صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خوشبخت
    عضو فعال
    • Jul 2012
    • 5464

در ضمن!
    دیشب خبر 20:30 رو میدید!
    مجری میگفت در صورتی که بازار کساد بازار سهام گرمه و همه دارن سود میکنن!!
    کسایی هستند که تا حالا اسم بورس هم نشنیدند!
    از همین امروز وارد بورس میشن تا کد باز کنن 2 روز دیگه!!
    بعد به هر کی میرسن چی بخریم چی بخریم!
    بقیشو دیگه میدونید!
    فرض صنعت افتابه سازی و..........
    تو این بازار کساد(سنتی)الن اگه 5 درصد در اورد طرف تو یه هفته
    فرداش پارتی میگیره!:d
    حالا میاد یه روز 5 % میگیره بدون هیچ تحلیلی!
    میگه خدا برکت!
    به محضیم که بازار منفی شد خدا نگهدار!
    حالا ما با تحلیل میشینیم و با 2 دستی میزنیم تو سرمون که
    فرض غبشهر منفی شد!
    بعدها فرق ها مشخص میشن!
    زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• keyvan1
      کاربر فعال
      • Sep 2012
      • 168

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      کل شرکت هم بزارن در صف فروش باکی نیست ...

سهام بزرگ ولیدر اکثرا به هدف ها رسیدن وبا باز شدن فولاد وگروه پترو ومعدنی بازی ورالی بازار تمام خواهد شد ..ان وقت دوباره نوبت سهام کوچک هست ..وچه سهیم بهتر از غبشهر با این بنیاید ...بالیا 2500 تقدیم بازار می کینم البته ان موقع باید فکر کنم ببینم سهام بهتری موجوده یا نه ...

لیدر بازار وگروه غذایی غبشهر هست .گزارش ها در کدال هست ..هر کی هم میخواد می تونه بفروشه ...
      سید جان حرفت کاملا متین . ولی اونیکه این چیزها رو نمیفهمه باز هم میره دنبال همون فولاد و پترو . حالا هزاری هم بگیم غبشهر خوبه و به قول قدیمی ها : نرود میخ آهنین بر سنگ
      [B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
      من خدایی دارم که همین نزدیکی است
      در امتداد لحظه هایم
      هر روز….![/COLOR][/B]

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20675

در اصل توسط keyvan1 پست شده است View Post
        سید جان حرفت کاملا متین . ولی اونیکه این چیزها رو نمیفهمه باز هم میره دنبال همون فولاد و پترو . حالا هزاری هم بگیم غبشهر خوبه و به قول قدیمی ها : نرود میخ آهنین بر سنگ
        این سهم بازیگر داره و قطعا این سهم اهداف بالایی داره .......;) حالا بزارید بخره ......بازی شروع میشه .........

منم در صورت افت بیشتر شاید سبد دوم رو تبدیل به این سهم کنم و دیگه بزرگترین ریسکمو بکنم ..البته ریسکی که نداره ......ولی خوب ......

این صف فروش کار بازار نیست .....کار بازیگر سهمه ....البته لعنت بهش .......
        ///

نظر

• zereshkkk
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 3474

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
          سلام چرا؟ توضیح فرمایید
          امروز گفتم برم تو صف فروش اخری خواستم کنسل کنم که نشد و پرید دلیلش خاصی نداشت همین

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

میخواد میخ برو مخش میخواد نره ..مهم نیست ..ما میخواهیم همه سود کنن ..

در کرمانشاه هم تا یک ماه این میخ نرفت تو مخشون رو 420 فروختن مگه ما ضرر کدریم سهم شد بالای 650 ..

حالا در غبشهر رو 1000 گفتیم فروختن حالا بالای 1500 ..الانم بفرونش چند وقت دیگه بالای 2500 اونم بدون سر سوزنی حباب وکاملا بنیادی..بار روندها نمی جنگم میگم این فرصت ها رو قدر بدونید الان سهام مفت تو بازار خیلی کم شده همه سهام رشد کردن ..بازار دو ماه قبل نیست ..

الان باید بین این سهمه شرکت بگرید اون مفت ها رو پیدا کنی ...غبشهر یکی هست ..ومفت ترین ..دیگه زیاد گفتیم بزارید فروشنده بفروشن ..مدتی بعد حسرت خواهد ماند براشون..

نظر

• بنان
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 840

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
              کل شرکت هم بزارن در صف فروش باکی نیست ...

سهام بزرگ ولیدر اکثرا به هدف ها رسیدن وبا باز شدن فولاد وگروه پترو ومعدنی بازی ورالی بازار تمام خواهد شد ..ان وقت دوباره نوبت سهام کوچک هست ..وچه سهیم بهتر از غبشهر با این بنیاید ...بالیا 2500 تقدیم بازار می کینم البته ان موقع باید فکر کنم ببینم سهام بهتری موجوده یا نه ...

لیدر بازار وگروه غذایی غبشهر هست .گزارش ها در کدال هست ..هر کی هم میخواد می تونه بفروشه ...
              جناب جعفر آقا یه زمانی هم راجع به قزوین همینطور مطمئن میگفتی اما متاسفانه من از قزوین عقب افتادم مطمئن باش از غبشهر عقب نمیافتم هر زوز که منفی بشه با فروش سهام دیگه میخرمش چون بنیادی و گزارش سهم گویای همه چیزه حالا فعلا دارن جلو غذاییهارو میگیرن از طرفی هم نمیزارن غبشهر پایینتر از این بیاد شما نگاه کن 3 روزه غبشهر صف فروشه اما از این محدوده پایینتر نمیاد این صفها دقیقا داره هدایت میشه .

