چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اشکبوس کهنه سوار
    ستاره دار (2)
    • Jul 2012
    • 1281

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
    نیویورک تایمز: مذاکره با تهران به اصرار ایرانیها عقب افتاد
    روزنامه امریکایی نیویورک تایمز، از زبان مسئولان امریکایی که نخواستند نامشان فاش شود، نوشت که ایالات متحده امریکا و ایران توافق کرده اند تا دور نخست مذاکرات دو جانبه با یکدیگر بر سر برنامه هسته ای را انجام دهند.

به گفته آنها این مذاکرات بی سابقه کاملا سری و بسیار مفصل بوده و مسئولان امریکایی و ایرانی با یکدیگر به توافقاتی نیز رسیده اند.

به گزارش نیویورک تایمز این مذاکرات قبل از ریاست جمهوری امریکا آغاز شده بود اما ایرانی ها اصرار کردند که ادامه مذاکرات مستقیم بعد از انتخابات ریاست جمهوری برگزار شود تا ببینند رئیس جمهوری بعدی امریکا کیست تا بتوانند بر روی مذاکراتشان حساب کنند.

------------------------------------------------------------
    دوستان مذاكرات رو پيش بيني كرده بودم، شاخص حالا حالا ها مثبت خواهد بود، قله هاي 50 هزار 60 هزار هم يكي پس از ديگري فتح خواهد شد.
    پرسود باشيد.
    احسان جان، اگه تکذیبیه شو فردا خبرگزاری های ایرانی نزدن...بشین و نگاه کن
    به فردا نکشید:
    به گزارش فارس به نقل از روزنامه آمریکایی «واشنگتنپست»، با آغاز سال نو میلادی، دولت «باراک اوباما» رئیسجمهوری آمریکا و شرکای دیپلماتیک وی احتمالاً در انتظار تجدید مذاکرات با ایران در خصوص برنامه هستهای این کشور هستند اما نشانههای چندان زیادی وجود ندارد که دلالت بر موفقیت این مذاکرات داشته باشد.
    آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2013/01/04, 00:26.
    در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• سعید پور احمدی
      عضو فعال
      • Sep 2011
      • 1339

در اصل توسط cyrus پست شده است View Post
      سلام
      جناب پوراحمدی میخواستم نظرتون رو در مورد شاراک بدونم روندش چطوره؟نقاط حمایتش رو چند میدونید؟
      سلام

خوب سهم در عبور از 1032 تومان ناتوان بود و نرسیده بهش سقوط کرد.حمایت بعدی سهم بعد از افت از 916.3 قیمت 881 تومان که به احتمال زیاد اونم با توجه به جو بازر بشکنه و خرید حول وحوالی 854میتونه خوب باشه........
      سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• سعید پور احمدی
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1339

تا ما عکس گذاشتن ویاد گرفتیم پرشین گیگم خراب شد و عکس ها به باد رفت ظاهراو..................شانس ودارید؟دوستان سلیت معرفی کنید برای آپلود؟اکانتی که تو پرشین گیگ باز کرده بودم دیگه نمیتونم وارد بشم و عکس ها هم که میبینید!!!دلیلی داره؟؟؟

این هفته هم که با این اینترنت نفتی متاتریدر مون پرید اونم نصب کردن با این انترنت شده معمایی از این ور بورسم که تعطیل شد و.........نو علی نور

نظر

• milad97
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 2520

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          شمام یه سر بزنی بیرون وتورم رو ببین اونوقت از هر چی بورس هست نفرت پیدا می کنی ...

ولی خوب گفتم ما از بازار نرفتیم درصد رو کاهش دادیم واگر این رویه ادامه پیدا کنه این کاهش سرمایه گذاری در بورس همچنان ادامه خواهد داشت ..

ما به بورس نیاز نداریم ..بورس به سرمایه های ما وشما نیاز داره ..تا چند وقت التماس میگردن مردم بیان تو بورس سرمیاه گذاری کنن الان همنی ها دارن کاری می کنن که سرمایه ها فرار کنه ..

بدترین بازدهی در این دو سال اخیر در قیاس با تورم از ان بورس بوده وبنده همینجا اعتارف می کنم سهامداران بازنده ترین قشر جامعه بودن ...افتابه خریده بودیم بیشتر سود کرده بودیم تا سهام اونم با این همه استرس اعصب خوردی ...

