صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اشکبوس کهنه سوار
    ستاره دار (2)
    • Jul 2012
    • 1281

در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• ahmad m
      ستاره دار(2)
      • Aug 2012
      • 969

همین کار را پارسال با سهام های قندی انجام دادن قند اصفهان 4000 تومانی را آوردن روی 1200 و خریدن و ادامه داستان.....
      بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• hassanfateh
        عضو عادی
        • Oct 2012
        • 41

این مدلشیو دیگه ندیده بودم ، کاش پولم همون قرض الحسنه مونده بود تو بانک

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
          غبشهر اگر 159 تومن اعلام کرده باشد ....یک فرصت خرید ناب ایجاد خواهد کرد .......

یک فرصت طلایی ناب خواهد داد ..........اصلا نمیتون فکر کنم که 159 تومن اعلام کنه ...........حال باید گزارش بیاید تا ببینیم چرا اینقدر پایین اعلام کرده !!!!!

من روی 1200 منتظرم ......ببینیم میاد یا نه ;) البته شاید کمی زمان ببره .....

البته به این نکته هم باید توجه کرد که پیش بینیشو چه جوری میخواد بده !!!!

سلام.
          پیرو پست های زده شده در تایپک غبشهر و اینکه دوستان ممکن بوده با محاسبات یا تحلیل های من خرید کرده باشن . نظرات من در مورد سهم همون نظرات قبلیست و هیچ تغییری نکرده ......و همچنان سهم رو ارزنده میدونم ....و از ضرر دوستان خود ناراحتم ...

ولی اینکه شرکت بیاد و یک گزارش دیگه رو بده اصلا قبول نخواهم کرد چرا که تحلیل های قبلی منو زیر سوال میبره ... و ممکنه دوستان اشتباه برداشت کنن .....لذا من همچنان بر سر حرف خود هستم .......واگر در 3 ماه اول سال مالی 92 این سهم کمتر 60 یا 70 تومن پوشش داد دیگر یک کلمه در هیچ یک از تالارها و فروم های بورسی تحلیل نمیزنم ..........

این سهم در پایان سال مالی 91 حدود 550 تومن سود قابل تخصیص خواهد داشت ......... و سود 92 این سهم کمتر از 300 تومان نخواهد بود .........

البته نکته ای هم هست که من خود هیچ موقع رعایت نمیکنم و ان مدیریت سرمایه است :که دوستان رو به خوندن اون توصیه میکنم و لینکش رو قرار میدم : باشد که هر کدام از ما روی یک سهم ولو ارزنده زیانی بیشتر از 10 درصد سرمایه نکنیم ........البته با مطالعه تاپیک زیر نهایت ضرر روی هر سهم 5 درصد خواهد بود اگه اشتباه نکنم ....یعنی 0 هم بشه پول 5 درصد بیشتر ضرر نمیکنید !!!

http://forums.boursy.com/showthread....D8%A7%D8%B1%29

==================

ممکن است سهم تا گزارش 3 ماهه خود نزولی باشد ......لذا تصمیم گیری با خودتونه .........و هیچ پیشنهاد خرید و فروشی ندارم .......

-----------
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/12, 14:49.
          ///

نظر

• کریم زاده
            عضو عادی
            • Dec 2010
            • 66

سلام.

البته نکته ای هم هست که من خود هیچ موقع رعایت نمیکنم و ان مدیریت سرمایه است :که دوستان رو به خوندن اون توصیه میکنم و لینکش رو قرار میدم : باشد که هر کدام از ما روی یک سهم ولو ارزنده زیانی بیشتر از 10 درصد سرمایه نکنیم ........البته با مطالعه تاپیک زیر نهایت ضرر روی هر سهم 5 درصد خواهد بود اگه اشتباه نکنم ....یعنی 0 هم بشه پول 5 درصد بیشتر ضرر نمیکنید !!!

-----------
            ميثم جان امروز يك مرتبه 19درصد ضررررر كرديم كه با حد ضرر 10درصد جور در نمياد حالا جز صبر چاره اي داريم؟

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

سلام.
              پیرو پست های زده شده در تایپک غبشهر و اینکه دوستان ممکن بوده با محاسبات یا تحلیل های من خرید کرده باشن . نظرات من در مورد سهم همون نظرات قبلیست و هیچ تغییری نکرده ......و همچنان سهم رو ارزنده میدونم ....و از ضرر دوستان خود ناراحتم ...

