کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
راستش نگران نباشید دوستای زیادی تو سهام بورسی دارم:-> وقتی دیدند من این پیغامو گذاشتم برای شوخی با من سهمو منفی کردند:d ولی جای نگرانی نیست :-ss
راستش دیروز داشتم به فرشید حسنی میخندیدم که تو هر سهمی پا میزاره منفی میشه خدا امروز تنبیهم کرد:))
دوستانی که تا حالا معنی شوخی شتری رو تو زندگی درک نکرده بودند اینه اینه همینه:d
ولی فکر کنم انشالله این هفته خوب بشه بچه ها دست از این شوخی شتریاتون وردارین بیان باهم شوخی گاوی کنیم سهم وببریم بالا بعدش دوباره بندازین به خودم حداقل بقیه بچه ها بخندند=))
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
وقتی به بررسی بنیادی سهام این روزها بنشینی هر چی بالا پایین کنی نهایتا به حرف پرریسک میرسی و اون اینکه غبشهر بالا نیاد هیچکی هیج جا نمیره.
ولی خوب غبشهر با رشد سود آوری خیره کننده و عدم مشکل بنیادی وو پوشش فول و احتمال تعدیلی دوباره مجمع نزدیک و سود نقدی خوب با توجه به مدت زمان دریافت سود و افزایش سرمایه 75 درصدی از انباشته رشد نمیکنه و صف فروشه.خوب یادم نیست این جمله از بافت بود یا کسه دیگه ولی میگفت بازار رو یه فرد دیوانه روان پریش در نظر بگیر واقعا این جمله بعد از اینکه خوندم شد شعار و ذهن من و چقدر سوداوربود همین چند کلمه برام.واقعیت همینه که بازار چندان منطق و شعور درست حسابی نداره از حقیقی گرفته تا حقوقی که این بازار رو میسازه وگرنه سهم با قیمت به درامد 3.33رو چرا باید بفروشه بره سهم دلاری هر چند خوب یا ........بخره که در آینده میخواد به جایی که غبشهر الان هست برسه خوب منم که خدا بهم عقل داده به این دیوانه کاری ندارم میخرم و بی خیال بازار میرم سود میگیرم و با رشد ارزش دارایی ها قیمت سهم و بخواد و نخواد 3 تا 4 برابر خواهم دید چون الان ارزش صاحبان سهام غبشهرم تنها 2 برابر قیمتش هست ولی همون فولاد وفملی و .....که همه خوب هستن میخوان بعد تعدیل قیمت به درامدشون وتازه بیارن حول حوالی 3.5 تا 4 وشایدم 5 و ارزش بازارشون حتی تا 5 برابر ارزش روز دارای هاشون هست پس واقعا عاقلانه نیست که برم سهم دیگه ای بخرم اونم با استرس و هر روز کنترزل بازار و اخبارش بنابراین الان میفهمم اصرار پرریسک واسه چی هست و چی میگه......
با سلام خدمت شما دوست عزیز
با توجه به اینکه بنده سهامدار غبشهر بودم و تمام مراحلی رو که در این چندماهه طی کرد از نزدیک حس کردم جملاتی که در نوشته شما قرمز رنگ کردم برام بسیار جای سواله. اگر یادتون باشه غبشهر تا 1700 رفت و بعد برگشت. در تمام مدتی که داشت از 1700 سقوط می کرد به طرف 1050 تومانی که امروز هست دائم شنیده می شد که این فقط دستکاری سهمه، یه سری دارن جمع می کنن و غیره. اما اگر همان روز به موضوع منطقی نگاه می شد میشد این افت تقریباً 50 درصدی رو تجربه نکرد. (خوشبختانه خودم در نزدیکی 1500 خارج شدم) می شد زودتر پیاده شد و تمام روند نزول رو با سهم نموند تا اگر بعداً روند صعود شکل گرفت سوارش شد. (اما مرتب با این حرف که این سهم همه رو موقع صعود جا میذاره در این تاپیک روبرو بودیم)
اما این صحبت ها رو کردم که این سوالات رو مطرح کنم:
مسلماً هر کسی مسئول خرید و فروش خودشه اما چرا اگر کسی قبلاً در مورد این سهم هشدار می داد (وقتی در روند نزول بود) اینقدر باهاش بد برخورد می شد؟ (نمونه کاملاً مشخصی که به یاد دارم آی دی برزیل بود که اولین بار این حرف رو زد)
مورد بعد اینکه منظورتون از "غبشهر بالا نره هیچ سهمی هیچ جا نمی ره" دقیقاً چیه؟ آیا در این مدتی که غبشهر در روند نزول بوده شما به شاخص توجهی داشتید؟ تقریباً تمام سهام های شاخص ساز رشدهای زیادی کردند و خیلی دیگر. پس ...
