صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • baran
    عضو فعال
    • May 2011
    • 704

سلام و شب بخیر ....به نظر من در شرایط فعلی کشور خرید سهام فندی و روغنی ;)
    =ریسک ..........زیرا دولت روی مایحتاج ضزوزی مردم حساس میباشد ..................و احازه نمیدهد با این کالاها یازی شود حتی در مورد سهامشان.....................بسیار مراقب باشید

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20675

در اصل توسط baran پست شده است View Post
      سلام و شب بخیر ....به نظر من در شرایط فعلی کشور خرید سهام فندی و روغنی ;)
      =ریسک ..........زیرا دولت روی مایحتاج ضزوزی مردم حساس میباشد ..................و احازه نمیدهد با این کالاها یازی شود حتی در مورد سهامشان.....................بسیار مراقب باشید

این سهم باز هم تعدیل داره در سال 92 ........
      من ول کن این سهم نیستم .....;)
      این تعدیل رو هم وقتی میگم که کسی دیگه امیدی به تعدیل نداره

هیچ پیشنهاد خرید و فروشی ندارم........من فقط میگم سهم تعدیل داره یا نه ..........
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/13, 20:46.
      ///

نظر

• baran
        عضو فعال
        • May 2011
        • 704

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post

هیچ پیشنهاد خرید و فروشی ندارم........من فقط میگم سهم تعدیل داره یا نه ..........
        در تعدیل داشتن سهام روغنی که شکی نیست ولی سازمان اجازه سفته بازی بر روی اینگونه سهام را نمیدهد و باید دید سهامداری داشت تا سهامبازی ....راستی جناب میثم خان جا دارد همینجا از شما تشکر کنم بابت معرفی شمواد با شما ذر قیمت 120 وارد شدم هرچند شما همان روزی که بست خارج شدی و لی من ماندم و روی 250 خارج شدم ..........باز هم ممنون امیدوارم با سود خوب هم از زوغنیها خارج بشی هرجند بنده بجز صدرا و شراز فعلا نفدم تا زمان باز شدن شراز اگر قیمت خوب بوذ بیفزایم

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
          ستاره دار (2)
          • Jul 2012
          • 1281

یادآوری یک نکته

همیشه سهمی بخرید که در روند صعود از سایر هم گروه های خود عقب افتاده است. غبشهر 8 درصد فقط در روز بازگشایی از غمارگ عقب افتاد. قبل از بسته شدن، غبشهر در رشد از غمارگ هم عقب افتاده بود. 18 درصد رشد در کمتر از 3 ماه خواهید دید چرا که ارزش این سهم از دید خود امور سهام این شرکت که سهم بسزایی در پایین کشیدن سهم داشتند، بین 1250 تا 1300 تومان بود(قبل از شفاف سازی).زحمت بالا رفتن قیمت را خود دوستان شرکت خواهند کشید. پس در مرحله اول این سهم به قیمت گفته شده بر خواهد گشت. در مرحله بعد با اعلام تعدیل، بیش از 1600 تومان را خواهد دید و تعدیل های بعدی...صبر می کنیم تا خروش مجدد لیدر غذایی ها را ببینیم.
          آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/12/13, 21:09.
          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• baran
            عضو فعال
            • May 2011
            • 704

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
            همیشه سهمی بخرید که در روند صعود از سایر هم گروه های خود عقب افتاده است.8 درصد فقط در روز بازگشایی از غمارگ عقب افتاد. غبشهر در رشد از غمارگ هم عقب تر حرکت می کند. 18 درصد رشد در کمتر از 3 ماه خواهید دید چرا که ارزش این سهم از دید خود امور سهام این شرکت که سهم بسزایی در پایین کشیدن سهم داشتند، بین 1250 تا 1300 تومان بود(قبل از شفاف سازی).زحمت بالا رفتن قیمت را خود دوستان شرکت خواهند کشید. پس در مرحله اول این سهم به قیمت گفته شده بر خواهد گشت. در مرحله بعد با اعلام تعدیل، بیش از 1600 تومان را خواهد دید و تعدیل های بعدی...صبر می کنیم.
            .....................................
            امیدوارم دوستان با سود خوب خارج بشوند ولی این سهم یک غضنفر دارد بنام سهامدار عمده بنام ..وس÷ه که مثل بنز سهم را تخریب میکنند و به هر قیمتی اگر بگویند بفروش میفروشد روز آخر بسته شدن سهم اگر یادتان باشد رنج منفی میکشید سهم را از صف خرید به صف فروش

نظر

• سعید پور احمدی
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 1339

این پست و بعد کلی جستجو برای یافتن کافی نت اومدم تو تاپیک چی چرا؟ بزنم دیدم بسته شده بچه ها لطفا پیگیری کنید که بازگشایی بشه خودمون میچرخونیم اونجا رو:

سلام به دوستان همیشه عزیزم:

شرمنده سرم شلوغ بود و امشبم هر جور بود خودم به کافی نت رسوندم که این پست وبزنم داشتم نوشته ها رو دنبال میکردم از طریق موبایلم،