ولی اینکه شرکت بیاد و یک گزارش دیگه رو بده اصلا قبول نخواهم کرد چرا که تحلیل های قبلی منو زیر سوال میبره ... و ممکنه دوستان اشتباه برداشت کنن .....لذا من همچنان بر سر حرف خود هستم .......واگر در 3 ماه اول سال مالی 92 این سهم کمتر 60 یا 70 تومن پوشش داد دیگر یک کلمه در هیچ یک از تالارها و فروم های بورسی تحلیل نمیزنم ..........

این سهم در پایان سال مالی 91 حدود 550 تومن سود قابل تخصیص خواهد داشت ......... و سود 92 این سهم کمتر از 300 تومان نخواهد بود .........

-----------
              جدا از بحث این روغنی ها اصرار و تاکید بیش از حد بر روی سهم خاصی حتی اگر حرفهایی که گفته میشه درست هم باشه بوی تبلیغ به خودش میگیره.
              اگر سهمی معرفی میشه یکی دوبار گفته بشه و اصرارهای بعدی ممکنه بعدا مشکلات و حواشی ایجاد کنه هرچند من خودم ترجیح میدم کمتر پیشنهاد خرید بدم
              تجربه نشون داده اگه 10سهم معرفی بشه و 9سهم رشد کنه و یکیش حتی مقطعی افت کنه یه عده فقط اون یک سهمو خواهند گفت....

اما در خصوص این دو سهم غمارگ تا 450تومان و غبشهر هم تا 1700تومان چندی پیش رفتن
              جالبه که وقتی naruto(مرتضی) عزیز غمارگ رو در 120تومان معرفی کردن کسی از این سهم حرفی نمیزد که اتفاقا موقع خرید اون موقع بود
              ولی وقتی سهم حدود 4برابر شد اوج صحبتها در مورد این سهم بود و تاپیکش در سایتهای مختلف ثانیه ای بالا میومد که بر حسب تجربه سیگنال خروج موقت بود ضمن اینکه چون به ارائه گزارشات سال جدیدشون نزدیک میشدیم
              و بازار هم نشون داده اگه پیشبینی سال جدید اگر هرچقدرم بیشتر از پیشبینی اول سال قبلش باشه ولی کاهش قابل توجهی به نسبت اخرین پیشبینیش داشته باشه واکنش منفی نشون میده. و چون قابل حدس بود پیشبینی اولیه پایین باشه.
              که نمونش رو دیدی غبشهر از 1600 1700 به 1100اومد
              الان اگه 50 60 درصد رشد کنه تازه میرسه به قیمت 2ماه قبل درحالی که در این 2ماهه بازار هم رشد خوبی داشت و حداقل 20درصدی میشد سود گرفت.

اینکه این دو سهم بسیار ارزنده هستند شکی نیست و رشد هم خواهند کرد اما مسئله اصلی اینه که سهمو به موقع بخریم و به موقع خروج و رود مجدد کنیم مخصوصا اونهایی که در بازار حاضر هستن و فرصت اینکارو دارن.
              اگه تاپیک هارو مرور کنین عمده اصرار به سهم ها در اوج قیمتهاشون بود که اصرار بر یک سهم حتی طلا هم باشه صحیح نیست. عده ای تازه کار رو میشناسم که در اون زمان اوج هیجان تاپیک ها غبشهر رو بالای 1600خریده و الان باید 50 60 درصد بره بالا تا اصل پولش در بیاد

خلاصه صحبتم اینه که ورود و خروج به موقع/حمله نکردن به منتقدان یک سهم/اصرار نکردن بیش از حد بر یک سهم

صحبتم کلی بود و این دو سهم مثال بود و منظورمم شما نیستین.

غبشهر و غمارگ از سهم های خوب بازار هستند و رشد زیادی هم کردن , و بازهم رشد میکنن .که همین غمارگ با همین قیمت فعلیش نزدیک3برابر قیمت 5ماه پیشه و امسال جزو بیشترین رشد های بازار بوده.
              کسانی هم که سهمو در بالا نفروختن در این قیمت نگهداری مناسبتره.
              اینقدرم برخی دیگران رو متهم نکنن
              اگر کسی خودش قدرت تحلیل نداره و فقط به حرف دیگران معامله میکنه بهتره بورسو رها کنه
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• behnam1480
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 432

متاسفانه بعضی از دوستان با دو روز منفی خوردن سهم چنان زانوی غم به بغل میگیرند..و چنان عجز و ناله می کنند که گویا دیگر راهی نیست جز خروج و ضرر کردن در سهم... در این مواقع به هیچ وجه خروج نکنید بلکه بزارید سهم حسابی افت کنه بعد به همان مبلغی که اول خرید داشته اید مجددا خرید کنید با این کار در یک موج صعودی هر چند کوتاه نه تنها از ضرر خارج می شید بلکه سود هم می برید...بنده سهمی رو در قیمت 1100 خریدم پس از مدتی قیمت سهم به 700 تومن رسید یعنی نزدیک به 50% ضرر ..با این روش که عرض کردم میانگین خودم رو به 850 تومن رسوندم..بعد در یک موج صعودی کوتاه به 900 رسید و همون موقع خروج کردم...