ولی خوب همچنان در بازار هستیم ولی گفتم با سرمیاه کمتر چون بازار های رقیب همچنان دارن طوفان می کنن البته شاید در شهر ما اینگونه باشد بنده از جاهای دیگر خبر ندارم ..زمین وملک همچنان مثل موشک در حال جهش هست..
          تهران گرانتر از برلین

آمارها حکایت از آن دارند که میانگین نرخ هرمتر زمین مسکونی در شهر تهران به ۲ میلیون و ۶۲۹ هزار تومان رسیده، اما در منطقه ۳ تهران حدود ۴ میلیون تومان است.
          جام اقتصادی؛ بازار خبر: تابستان امسال میانگین نرخ زمین در تهران نسبت به سال قبل 33/6 درصد افزایش یافت و به ۲ میلیون و ۶۲۹ هزار تومان در هر متر مربع رسید. این نزدیک به ۳ برابر نرخ زمین در پایتخت آلمان است.
          تازهترین گزارش مرکز آمار ایران نشانمیدهد تابستان امسال میانگین نرخ زمینهای مسکونی تهران در مقایسه با بهار امسال 17/1 درصد و نسبت به تابستان سال پیش 33/6 درصد افزایش یافته است.
          آمارها حکایت از آن دارند که میانگین نرخ هرمتر زمین مسکونی در شهر تهران به ۲ میلیون و ۶۲۹ هزار تومان رسیده است.
          این نرخها به تابستان تعلق دارند. صاحبان بنگاههای معاملات ملکی و دستاندرکاران زمین و مسکن اما میگویند که در پائیز و زمستان امسال قیمتها باز هم افزایش یافته است. اگر میانگین نرخ یورو را در سال جاری خورشیدی ۴ هزار تومان در نظر بگیریم، میانگین نرخ زمین در تهران به ۶۵۷ یورو رسیده است.
          تهران گرانتر از برلین
          مقایسه جداول آماری میان تهران و برلین نشان میدهد که نرخ زمین در تهران نزدیک به سه برابر برلین است. میانگین نرخ هرمتر مربع زمین مسکونی در برلین تابستان سال ۲۰۱۲ میلادی حدود ۲۴۰ یورو بود. این رقم، اگر میانگین ارزش یورو را در طول سال ۱۳۹۱ خورشیدی ۴ هزار تومان در نظر بگیریم، با ۹۶۰ هزار تومان برابر میشود. این حتی از نرخ زمین در پستترین مناطق تهران هم کمتر است.
          افزایش قیمت زمین با افزایش شدید قیمت خانه و آپارتمان و اجاره آن نیز همراه بوده است. برپایه دادههای مرکز آمار ایران، میانگین قیمت هرمتر آپارتمان در مناطق ۲۲ گانه تهران تابستان امسال به ۲ میلیون و ۷۵۷ هزار و ۶۰۰ تومان رسید که نسبت به بهار امسال ۹ درصد و در مقایسه با تابستان سال قبل 32/3 درصد افزایش داشت.
          قیمت ساختمانهای مسکونی در مناطق مختلف تهران بسیارمتفاوت است. تابستان امسال میانگین نرخ هر متر مربع آپارتمان در منطقه یک تهران به حدود ۵ میلیون تومان رسید، اما در منطقه ۱۸ نزدیک به یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان بود.
          افزایش اجارهها
          نوسانات شدید قیمت زمین و ساختمان، در نهایت بیشترین فشار را بر اجارهنشینان وارد میکند.
          تابستان امسال میانگین اجاره مسکن برای هر متر مربع آپارتمان مسکونی در تهران به ۱۵ هزار تومان رسید که نسبت به بهار 11/2 درصد و در مقایسه با فصل مشابه سال پیش 36/5 درصد افزایش داشت. در منطقه یک تهران این رقم به حدود ۲۲ هزار تومان رسیده است.
          پرداخت چنین اجارههایی تنها در صورتی امکانپذیر است که مستاجر ۳ درصد ارزش تقریبی ساختمان را نیز بهعنوان ودیعه بپردازد.
          لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• Hamidkhann
            Banned
            • Dec 2012
            • 476

پرریسک ، Jamshidyar ، saeedte ، MOSTAFA ، ...
            چقد دل پردرد داریم تو جمع!