و مورد بعد اینکه به نظرم بد نیست اگر بعضی وقتها فکر کنیم که شاید در در تحلیل خود بعضی مسائل را در نظر نگرفته و یا اشتباه کرده ایم تا اینکه شعور و منطق حقیقی و حقوقی و همه را با هم زیر سوال ببریم.
در آخر باید بگم تمام حرفهام اصلاً منافاتی با اینکه ممکنه غبشهر وارد روند صعودی بشه نداره. اگر شد ممکنه خودم هم دوباره سوارش بشم. و هم اینکه نمی خواستم صحبت های پرریسک رو زیر سوال ببریم. ایشون تحلیل گر ماهری است هرچند که ایشون هم انسانه و می تونه اشتباه کرده باشه.
نقل قول از سعید پور احمدی در خصوص فروشنده حقیقی غبشهر
تنی چند از بزگان بازار با هزار مشقت تونستن فروشنده حقیقی امروز بهشهر(فروشنده اصلی در قیمت پایین) رو گیر بیارن و باهاش تماس بگیرن. بنده خدا به دلیل خرید اعتباری که داشته و بسته بودن سهام دیگه ش( کرماشا و شبندر و ...) مجبوره بفروشه؛ چون تنها سهمشه که نمادش بازه. حالا بهش گفتن اگه عرضه می کنی عرضه کن ولی توی قیمت های بالاتر نه هر قیمتی... امیدوارم فردا یه آدم دیگه با مشکل مشابه پیدا نشه...
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
دبیر انجمن صنایع روغن نباتی در گفتوگو با تسنیم خبر داد
افزایش قیمت روغن تا پایان سال منتفی است/ توزیع ماهانه 120 هزار تن روغن در بازار
خبرگزاری تسنیم:دبیر انجمن صنایع روغن نباتی با اعلام اینکه قیمت روغن از 17 مهر افزایش نداشته و تاپایان سال هم افزایش نخواهد داشت، گفت: ذخایر روغن کشور کافی است و ماهانه 120 هزار تن روغن در بازار توزیع میشود.
سرویس: اقتصادی تاریخ ۱۳۹۱/۱۰/۱۸ ساعت ۱۱:۳۷ شناسه خبر: ۱۳۹۱۱۰۱۸۰۰۰۱۱۰
ابوالحسن خلیلی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ، درباره آخرین وضعیت تأمین روغن نباتی در سطح کشور، اظهار داشت: تولید روغن نباتی همانند سال گذشته صورت گرفته است به نحوی که در آذرماه تولید این محصول 3 درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر توزیع مناسب روغن نباتی در سطح کشور صورت گرفته و هیچ گونه کمبودی در تولید و توزیع روغن نباتی وجود ندارد، افزود: میانگین ماهانه 110 تا 120 هزار تن روغن نباتی آماده مصرف در شبکه توزیع در حال تزریق شدن است.
دبیر انجمن صنایع روغن نباتی ضمن تأکید بر اینکه افزایش قیمت روغن نباتی از 17 مهرماه سال جاری منتفی شد و تا پایان سال هیچ افزایش قیمتی در این کالا صورت نمیگیرد، تصریح کرد: کارخانهها در بسته بندیهای حلب 16 کیلویی و 5 کیلویی به دلیل کمبود ورق حلب در یک مقطعی با مشکل روبه رو بودند که با اتخاذ سیاستهایی و جایگزینی گالن های 20 لیتری این مشکل نیز برطرف شده است.
به گفته خلیلی، البته در نظام توزیعی نظارت بیشتری هم از جانب انجمن و سازمان های بازرسی صورت گرفته است تا کمبود یک ماه گذشته روغن نباتی در سطح بازار تا حد قابل توجهی برطرف شود.
وی ضمن اشاره به اینکه ذخیره سازی روغن برای ایام پایانی سال تا حد مناسبی انجام شده است، افزود: معمولاً برای پایان سال روغن خام وارد میشود که در حال حاضر موجودی روغن خام در مبادی ورودی مطلوب بوده و مردم هیچ نگرانی برای تأمین و توزیع روغن نباتی در ایام پایانی سال نخواهند داشت.
