صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

یه مقاومت روی 1130 داشت که شکست.
    رفت واسه 1260
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      دیگه اینجوری نمیشه : باید تخصصی تر بررسی کنیم

=========

pet چیست؟

Poly Ethylene Terephthalate) PET) پت یک ترموپلاست و از خانواده پلی استر است که از ترکیب و پلیمریزاسیون منو اتیلن گلایکول (MEG) و دی متیل ترفتالات (DMT) یا اسید ترفتالیک (PTA) به دست می آید و قابل بازیافت است.

نام پلی استر آن جا که کاربری آن در الیاف مصنوعی (بیشتر از 60 درصد سهم بازار) مورد نظر است به کار می رود و نام پلی اتیلن ترفتالات (PET) پت بیشتر به کاربری آن در صنایع غذایی-بهداشتی (بیشتر از 30 درصد سهم بازار) اشاره دارد.

پلی اتیلن ترفتالات (PET) پت به دو صورت بی شکل (شفاف) و کریستالایز (مات) تولید می شود.

ویژگی ها

سختی ، استحکام بالا ، تحمل در برابر فشار و مقاومت در برابر عبور گاز دی اکسید کربن از ویژگی های پلی اتیلن ترفتالات (PET) پت محسوب می شود.

موارد مصرف

پلی اتیلن ترفتالات (PET) پت به صورت عمده در دو دسته الیاف مصنوعی و صنایع غذایی-بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد.

الیاف مصنوعی (Synthetic Fibers): بیشترین کاربرد پلی اتیلن ترفتالات (PET) پت در تولید الیاف مصنوعی است که پس از پلی اتیلن (PE) و پلی پروپیلن (PP) سومین حجم تولیدات پلیمری را به خود اختصاص می دهد ؛ الیاف پلی استر به صورت گسترده در صنعت نساجی (پارچه های لباس ، پرده ، مبلمان ، ملحفه و ...) ، الیاف داخل بالشت و تشک ، الیاف به کار رفته در لاستیک اتومبیل.
      الیاف پلی استر به صورت مخلوط با الیاف طبیعی (پشم و پنبه) جهت ایجاد حس طبیعی بیشتر نیز مورد استفاده قرار می گیرد. از جمله نام های تجاری الیاف مصنوعی می توان به داکرون ، دیولن ، ترگال ، تریلن و ترویرا اشاره کرد.

صنایع غذایی-بهداشتی: پلی اتیلن ترفتالات (PET) پت به علت ویژگی شفافیت ، وزن کم و سختی آن در تولید بطری آب های گازدار و معدنی ، آب میوه و نوشابه های گازدار ، پریفرم ، ظروف سس و روغن ، ظروف مخصوص غذاهای آماده با قابلیت فریز و گرمای مجدد ، بسته بندی دارو و لوازم آرایشی استفاده می شود.

تولیدکنندگان

از جمله تولیدکنندگان پلی اتیلن ترفتالات (PET) پت در جهان می توان به Kolon (کولون) ، Eastman (ایستمن) ، Polyclear (پلی کلیر) ، Cleartuf (کلیرتوف) ، Honam (هونام) ، Sabic (سابیک) اشاره کرد.

در ایران هم که پتروشیمی تند گویان .........گویا :D این pet رو میزنه ........

===========

خوب قیمت هر کیلو pet د ربورس کالا در محدوده های 3700 تا 3400 تومنه ..... که ما قیمت این محصول رو 4000 تومن در هر کیلو در نظر میگیریم و کمی محتاطانه تر .........

حال کافیه قیمت روی بسته بندی و وزن بطری یا همون pet رو در بیاریم تا ببینیم شرکت هر کیلو روغن رو در حال حاضر چند میفروشه ........;)

(وزن مخصوص PVC و PET به ترتيب برابر 1,32- 1,37 g/cm3 و 1,33- 1,37 g/cm3مي باشد، )

پیرو محاسبات قبلی .صبر کردم دو تا از روغن های خونمون تموم بشه و بسته بندیش رو وزن کنم>:)>:)>:) .

قیمت های فروشن روغن غبهشر محدوده ی 3400 تومنه و شاید هم بالاتر و من محتاطانه در نظر میگیرم و نزدیک واقعیت ......یعنی حداقل 3300- 3400 تومنه .....;)
      لذا ما با این سهم کار داریم هنوز ..........و منتظریم اول 12 ماهش بیاد و بعد 3 ماهش .........بعد ببنیم کف قیمت این سهمو چند میبندن ........;)
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/28, 22:53.
      ///

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

دلمون نمیاد بفروشیمیش لامسب ........میترسم بفروشم.بعد تا 1350 بره یه کله ........از طرفی غمارگ رو خوب دارن جمع میکنن .........;)
        ///

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

فردا که فکر نمیکنم نکته خاصی باشه و قاعدتا باید مثبت معامله بشه وتنها نکته این عرضه های مزخرف حقوقی هستش...

اما در صورت مثبت بودن فردا،پس فردا به محدوده ی مقاومتی میرسه و اگه بتونه +4 معامله بشه و صف بمونه به نظرم تا 1430 تومن مشکلی نداشته باشه...

--------------

پ.ن:یه نکته رو یادم رفت بگم،تصور شخصی من اینه که به زودی زود میرسه به 1430 تومن،چون علاوه بر روند معاملات که هرروز نگاهش میکنم،تمام اندیکاتورها سیگنال خرید دادن...
          آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2012/12/30, 15:50.
          تمام سال من بی تو...

