صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • space_mohamad
    عضو فعال
    • Dec 2012
    • 313

در اصل توسط mohsennasirian پست شده است View Post
    دوستان درخواست نمودار تحليل غبشهر را كرده بودند و اطمينان داشتند كه غبشهر نميتونه به 3900 برسه، ولي من ميگم حداقل تا 3900 ريزش داره، و اگر بخواهد بازهم در مسير صعود قرار بگيره ، براي رشد بيشتر بايد تا 3350 هم اصلاح كاهشي انجام دهد. به انتظار مينشينيم و نتيجه را مي بينيم.
    دوستان با نظر خود تريد كنند من در سود و ضرر شما شريك نيستم.
    [ATTACH=CONFIG]303[/ATTACH]
    شما فیبو را درست رسم کن عزیزم تا ببینی روی فیبوی 423.6 چقدر زیبا واکنش نشون داده و برگشته و کف محکمی را اونجا ساخته که میشه قیمت 4170 ...
    اطلاعات ناقص و اشتباه هم دیگه خواهشا" پخش نکین .... تشکر
    + در ضمن از اینکه شما این سهم را نخرید بسیار خرسند خواهیم بود ... انشالله سود را در جایی بکنید که به فیبوهای رسم شدتون عمل کنه ...
    "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• بنان
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 840

به نقل از سایت تالار
      خبر فوری ...................خبرفوری .................خبرفوری .......................

ثبت 210درصدی افزایش سرمایه امروز انجام شد و فردا سپرده میشود

شاید این جمعه بیاید شاید ..................... مجوز سازمان تایید شده و هفته آینده تاریخ مجمع فوق العاده را بر روی کدال اعلام میکنند.

با توجه به عدم اختصاص ارز 1226 تومانی به کالاهای ثبت سفارش شده و همچنین کالاهای اساسی لغو شد. (بانک مرکزی )

و افزایش نرخ 30درصدی به تولیدی روغن نباتی جامد و قنادیها و انواع روغن مایع و زعفرانی را وزارت بازرگانی و سازمان حمایت از مصرف کنندگان مجوز صادر و
      تایید شد و از شنبه اعلام وقابل اجراست .

توجه ( همچنین افزایش نرخ شکر 1900تومان هم تایید و به کارخانه اعلام شد واز شنبه قابل اجراست )

فردا فرصت خرید را نباید از دست دهیم

نظر

• tvnews
        عضو عادی
        • Nov 2012
        • 100

دوستان درخواست نمودار تحليل غبشهر را كرده بودند و اطمينان داشتند كه غبشهر نميتونه به 3900 برسه، ولي من ميگم حداقل تا 3900 ريزش داره، و اگر بخواهد بازهم در مسير صعود قرار بگيره ، براي رشد بيشتر بايد تا 3350 هم اصلاح كاهشي انجام دهد. به انتظار مينشينيم و نتيجه را مي بينيم.

دوست عزیز اینجا سهام دارهای این سهم سفته باز نیستن بلکه سهامدار هستن و دید بلند مدت دارن

حال شما خودتو بکش بگو تا 3900 حتی 3000 تومنم میاد پایین

البته شاید به این قیمتی که گفتید برسه تا یک ماه دیگه ولی با 200 درصد افزایش سرمایه

ی/:.yead.:/ :.thumbsupsmileyanim /:.grlim:./ :))

نظر

• meisam_em
          عضو فعال
          • Aug 2025
          • 2124

بابا کشتین این بنده خدا رو ولش کنین دیگه...../:.negaran.://:.grlim:./
          كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• bahary
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 2510

در چند صفحه قبل گفتم نهایتا بتونند تا 3950 بیارنش پایین ، ولی نتونستند و سهم با شایستگی برگشت. اطلاعیه افزایش 210درصدی هم که فردا پس فردا بیاد فروشنده های این چند روز بنشینند سماق بمکند و یا تحلیل های ابکی کنند که سهم تا 3300 تومان ریزش می کندو ..... تکرار می کنم که این سهم ارزشش 10000تومان است و بزودی شاهد آن خواهیم بود.

نظر

• علیرضا123
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1605

یک مزیت خوبی که این تاپیک داره....این هست که سهامدرهاش اگاه هستند.حداقل چند نفری که اینجا مینویسند به ارزش سهم خودشون واقفند....قند اصفهان هم من داشتم رو 3750 تا 4000 تومن یک چند وقتی اذیتم کرد.........حالا بعد از افزایش سرمایه قیمتش را ببنید.
              دو سه ماه سهامداری کنید.
              دو تا مزیت این شرکت داره.........یکی محصول شرکت هست که استراتژیک هستش.....دوم اهرم سود سازی شرکت....با یک مراجعه به کدال و خوندن گزارشات سهم میشه فهمید به ازای هر سهم چقدر تولید روغن داره....قیمت روغن خام وارداتی چنده ؟....و حاشیه سود شرکت چقدره؟تازه این حرفها را بر اساس گزارش ارسالی به سازمان میزنم....که پدر احتیاط را در اورده .............

