صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
    اما در مورد روند میان مدتی سهم همچنان معتقدم سهم به زودی به 2000 میرسه ضمن اینکه شواهد جدی تری هم برای این صعود تو نمودار سهم بوجود اومده به نظر من که چون قطعی نیست ذکرشون نمیکنم...

از دوستان تکنیکالیست هم خواهش میکنم سهم رو با دقت بیشتری نگاه کنن تا من بفهمم به توهم خوشبینی دچار شدم یا واقعا سهم داره اماده یه رالی محکم تا 2018 تومن میشه؟!!!!!

اگه برداشت من از نمودار درست باشه،سهم باید دو شنبه مثبت باشه و از ابتدای سال بعد هم یه کله بره تا 2018 تومن...

تا خدا چه خواهد...

پ.ن:جالبه که نمودار وبشهر هم خیلی وضعیتش داره شبیه غبشهر میشه...
    شاخصشون که از این دوتا جالب تره!!!!;)

پ.ن3:دوستان در مورد شاخص غذایی ها یه نکته رو یادم رفته بود،بهترین حالت برای ادامه رشد شاخص غذایی اینه که فردا رو مثبت باشه اما در صورت منفی بودن فردا،پس فردا حتما باید مثبت باشه تا روند صعودی شاخص تو کوتاه مدت هم حفظ بشه...
    این تنها نکته ی منفی هست که بهش برخوردم...;)
    در اصل توسط وقت شناس پست شده است View Post
    به نظر میاد اگه دوشنبه هم مثبت باشه به جای سقف دوقلو یه پرچم رو تشکیل داده باشه که با شکست اون بتونه 2000 رو لمس کنه;)
    من که میانگینم حدود 1000 تومنه...از همه چی بهتر اینه که با سهمی عوضش کردم که هنوز داره درجا میزنه!!@-)
    افرین،این دقیقا همون نکته ای هستش که من دو روز پیش گفتم اما چون هنوز کامل تشکیل نشده بود سربسته گفتم...

حالا هم شواهد از تکمیل شدن الگو حکایت میکنه...;)

خوشبختانه وضعیت شاخص هم میتونه کمک کنه به این صعود...;)
    تمام سال من بی تو...

نظر

• وقت شناس
      عضو عادی
      • Dec 2012
      • 160

افرین،این دقیقا همون نکته ای هستش که من دو روز پیش گفتم اما چون هنوز کامل تشکیل نشده بود سربسته گفتم...

حالا هم شواهد از تکمیل شدن الگو حکایت میکنه...;)

خوشبختانه وضعیت شاخص هم میتونه کمک کنه به این صعود...;)
      با شکست 1510 تومن الگو تکمیل میشه که طبیعتا تا قبل از گزارش 12 ماهه باید اونو رد کنه و بازم احتمالا با یه باز و بسته شدن یا بعد از افزایش سرمایه هدفشو بزنه>:D<

فقط تنها چیزی که منو نگران میکنه اینه که سهم با چه پی بر ای میخواد بعد از مجمع باز بشه؟؟؟:(
      مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

با شکست 1510 تومن الگو تکمیل میشه که طبیعتا تا قبل از گزارش 12 ماهه باید اونو رد کنه و بازم احتمالا با یه باز و بسته شدن یا بعد از افزایش سرمایه هدفشو بزنه>:D<

فقط تنها چیزی که منو نگران میکنه اینه که سهم با چه پی بر ای میخواد بعد از مجمع باز بشه؟؟؟:(
        گزارش سه ماهه هم باید تا اخر فروردین بیاد و وقتی بازار پوشش 100 درصدی ای پی اس توی سه ماهه رو ببینه مشکلی با پی بر ای نخواهد داشت..
        هرچند اونموقع که اولین پیش بینی 92 رو اعلام کردن خیلی حرص خوردم،اما حالا که خوب نگاه میکنم بدم نشد این اعلام پایین،چون حالا وقتی گزارش سه ماهه سهم بیاد چنان جو روانی مثبتی روی سهم بوجود میاره که میتونه سهم رو تا اهداف هیجانی بالا ببره...;)

راستی گزارش 12 ماهه سهم که اومده،منظورتون حسابرسی شده اش هست؟
        تمام سال من بی تو...

