چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
    سید مرسی از آرامشی که میدی ولی قندی با قیمت به درامد 10 کجا و اینها زیر 3 کجا....ای بابا
    همه داشتن شسینا می خریدن ..شمواد می خریدن در 260 وبنده هم شفارس زیر 450 ..

اونهای بالا می رفتن واین در جا میزد واعصب من هم به هم ریخته بود ..هر چی اینورش رو نگاه کردم اونورش رو نگاه کردم گفتم اخه این باید بره بالا نه اونها ..خلاصه ماندم ..

سهم بست در یک هفته 20 درصد سود داد ..

الان شفارس 550..سمواد در 210 صف فروش ..شسینا در 520 صف فروش ..

از این تجربه ها زیاد دارم ..

اگر به سهم وتحلیلیت باور داری صبر کن اگر نه که هیچ بحثی نیست ..

دوستی خارک خریده بود 1400 تا زیر 1300 افت کرد گفتم تا میتونی بخر فوقش میری مجمع سود میگیری ..چه کرد ..نخرید هیچ فروخت ورفت مداران خرید اونم بالای 150 والان خارک کجا ومداران کجا...

فریب چند درصد نوسان کوتاه مدت رو نخورید..

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20672

آثار اجرای فاز اول و دوم هدفمندی یارانهها بررسی شد
      مخالفت نمایندگان و کارشناسان اقتصادی با اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها در امسال
      خبرگزاری فارس: در نشست ارزیابی قانون هدفمندی یارانهها که به میزبانی مرکز پژوهشهای مجلس در کمیسیون تلفیق برگزار شد تعدادی از نمایندگان و جمعی از اساتید دانشگاه با اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانهها در امسال مخالفت کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، کاظم جلالی رئیس این مرکز در ابتدای این نشست اظهار داشت: این جلسه برای بررسی قانون هدفمندی یارانهها به ویژه در فضای جدیدی که با توجه به اظهار نظرهای مختلف و فضای رسانهای موجود، در آن قرار گرفتهایم، تشکیل شده و به بررسی علمی و کارشناسی موضوع خواهیم پرداخت.
      در ادامه این نشست هادی زالنور استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی به ارزیابی خود از فاز اول هدفمندی و تبعات اجرای فاز دوم آن پرداخت.
      وی ضمن ارائه گزارشی از تأثیرات هدفمندی بر بودجه دولت، اقتصاد خانوار شهری و روستایی، تورم، نابسامانی ارزی و قاچاق سوخت تصریح کرد: پیشنهاد میکنم تا زمان رفع مشکلات مدیریتی اقتصاد و مشکلات بینالمللی ناشی از تحریم، اجرای قانون هدفمندی یارانهها متوقف شود.
      سید نورانی مدیر دفتر مطالعات اقتصادی مرکز پژوهشهای مجلس نیز در این نشست با اشاره به شکاف قیمتی میان نرخ آزاد ارز و نرخ ارز در بازار رسمی گفت: این شکاف به دلیل فشار قابل توجه انتظارات تورمی بر بازار ارز، تبعات اجرای فاز اول هدفمندی و تلاش ناموفق اما مؤثر بانک مرکزی در کنترل بازار ارز و دخالت بانک مرکزی برای تأمین مالی فاز اول هدفمندی یارانهها بود.
      سید نورانی با اشاره به تأثیر اجرای قانون هدفمندی یارانهها بر افزایش نرخ ارز بیان داشت: به لحاظ نظری افزایش نرخ ارز با اجرای قانون هدفمندی به دو دلیل رخ داد، که انتظار کاهش ارزش پول ملی توسط دارندگان نقدینگی و افزایش تقاضا برای واردات از جمله آنها است.
      وی تصریح کرد: به طور کلی اجرای قانون هدفمندی یارانهها در نابسمانی بازار ارز تأثیر داشته و شروع آشفتگی بازار ارز از زمان اجرای فاز اول این قانون بوده است.
      در ادامه این جلسه رضا عبداللهی عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: باید این سؤال را مطرح کنیم که آیا با قیمتهای واقعی در بخشهای مختلف میتوان کار بهتری انجام داد یا با قیمتهای دستوری و غیرواقعی که به طور قطع قیمتهای واقعی کارآیی بهتری دارد.