نظر

• keyvan1
                کاربر فعال
                • Sep 2012
                • 168

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                این سهم بازیگر داره و قطعا این سهم اهداف بالایی داره .......;) حالا بزارید بخره ......بازی شروع میشه .........

منم در صورت افت بیشتر شاید سبد دوم رو تبدیل به این سهم کنم و دیگه بزرگترین ریسکمو بکنم ..البته ریسکی که نداره ......ولی خوب ......

این صف فروش کار بازار نیست .....کار بازیگر سهمه ....البته لعنت بهش .......
                میثم جان . عکس آواتارت شده فولاد . همون موقع که روغن لادن بود بازار کلی تو مثبت بود . معلومه زدی تو کار فولاد . تا پریروز هم که 2 تا خانم و آقای شیر بودند . چیکارشون کردی ؟؟ نکنه انداختیشون تو ساختمان بورس همه رو ترسوندی ؟؟!!:d
                در امتداد لحظه هایم
                هر روز….![/COLOR][/B]

نظر

• keyvan1
                  کاربر فعال
                  • Sep 2012
                  • 168

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
                  جناب جعفر آقا یه زمانی هم راجع به قزوین همینطور مطمئن میگفتی اما متاسفانه من از قزوین عقب افتادم مطمئن باش از غبشهر عقب نمیافتم هر زوز که منفی بشه با فروش سهام دیگه میخرمش چون بنیادی و گزارش سهم گویای همه چیزه حالا فعلا دارن جلو غذاییهارو میگیرن از طرفی هم نمیزارن غبشهر پایینتر از این بیاد شما نگاه کن 3 روزه غبشهر صف فروشه اما از این محدوده پایینتر نمیاد این صفها دقیقا داره هدایت میشه .
                  بنان جان . دیروز و پریروز حجم مبنا را نزده بودند ولی امروز حجم مبنا را گرفتند . اگر اینطور باشه با اجازه بزرگتر ها فردا 4-
                  در امتداد لحظه هایم
                  هر روز….![/COLOR][/B]

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

بنان جان از سهمی مطمئن نباشم ..نمیگم ..

این سهم کل شرکت هم در صف فروش بره با گزارش دیروز خدایی کلی اهداف قیمتی در نظرم عوض شد ...

در گروه قند همچنان به قشهد بالای 3000 اعتقاد دارم ولی خوب اونجا تحت جو گروه قند قرار گرفته واینکه پی برای گروه قند بالاست ..کمی به استراحت نیاز دارن وبعد مدتی بازم قشهد میاد در صدر ..
                    قزوین هم به هدف 1400 رسید وحالا استراحت ..

ولی غبشهر هنوز به هدف نرسیده ..غبشهر بالای 2500 نیاد هیچ سهم غذایی وقندی رشد نخواهد کرد این رو مطمئن هستم ..

پس مفت هست بخردی وحد ضرر بزارید که این سهم جزو معدمد سهامی که بازدهی 100 درصد میده ..

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20675

میثم جان . عکس آواتارت شده فولاد . همون موقع که روغن لادن بود بازار کلی تو مثبت بود . معلومه زدی تو کار فولاد . تا پریروز هم که 2 تا خانم و آقای شیر بودند . چیکارشون کردی ؟؟ نکنه انداختیشون تو ساختمان بورس همه رو ترسوندی ؟؟!!:d
                      تب بازار فولاد خواهد خوابید ..........ذوب تا 300-280 میتونه راحت بره ..........فعلا دور دور گروه فولاده .........سهمی که درجا بزنه اواتارش عوض میشه و عکس جدید میاد یعنی اون بهتره .....البته اصلاح غبشهر به زودی تموم میشه .........
                      ///

نظر

• Fundamental
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 697

این سهم واقعــــــــــــــــا مفته مفت
                        با این eps اعلام شده حداقل حداقل 50% رشد داریم.یعنی لان p/e این سهم یه چیزی حدود 0.5 هست. خودتون قضاوت کنید.

نظر

• keyvan1
                          کاربر فعال
                          • Sep 2012
                          • 168

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                          تب بازار فولاد خواهد خوابید ..........ذوب تا 300-280 میتونه راحت بره ..........فعلا دور دور گروه فولاده .........سهمی که درجا بزنه اواتارش عوض میشه و عکس جدید میاد یعنی اون بهتره .....البته اصلاح غبشهر به زودی تموم میشه .........
                          پس میثم جان زحمت بکش ایندفعه عکس 17 کیلویی لادن رو بذار ;)
                          در امتداد لحظه هایم
                          هر روز….![/COLOR][/B]

نظر

• برزیل
                            Banned
                            • Sep 2025
                            • 415

متاسفانه سهام غذایی به علت سفته بازی درغپینودارن میسوزن میگن سازمان موافق بابالارفتن غذایی هانیست به علت مسائلی که درغپینوبوجودآمده وهمچنین شنیدم غپینورومیخوادیه مدتی ببنده تادیگه نکنن ازین کارا تواین وسط هم یه سهمی مثل غبشهربااین پی واین پوشش صف فروش میشه وتواین آتیش ناخواسته میسوزه عجب بورسی داریم میترسم غمارگ روهم وقتی بازکنن که دیگه به دردنخوره روندش برعکس شده باشه

نظر

• kh25
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 694

ولی غبشهر هنوز به هدف نرسیده ..غبشهر بالای 2500 نیاد هیچ سهم غذایی وقندی رشد نخواهد کرد این رو مطمئن هستم ..

من كه خريدم!!!
                              تا چه شود؟؟؟

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                                ستاره دار (2)
                                • Jul 2012
                                • 1281

چون سیمانی ها وارد فاز استراحت شدن ساروم رو فروختم و دست به ماشه برای غبشهرم.... به قول جناب پرریسک هر چه پایین تر بدن بهتر.>:d<
                                در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

در حال کار...
                                X