بابا بزارید کنار این حرف ها رو هیچ کس هم هیچ جا نمیره بالاخره جعفر هم برمیگرده حالا تا وقتی هم که بیاد حتی اگه چند سالم طول بکشه این فروم دیگه جا افتاده وخیلی حرفه ای ها مینویسند و خیلی هم میخونن و استفاده میبرن وبه معلوماتتشون اضافه میشه ودوستان صادق هم سود معنویی و خدایی کسب میکنن،

به شخصه هرگز نخواهم گذاشت که این تاپیک به خاطره ها بپیونده اینجا با تمام نیرو و احساس مسولیت خواهم بود و خواهم نوشت و هیچ کدوم از دوستان هم هیچ جا نمیرن اشکان سایتش و ادامه بده خیلی هم خوب اما اینجا هم خواهد بود منم وبلاگم قدیمی اما خوب اینجا خصوصیتش با وبلاگ فرق داره ویه سری فاکتورها متمایزش میکنه که بزرگترین مزیتش هم پتانسیل دوست یابی و رفاقت مجازیه که من بهش افتخار مبیکنم،

دوستان خواهیم بود و خواهیم نوشت پر بر تر و بهتر از همیشه،سید هم اینجا رو صرفا ملک شخصی نمیدونست واین خیلی بده که با نبودن یک نفر خودمون رو ببازیم.....

خیلی بزرگان اینجا تکامل و بازدهی معرفی و بررسی سهام با تفکر جمعی ومشورتی بالا خواهد بود وادامه خواهدداشت افرادی مثل بابک و میثم وشفاف سازی و احسان و اشکان کهنه سوار و......خواهند بود وخواهند نوشت به امید خدا از هفته آتی معاملاتی منم بیشتر کنار شماها خواهم بود و پر سود خواهیم تاخت بورس عالی خواهد بود و همه شرایط رو به جلو و طلایی است الکی خودتون و دچار جنگ روانی نکنید و از سود محروم نشیم و با همبستگی اگه کسی هدف بی حرمتی داره محکم بمونیم وپاسخشو بدیم با هم و متحد.

مجید جان پیامت و دیدم وناراحت شدم چندین وچند اشتباه بزرگ داشتی ولی هرگز ناراحت نباش که خداوند و زندگی تو رو کمک خواهد کرد تنها در صورتی که بمونی و ادامه بدی و خودتو نبازی باید مردونه موند و هر شکستی رو بررسی کرد وعلت و جویا شد وسعی در برطرف کردنش داشت.اینجا جای یه شبه برد کردن نیست اینجا انقدر میبازیم تا استراتژی پیدا میکنیم و میبریم و سود میکنیم معامله تو بورس کار سختی است که تنها کسانی که میمونن و از شکست نمی هراسند و از شکست درس میگیرن و به استراتژی شخصی میرسن برنه و پر سود خواهند بود....

دوستان به امید خدا این راه ادامه خواهدداشت و برترین تاپیک و گروه بورس تهران خواهیم بود.......
              سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20675

در اصل توسط baran پست شده است View Post
                در تعدیل داشتن سهام روغنی که شکی نیست ولی سازمان اجازه سفته بازی بر روی اینگونه سهام را نمیدهد و باید دید سهامداری داشت تا سهامبازی ....راستی جناب میثم خان جا دارد همینجا از شما تشکر کنم بابت معرفی شمواد با شما ذر قیمت 120 وارد شدم هرچند شما همان روزی که بست خارج شدی و لی من ماندم و روی 250 خارج شدم ..........باز هم ممنون امیدوارم با سود خوب هم از زوغنیها خارج بشی هرجند بنده بجز صدرا و شراز فعلا نفدم تا زمان باز شدن شراز اگر قیمت خوب بوذ بیفزایم
                خواهش میکنم .مزد صبرتون رو گرفتید .... شمواد قبل از تعدیل تابلو سهامدار عمدش داشت جمع میکرد ......من سهامی که زیاد ندارم (درصدش در سبدم کمه) نمیتونم نگه دارم برای همین زود خارج شدم .......
                ///

نظر

• baran
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 704

راستی نکنه حعفر حان سربازیه و الان آمورشیه.....................................برای همین هم دسترسی به اینترنت ندارد.................................

نظر

• rajoo
                    عضو عادی
                    • Nov 2011
                    • 102

تعصب بی جا داشتیم آخرش این شد.