      وی با تأکید بر ضرورت توجه به اصل 44 قانون اساسی افزود: ما باید برای هدفمندی یارانهها نسخهای بنویسیم که سبب تداوم یافتن جریان تولید و سرمایهگذاری توسط بخش خصوصی و افزایش کارآیی شود.
      عبداللهی با بیان اینکه دولت و مردم نیازمند استفاده از تولید و خدمات هستند، خاطرنشان کرد: اقداماتی که در مرحله اول هدفمندی یارانهها انجام شد و یا چند برابر شدن یارانه نقدی در مرحله دوم نمیتواند مثمر ثمر باشد، اما یک راه خوب این است که قیمت کالاها، خدمات، حقوق و دستمزدها واقعی شود.
      در بخش دیگری از این جلسه حسننژاد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هدف از اجرای قانون هدفمندی یارانهها این بود که بیتالمال به جیب ثروتمندان نرود و فقرا از آن استفاده کنند، گفت: متأسفانه در مرحله اول اجرای این قانون پولهایی به جیب مردم ریخته شد که هیچ گونه کارآیی نداشت و فقط یک نوع نقدینگی محسوب میشد.
      وی در ادامه افزود: بهتر است در این شرایط فاز اول هدفمندی یارانهها را تکمیل کنیم و آن را به سمت حمایت از تولید سوق دهیم.
      حسننژاد با بیان اینکه مجلس باید شدیدا با این شکل از اجرای قانون هدفمندی مخالفت کند، گفت: افزایش یارانه نقدی در صورتی مؤثر است که در اختیار بخشهای تولیدی قرار بگیرد.
      در ادامه این جلسه احمد توکلی عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با ارائه گزارشی از سیاستهای قیمتی و غیرقیمتی دولت در سالهای اخیر به تشریح اثرات اجرای فاز اول هدفمندی یارانهها در کشور پرداخت.
      در بخش پایانی این نشست نیز قاسمی معاون بودجه و اقتصادی مرکز پژوهشهای مجلس با بیان اینکه هر سیاست اقتصادی باید متناسب با اهداف، هزینهها و منابع آن ارزیابی شود، گفت: در ارتنباط با فاز دوم هدفمندی یارانهها باید تکلیف را روشن کنیم که آیا افزایش یارانه نقدی هدف است یا تغییر در تخصیص منابع و صرفهجویی در مصرف انرژی؟
      وی در ادامه افزود: اگر هدفمندی یارانهها را صرفا یک متغیر در اقتصاد کشور ببینیم و توجه نکنیم که افزایش قیمت حاملهای انرژی چگونه سایر متغیرها و بخشهای اقتصادی را متأثر میکند اشتباهی است که دولت نیز مرتکب شد و آثار آن را مشاهده میکنیم.
      معاون بودجه و اقتصادی مرکز پژوهشهای مجلس تصریح کرد: تجربه اجرای فاز اول قانون هدفمندی یارانهها نشان میداد که در کشور ما تعادل منابع و مصارف وجود نداشت و تا زمانی که منابع و هزینههای اقتصادی را در کنار یکدیگر نبینیم به هیچ نتیجه روشنی منتج نخواهد شد.
      ///

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post

دیروز اشاره شد 950وبعد 750
        سید عزیز 750 یعنی قیمتش با سودش یکی بشه!!!اگه رسید به اونجاها ما بازم اضافه کنیم؟!

من استراتژیم رو گذاشته بودم مبنی بر اینکه اگه افت کرد با شاراکی(1300به بالا) که به هدف رسیده جایگزینش کنم و تک سهم میشم تو این وضعیت(ریسکش رو میپذیرم اما دیگه این قیمتها خداییش جوک شده...750 که دسگه میشه مجانی!!!!!)

نظر شما چیه؟!
        پ.ن:این پست رو امروز زدم:

یه لطفی کن و نظرت رو بگو سید جان!
        -----------------------

در صورت افت قیمت 800 تومن رو برای سهم برابر با صفر میدونم وقطعا اگه به این قیمت برسه تک سهم میشم روش...الان نزدیک به 60% سبدم غبشهر شده که با این خریدهای اخیرم میانگین کلی حدود 1300 شده ....