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

در اصل توسط کریم زاده پست شده است View Post
                  ميثم جان امروز يك مرتبه 19درصد ضررررر كرديم كه با حد ضرر 10درصد جور در نمياد حالا جز صبر چاره اي داريم؟
                  منظور من رعابت حد ضرر نبود .
                  این رو باید از اساتید تکنیکال بپرسید.

منظور من این بود که درصد هر سهم در سبد را رعایت کنید که خود استاد holy کامل توضیح داده در اون تاپیکی که گذاشتم که در اون صورت شما از یک سهم هیچگاه بیشتر از 5 درصد از کل سرمایتون ضرر نمیکنید.

قند اصفهان از بالای 3500 یعنی از 3880 هم بعد از مجمع و تقسیم سود تا 1200 پایین اومد و بعدش دوباره به همون محدوده ها برگشت ............این سهم از نظر من حرکتی شبیه قند اصفهان را خواهد داشت .........و گفتم ممکنه تا گزارش سه ماهه نزولی باشه ............

(قبلا هم در این تاپیک گفتم که اگر غبشهر را ابعادش رو کوچیک کنیم یه چیز هایی تو مایه های قند اصفهان میشه ...واثرات دلار روی این سهم شبیه اثرات دلار روی قندی ها میشه ...... ضمن اینکه باید ببینیم نرخ دلار مرجع چند اعلام میشه در بودجه 92.......)
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/12, 18:16.
                  ///

نظر

• شفاف سازی
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 2880

با سلام
                    نکاتی در خصوص پیش بینی سود سال 1392
                    1- شرکت نرخ فروش روغن آزاد را هر کیلو 31,862 ریال در نظر گرفته در صورتیکه در سه ماهه آخر سال مالی 91 قیمت فروش هر کیلو 34,057 ریال پبش بینی نموده است.
                    2- شرکت قیمت خرید روغن خام برای سال 92 هر کیلو 20,509 ریال در نظر گرفته در حالی که برای سه ماهه آخر سال مالی 91 قیمت خرید هر کیلو 27,156 ریال می باشد.
                    حال سوال اینجاست کدام یک از این نرخ ها به واقعیت نزدیک است
                    شرکت چرا برای سه ماهه پاییز نرخ خرید روغن خام را 27,156 ریال ولی برای سال بعد 20,509 ریال اعلام کرده است ؟؟؟
                    حال با مفروضات مختلف سود سال 92 به شرح ذیل محاسبه می گردد:
                    بررسی eps سال 92 :
                    مفروضات................................نرخ فروش .......نرخ خوراک ............Eps
                    پیش بینی برای سال 92............31,862............20,509............ .1,597ریال
                    با مفروضات سه آخر 91............34,057.............27,156........... .3,456ریال زیان
                    فرضی دیگر.............................34,057........... ..20,509............3,979ریال سود
                    فرضی دیگر ............................40,000............27,1 56.............2,992ریال سود
                    فرضی دیگر ...........................40,000.............23,0 00.............7,641ریال سود
                    حال سوال اساسی اینست شرکت چرا به یکباره نرخ خرید روغن خام را برای سه ماه پاییز 27,156 ریال در نظر گرفته ؟؟؟؟؟در حالیکه متوسط نرخ خرید 9ماهه اول سال مالی 91 به قیمت 15,568 ریال بوده است.
                    اینکه نرخ خرید روغن خام گران شده شکی درآن نیست ولی باز چرا برای سال بعد نرخ خریدرو 20,509 ریال اعلام کرده ؟؟؟؟
                    حال اگر نرخ خرید به قیمت 27,156 ریال صحیح باشد باید منتظر یک افزایش قیمتی روغن باشیم

حال اگر نرخ 27,156 ریال غلط باشد سود 91 به شرح ذیل تعدیل خواهد شد
                    مفروضات.......................................نرخ فروش .........نرخ خوراک ...............Eps
                    پیش بینی شرکت برای سال 92..........34,057..........27,156................ .3,308ریال
                    فرضی دیگر......................................34,057.. .........20,509............4,809ریال سود
                    لازم به توضیح است eps شرکت به شدت تابع افزایش یا کاهش نرخ خرید روغن خام و نرخ فروش روغن نباتی می باشد.
                    موفق باشید.

