دوستان؛ ظاهرا سازمان هم زور منفی کردن سهام بنیادی رو نداشت و پتروشیمی ها هم دوباره برگشتند. با توجه به روند، به نظرم فردا برای اکثر پتروها شاهد صف خرید یا حداقل معامله در درصد مثبت خواهیم بود. از شدوص هم غافل نشید که به نظر میرسه مقاوتش رو شکسته و به سمت 570 خیز برداشته (البته اگه بسته نشه برای تعدیل) به قول یکی از دوستان، در روند صعودی هر منفی شدنی فرصت وروده و در روند نزولی، هر مثبت شدنی فرصت خروج. پس شفن، شاراک، شدوص و غمارگ و غبشهر رو از دست ندید. در ضمن فایرا هم یه چیزی تو مایه های شفن هست.<):)
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط AAbas پست شده است View Postداش سعید گویا حدست درست بود حرکتی زدی؟؟سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
-
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postخدا رو شکر بله شاراک روی منفی 2 خرید خوبی داشتم.........خدا رو شکر وامیدوارم دوستان اگه اعتماد کردن و خرید داشتن فقط ما رو هم دعا کنن اگه سود بردن همین کفایت میکنه....یا همه سود میکنیم اینجا یا هیچ کس.........در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Postخرید پارسان 1200 :">:d
فروش در 1236 همه رو گذاشتم سر جاش راستش تک سهم شدم:d
قابل توجه شفاف سازی;)
خوشحالم که به موقع خریدی وگرنه بازم می گفتی من پارسانمووووووووووووووووووووووووو می خوام ( شوخی )
خداوکیلی به اعصاب خردکنی و استرسش نمی ارزید اگر جا می موندی که هیچ
اونهائی که دیروز فروختند و امروز نخریدند بد جوری چوبش خواهند خورد
اولین گزارش شخارک اومد بازار ترکید منتظر گزارش های بعدی می مانیم
نظر
-
در مورد غذایی ها اصلا عجله نکنید.
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postسعید جون، جون من کمتر بگو شاراک. می دونی که اغفال می شم و دوباره 60 درصد سبدمو شاراک می کنما<:-p... بخدا تازه توی 960 سبکش کردم...سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
صف خرید چیدن برای شاراک. بابا ای وا... !
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postاشکبوس جواب نمیده استراتژی هایی که شب با هم میچینیم و هر روز تو ساعات معاملاتی باید عوض کنیم بازار جالبی شده..........در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
نظر