واگه این اتفاق بیوفته میانگین کلی خرید من میشه حدود1100...با سهم میرم مجمع 200 تومن میگرم سهم میوفته900...425 هم که انباشته داره...حداقل سال دیگه هم سود امسال(350) رو تکرار میکنه(با فرض اینکه هییییییییییچ افزایش قیمتی نداشته باشه) ...(یعنی 725 تا پایان آذر 92)میرم و پشت سرم رو هم نگاه نمیکنم تا افزایش سرمایه 70% از انباشته رو هم بده(تا پایان سال مالی 92)...خلاص!!!

من یکی که به 100 درصد یکساله راضیم میکنه....چون اولین خریدم روی این سهم مربوط به آبان ماهه، این پست رو حداکثر تا آبان ماه سال دیگه میارم بالا ببینم 100 درصد داده یا نه!!!!!!!!!!(هرچند میدونم خیلی زودتر از اینها این اتفاق میوفته...;)B-)
        تمام سال من بی تو...

نظر

• حميد كيا
          عضو عادی
          • Sep 2012
          • 35

سيد بزرگوار من حدود 25 درصد سبدم غبشهر و تو 18 درصد ضررم ، انگاري آب از سرم خيلي گذشته ، يه خطي به ما ميدي كه با اين سهم چه كنم . ممنونت با جدت محشور بشي
          [SIZE=4]كار ساز كارما در كار ماست - فكر ما در كار ما آزار ماست[/SIZE]

نظر

• personable
            عضو جدید
            • Oct 2012
            • 17

سلام جناب پرریسک شما از پلوله خبری دارید؟

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط حميد كيا پست شده است View Post
              سيد بزرگوار من حدود 25 درصد سبدم غبشهر و تو 18 درصد ضررم ، انگاري آب از سرم خيلي گذشته ، يه خطي به ما ميدي كه با اين سهم چه كنم . ممنونت با جدت محشور بشي
              دوست من این تاپیک رو دنبال کرده باشین ..

بنده در قیمت 650 بود فکر کنم به دوستان گفتم پارسان بخرن ..

کرمانشاه رو هم 460 گفتم ..فکر کنم بعد عید بود ..هر دو سهم بالا این قیمتها روند صعود داشتن ..زد وبازار منفی شد واینها افت کردن ..پاراسن تا حوالی 500 امد وکرمانشاه تا حوالی 400 ..
              ذوب هم گفته بودیم در 150 که اینم حد ضرر رو شکست وتا زیر 130 افت کرد ..اینم بگم برا تمام خریدها بنده حد ضرر میزارم ..

ولی خوب دوستانی ماندن وخروج نکردن ..یادمه بارها گفتم هر کی مونده فقط بخره ومیانگین بیاره پایین ..هر کی هم نقد نداشت سهامداری کنه ..

چه شد پارسان الان 1400 وکرماناشه حدود 1000 وذوب بالای 300 ...بالای 100 درصد سود دادن هنوز یکسال هم نشده ..

توصیه به سهامداری می کنم ..یک پله در 950 ودر صورت شکست در 750 باز هم بخرید ..نگران نباشید چون این سهام هیچ مشکلی ندارن ..اگر مثل صدرا بودن یا خودروها بله خرید اشتباه بود ولی اینها طلا هستن .

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                سید عزیز 750 یعنی قیمتش با سودش یکی بشه!!!اگه رسید به اونجاها ما بازم اضافه کنیم؟!

من استراتژیم رو گذاشته بودم مبنی بر اینکه اگه افت کرد با شاراکی(1300به بالا) که به هدف رسیده جایگزینش کنم و تک سهم میشم تو این وضعیت(ریسکش رو میپذیرم اما دیگه این قیمتها خداییش جوک شده...750 که دسگه میشه مجانی!!!!!)

نظر شما چیه؟!
                پ.ن:این پست رو امروز زدم:

یه لطفی کن و نظرت رو بگو سید جان!
                -----------------------

در صورت افت قیمت 800 تومن رو برای سهم برابر با صفر میدونم وقطعا اگه به این قیمت برسه تک سهم میشم روش...الان نزدیک به 60% سبدم غبشهر شده که با این خریدهای اخیرم میانگین کلی حدود 1300 شده ....