نظر

• وقت شناس
          عضو عادی
          • Dec 2012
          • 160

گزارش سه ماهه هم باید تا اخر فروردین بیاد و وقتی بازار پوشش 100 درصدی ای پی اس توی سه ماهه رو ببینه مشکلی با پی بر ای نخواهد داشت..
          هرچند اونموقع که اولین پیش بینی 92 رو اعلام کردن خیلی حرص خوردم،اما حالا که خوب نگاه میکنم بدم نشد این اعلام پایین،چون حالا وقتی گزارش سه ماهه سهم بیاد چنان جو روانی مثبتی روی سهم بوجود میاره که میتونه سهم رو تا اهداف هیجانی بالا ببره...;)

راستی گزارش 12 ماهه سهم که اومده،منظورتون حسابرسی شده اش هست؟
          عجب!:O
          واقعا عجیبه که اطلاعات روی tse نیست....الان سرچ کردم پیداش کردم!!!
          3638 ریال حسابرسی نشده پوشش داده:D
          آخرین ویرایش توسط وقت شناس؛ 2013/03/19, 19:22.
          مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

عجب!:O
            واقعا عجیبه که اطلاعات روی tse نیست....الان سرچ کردم پیداش کردم!!!
            3638 ریال حسابرسی نشده پوشش داده:D
            نکته ی اصلی اینه که وقتی واقعی نه ماهه و ودوازده ماهه رو از هم کسر کنیم،متوجه میشیم که تو سه ماه پایانی 114 تومن سود ساخته، کف سود سال بعد اگه طبق سه ماه پایانی سود بسازه میشه 114*4 که برابر456 تومن خواهد بود،با پی بر ای 4 هم که در نظر بگیریم کف کف کف قیمت غبشهر میشه 1824 تومن!!!

در واقع من از روندرو به رشد سودسازی شرکت صرف نظر کردم،از افزایش قیمت فروش که احتمالش هم بالاست صرف نظر کردم،از افزایش تولید صرف نظر کردم...
            حالا اینها رو هم در نظر بگیرید ببینید چی میشه...

تا گزارش سه ماهه صبوری میکنیم...
            تمام سال من بی تو...

نظر

• گل آقا
              عضو عادی
              • Mar 2011
              • 63

دوستان گل
              آغاز سال 1392 خورشیدی
              به همتون تبریک میگم
              غبشهر براحتی حداقل 100درصد توی بهار به سهامدارانش کادو میده
              عیدی بسیار خوبی هست
              شاد باشید

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

نکته ی اصلی اینه که وقتی واقعی نه ماهه و ودوازده ماهه رو از هم کسر کنیم،متوجه میشیم که تو سه ماه پایانی 114 تومن سود ساخته، کف سود سال بعد اگه طبق سه ماه پایانی سود بسازه میشه 114*4 که برابر456 تومن خواهد بود،با پی بر ای 4 هم که در نظر بگیریم کف کف کف قیمت غبشهر میشه 1824 تومن!!!

در واقع من از روندرو به رشد سودسازی شرکت صرف نظر کردم،از افزایش قیمت فروش که احتمالش هم بالاست صرف نظر کردم،از افزایش تولید صرف نظر کردم...
                حالا اینها رو هم در نظر بگیرید ببینید چی میشه...

تا گزارش سه ماهه صبوری میکنیم...
                خودمم دقیق نمیدونم منتظر چی هستم!:D

اما طبق تحلیل حسامنتال ;) غبشهر باید یه چیزی روکنه به زودی!حالا یا افزایش قیمت فروش یا افزایش سود در حسابرسی 91 یا تعدیل بالا در سه ماهه92 یا شاید هم یه تحلیلگر قدری پیدا شد و مثلا گفت سهم مقدار زیادی روغن تو انبارهاش داره که نگه داشته بعد از گرفتن افزایش قیمت بفروشه و یا خبر افزایش سرمایه....شاید هم همشون با هم!

واقعا پتانسیل برای رشد سهم خیلی زیاده،نمیدونم!شاید هم من متعصب شدم...اما عقب افتادگی که تو سود سال 91 از مارگارین بوجود اومد باید یه جوری جبران بشه،ضمن اینکه شنیده شده برخی از سود 200 تومنی برای حسابرسی شده 91 مارگارین صحبت میکنن!در اینصورت من مطمئن میشم که غبشهر حداقل نصف تولیدات این چند ماهه اخرش رو انبار کرده!;)

معادله خیلی گیج کننده شده...

