خیلی استراحت کرده دیگه بستشه،برو که بریم.
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
ترخيص کالا همچنان با ارز مبادلهايوضعيت ترخيص کالاها از گمرک همچنان بلاتکليف است و صاحبان کالاها در صورتي که بخواهند اقدام به ترخيص کالا کنند بايد مابهالتفاوت ارز مرجع و مبادلهاي را بپردازند.
در حالي که بانک مرکزي چندي پيش در ابلاغيهاي اختصاص ارز 1226 توماني به کالاهايي را که پيش از ابلاغ قانون بودجه 92 و در سه ماهه اول سال ثبت سفارش شده اما ترخيص نشده بودند را باطل و به بانکها اعلام کرده بود که با توجه به ابلاغ بودجه ضرورت استفاده از نرخ روزانه بانک مرکزي جهت واردات کالا و خدمات، کليه ثبت سفارشاتي که ارز آنها پيشتر از سوي اين بانک تامين شده اما کالاي مربوطه ترخيص نشده است (اعم از کالاهاي اساسي، دارو، مواد اوليه دارويي تجهيزات پزشکي و...)، صدور کد تخصيص ارز به نرخ مرجع براي آنها مقدور نبوده و کدهاي صادره قبلي با اين نرخ نيز ابطال تلقي ميشود؛
بنابراين بانکها ميتوانند نسبت به پرداخت مابهالتفاوت نرخ مرجع تا نرخ روزانه مبادلهاي اقدام کنند، اما کمي بعد در پي نارضايتي واردکنندگان نسبت به عدم اختصاص ارز 1226 توماني به کالاهاي ثبت سفارش شده طي سه ماهه اول سال و ملزم شدن آنها نسبت به پرداخت مابه التفاوت ارز 1226 و نرخ مبادلهاي، اعلام شد که ابلاغيه بانک مرکزي به بانکها لغو و بنا شده به کالاهاي اساسي در سه ماهه اول ارز مرجع اختصاص داده شود.در اين راستا بنا بوده شوراي عالي امنيت ملي مصوبهاي را در اختيار بانک مرکزي قرار دهد. ظاهرا بر اساس اين مصوبه مبلغي از منابع صندوق توسعه ملي به بانک مرکزي قرض داده ميشود تا ارز مرجع کالاهاي اساسي تا پايان سال تامين شود.
اما در اين زمينه بانک مرکزي هنوز بخشنامه جديدي را تهيه نکرده و منتظر نتيجه استعلام از بانک مرکزي است. از سوي ديگر صورت جلسه اي توسط معاون اول دولت يازدهم تهيه شده که بر اساس آن اعلام شده که بانک مرکزي بايد تا پايان سال ارز کالاهاي اساسي را با نرخ 1226 تومان تامين کند. اين در حالي است که بنا به اعلام بانک مرکزي توقف اختصاص ارز مرجع به کالاهاي مختلف تاريخ مشخصي دارد.در چنين شرايطي کالاهاي ثبت سفارش شده تا زمان مشخص شدن وضعيت، امکان ترخيص با ارز مبادلهاي را دارند و واردکنندگاني که ميخواهند کالاي خود را با ارز 1226 تومان ترخيص کنند همچنان بايد منتظر بمانند.
بر اساس اين گزارش بر اساس قانون برنامه پنجم و طبق قانون بودجه سال 92، نرخ ارز شناور مديريت شده تعيين و بنا شد مبناي محاسبات بودجه اي نرخي نزديک به نرخ مبادلهاي باشد و براي کالاهاي گروه يک و دو، نهادههاي کشاورزي و دامي که در سال 91 ارز با نرخ مرجع دريافت ميکردند، در سال جاري يارانه مناسبي پيشبيني شود. هدف از اين تصميم ايجاد شفافيت در اقتصاد اعلام شد تا بانک مرکزي در محاسبات يک نرخ داشته باشد، البته گفته شد که با اين اقدام قيمتها براي مصرف کننده تغييري نخواهد کرد.در صورتي که بانک مرکزي ابلاغيه خود را باطل کند تا پايان سال به کالاهاي اساسي يارانه بدهد، قانون بودجه سال جاري بايد اصلاح شود.