واگه این اتفاق بیوفته میانگین کلی خرید من میشه حدود1100...با سهم میرم مجمع 200 تومن میگرم سهم میوفته900...425 هم که انباشته داره...حداقل سال دیگه هم سود امسال(350) رو تکرار میکنه(با فرض اینکه هییییییییییچ افزایش قیمتی نداشته باشه) ...(یعنی 725 تا پایان آذر 92)میرم و پشت سرم رو هم نگاه نمیکنم تا افزایش سرمایه 70% از انباشته رو هم بده(تا پایان سال مالی 92)...خلاص!!!

من یکی که به 100 درصد یکساله راضیم میکنه....چون اولین خریدم روی این سهم مربوط به آبان ماهه، این پست رو حداکثر تا آبان ماه سال دیگه میارم بالا ببینم 100 درصد داده یا نه!!!!!!!!!!(هرچند میدونم خیلی زودتر از اینها این اتفاق میوفته...;)B-)
                این بورس باید در گینس ثبت بشه ..شاید با پی بریا زیر 1 هم فروختن ..

چطوری صدرا رو بالای 300 میخریدن با اون همه زیان ..اینم میفروشن ..فکر کردی داری در کجا سرمایه گذاری می کنی ..در یک بازار که همه دنبال صف می دون ..هر جا صف باشه این ملت اونجا هستن حالا میخواد این صف صف افتابه باشه یا صف طلا..

نظر

• paiezan
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 317

روند نزولی اینطوری هست دیگه ادم رو نابود می کنه ..

خرید کردن در روند نزولی وسهامداری کردن در روند نزولی کار هر کسی نیست ..

گفته شد روش معاملاتی خود رو مشخص کنید ..اگر اعصاب وتوان تحمل روند نزولی رو ندارید در روند صعود بخرید وحد ضرر بزارید شکست خروج کنید ..

چند بار گفته شد غبشهر باید بیاد بالای 1250 تا روند صعود بگیره ..در این چند وقت که نیامد پس دوستانی که قصد خرید در روند صعود داشتن نباید خرید می کردن ..
                  جناب پرریسک با تشکر از شما
                  دلیل انتخاب 1250 برای این که سهم وارد روند صعودی بشه چیه؟
                  فقط از نظر یادگیری این سوال رو پرسیدم .بازم ممنون از زحمات شما

نظر

• paiezan
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 317

جناب پرریسک با تشکر از زحمات شما
                    دلیل انتخاب 1250 برای اینکه غبشهر وارد روند صعود بشه چیه؟
                    فقط از نظر یادگیری این سوال رو میپرسم.بازم ممنون

نظر

• AVIN 8861
                      عضو عادی
                      • May 2012
                      • 210

چطوری صدرا رو بالای 300 میخریدن با اون همه زیان ..اینم میفروشن ..فکر کردی داری در کجا سرمایه گذاری می کنی ..در یک بازار که همه دنبال صف می دون ..هر جا صف باشه این ملت اونجا هستن حالا میخواد این صف صف افتابه باشه یا صف طلا..
                      هزار تشكر

زيباترين و بهترين و جامع ترين وصفي كه از بورس ايران مي شد گفت....

شايدم از كل وضعيت كشور....

مختصر و مفيد در دوجمله....

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

:))

خدا خیرت بده سید!

دلم خنک شد یه کم!;)

محکم میمونم رو استراتژیم ببینم یک ساله 100 درصد به مامیده یا نه...امیدمون به خدا

فقط اگه یه وقت کارخونش منفجر شد یه زحمت بکش ما ها رو خبر کن سید جان!;)

" ای بورس ایران،عالم سنَ حیران...":D
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• "mohsen"
                          عضو عادی
                          • Oct 2012
                          • 34

برا دوستانی که مثل من غبشهرو غمارگ اعصابشونو خورد کرده یه پیشنهاد دارم- اگر بهشون اعتقاد داریم دیگه نگاهشون هم نکنیم- بریم چند ماه دیگه بیایم ببینیم کی به کیه:D به شخصه دیگه تو بورس سهمهای غبشهرو غمارگ رو نمیشناسم :D

نظر

• شاهین محلوجی
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 2050

تو این تاپیک فکر کنم دوستان زیادی رو این سهم فعالن ;)......

غبشهر

سهم در کوتاه مدت واگرایی + خفیفی دارد و در میان مدت واگرایی مثبت مخفی که بنظر فروش در این قیمتها برای دوستانیکه سهامدارن توجیهی ندارد و برای کسانی که قصد ورود دارند دو پیشنهاد میشود بنظر تا شکست خط روند نزولی در دو مرحله 1050 و 1065 صبر کنند و بعد ورود کنند یا در همین حوالی با حد ضرر 925 وارد شوند ..........