معاملات امروزش هم مثل روزهای قبل عجیب قریب بود...هرچند دیشب به یکی از دوستان تو پیام خصوصی گفته بودم که امروز با احتمال بالایی صف غبشهر داده میشه چون دقیقا رو +4 مقاومت داره ام خب یا باید مقاومت عمل میکرد و سهم برمیگشت که تا اواخر وقت همین حالت رو به ذهن تداعی میکرد،و یا اینکه معاملات پر حجم و ریختن صف و دوباره سریع صف شدن رو میدیدیم،اما معاملات جوری بود که اگه میخواستم تکنیکالی معامله کنم باید امروز خروج میکردم و اخر وقت میدیدم که تکنیکال سهم همین امروز برگشته و تصمیمم اشتباه بوده!جالبه نه؟!بازیگر سهم همچنان علاقه منده که تکنیکالیست ها رو بذاره سر کار!

همچنان هستیم با غبشهر...;)
                تمام سال من بی تو...

نظر

• alizare1982
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 590

خودمم دقیق نمیدونم منتظر چی هستم!:D

اما طبق تحلیل حسامنتال ;) غبشهر باید یه چیزی روکنه به زودی!حالا یا افزایش قیمت فروش یا افزایش سود در حسابرسی 91 یا تعدیل بالا در سه ماهه92 یا شاید هم یه تحلیلگر قدری پیدا شد و مثلا گفت سهم مقدار زیادی روغن تو انبارهاش داره که نگه داشته بعد از گرفتن افزایش قیمت بفروشه و یا خبر افزایش سرمایه....شاید هم همشون با هم!

واقعا پتانسیل برای رشد سهم خیلی زیاده،نمیدونم!شاید هم من متعصب شدم...اما عقب افتادگی که تو سود سال 91 از مارگارین بوجود اومد باید یه جوری جبران بشه،ضمن اینکه شنیده شده برخی از سود 200 تومنی برای حسابرسی شده 91 مارگارین صحبت میکنن!در اینصورت من مطمئن میشم که غبشهر حداقل نصف تولیدات این چند ماهه اخرش رو انبار کرده!;)

معادله خیلی گیج کننده شده...

معاملات امروزش هم مثل روزهای قبل عجیب قریب بود...هرچند دیشب به یکی از دوستان تو پیام خصوصی گفته بودم که امروز با احتمال بالایی صف غبشهر داده میشه چون دقیقا رو +4 مقاومت داره ام خب یا باید مقاومت عمل میکرد و سهم برمیگشت که تا اواخر وقت همین حالت رو به ذهن تداعی میکرد،و یا اینکه معاملات پر حجم و ریختن صف و دوباره سریع صف شدن رو میدیدیم،اما معاملات جوری بود که اگه میخواستم تکنیکالی معامله کنم باید امروز خروج میکردم و اخر وقت میدیدم که تکنیکال سهم همین امروز برگشته و تصمیمم اشتباه بوده!جالبه نه؟!بازیگر سهم همچنان علاقه منده که تکنیکالیست ها رو بذاره سر کار!

همچنان هستیم با غبشهر...;)
                  سلام. فكر كنم با سركار گذاشتن تكنيكاليست ها ميخواد وادار كنه كه سهموشونو بفروشن. تمام معادلات رو بهم زده، براي يه صعود خارق العاده. اين از خريد حقوقي ها مشهوده به نظرم.اگه بگم تارگت بالاي 3000 حتي 4000 براي امسال، فكر كنم يكم بعيد باشه، ولي فكر كنم يه چيزي توي همين مايه هاست!
                  پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• Brother
                    عضو عادی
                    • Dec 2010
                    • 193

محمد تیموری:
                    سلام صبح دوستان بخیر
                    مارگارین سهمی است که طی یکسال آتی حداقل به اندازه قیمت امروزی سهم ای پی اس دارد و با فرض تقسیم حداقل 50درصد سود ، با پی به دی 2 معامله می شود.آن وقت سهامدار ، آن را در ازای صف نشینی برخی سهام که سودآوریشان با اما و اگر عدم برداشت دولت مواجه است، قربانی می کند.
                    به قول جناب درخشانی مطمئن تر از غبشهر در بازار سهم نداریم.اما به دلیل عدم صداقت مدیریت شرکت باید در این قیمت ها معامله شوند.
                    سهامداری کنیم
                    طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

نظر

• داروساز
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 603

یعنی با همون الگویی که اومده تا ابنجا میریزه؟//:(:-/

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

در اصل توسط داروساز پست شده است View Post
                        یعنی با همون الگویی که اومده تا ابنجا میریزه؟//:(:-/
                        من اینطور فکر نمیکنم!!!!

