کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
....شاهین میانگین چیه....واقعا میانگین چند تا سهم با چند تا قیمت مختلف رو چطور میشه حساب کرد...سهمو دارن میبرن تا 800 تومن....بابا قایقش سوراخ شده با جلیقه نجات بپرید بیرون....بزارید من یکم نقدینگی جور کنم...
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
امروز بهترین خرید رو غبشهرکردم اونم روچه قیمتی 15920ریال ولی حیف 4300 تا بیشتر نشد وبرگشت
شاید دوباره فرصت بده
ای فرصت شنااس نامردد :))) انصافا شما کارگزاراا میدونینی کجاا قیمت بزارین :دی
خبر از دکتر نمیدی اقا بابک ؟ خبر بود دکتر روزه اخر خارج شده از غمارگ، امیدوارم موقع باز شدن یه حمایت خوب ازش ببینیم :)
راسی ازونور خبرای عجیبی از سایت دنیای بورس و اقای معبودی میاد، خیلی سایته با سابقه ایه عجیبه حرفایی که راجبش داریم میشنویم ولی اگه اون مسجاا واقعیت داشته باشن هیچ حرفی واسه گفتن نمیمونه میتونن حتی پیگیری قضایی کنن ....
....شاهین میانگین چیه....واقعا میانگین چند تا سهم با چند تا قیمت مختلف رو چطور میشه حساب کرد...سهمو دارن میبرن تا 800 تومن....بابا قایقش سوراخ شده با جلیقه نجات بپرید بیرون....بزارید من یکم نقدینگی جور کنم...
دکتر !! قیمت خریدای مختلفتو جمع کن تقسیم بر تعداد خریدت کن:d
ای فرصت شنااس نامردد :))) انصافا شما کارگزاراا میدونینی کجاا قیمت بزارین :دی
خبر از دکتر نمیدی اقا بابک ؟ خبر بود دکتر روزه اخر خارج شده از غمارگ، امیدوارم موقع باز شدن یه حمایت خوب ازش ببینیم :)
راسی ازونور خبرای عجیبی از سایت دنیای بورس و اقای معبودی میاد، خیلی سایته با سابقه ایه عجیبه حرفایی که راجبش داریم میشنویم ولی اگه اون مسجاا واقعیت داشته باشن هیچ حرفی واسه گفتن نمیمونه میتونن حتی پیگیری قضایی کنن ....
سلام
راستش من زیاد با حاشیه ها کارندارم سعی میکنم کارخودمو انجام بدم وبرامم مهم نیست کی گرفتند کیو بردند وکیا خوردند اگه سهمی زیر ارزش معامله بشه میخریم اگه بالاتر ازاون بشه میفروشیم ...... به همین راحتی :x
[SIZE=2][COLOR="#0000CD"]به همه اعتماد داشتن خطرناك است، به هيچ كس اعتماد نداشتن خطرناكترين است[/COLOR][/SIZE]
دوستان اصلا نگران نباشید این سهم نیاز به اصلاح داشت و ممکن هست فردا هم 4% منفی بخوره ولی بزودی به روند صعودی خودش بر میگرده
اصلاح کدومه بابا سهم که اخه هنو رشدی نکرده تعدیلم که تازه داره خبرم اومده که واسه این تعدیل بسته ام نمیشه، اینا فقط یه مُش فروشنده جوگیرن به زودیم پیشمون میشن هرچن احتمال اینکه سهامدار عمده باهش هس چون چارشنبه ام خالی کرده بود....
اگه غمارگ باز بود عمرا اینجوری نمیشد مشکله اصلیه سهم نداشتن یه حامیه بزرگه، اون بیاد قیمتای رویاییو میشه واسه سهم متصور بود ....
میدونستم اینجوری میشه امروز ولی خوب بیشتر از 10 درصد نفروختم .......البته یه نوسان هم گرفتم و دوباره جایگزین کردم ...............و همه تقصیر غپینو بود و عده ای تنگ نظر ..........البته سهم خوب راهشو جدا میکنه از بقیه گروه ............ قیمت فردا همین قیمت صف فروش امروزه و 4 تومن هم بالاتر ......
فعلا میگن 326 تومن سود اعلام کرده گویا +177 انباشته میشه 503 تومن سود قابل تخصیص .........
احتمالا تا اخر سال همین 326 تومن هم برسه به 350 تومن .........
نظر