نظر

• Alidadash
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 959

در اصل توسط motenaweb پست شده است View Post
                آقا جان
                بورس یه بازار خیلی خیلی بی حساب و کتاب هست. یهو نوسان گیر ..... میکنه ، قیمت میره بالا یا میاد پایین. تجربه 30 سال گذشته هم این رو نشون میده. تعصب داشتن روی قیمت سهم ، مثل تعصب داشتن روی اسلام یزید بن معاویه هست !!! :) این قدر شلکی و بیخوده :) روی بازار سرمایه که من و شما "خسی در میقاتش " هم نیستیم به قول دکتر شریعتی ، این قدر سماجت و حکم دادن منطقی نیست. چه تکنیکال جه بنیادی و چه رانتی و چه هر جور دیگه :) شریط بندی هم نکنید.
                فقط بفرمایید روی چه منطقی پیش بینی می کنید که این سهم شهریور غوغا میکنه و زیر 4000 نمیاد. همین
                ممنونم رفقا
                من کاری ندارم این سهم میخاد تا 3900 بیاد پایین، تا 2000 بیاد یا حتی تا 500 بیاد، تکنیکال یه چیز میگه و بنیادی یه چیز دیگه. این سهم هرگز به اون رقمی که شما میگین نمیرسه و اگه برسم من یکی اضافه میکنم، میدونم که خیلی از دوستان دیگم همین کارو میکنن. سهم پایین نمیاد چون افزایش سرمایه خیلی نزدیکه، توجه کنین خیلی نزدیکه. بازار نشون داده که به شدت به افزایش سرمایه حساسه و جذب این موضوع میشه. صعود وبصادر و جلو زدن از وبملت هیچ دلیلی جز انتشار خبر افزایش سرمایه نداره. این موضوع به زودی شامل حال وتجارت هم خواهد شد. غبشهر تو شهریور غوغا میکنه چون افزایش سرمایه منتظر چندتا تاییده فقط. سهم غوغا میکنه چون در نصف سال تونسته 84% پوشش بده، و این یعنی سود پایان سال حداقل 1200تومان خواهد بود. خوشحالم که این تاپیک امروز خیلی پست خورده. خوشحالم که دوستان در غیاب دوست گرامی شفاف سازی بار اطلاع رسانی رو به دوش میکشن و از سهم نا امید نشدن. من فردا هم اضافه میکنم. این سهم سلطان سبد منه.
                آخرین ویرایش توسط Alidadash؛ 2013/08/13, 21:41.
                سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• بنان
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 840

دوست عزیز اگه شما کمترین اطلاعی از تکنیکال میداشتی به اون 2 تا کندلی که تو برگشت زده توجه میکردی دیگه این اظهار نظرو نمیکزدی اگرم که فردا مثبت باشه که با توجه به خبر ثبت افزایش که ساعتی پیش تو سایتها اومد انشاالله فردا را با صف خرید به پایان میرسانیم و کندل سوم و جا ماندن کسانی که 2 - 3 روز گذشته تا سهم قرمز شد پریدن تو اردر فروش تا تجربه ای بشه براشون که اگه سهمی را میخرن انتظار نداشته باشن هر روز سهمشون صف خرید باشه و یاد بگیرن که گاهی احتیاج به اصلاح هم داره و باید سهامداری کرد

نظر

• jozi
                    عضو جدید
                    • Jul 2013
                    • 10

وقتی توی 6 ماه 85 درصد از سود 717 تومنی رو پوشش داده با همین نرخ بره تا پایان سال مالی سود میشه 1218 تومن اگه با پی به ای فعلی خودش در نظر بگیریم . قیمت سهم 7600 تومن میشه اگه پی به ای گروه رو در نظر بگیریم 9700 تومن .

نظر

• امیر303
                      عضو عادی
                      • Sep 2012
                      • 279

آقای شفاف سازی شما اطلاعات جدیدی در غبشهر ندارید؟می گویند هفته آینده اطلاعیه افزایش سرمایه می آید در کدال ...

نظر

• شفاف سازی
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 2880

در اصل توسط امیر303 پست شده است View Post
                        آقای شفاف سازی شما اطلاعات جدیدی در غبشهر ندارید؟می گویند هفته آینده اطلاعیه افزایش سرمایه می آید در کدال ...

