دوستان من رو 4500 غبشهر خریدم یه 40 روزی میشه نظرتون چیه؟
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط m.icehot پست شده است View Postبا مثبت شدن بازار این سهم کم کم داره جون میگیره،به نظرم اگر اخبار جنگ نباشه هفته اینده به قیمت خرید شما میرسه و تا 5500 میره.
این سهم تو روز های که بازار جون نداشت خودشو زیاد نباخته بود که بخواد با مثبت شدن بازار جون بگیره این سهم همه چیزش مشخصه هم سود امسالش هم افزایش سرمایش تنها چیزی که مشخص نیست دو چیزه
1) چرا عده ای دوست دارن بیان اینجا و همش جو منفی بدن
2) این دوستانی که توی 4500 یا بالاتر یا بین 4000 تا 4500 خریدن بر چه اساسی خریدن آیا اطلاعات کافی داشتن یا نه تا می بین سهم صف می شه میرن توصف می خرن زمانیم که صف فروش می شه سریع می رن صف های فروش درست می کنن و قیمت سهمو می کشن پایین جالبه این که دوستانی که این کارو می کنند زمانی که دوباره سهم بر می گرده دوباره باکلی ضرر میان تو صف خرید میشینن تا دوباره این سهمو بخرن
نظر
-
دوست من سهم خوبی خریدی که اصلاً جای نگرانی نداره فقط یه کم صبور باش الان بخاطر سوریه کل بازار سر در گمه و داره گیج میزنه اینو نمیشه کاریش کرد ولی نترس سهامداری روی سهمای بنیادی همیشه جواب میده. به نظر من کف سهم در بدترین حالت تا آخر سال 6000 تومنه ...
در اصل توسط boursism پست شده است View Postدوستان من رو 4500 غبشهر خریدم یه 40 روزی میشه نظرتون چیه؟
نظر
-
در اصل توسط boursism پست شده است View Postدوستان من رو 4500 غبشهر خریدم یه 40 روزی میشه نظرتون چیه؟
کم کم باید واسه روغن و شکر هم این اتفاق بیوفته...
پس نگران نباشین...همون سناریو که روز اول گفت ن داره اجرا میشه...
این سهم رو 4200-4500 بسته میشه واسه افزایش سرمایه...بعد با یه تعدیل بازگشایی میشه....
سهمی که 770 ساخته بدون افزایش نرخ ...رو این قیمت ترسی نداره !A man should get to bleed in peace
نظر
-
اینم ارزیابی کارگزاری کار آفرین از سود 92 غبشهر
گزارشات مالي: گزارش ارزيابي سود سال مالي 92 غبشهر (اكسل تاريخ: ١٩/٠٦/١٣٩٢
واحد تحليل كارگزاري بانك كارآفرين براساس ارزيابي به عمل آمده از روند عملكرد شركت طي مدت سپري شده از سال مالي و با در نظر گرفتن تحولات اخير در مبناي نرخ¬گذاري محصولات و مواد اوليه شركت، سود هر سهم شركت براي سال مالي جاري 11,800 ريال پيش بيني شده است. جزئيات برآورد اعلامي در فايل اكسل پيوست قابل مشاهده است. همچنين امكان تغيير مفروضات در نظر گرفته شده جهت بررسي تاثير آنها بر سود برآورد شده در اين فايل وجود دارد. فايل مرتبط
نظر
-
در اصل توسط بنان پست شده است View Postاینم ارزیابی کارگزاری کار آفرین از سود 92 غبشهر
گزارشات مالي: گزارش ارزيابي سود سال مالي 92 غبشهر (اكسل تاريخ: ١٩/٠٦/١٣٩٢
واحد تحليل كارگزاري بانك كارآفرين براساس ارزيابي به عمل آمده از روند عملكرد شركت طي مدت سپري شده از سال مالي و با در نظر گرفتن تحولات اخير در مبناي نرخ¬گذاري محصولات و مواد اوليه شركت، سود هر سهم شركت براي سال مالي جاري 11,800 ريال پيش بيني شده است. جزئيات برآورد اعلامي در فايل اكسل پيوست قابل مشاهده است. همچنين امكان تغيير مفروضات در نظر گرفته شده جهت بررسي تاثير آنها بر سود برآورد شده در اين فايل وجود دارد. فايل مرتبط[COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]
نظر
-
-
اینجوری که معلومه ، می خواد افزایش سرمایه غبشهر بیاد رو کدالآنچه ما هر روز اینجا می گوییم این است که موفقیت ما کاملا بستگی به موفقیت اجتماع مان دارد. (abraham linzen )
نظر
نظر