نظر

• مندی
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 522

ما که جرات نداشتیم نوسان بگیریم از فردا یه کله تا حدودای 1340 خواهد رفت
            دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• ata007
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 6291

فقط و فقط سهامداری
              فک کنم تا آخر دی گزارش 12 ماهه بیاد
              راحت 400 تومن رو شاخشه

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

منفی امروز برام عجیبه...حیلی عجیب!
                تمام سال من بی تو...

نظر

• مندی
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 522

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
                  ما که جرات نداشتیم نوسان بگیریم از فردا یه کله تا حدودای 1340 خواهد رفت
                  راستش نگران نباشید دوستای زیادی تو سهام بورسی دارم:-> وقتی دیدند من این پیغامو گذاشتم برای شوخی با من سهمو منفی کردند:d ولی جای نگرانی نیست :-SS
                  راستش دیروز داشتم به فرشید حسنی میخندیدم که تو هر سهمی پا میزاره منفی میشه خدا امروز تنبیهم کرد:))
                  دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• MOSTAFAVI
                    Banned
                    • Jun 2012
                    • 5636

بابا دمت گرم.از این دوستای بورسیت چند تا سهم خوب بگیر و به ما بگو

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
                      راستش نگران نباشید دوستای زیادی تو سهام بورسی دارم:-> وقتی دیدند من این پیغامو گذاشتم برای شوخی با من سهمو منفی کردند:d ولی جای نگرانی نیست :-ss
                      راستش دیروز داشتم به فرشید حسنی میخندیدم که تو هر سهمی پا میزاره منفی میشه خدا امروز تنبیهم کرد:))
                      این بازار از تحلیل رنج میبره .........البته تا اینا نباشن که ما سود نمیکنیم ...........سهمی دارن میفروشن که سود 91 ش 400 تومنه ...........وسوسه ی سریع تر پول دار شدن نبود تک سهم این سهم میشدم و یک سال صبر میکردم .......... ولیحیف که نمیتونم صبر کنم و به پای یک سهم بشیینم هر چند بارها تجربه ثابت کرده سهامداری بهتر از نوسان گیریست ولی خوب ترک عادت موجب مرض است ..............لذا باز تعویض داریم گویا و در روند نزولی خریدار این سهمم و در روزهای بعد اضافه میکنم ..........;) شاید مجبورمان کنند که باز کنور بدهیم و غبشهر بخریم ........:d
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/31, 17:49.
                      ///

نظر

• صداقت2
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 704

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                        این بازار از تحلیل رنج میبره .........البته تا اینا نباشن که ما سود نمیکنیم ...........سهمی دارن میفروشن که سود 91 ش 400 تومنه ...........وسوسه ی سریع تر پول دار شدن نبود تک سهم این سهم میشدم و یک سال صبر میکردم .......... ولیحیف که نمیتونم صبر کنم و به پای یک سهم بشیینم هر چند بارها تجربه ثابت کرده سهامداری بهتر از نوسان گیریست ولی خوب ترک عادت موجب مرض است ..............لذا باز تعویض داریم گویا و در روند نزولی خریدار این سهمم و در روزهای بعد اضافه میکنم ..........;) شاید مجبورمان کنند که باز کنور بدهیم و غبشهر بخریم ........:d
                        اواسط شهریور در محدوده 1000 تومان غبشهر تعداد قابل توجهی خریدم ولی سهامدار عمده منفعلش باعث شد قبل از شروع رشد با سود اندکی خارج شوم و بجاش در حال خرید پله ای غمارگ که 30 در صد پرتفوی را تشکیل داده می باشم. هر چند که متاسفانه رشد غمارگ هم به غبشهر گره خورده و اگه زمانی شود که غبشهر بسته شود - غمارگ سریع 400 تومان را مثل آب خوردن رد می کند.
                        فروش زمین غمارگ برگ برنده آن است و قصد دارم در شرایطی مثل امروز در منفی غمارگ را تا 50 در صد سبد اضافه کنم.
                        غمارگ.... شایسته سروری است.
                        صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• نیکا
                          ستاره‌دار (۲)
                          • Nov 2011
                          • 2136

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                          فقط و فقط سهامداری
                          فک کنم تا آخر دی گزارش 12 ماهه بیاد
                          راحت 400 تومن رو شاخشه
                          سلام دوست عزیز ایا خبری از گزارش 12ماه هست ؟؟ شاید منفی سهم بی ارتباط نیست !

نظر

• Dr.boursi
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 1348

خقوقی ها که سنگین دارن میفروشن! من همچنان 35% سبدم با میانگیم 1400 روشه!!!
                            ادامه بده ازش پیاده میشم! به دلیل کمبود نقدینگی تنها 20 سبدم رو از چند روز پیش وارد سیمانی ها کردم. اگه این 35% عبشهر رو سوار می کردم خیلی بیشتر حال میداد!!

بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• آذرآبادگان
                              کاربر فعال
                              • Dec 2012
                              • 1140

شواهد نشون میده که غمارگ به مراتب انتخاب مناسبتری نسبت به غبشهر باشه
                              در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• Dr.boursi
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 1348

کاملا موافقم ولی یه نکته رو هم بگم که غبشهر انصافا بی ریسک ترین سهمه!!
                                بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

در حال کار...
                                X