نظر
-
این سهمو بخرین و تا گزارش 9 ماهه نگه دارین (تقریباً 2 ماه). با افزایش سرمایه قریب الوقوع 210% درصدی از محل سود انباشته و تعدیل قطعی پیشبینی 92 اگه کمتر از 50% درصد بازدهی داد اسممو عوض میکنم ...
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط bahary پست شده است View Postبنظر میاد رابطه معنی داری بین گروه غذایی با خودرویی ها و تجهیزاتی ها وجود داره که روزی که غذایی مثبت می شه آنها منفی اند و بالعکس.امروز که جفتکی شون منفی بودن !
/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
-
نعمت زاده گفت: نرخ ارز در کشور مبادله ای است و همه کالاها با نرخ ارز مبادله ای وارد کشور می شوند، اما برای کالاهای اساسی و برای آنکه این کالاها افزایش قیمت نداشته باشند مابه التفاوت آن را دولت میپردازد و به هر نحوی که باشد باید در پایان سال این مابه التفاوت از محلی که در بودجه پیشبینی میشود پرداخت شود.وی افزود: در حال حاضر در کشور یک نوع ارز داریم و آن هم ارز 2500 تومانی است اما کالاهای اساسی با مابه التفاوتی که دولت میدهد، با ارز 1226 تومانی قیمتگذاری میشود.
لینک:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920528000939سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر
-
در اصل توسط Alidadash پست شده است View Postنعمت زاده گفت: نرخ ارز در کشور مبادله ای است و همه کالاها با نرخ ارز مبادله ای وارد کشور می شوند، اما برای کالاهای اساسی و برای آنکه این کالاها افزایش قیمت نداشته باشند مابه التفاوت آن را دولت میپردازد و به هر نحوی که باشد باید در پایان سال این مابه التفاوت از محلی که در بودجه پیشبینی میشود پرداخت شود.وی افزود: در حال حاضر در کشور یک نوع ارز داریم و آن هم ارز 2500 تومانی است اما کالاهای اساسی با مابه التفاوتی که دولت میدهد، با ارز 1226 تومانی قیمتگذاری میشود.
لینک:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920528000939كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
-
در اصل توسط mostafa1384 پست شده است View Postسلام دوستان این حقوقی که من دیدم تا 4000 تومان قیمت سهم میاره پایین بعد خودش جمعش میکنه بعد بسته شدن بعدش افزایش سرمایه فقط نظر شخصی توصیه به نوسان گیری نمیشود
نوسان گیر نیستم ولی چون به موضوع فوق پی برده بودم در فروردین 92 غبشهر 1500 خریدم روی 200 درصد مثبت فروختم امروز روی 4008 خریدم توصیه به نوسان گیری نکرده بودم چون نمیخواستم کسی ضرر بکنه
حالا هم میگم اگر قیمت به 4500 تا 4600 رسید ولی حقوقی اصلی سهمش زیاد نشد بفروشید دوباره روی 4000 بخرید
توصیه من به دوستان این که با سهم ازدواج نکنید از فروش غبشهر ( قهکمت روی 3000 خریدم فعلا 35 درصد مثبت و ......)
دوستان نظرتون در باره این کامنت منو خوشحال میکنه
با تشکرآخرین ویرایش توسط mostafa1384؛ 2013/08/19, 20:01.
نظر
-
در اصل توسط Alidadash پست شده است View Postنعمت زاده گفت: نرخ ارز در کشور مبادله ای است و همه کالاها با نرخ ارز مبادله ای وارد کشور می شوند، اما برای کالاهای اساسی و برای آنکه این کالاها افزایش قیمت نداشته باشند مابه التفاوت آن را دولت میپردازد و به هر نحوی که باشد باید در پایان سال این مابه التفاوت از محلی که در بودجه پیشبینی میشود پرداخت شود.وی افزود: در حال حاضر در کشور یک نوع ارز داریم و آن هم ارز 2500 تومانی است اما کالاهای اساسی با مابه التفاوتی که دولت میدهد، با ارز 1226 تومانی قیمتگذاری میشود.