نظر

• سعید پور احمدی
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 1339

زمگسامن تو این اندیکاتور و نمودار ساده یه حرکت شارپ مثبت طی روزهای آتی معاملاتی(معلوم نیست کی باشه بستگی به هوای تهران داره)میبینم شما چی؟؟

نظر

• memr
                عضو فعال
                • Oct 2012
                • 771

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                سغرب:
                در صورت صعود به بالای 444 می توان منتظر شروع روند صعودی در میان مدت بود.
                اهداف صعودی سهم ابتدا 486 می باشد و با شکست این قیمت در میان مدت می توان به اهداف نهایی در محدوده 700 تا 750 امید داشت.
                فاسمین:
                کالسیمین تا پایان سال می تواند با فرض دلار 2450 تومانی و روی 1900 دلاری و سرب 2100 دلاری به سود 1897 ریالی و با دلار 2450 تومانی و روی 2000 دلاری و سرب 2300 دلاری به سود 1951 ریالی به ازای هر سهم دست یابد ،البته این در صورتی ست که شرکت به ظرفیت اسمی تولید خود نیز دست یابد.هر گونه تغییر در ترکیب تولید محصولات و تغییر در قیمت های جهانی سرب و روی می تواند سود هر سهم شرکت را دستخوش تغییرات محسوسی نماید.

ارزش سهم نیز در صورت رسیدن به سودهای برآوردی و با فرض تقسیم سود 80 درصدی( پیشنهاد هیئت مدیره) و p/e شش تا 1200 تومان می باشد که ارزش سهم نیز با تغییر سود هر سهم شرکت و تغییر p/e با نوسان روبرو خواهد شد.
                واقعا ممنون فکر نمی کردم پاسخ دهید....

نظر

• سعید پور احمدی
                  عضو فعال
                  • Sep 2011
                  • 1339

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
                  تهران گرانتر از برلین

آمارها حکایت از آن دارند که میانگین نرخ هرمتر زمین مسکونی در شهر تهران به ۲ میلیون و ۶۲۹ هزار تومان رسیده، اما در منطقه ۳ تهران حدود ۴ میلیون تومان است.
                  جام اقتصادی؛ بازار خبر: تابستان امسال میانگین نرخ زمین در تهران نسبت به سال قبل 33/6 درصد افزایش یافت و به ۲ میلیون و ۶۲۹ هزار تومان در هر متر مربع رسید. این نزدیک به ۳ برابر نرخ زمین در پایتخت آلمان است.
                  تازهترین گزارش مرکز آمار ایران نشانمیدهد تابستان امسال میانگین نرخ زمینهای مسکونی تهران در مقایسه با بهار امسال 17/1 درصد و نسبت به تابستان سال پیش 33/6 درصد افزایش یافته است.
                  آمارها حکایت از آن دارند که میانگین نرخ هرمتر زمین مسکونی در شهر تهران به ۲ میلیون و ۶۲۹ هزار تومان رسیده است.
                  این نرخها به تابستان تعلق دارند. صاحبان بنگاههای معاملات ملکی و دستاندرکاران زمین و مسکن اما میگویند که در پائیز و زمستان امسال قیمتها باز هم افزایش یافته است. اگر میانگین نرخ یورو را در سال جاری خورشیدی ۴ هزار تومان در نظر بگیریم، میانگین نرخ زمین در تهران به ۶۵۷ یورو رسیده است.
                  تهران گرانتر از برلین
                  مقایسه جداول آماری میان تهران و برلین نشان میدهد که نرخ زمین در تهران نزدیک به سه برابر برلین است. میانگین نرخ هرمتر مربع زمین مسکونی در برلین تابستان سال ۲۰۱۲ میلادی حدود ۲۴۰ یورو بود. این رقم، اگر میانگین ارزش یورو را در طول سال ۱۳۹۱ خورشیدی ۴ هزار تومان در نظر بگیریم، با ۹۶۰ هزار تومان برابر میشود. این حتی از نرخ زمین در پستترین مناطق تهران هم کمتر است.
                  افزایش قیمت زمین با افزایش شدید قیمت خانه و آپارتمان و اجاره آن نیز همراه بوده است. برپایه دادههای مرکز آمار ایران، میانگین قیمت هرمتر آپارتمان در مناطق ۲۲ گانه تهران تابستان امسال به ۲ میلیون و ۷۵۷ هزار و ۶۰۰ تومان رسید که نسبت به بهار امسال ۹ درصد و در مقایسه با تابستان سال قبل 32/3 درصد افزایش داشت.
                  قیمت ساختمانهای مسکونی در مناطق مختلف تهران بسیارمتفاوت است. تابستان امسال میانگین نرخ هر متر مربع آپارتمان در منطقه یک تهران به حدود ۵ میلیون تومان رسید، اما در منطقه ۱۸ نزدیک به یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان بود.
                  افزایش اجارهها
                  نوسانات شدید قیمت زمین و ساختمان، در نهایت بیشترین فشار را بر اجارهنشینان وارد میکند.
                  تابستان امسال میانگین اجاره مسکن برای هر متر مربع آپارتمان مسکونی در تهران به ۱۵ هزار تومان رسید که نسبت به بهار 11/2 درصد و در مقایسه با فصل مشابه سال پیش 36/5 درصد افزایش داشت. در منطقه یک تهران این رقم به حدود ۲۲ هزار تومان رسیده است.
                  پرداخت چنین اجارههایی تنها در صورتی امکانپذیر است که مستاجر ۳ درصد ارزش تقریبی ساختمان را نیز بهعنوان ودیعه بپردازد.
                  تهران دیگه مفت واسه زندگی ارزش نداره من نسل اندر نسل تهرانیم ولی چه فایده همش الان شده دود و بچاب بچاب و گرونی و بدبختی.به شخصه میخوام برم رشت یا اصفهان یا ساوه زندگی کنم یه جایی که اعصابم راحت باشه بتونم یه خونه حیات دار داشته باشم و باغچه هام و آب بدم از زندگی تو این بوووووق دونی خسته شدم واقعا تهران هیچی نداره همه تو هم میلولن یه محل کاره که همه هجوم اوردن که اونم من محل کارم نیست ومن پروازیم و کسانی مثل من باید هرچه زودتر برن از این.......