مقاومتها: 1050 - 1065 -- 1130 -- 1265 -- 1330 -- 1430 -- 1585 -- 1700 !!

حمایتها: 995 - 975 - 925 و حد ضرر فعلی....

موفق باشید......

پ ن: مقاوتها و هدفهای بالای 1130 با دید میان مدت میباشد....
                            آخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ 2013/01/15, 13:24. دلیل: پ ن
                            جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                              ستاره دار (2)
                              • Jul 2012
                              • 1281

مدیر عامل محترم شرکت صافولا بهشهر
                              سلام علیکم
                              با احترام به اطلاع می رساند که با توجه به عدم شفافیت آن شرکت در اطلاع رسانی پیرامون سهام شرکت های زیر مجموعه (صنعتي بهشهر (با نماد غبشهر) و مارگارین(با نماد غمارگ)) و وعده های بی اساس پیرامون فروش زمین مارگارین و افزایش سرمایه ی صنعتی بهشهر که منجر به نوسانات شدید یکساله اخیر در این سهم و متضرر شدن بسیاری از سهامداران گردیده است، در همبستگی با سهامداران متضرر، تا اطلاع ثانوی خرید کلیه ی محصولات تولیدی شرکت های فوق الذکر را تحریم می نماییم.

با احترام
                              جمعی از سهامداران شرکت های صنعتی بهشهر و مارگارین

رونوشت:
                              -مدیر عامل محترم شركت سرمايه گذاري سپه
                              -مدیر عامل محترم شركت سرمايه گذاري گروه صنايع بهشهرايران
                              -مدیر عامل محترم شركت سرمايه گذاري ملي ايران
                              -مدیر عامل محترم شركت بيمه ملت
                              -مدیر عامل محترم شركت سرمايه گذاري توسعه ملي
                              -مدیر عامل محترم شركت سرمايه گذاري پارس توشه
                              -مدیر عامل محترم شركت سرمايه گذاري صندوق بازنشستگي كشوري
                              آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2013/01/15, 13:34.
                              در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• AVIN 8861
                                عضو عادی
                                • May 2012
                                • 210

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                                مدیر عامل محترم شرکت صافولا بهشهر
                                سلام علیکم
                                با احترام به اطلاع می رساند که با توجه به عدم شفافیت آن شرکت در اطلاع رسانی پیرامون سهام شرکت های زیر مجموعه (صنعتي بهشهر (با نماد غبشهر) و مارگارین(با نماد غمارگ)) و وعده های بی اساس پیرامون فروش زمین مارگارین و افزایش سرمایه ی صنعتی بهشهر که منجر به نوسانات شدید یکساله اخیر در این سهم و متضرر شدن بسیاری از سهامداران گردیده است، در همبستگی با سهامداران متضرر، تا اطلاع ثانوی خرید کلیه ی محصولات تولیدی شرکت های فوق الذکر را تحریم می نماییم.

با احترام
                                جمعی از سهامداران شرکت های صنعتی بهشهر و مارگارین

رونوشت:
                                -مدیر عامل محترم شركت سرمايه گذاري سپه
                                -مدیر عامل محترم شركت سرمايه گذاري گروه صنايع بهشهرايران
                                -مدیر عامل محترم شركت سرمايه گذاري ملي ايران
                                -مدیر عامل محترم شركت بيمه ملت
                                -مدیر عامل محترم شركت سرمايه گذاري توسعه ملي
                                -مدیر عامل محترم شركت سرمايه گذاري پارس توشه
                                -مدیر عامل محترم شركت سرمايه گذاري صندوق بازنشستگي كشوري
                                كهنه سوار عزيز
                                سلام

دوست عزيز شما چرا؟چرا اينجوري؟
                                اعتراض بايد منطقي و متقن باشه...
                                آخه اين چه اعتراضيه كه چون سهام من تو ضرره پس من روغن واسه خونه و معاش و زندگي نمي خرم!!!!

دوست بسيار آگاه من فكر مي كنم اين واكنشهاي اينجوري فقط احساسي و عصبي هست...
                                بايد چاره منطقي را يافت....

نظر

در حال کار...
                                X