لینک:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920528000939
نظر
-
نقل قول از سایت همسایه
total info 2 ( شفاف سازی )
سلام وقت بخیر ... ابتدا لازم دونستم ازتمامی دوستان که به این حقیر لطف داشتند تشکرکنم ....... بنده اگراینجاچیزی مینویسم ازروی شفاف سازی است و جهت بالابردن آگاهی شما دوستان ...اگرهم کمی کاستی هست به بزرگی خودتان ببخشید ....... لازم دونستم نکاتی را تیتر وار بیان کنم شاید نوع نگاهتان بهتر و بهترشود و کوچکترین شکی باقی نماند ....................
- خبر افزایش سرمایه غبشهرکه همان 210% است ...سالی ماهی رد بشه یک شرکتی تو بورس افزایش سرمایه بده اون هم از انباشته واقعا یک غنیمته و بس ...... هر کس هرچیز مزخرف وبی پایه و اساس به خورد شما داده باورنکنید بنده خودم نامه افزایش سرمایه راکه هفته قبل آمده بود رویت کردم وهمه چیز اکی هست حتی سازمان بورس متذکر شده که این افزایش باید تاپایان شهریورماه انجام بشه تا شامل معافیت مالیاتی باشد ..این نامه به شرکت های قندی و غذایی ابلاغ شده و دیگرهیچ بحثی توش نیست بریدحال کنید که همه چی حله با اطمینان کامل.....
- اشاره به تناقض در حرف شد اگرگفتم 4600 بخرید و قیمت تا 4779.9 بالا رفت بی راه نگفتم چون شما خبر از سود شرکت ندارید ولی بازی که حقوقی راه انداخت و ترسو بودن یک عده حقیقی ناآگاه انقدرمنفی دادند تا سهم راروی 4 هزار امروز حقوقی رند ازدستتان بقاپد ...اگر چند روزقبل درباره خبربدی صحبت کردم همان جاگفتم دوستان هنوزتاییدنشده ...قطعیکه صحبت نکردم گفتم حواستان جمع باشد ولی یکباره سیل انتقادات بالامیگیره که چرا جو منفی دادی..بنده گفتم آنلاین خبرمیدهم ... به قول دوستم دکتراسدی نیا تا میگی عرضه قطره چکانی همه میروندتو صف فروش ...... کمی باحوصله باشید..... بورس به خیلیهادرس داده صبور باشید من هم از شماخواهش دارم یک ماه به سهمتان نگاه نکنیدچه مثبت چه منفی اونموقع میفهمید من چرا انقدرپافشاری میکردم روغنی ها راجمع کنیدسودسازی شان عالیست ...وقتی معماحل بشه که فایده نداره بریدتو صف خرید که نوبتتون هم نشه...
- بنده تعجب میکنم با چه زبانی بگویم ترکی عربی یونانی ....... دوستان دارم فارسی دری مینویسم ..گفتم مارگارین روزبازگشایی 1030 و غبشهر 3650 قیمت خورد حالا که تعدیلات آن تو راهه این آدمهایی که میگذارندتوصف فروش یاعقل ندارند ویااگردارند به سالم بودنشان شک کنندمگراینکه پول لازم باشند اصلا قصد جسارت ندارم ونداشته ام ......الان شرکت سودش بیشتر هم شده مگرمیشود حالاکه تعدیل مثبت داریم سهم قیمتش کمتر شود ...برای غبشهرهم دربازگشایی قرار بود روی4400-4500 بازگشایی شود ولی آقای مالمیر اجازه ندادگفت شمامدیران اطلاعات دقیق سود رااعلام نمیکنید از400 اومدید 500 و حالا 700 ..... از روی سرلج ولجبازی و سوارکردن یکعده روی سهم پایین بازشد یاهمین مارگارین قرار بود1300-1400 بازبشه ولی داستان مشابه.......