نظر

• rasam
                      ستاره دار(1)
                      • May 2012
                      • 481

گفته های آقای قبادی معاون وزیرصنعت وتجارت درتاریخ 23آذر:

وی گفت: روغن خام که با قیمت لیتری 1850 تومان خریداری شده بود با افزایش ارزش افزوده به این قیمت با قیمت لیتری 2000تومان به کارخانهها فروخته میشود وهیچ مجوزی برای افزایش قیمت روغن بنا بر دلیل افزایش قیمت روغن خام صادر نخواهد شد. روغن بنا به نیاز کشور تا پایان اردیبهشت سال آینده ثابت خواهد بود.قبادی تصریح کرد:افزایش قیمت روغن در آینده تنها به قیمت ورق بسته بندی روغن و افزایش هزینههای جانبی بستگی دارد.او ادامه داد: با بانک مرکزی درحال گفت وگو هستیم تا تسهیلاتی برای بخش خصوصی بگیریم که واردکنندگان بتوانند روغن خام به صورت راحتتر وارد کنند در حال حاضر 20 تا 30 درصد کارخانهها به صورت مستقیم روغن وارد می کنند. مقدار ذخیره فعلی جوابگوی نیاز کشور تا پایان اسفند ماه امسال است.وی ادامه داد: دو و نیم برابر سنوات گذشته خرید روغن خام در کشور صورت گرفته است که در 12 سال گذشته موجودی ما بی سابقه است.وی همچنین گفت: در روغن خام 80 درصد وابستگی داریم اما با این وجود قیمت فروش روغن ثبات میماندو به نیاز هر کارخانه با آن واحد روغن داده می شود و درجال حاضر هفت فروند کشتی در بندر امام در حال پیاده سازی روغن خود هستند.

----------------------------------------------------------------------------
                      طبق گفته بالاحداقل درفصل پاییزروغن خام به نرخ کیلویی حدود2050تومن به کارخونه هاتحویل داده شده(یک لیترروغن خام روکمی کمترازیک کیلوگرم روغن خام درنظرگرفتم)....امانکته مهم:
                      غبشهردرآخرین پیشبینی30/9/91برای3ماهه پایانی(پاییز)خرید49525تن روغن خام به نرخ کیلویی2760تومن پیش بینی کرده یعنی کیلویی حدود700تومن بالاترازادعای معاون وزیرصنایع...اگه غبشهر49525تن روغن خام روبجای2760پیش بینی شده2060تومن تحویل گرفته باشه ازهزینه هاش 34.471میلیاردتومن کم میشه وحدود104تومن به سودهرسهم درگزارش12ماهه اضافه میشه یااگه23درصدمالیات روکم کنیم حدود80تومن به سودهرسهم اضافه میشه(اینجاهم بایدمالیات کم کرد؟)....آیااشتباه میکنم؟این وسط کی اشتباه کرده معاون وزیریاپیش بینی ارائه شده؟یااینکه قسمتی روگرون خریده وقسمتی روهم 2050تومن که بازهم تعدیل خوبی داره...نظردوستان چیه؟...

نظر

• shahmir
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 368

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post

میثم جون تو تعدیل داشتن دو تا سهم روغنی شکی نیست اما فعلا روندشونو خراب کردن.

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20675

در اصل توسط shahmir پست شده است View Post
                          میثم جون تو تعدیل داشتن دو تا سهم روغنی شکی نیست اما فعلا روندشونو خراب کردن.

من در جایی وارد میشم که خریدار ناز فروشنده رو بکشه که فروشنده بفروشه ;)

.
                          هر کی هر جور دوس داره عمل کنه و خودش تحلیل کنه .....
                          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/14, 19:31.
                          ///

نظر

• yousef
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 808

غبشهرتوروزچهارشنبه توقیمت بسیارجذابی برای خریدبازشدوخیلی خیلی بیشترازاین قیمتهامی ارزه... امروزهم توهرقیمتی حتی مثبت4ارزش خریدداره....دوستان غبشهرداری که فکرمیکنن بفروشن وبعدپایین تربخرن سخت تواشتباه هستن وفقط ضررفروش نصیبشون میشه گرچه فروشندگان چهارشنبه هم به احتمال زیادامروزپشیمون میشن...حدس میزنم غبشهرمثبت معامله وشایدهم صف خریدبشه....سهام ارزشمندتون رومفت ازدست ندین...

نظر

• daryadel120
                              عضو فعال
                              • Apr 2012
                              • 578

خریدن سهام غذایی تو این قیمت ها اشتباه محض است
                              سهام غذایی پی بر ای نمی گیرد
                              دوستان توجه داشته باشند جز برای نواسان گیری وارد این سهم ها نشوند
                              غبشهر بالای 1000 تومان فعلا ارزش خرید ندارد
                              برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• esi_mohammadi
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 1105

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
                                خریدن سهام غذایی تو این قیمت ها اشتباه محض است
                                سهام غذایی پی بر ای نمی گیرد
                                دوستان توجه داشته باشند جز برای نواسان گیری وارد این سهم ها نشوند
                                غبشهر بالای 1000 تومان فعلا ارزش خرید ندارد
                                شما روی فولاد مبارکه هم در قیمت 340 تومان میگفتید ارزش خرید نداره اما فولاد تا 430 امد بالا

پست 606
                                آخرین ویرایش توسط esi_mohammadi؛ 2012/12/15, 10:50.
                                (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                                (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                                (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

در حال کار...
                                X