با سلام
                        با غبشهر فقط سهامداری کنید و بس و بعد حالشو ببرید
                        زمانی خواهید رسید سهام های دیگه گیج خواهند زد و غبشهر در یک چشم به هم زدن حال حسابی به سهامداران خود خواهد داد .
                        افزایش سرمایه به نظر من کار داره و به این زودی ها میسر نیست
                        ان طور که در پیش بینی شرکت گفته شده افزایش سرمایه 210 درصدی شرکت داره توسط حسابرس بررسی می شه این یعنی چی ؟؟؟
                        1- یعنی شرکت گزارش توجیهی افزایش سرمایه را نوشته و جهت تایید به حسابرس فرستاده است.
                        2- حسابرس داره گزارش افزایش سرمایه رو بررسی می کنه ( در همین روزها ) حال ممکنه حسابرس یکی دو هفته دیگه طول بده
                        3- بعد از تایید حسابرس گزارش افزایش سرمایه جهت تایید نهایی به بورس فرستاده می شه یک هفته - دوهفته - یک ماه - دو ماه و... ممکنه بورس لفتش بده
                        4 - بعد از تایید بورس شرکت باید آگهی تشکیل مجمع عمومی فوق العاده جهت تصویب افزایش سرمایه بده
                        و...
                        ملاحظه می فرمایید این افزایش سرمایه ممکنه حداقل 2 ماه و حداکثر n ماه طول بکشه ( n ماه مثل وبانک )

دوستان اصلا" فکر افزایش سرمایه فعلا" از ذهن خود بیرون کنید افزایش سرمایه کار خاصی انجام نمی شه درقسمت حقوق صاحبان سهام سود انباشته اسمش به سرمایه پرداخت شده عوض می شه مثلا" در خصوص غبشهر اگر 200% افزایش سرمایه داشته باشیم تعدا د سهام می شه 3برابر ولی قیمت سهم هم یک سوم می شه سود هر سهم هم یک سوم می شه و هیچ اتفاق خاصی نمی افته
                        اما این مسئله از جهت روانی روی بازار می تونه اثر مثبت یا منفی بگذاره :
                        اثر مثبت :
                        مخصوصا " در مورد شرکت هایی با سرمایه کوچک و با درصد افزایش سرمایه بسیار بالا
                        کاری که در غسالم و قصفها صورت گرفت
                        1- قیمت سهم بسیار رقیق می شه خیلی ها که حاضر نمی شدند سهم 4000 -5000تومانی قصفها بخرند الان در قیمت 1100 تومان بعد از افزایش سرمایه دست و پا می شکنند یعنی قیمت 10000 تومان قبل از افزایش سرمایه
                        2- سود شرکت رقیق می شه یعنی چی ؟/؟
                        یعنی الان غبشهر 1200 تومان سود اعلام بکنه داد همه مردم در می آید قیمت روغن رو انقدر زیاد کردند که سود غبشهر از 300 پارسال شد 1200 تومان ( یعنی افزایش قیمت روغن بی افزایش قیمت )
                        حالا بعد افزایش سرمایه سود شرکت تقسیم بر سه بشه می شود مثلا" همان 350 پارسال دیگه کسی با هاش کاری نداره

3- بخش اسمی افزایش سرمایه ( 100 تومان ها ) از محل سود انباشته شبیه تقسیم سود می باشد

بقیه داستان برای بعد
                        آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2013/08/14, 20:36.

نظر

• علیرضا123
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1605

امروز پول لازم بودم..........غبشهر و شپاکسا را تو سود بودم..........اما از سهمهای دیگه فروختم.....دلم نیومد از این سهم 1000 تا دونه اش را بفروشم.حیف این سهم که تو این قیمته.....شپاکسا هم همینطور ..........
                          دو سه ماه سهامداری کنید.....امروز با این جو خراب گروه غذایی و صف فروش شدن غمارگ و منفی بودن شاخص و اینهمه شدت عرضه .....به اندازه حجم مبنا معامله نشد.....و تنها 2 درصد منفی خورد....با این رشد بازار من خودم سهم بهتری از این سهم سراغ ندارم......