با توجه به اینکه شب مجمعه،سهم دیگه افت انچنانی رو نمیتونه داشته باشه،صرفا شاید صعود نکنه....;)

ضمن اینکه باز دوباره امروز هم همون اتفاق دیروز افتاد،اگر بنا بر ریختن بود باید امروز شاهد صف فروش محکم برای سهم میبودیم کههمچین چیزی اتفاق نیافتاد،اگر بنا بر صعود بود باید سهم در درصدهای مثبت معامله میشد که نشد!!!امروز هم تکنیکالیستها رفتن سر کار!!!بازیگر پر حوصله ای داره سهم!

ضمن اینکه سهم الان یه حمایت خیلی خوب همین نزدیکی ها داره(نهایتا 100 تومن افت)...
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• وقت شناس
                          عضو عادی
                          • Dec 2012
                          • 160

من اینطور فکر نمیکنم!!!!

با توجه به اینکه شب مجمعه،سهم دیگه افت انچنانی رو نمیتونه داشته باشه،صرفا شاید صعود نکنه....;)

ضمن اینکه باز دوباره امروز هم همون اتفاق دیروز افتاد،اگر بنا بر ریختن بود باید امروز شاهد صف فروش محکم برای سهم میبودیم کههمچین چیزی اتفاق نیافتاد،اگر بنا بر صعود بود باید سهم در درصدهای مثبت معامله میشد که نشد!!!امروز هم تکنیکالیستها رفتن سر کار!!!بازیگر پر حوصله ای داره سهم!

ضمن اینکه سهم الان یه حمایت خیلی خوب همین نزدیکی ها داره(نهایتا 100 تومن افت)...
                          بعد از مجمع افزایش سرمایه شاید به اون رقما برسه:D:x

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

بعد از مجمع افزایش سرمایه شاید به اون رقما برسه:D:x
                            متوجه منظورتون نمیشم!اون اعدادی که ذکر کردید اصلا رویایی نیست اماقاعدتا بعد از افزایش سرمایه از نظر عددی قیمت سهم کمتر میشه!شاید منظورتون از نظر بازدهی بوده؟!

هرچند به شخصه معتقدم سهم قطها تو گزارش سه ماهه باید تعدیل مثبت بده،ولی با توجه به گزارش مارگارین حدس میزنم تعدیل اصلی تو گزارش شش ماهه با فروش موجودی انبار بعد از گرفتن افزایش قیمت فروش اتفاق بیوفته...;)
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• وقت شناس
                              عضو عادی
                              • Dec 2012
                              • 160

متوجه منظورتون نمیشم!اون اعدادی که ذکر کردید اصلا رویایی نیست اماقاعدتا بعد از افزایش سرمایه از نظر عددی قیمت سهم کمتر میشه!شاید منظورتون از نظر بازدهی بوده؟!

هرچند به شخصه معتقدم سهم قطها تو گزارش سه ماهه باید تعدیل مثبت بده،ولی با توجه به گزارش مارگارین حدس میزنم تعدیل اصلی تو گزارش شش ماهه با فروش موجودی انبار بعد از گرفتن افزایش قیمت فروش اتفاق بیوفته...;)
                              منظورتون کدوم اعداد هست؟!نظرم رو در مورد پست قبلی گفتم که احتمال ریزش داده بودند...احتمال زیاد با سود مجمع و افزایش سرمایه و با قیمت فعلی سهم، بالاتر از 1000 تومن باز نمیشه ...

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
                                سلام. فكر كنم با سركار گذاشتن تكنيكاليست ها ميخواد وادار كنه كه سهموشونو بفروشن. تمام معادلات رو بهم زده، براي يه صعود خارق العاده. اين از خريد حقوقي ها مشهوده به نظرم.اگه بگم تارگت بالاي 3000 حتي 4000 براي امسال، فكر كنم يكم بعيد باشه، ولي فكر كنم يه چيزي توي همين مايه هاست!
                                منظورتون کدوم اعداد هست؟!نظرم رو در مورد پست قبلی گفتم که احتمال ریزش داده بودند...احتمال زیاد با سود مجمع و افزایش سرمایه و با قیمت فعلی سهم، بالاتر از 1000 تومن باز نمیشه ...
                                اوه اوه،اشتباه شد!من یه لحظه فکر کردم اون پست بالایی هم برای شماست!:D

ببخشید...;)

اما این پست یادگاری اینجا بمونه،غبشهر دیگه قیمت زیر 1100 تومن به خودش نمیبینه حتی با افزایش سرمایه 75 درصدی از انباشته...;)
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X