نظر

• yousef
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 808

سلام دوستان.کسی میدونه قیمت فروش کارخانه باقیمت مصرف کننده چقدرفرق داره؟اگه اینودقیق بدونیم خیلی تعیین کننده هست...دونوع روغن لادنی که توخونه داشتیم رونگاه کردم یکی لادن مایع1350گرمی که قیمت مصرف کننده کیلویی4522تومنه ودیگری لادن طلایی جامد4.5کیلویی که قیمت مصرف کننده کیلویی3922تومن...کارخونه ایناروچندمیفروشه؟لطفااگه مطلع هستین پاسخ بدین خیلی مهمه!...میدونم روغن جزوکالاهاییه که به خرده فروش درصدسودزیادی تعلق نمی گیره....سئوال دیگه...غمارگ فقط روغن جامدمیفروشه؟کسی روغن تولیدی غمارگ میدونه الان چنددست مصرف کننده میرسه؟اگه اشتباه نکنم روغن آفتاب مال غمارگه..

نظر

• شفاف سازی
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 2880

دوستان در پست قبلی بعضی از اعداد جابجا شده که اصلاح شده آن به شرح ذیل می باشد:
                        سال 92
                        مفروضات.......................................نرخ فروش .........نرخ خوراک ...............Eps
                        فرضی دیگر ......................................40,000...... .......23000.............7,641ریال سود

سال91
                        فرضی دیگر......................................34057... ........20,509............4,809ریال سود

نظر

• yousef
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 808

باتشکرازتحلیل جناب شفاف سازی.گفته های آقای قبادی معاون وزارت صنایع درتاریخ22آذر:

وی گفت: روغن خام که با قیمت لیتری 1850 تومان خریداری شده بود با افزایش ارزش افزوده به این قیمت با قیمت لیتری 2000تومان به کارخانهها فروخته میشود وهیچ مجوزی برای افزایش قیمت روغن بنا بر دلیل افزایش قیمت روغن خام صادر نخواهد شد. روغن بنا به نیاز کشور تا پایان اردیبهشت سال آینده ثابت خواهد بود.قبادی تصریح کرد:افزایش قیمت روغن در آینده تنها به قیمت ورق بسته بندی روغن و افزایش هزینههای جانبی بستگی دارد.او ادامه داد: با بانک مرکزی درحال گفت وگو هستیم تا تسهیلاتی برای بخش خصوصی بگیریم که واردکنندگان بتوانند روغن خام به صورت راحتتر وارد کنند در حال حاضر 20 تا 30 درصد کارخانهها به صورت مستقیم روغن وارد می کنند. مقدار ذخیره فعلی جوابگوی نیاز کشور تا پایان اسفند ماه امسال است.وی ادامه داد: دو و نیم برابر سنوات گذشته خرید روغن خام در کشور صورت گرفته است که در 12 سال گذشته موجودی ما بی سابقه است.وی همچنین گفت: در روغن خام 80 درصد وابستگی داریم اما با این وجود قیمت فروش روغن ثبات میماندو به نیاز هر کارخانه با آن واحد روغن داده می شود و درجال حاضر هفت فروند کشتی در بندر امام در حال پیاده سازی روغن خود هستند.
                          --------------------------------------------------------------------
                          نکات مهم صحبتشون:
                          1-سعی میکنن تاپایان اردیبهشت قیمت روغن روثابت نگه دارن...یعنی قیمت روغن حتمابعدازاون موقع افزایش پیدامیکنه وقبلش هم چنین احتمالی هست...
                          2-گفته شده روغن خام لیتری2هزارتومن به اندازه کافی داریم ومیدیم...اگه درسته پس چراغبشهربرای سه ماه پایانی(پاییزامسال)خریدروغن خام رو2700تومن گرفته...پس قاعدتابرای12ماهه منتهی به30/9تعدیل خوبی ازاین محل بایدداشته باشه...
                          3-منطقی ترین نوع پیش بینی غبشهربرای92میتونه خریدروغن خام2050تومنی وفروش روغن3405تومنی باشه(بافرض عدم افزایش قیمت هیچ کدام)که سودش بایدبالای345تومن برای92اعلام میشد

نظر

• farhad894
                            عضو عادی
                            • Oct 2012
                            • 251