...تاجایی که یادمه معاون وزیرصنعت وتجارت قبلاگفته بودن روغن تااردیبهشت سال بعدافزایش قیمت پیدانمی کنه حالادبیرانجمن روغن میگه تاپایان سال...بگذریم دیگه تکرارمکرراته باهمین قیمت فعلی روغن که غبشهربرای3ماهه پایانی 3405تومن(کیلویی)پیش بینی کرده بودغبشهرحتماتعدیل مثبت برای امسال(سود30/9/91غبشهرازحدود330تومن میشه بین370تا400تومن)وهم برای سال بعدداره...باهمین قیمت فعلی وبدون هیچ افزایش قیمتی غبشهرسال مالی30/9/92حداقل300تومن میسازه...تحلیلش توصفحات قبل هست
عجب قیمت نازی داشت امروز برای خرید ............حداقل حداقل 50 درصد سود در این سهم خوابیده فقط چند ماه سهامداری میخواد ..................
وثتی 380 تا 400 اعلام کنه در 12 ماهه .....اون موقع پی میبرن که این سهم 1500 حداقل قیمتیه که باید داشته باشه .......
حیف که پول ندارم ...........این قند اصفهان هم سود سهام مارو نمیریزه که باهاش از این سهم برداریم .........شیطونه میگه برو اصفهان کله قند رو بزن تو سرشون .......:))
عجب قیمت نازی داشت امروز برای خرید ............حداقل حداقل 50 درصد سود در این سهم خوابیده فقط چند ماه سهامداری میخواد ..................
وثتی 380 تا 400 اعلام کنه در 12 ماهه .....اون موقع پی میبرن که این سهم 1500 حداقل قیمتیه که باید داشته باشه .......
حیف که پول ندارم ...........این قند اصفهان هم سود سهام مارو نمیریزه که باهاش از این سهم برداریم .........شیطونه میگه برو اصفهان کله قند رو بزن تو سرشون .......:))
میثم جان امروز یه پله خریدم... در صورت برگشت فردا مثبت هم بر میدارم
غبشهر قصفهای دومه به قول مخبر الدوله غبشهر یک دلار اونم با ارز اتاق مبادله ای :d
راستی من سود قصفهای خودمو گرفتم خیلی وقته هم گرفتم ! چرا برای شما رو نریختن
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
میثم جان امروز یه پله خریدم... در صورت برگشت فردا مثبت هم بر میدارم
غبشهر قصفهای دومه به قول مخبر الدوله غبشهر یک دلار اونم با ارز اتاق مبادله ای :d
راستی من سود قصفهای خودمو گرفتم خیلی وقته هم گرفتم ! چرا برای شما رو نریختن
ای مردک خیلی هم خوش برخورده پشت تلفن ....امان از اون روزی که من اعصابم خورد بشه ...جدا میریم امور سهام رو سرشون خراب میکنم بعدش یه نارنجک هم میندازم که اثری باقی نمونه .......امان از اون روز ........
من بابا حساب سیبای بانک ملی دادم ........یه دو دفعه زنگ زدم گفته اسمتو رد کردیم ....و باید بریزن دیگه .........غلطی کردم حساب بانک تحارت ندادم بهشون .....کشتن مارو ......کاره ما هر روز این شده که 09622 رو بگیریم موجودی چک کنیم .....حیف که شکمم سیره فعلا ........:d
=====
در مورد غبشهر ........جدا این سهم ارزندست و یکی از بهترین گزینه های خریده تو این قیمت ........سهم 400 سود داره برای 91 .......92 هم کمتر از 91 نیست ........ولی چند تا قدر نشناس سهمو خراب کردن حالا یا به قصد یا اینکه پول لازم بودن .......بعدا حسرتش رو میخورن ........
یعنی کاری کردن با من که الان هر چی روغن ببینم اول وزنش رو میخونم بعد قیمتش بعد ذهنی وزن ظرفش رو حساب میکنم و قیمت هر کیلو یا هر لیترش رو حساب میکنم که ببینیم کجای تحلیل ما میکلنگه که این سهم رو مفت میفروشن !!!!!!
الان قیمت روغن مارک های دیگه رو هم دارم ...........=)) پیر کرد این سهم مارو ........الان من بفروشم باور کن 2000 هم رد میکنه.......
خرید غبشهر امروز انجام شد هفته دیگه رو فعلا رشد میکنه تا بعدش تصمیم بگیرند برنامه بعدی چیه!!
تقریبا میشه گفت یه کف دوقلو زده هدف اول سهم 1227 تومان و در صورتی که رد کنه هدف بعدی سهم 1400 خواهد بود
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
امروز حسابی خریدم
این سهم میگن توی گزارش 12 ماهه میتونه تعدیل مثبت داشته باشه
تکنیکالی هم کف خوبی ساخته اول حرکت سعودیه اولش یه کم بد قلق میکنه ولی بعدش انشالله رشد خوبی خواهد داشت
نظر