- یکی دو روز قبل دوستان درباره ارز 1226سوال میکردند به وضوح مشخص بودمیخواهندباجو کاذب سهم شما راازدستتان دربیاورند ..این رابدانیددر ایران برای آنکه یک چیز باارزش رابدست بیاورندباید شایعه کنندمثل داستان سکه پارسال که با یکحرف 100 هزارتایی قیمت عوض میشد ...اولاباعقل خودتان بسنجیددولت کسری بودجه اش سرجای خودباقیست و جنس هاهم ارزان نخواهند شد چیزی که گران شدارزان نمیشود .. در ثانی این ارز 1226کمک شایانی به دو شرکت هست بر طبق فرمایشات دوستان دولت اگرخودش روغن باارزمرجع واردکند وبه این شرکتهابفروشد که هر دو75% روغن خام راباتعرفه دولتی میگیرند درنتیجه این دلارباعث سوددهی میشود ودرضمن درباره نرخ خرید مواداولیه بایوروی موردنظرکه یکی ازدوستان اشاره کرد قیمت تمام شده برای شرکت کاهش داشته و افزایش سودآوری را بدنبال دارد
- درباره تحلیل تکنیکال موج 4 از3 بزرگ روی غبشهربود که این موج به پایان رسیده و نویدحرکت صعودی ......... در مارگارین نیز امروزسیگنال صعودی کلیدخورد به طورکل ازفردا غذایی ها برمیگردند روی الگوی صعودی..............
- امروزبازاربه مفت خری حقوقی و هموارکردن مسیربرای خودش پی برداماایکاش بازارزودترمتوجه این موارد شود حالا اینمورد را بیشترتوضیح میدهم
-صحبت کردم از20%افزایش نرخ گفتم که جلسه ای شنبه بوده وصحبت هایی شده ولی قطعی نشده...دوستی گفته بود فکرنکنم افزایش اتفاق بیفته... همین رابدونیداین یک آیتم خارج برنامه هست همینطوری سهم راه صعودی خودرامیره لازم نیست صحبت افزایش نرخ رابکنیم حالااگراون هم یک زمانی اکی بشه رو روند سودسازی تاثیربیشتری میگذاره یا همین فروش زمین مارگارین ......این شرکت ها بدون اینآیتم ها هم فوق العاده اند چه برسه بااین موارد...........
- درباره خودروییهامیخواستم دیروزچندنکته بگم بیخیال شدم فقط همین رابدانیم انقدرعقل ندارندبعضی هاکه حتمابایدمدیرعامل سایپابگه ماهنوزهم روی سود منفی هستیم یا همون ضرر اون وقت این بازارمیره صف میلیونی تشگیل میده............... نمیدونند الان روغنیها رو سودندولی چون یک سری ازآدمها ازبورس سردرنمیارند دنبال صف رمه ای میروند غافل ازاینکه نوسان گیران با تشگیل حباب سهم راخالی کردند و بیعرضه ها تازه واردشدند!!!!
- دوقلوهای روغنی بدون افزایش سودآوری 1200 و 4700 تومان بودندحالاکه سودآوریشان بیشتر شده و تعدیل مثبت دارند بایداین قیمت مفت باشند!!! واقعا عقل هم خوب چیزیه ...این یعنی مفت خری حقوقی...این مفت خری راشما حقیقی های بیسواد تقدیمشان میکنید ...همین حقوقی بهتان قول میدهم بالای1300 و 5000 یک سهم نخواهد فروخت ......