نظر

• ron
                    عضو عادی
                    • Aug 2012
                    • 243

همراه وغدیر شاراک غمارگ ومعادن کنور یک سهم توسبد نیست سبز باشه یکشنبه ومعادن و شاراک رو با ضرر مجبورم رد کنم اینم شد کار اقتصادی و سرمایه گذاری
                    خدا به خیر کنه
                    [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• شفاف سازی
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 2880

بدنبال تعدیل منفی 200 درصدی خاور
                      سازمان بورس در خصوص سایر همگروه های خاور به شرح زیر هشدار داد
                      خفن - خاراک - خیران - خپدیس - خارسان - خپترو - خبریز - خراز - خولاد - خخوز - خاتی - خاسمین - خرآوری - خروی - خبشهر - خغدیر و...
                      به دنبال این اطلاعیه سازمان سهامداران در نماد های فوق صف های فروش را تشکیل دادند

نظر

• alibaghdadi2010
                        عضو فعال
                        • Jul 2011
                        • 378

دوستان توسبدم 15%شفن1800 و 25% شاراک 900دارم نظرتون چیه؟ نگهداری؟

نظر

• امیر303
                          عضو عادی
                          • Sep 2012
                          • 279

این تاپیک بدون حضور جناب پرریسک لطفی ندارد...

نظر

• Dr.boursi
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 1348

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                            تهران دیگه مفت واسه زندگی ارزش نداره من نسل اندر نسل تهرانیم ولی چه فایده همش الان شده دود و بچاب بچاب و گرونی و بدبختی.به شخصه میخوام برم رشت یا اصفهان یا ساوه زندگی کنم یه جایی که اعصابم راحت باشه بتونم یه خونه حیات دار داشته باشم و باغچه هام و آب بدم از زندگی تو این بوووووق دونی خسته شدم واقعا تهران هیچی نداره همه تو هم میلولن یه محل کاره که همه هجوم اوردن که اونم من محل کارم نیست ومن پروازیم و کسانی مثل من باید هرچه زودتر برن از این.......
                            این خونه حیات دارو خوب اومدی من که میانگین ترافیک روزانه ام شده 3 ساعت در روز !! ای کاش!!!
                            بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Dr.boursi
                              عضو فعال
                              • Oct 2012
                              • 1348

دوستان نظرشون در مورد مثلث صعودی فراور چیه؟

نظر

• Dr.boursi
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 1348

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                                تا ما عکس گذاشتن ویاد گرفتیم پرشین گیگم خراب شد و عکس ها به باد رفت ظاهراو..................شانس ودارید؟دوستان سلیت معرفی کنید برای آپلود؟اکانتی که تو پرشین گیگ باز کرده بودم دیگه نمیتونم وارد بشم و عکس ها هم که میبینید!!!دلیلی داره؟؟؟

این هفته هم که با این اینترنت نفتی متاتریدر مون پرید اونم نصب کردن با این انترنت شده معمایی از این ور بورسم که تعطیل شد و.........نو علی نور
                                یکی از دوستان همین سایت 8pic.ir رو گفت که بد نیست خوبه.

نظر

در حال کار...
                                X