکلور و سینمای معناگرا دچار تحول و تغییر میشن. تغییراتی معمولاً سطحی و با تنوع و شدت و ضعف بسیار زیاد. با این حال کلاسیک ها هم در حد خودشون دچار تغییرات قابل توجهی میشن اما طبق اصول و قوانین و ساز و کار و ساختمان محکم و منظمی که دارن. کلاسیک ها معمولاً از نظر کیفیت همیشه بالا هستن چرا که پدیدآورنده ها و استفاده کننده های خاصی دارن. در بازار بورس هم سهامی وجود دارن که شهره و پاپ هستن و دچار تغییرات فراوان و گاه عجیبی میشن، اطلاعات این سهام به راحتی و به وسیله اکثریت سهامدارا که مشتاقان همین سهام هستن در بازار گسترش پیدا میکنه و تاثیرات زیادی روی اون سهم میزاره، حالا ممکنه وضعیت این سهم و اون شرکت خاص اصلاً خوب نباشه و یا حداقل در حد توجهی که بهشون میشه قابل نباشن. از طرفی سهامی هم داریم که مورد اقبال عمومی واقع نمیشن و اخبارشون حتی اگه خیلی هم مهم باشه آنچنان در بازار و به وسیله عموم مشتریا گسترده نمیشه اما کاملاً بنیادی هستن و سهامدارای خوب و سر به راهی دارن که مثل خود سهم بر اساس اصول بنیادی حرکت میکنن، این نوع سهام به شدت کم ریسکن و هرگز سر سهامدارو بی کلاه نمیزارن، این شرکتا معمولاً مدیریت قدرتمند و کاربلدی دارن و طرح های توسعه طبق اصول بنیادی و کلاسیک که در مورد هنر به کار بردم کاملاً مثبت، آهسته و پیوسته و با برنامه انتخاب و اجرا میشن. فولای و غبشهر از این نوع سهام هستن و سهام متعدد دیگه ای که میشه مثال زد.
                                آخرین ویرایش توسط Alidadash؛ 2013/08/07, 16:05.

نظر

در حال کار...
                                X