- امروزپولهای حاصل ازخروج اعتباری هاتمام شد ...دلیل منفی بودن بازار وجوکاذب روی این گروه عوامل زمینه ساز برای خریدحقوقی بود
- اما داستان زیبای حقوقی قابل تشریح برای شما عزیزان : حقوقی غبشهر هرروز مدام تعداد 200 هزارسهم سوری فروشی رادرصف فروش قرارمیدادکه شماعزیزان هم به آن کمک میکردید تا بشه 300هزار ولی فکرمیکنیدکی تو اون روزهاجمع کردعوامل آگاه به شرکت و سوگولی ها وحقوقیهای رند...نگاهی به معاملات ...... این حرکت زشت حقوقی برای هردوسهم بود ولی امروز بیشتربرای غبشهرمشهود بود چون میدونه باچه سهمی طرفه سهمی که سال دیگرهمچین موقعی بالای 12000 تومان هست جای تعجب نیست خواهیددید ...بازی قشنگترهم میشه ..... به رنج کشی دقیق امروزغبشهرتوسط حقوقی واقف بودم5 یا6 بار بد رنج منفی داد اون هم خیلی تابلو مثلا سهم 4150 بود تعدادمحدودی میفروخت 4070 وبازار را شل میکرد..... خنده دارترین حرکتش در8 ثانیه آخربودبله8ثانیه نه دقیقه که سهم داشت 4163 معامله میشد اونوقت 10 دونه سهم را 4100 فروخت که بگه معامله پایانی منفی هست واقعاشاهکارند.................. من نمیدونم بااینهمه تابلو بازی این حقیقی ها هنوز غاق هستند ....... این دست اون دست میکنند ...... این دوسهم همین امروزباسودشان خیلی خیلی می ارزندالان به نظرم مفت درمفت معامله میشوند
- لیدربلامناضع بازار در شهریور غذایی هاهستندبشینیدنگاه کنید
- اما نکته آخرکه میخواهم یک مژده به دوستان غبشهری بدهم..................... بر روی کدال eps= 717.7 با p/e =5 .................. همین حالا به شمابگم شرکت تا92/05/15 مبلغ حدودی 775 ساخته ...تازه یک ماه ونیم دیگر مونده تا بشه 9 ماه ....خودتان سود این 45 روز را هم حساب کنید ..............اگرزرنگ باشیدمیفهمیدکه یکساله اش چقدرمیشه بالای ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا همین الان شمایی که نشستی پای سیستم میدونی تا همین 15مردادکه گفتم 775 قیمت غبشهر همین امروز28 مردادچندمیشه ؟؟؟؟/ حالا هی نازکنیدبرای خرید حتماباید اطلاعات توکدال بیاد روشن بشید بعضی از شماهاکه خیلی موتورتان دیرروشن میشه ........... حالا بگذریم شرکت میخواهد 210% افزایش سرمایه مجانی هم تقدیمتان بکند ....بابا شماها دیگه کی هستید ...... مثل امروزقیمتهای روغنیها مثل این میمونه که شما داریدیک بسته2000 را 1000 میخری
- اگر دوستان همت کنند و حالا که همه چی دستشون اومده سهمشان را نفروشندتا روی این حقوقی مفت خر راکم کنند یکی ازهمین حقوقیهاتو همین چند وقت نزدیک 1 m خودشو بالا کشونده ....پس بیایید باکمک هم قدرسهم وارزش واقعی اون رابدانیم
امیدوارم به بهترین شکل توضیح داده باشم ....... اون دوستانی هم که بالاخریدند مثلا4600 یا 1200 بدونند واقعا به ارزش روز بازگشایی خریدندو هنوز افزایش سودسازی در آنهالحاظ نشده................... موفق باشید.......شادترین مردم کسانی نیستند که لزوما بهترین چیزها را داشته باشند، بلکه افرادی هستند که قدر امکاناتی را که دارند می دانند
نظر
-
سلام
ممنون از توضیحات افای شفاف سازی
دوستان من دیروز گفتم حمایت غبشهر 4000است .منظور من از تحلیل تکنیکال نوسانگیری نبود .من خودم اهل نوسانگیری نیستم
ولی باور کنید با تحلیل تکنیکال حداقل با ورود و خروج بموقع می تونم تا حدودی دست این حقوقی ها را بخونم
نظر
نظر