نظر

• بنان
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 840

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                            با سلام
                            زمانی خواهید رسید سهام های دیگه گیج خواهند زد و غبشهر در یک چشم به هم زدن حال حسابی به سهامداران خود خواهد داد .
                            ان طور که در پیش بینی شرکت گفته شده افزایش سرمایه 210 درصدی شرکت داره توسط حسابرس بررسی می شه این یعنی چی ؟؟؟
                            1- یعنی شرکت گزارش توجیهی افزایش سرمایه را نوشته و جهت تایید به حسابرس فرستاده است.
                            2- حسابرس داره گزارش افزایش سرمایه رو بررسی می کنه ( در همین روزها ) حال ممکنه حسابرس یکی دو هفته دیگه طول بده
                            3- بعد از تایید حسابرس گزارش افزایش سرمایه جهت تایید نهایی به بورس فرستاده می شه یک هفته - دوهفته - یک ماه - دو ماه و... ممکنه بورس لفتش بده
                            4 - بعد از تایید بورس شرکت باید آگهی تشکیل مجمع عمومی فوق العاده جهت تصویب افزایش سرمایه بده
                            و...
                            ملاحظه می فرمایید این افزایش سرمایه ممکنه حداقل 2 ماه و حداکثر n ماه طول بکشه ( n ماه مثل وبانک )

دوستان اصلا" فکر افزایش سرمایه فعلا" از ذهن خود بیرون کنید افزایش سرمایه کار خاصی انجام نمی شه درقسمت حقوق صاحبان سهام سود انباشته اسمش به سرمایه پرداخت شده عوض می شه مثلا" در خصوص غبشهر اگر 200% افزایش سرمایه داشته باشیم تعدا د سهام می شه 3برابر ولی قیمت سهم هم یک سوم می شه سود هر سهم هم یک سوم می شه و هیچ اتفاق خاصی نمی افته
                            اثر مثبت :
                            1- قیمت سهم بسیار رقیق می شه خیلی ها که حاضر نمی شدند سهم 4000 -5000تومانی قصفها بخرند الان در قیمت 1100 تومان بعد از افزایش سرمایه دست و پا می شکنند یعنی قیمت 10000 تومان قبل از افزایش سرمایه
                            یعنی الان غبشهر 1200 تومان سود اعلام بکنه داد همه مردم در می آید قیمت روغن رو انقدر زیاد کردند که سود غبشهر از 300 پارسال شد 1200 تومان ( یعنی افزایش قیمت روغن بی افزایش قیمت )
                            حالا بعد افزایش سرمایه سود شرکت تقسیم بر سه بشه می شود مثلا" همان 350 پارسال دیگه کسی با هاش کاری نداره

3- بخش اسمی افزایش سرمایه ( 100 تومان ها ) از محل سود انباشته شبیه تقسیم سود می باشد

بقیه داستان برای بعد
                            البته جناب شفاف سازی در مورد غبشهر مسئله کمی فرق میکنه اونم علتش پی بر ای بسیار پایین غبشهره نسبت به همگروهیهاش علت پایین بودن پی بر ایشم قیمت بالای غبشهره حالا اگه غبشهر بیاد افزایش سرمایه بده و سودشو 400 تومن با سرمایه جدید اعلام بکنه دیگه موقع باز کردن نصف پی بر ای بازارو نمیگیره الان پی بر ای همگروهیهاش میانگین حساب کنیم 16 هست برای من هنوز مشخص نشده چرا تی اس ای میانگین پی بر ای گروهشو 7/85 زده دوستان اگه میدونن توضیح بدن ممنون میشم حالا با توجه به میانگین پی بر ای گروه که 16 میباشد فکر کنم حداقل اگر بخوان پایین هم بازش کنن با پی بر ای حداقل 9 بازش بکنن پس غبشهر براحتی میتونه با این افزایش سرمایه بعد از باز شدن با یه گپ خوبی باز بشه بنظر من برای همینه که افزایش سرمایه غبشهر تا این حد مورد توجه بازار قرار گرفته....

نظر

• Alidadash
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 959

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
                              البته جناب شفاف سازی در مورد غبشهر مسئله کمی فرق میکنه اونم علتش پی بر ای بسیار پایین غبشهره نسبت به همگروهیهاش علت پایین بودن پی بر ایشم قیمت بالای غبشهره
                              دوست گرامی قیمت بالای سهم باعث افزایش P/E میشه. قیمت تقسیم بر سود هر سهم، پس هرچی قیمت بره بالا این نسبت هم میره بالا.
                              سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• motenaweb
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 226

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                                با سلام
                                و...

اثر مثبت :

بقیه داستان برای بعد
                                جناب شفاف سازی
                                به نظر شما ، غمارگ هم فعلا روی قیمت 1000 تومنی همین پیش بینی غبشهر رو براش دارین؟ ارزش اختصاص یک پنجم سبد رو به سهم غمارگ دارد؟ پیشبینی شما از این سهم تا اخر سال چه قیمتی هست؟
                                ممنون

نظر

در حال کار...
                                X