روغن حلب 4.5 کیلویی 19هزارتومان تو بازار است

نظر

• behnam1480
                              عضو فعال
                              • Apr 2012
                              • 432

در اصل توسط yousef پست شده است View Post
                              سلام دوستان.کسی میدونه قیمت فروش کارخانه باقیمت مصرف کننده چقدرفرق داره؟اگه اینودقیق بدونیم خیلی تعیین کننده هست...دونوع روغن لادنی که توخونه داشتیم رونگاه کردم یکی لادن مایع1350گرمی که قیمت مصرف کننده کیلویی4522تومنه ودیگری لادن طلایی جامد4.5کیلویی که قیمت مصرف کننده کیلویی3922تومن...کارخونه ایناروچندمیفروشه؟لطفااگه مطلع هستین پاسخ بدین خیلی مهمه!...میدونم روغن جزوکالاهاییه که به خرده فروش درصدسودزیادی تعلق نمی گیره....سئوال دیگه...غمارگ فقط روغن جامدمیفروشه؟کسی روغن تولیدی غمارگ میدونه الان چنددست مصرف کننده میرسه؟اگه اشتباه نکنم روغن آفتاب مال غمارگه..
                              قیمت فروش عمده کارخانه معمولا 15-20% زیر قیمت مصرف کننده است ولی این در صنایع مختلف متفاوت است ولی برای مواد غذایی صدق می کند

نظر

• yousef
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 808

گفته های آقای قبادی معاون وزیرصنعت وتجارت درتاریخ 23آذر:

وی گفت: روغن خام که با قیمت لیتری 1850 تومان خریداری شده بود با افزایش ارزش افزوده به این قیمت با قیمت لیتری 2000تومان به کارخانهها فروخته میشود وهیچ مجوزی برای افزایش قیمت روغن بنا بر دلیل افزایش قیمت روغن خام صادر نخواهد شد. روغن بنا به نیاز کشور تا پایان اردیبهشت سال آینده ثابت خواهد بود.قبادی تصریح کرد:افزایش قیمت روغن در آینده تنها به قیمت ورق بسته بندی روغن و افزایش هزینههای جانبی بستگی دارد.او ادامه داد: با بانک مرکزی درحال گفت وگو هستیم تا تسهیلاتی برای بخش خصوصی بگیریم که واردکنندگان بتوانند روغن خام به صورت راحتتر وارد کنند در حال حاضر 20 تا 30 درصد کارخانهها به صورت مستقیم روغن وارد می کنند. مقدار ذخیره فعلی جوابگوی نیاز کشور تا پایان اسفند ماه امسال است.وی ادامه داد: دو و نیم برابر سنوات گذشته خرید روغن خام در کشور صورت گرفته است که در 12 سال گذشته موجودی ما بی سابقه است.وی همچنین گفت: در روغن خام 80 درصد وابستگی داریم اما با این وجود قیمت فروش روغن ثبات میماندو به نیاز هر کارخانه با آن واحد روغن داده می شود و درجال حاضر هفت فروند کشتی در بندر امام در حال پیاده سازی روغن خود هستند.
                                http://isna.ir/fa/news/91081610254/%...B2%D8%A7%D9%86
                                ----------------------------------------------------------------------------
                                طبق گفته بالاحداقل درفصل پاییزروغن خام به نرخ کیلویی حدود2050تومن به کارخونه هاتحویل داده شده(یک لیترروغن خام روکمی کمترازیک کیلوگرم روغن خام درنظرگرفتم)....امانکته مهم:
                                غبشهردرآخرین پیشبینی30/9/91برای3ماهه پایانی(پاییز)خرید49525تن روغن خام به نرخ کیلویی2760تومن پیش بینی کرده یعنی کیلویی حدود700تومن بالاترازادعای معاون وزیرصنایع...اگه غبشهر49525تن روغن خام روبجای2760پیش بینی شده2060تومن تحویل گرفته باشه ازهزینه هاش 34.471میلیاردتومن کم میشه وحدود104تومن به سودهرسهم درگزارش12ماهه اضافه میشه یااگه23درصدمالیات روکم کنیم حدود80تومن به سودهرسهم اضافه میشه(اینجاهم بایدمالیات کم کرد؟)....آیااشتباه میکنم؟این وسط کی اشتباه کرده معاون وزیریاپیش بینی ارائه شده؟یااینکه قسمتی روگرون خریده وقسمتی روهم 2050تومن که بازهم تعدیل خوبی داره...نظردوستان چیه؟...

نظر

در حال کار...
                                X