چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Hamidkhann
    Banned
    • Dec 2012
    • 476

شاخص مثبت خورد اما بازار داغون بود. انقد ضعیف که خیلی سهامها به حجم مبنا نرسیدن:

کچاد:
    حجم معاملات: 865,995
    حجم مبنا: 2,400,000

فولاد:
    حجم معاملات: 7,493,763
    حجم مبنا: 7,740,000

فخوز:
    حجم معاملات: 134,702
    حجم مبنا: 1,096,000

کگل:
    حجم معاملات: 784,239
    حجم مبنا: 2,400,000

وغدیر:
    حجم معاملات: 2,205,286
    حجم مبنا: 4,800,000

فملی:
    حجم معاملات: 3,965,868
    حجم مبنا: 5,210,680

شفن:
    حجم معاملات: 155,549
    حجم مبنا: 760,000

نظر

• سیدامیر
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 1668

سید جعفر
      سلام....
      معاملات روغنی ها امروز جالب بود . به نظر کم کم دارن وارد روند صعود میشن..
      همیشه جمله پرمعنات که میگی با غذای مردم نمیشه شوخی کرد تو ذهنم
      این یعنی اینکه این شرکتها با تمام ظرفیت دارن کار میکنن
      و هیچ ریسکی از تامین مواد اولیه هم ندارند ...
      شنیدم تمام مخازنشون پر از روغن خام...

نظر

• ron
        عضو عادی
        • Aug 2012
        • 243

سید جان به خودم میگم خدایی به دوستان بی احترامی نشده باشه عزیز از اونجا که حرف شما واسه خیلی ها حجته شما که ابراز ناامیدی می کنی یا شاید هم از حرفاتون اینجوری استنباط میشه کل بچه ها به هم میریزن در صورتی که شما قصد مقایسه داری نه اینکه پشت سهم هایی که معرفی فرزمودی رو خالی کرده باشین بازار هر چقدر هم احساسی عمل کنه هر چقدر هم سازمان گیر بده شاراک غمارگ غبشهر فخوز فملی شیران وغدیر کنور مجبور به رشد هستن اینا سهمهایی بوده که شما روشون تاکید داشتی البته هزار مرتبه هم فرمودید حد ضرر هم داریم هنوز هم که حد ضررها فعال نشده پس به امید حق با راهنمایی های بی نظیر شما همچنان بخشی از سرمایه باید توی بورس بماند مبادا شرایط بسیار ایده آل تری ایجاد بشه
        خیلی مخلصیم
        [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• msa407
          عضو عادی
          • Oct 2012
          • 133

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
          با سلام
          پر ریسک خان
          به نظرتان بازار های موازی بورس - مثل مسکن نباید تارگت داشته باشند.
          مسکن تا کجا می خواهد برود؟
          آیا مسکن هم دچار سفته بازی یه عده خاصی نشده؟
          آیا قدرت خرید محدود آحاد جامعه تحمل گرانی غیر منطقی مسکن را دارد؟
          اگر سهام و سکه و دلار غیر منطقی بالا بروند - مسوولین مربوطه سریع عکس العمل نشان داده و در صدد تعادل قیمتی آن می باشند.
          برعکس در قضیه گران کردن مسکن - جو روانی کاذب باعث فقیر شدن اکثر جامعه و غنی شدن یه عده خاص می شود. حتی افرادی مثل ما که در بورس هستیم با دادن جو روانی کاذب - به گران شدن مسکن و پر کردن جیب بساز و بفروش ها بدون منطق می شویم.
          باید فرهنگ مصرفی بودن مسکن جایگزین سرمایه گذاری آن شود و راه های سرمایه گذاری نظیر بازار سرمایه هموار شده و منابع مالی به بخش مولد و تولید تزریق شود نه مسیر رشد و پرورش دلال بازی!!!!
          استاد جسارت کردم
          ولی این فرهنگ سازی ابتدا باید از خود ما شروع شود.
          انتظار دارم مانند همیشه با قدرت در بازار سرمایه بتازید و پشت رقیبان این بازار مظلوم را به خاک بمالید.
          ای کاش مسوولین کشور قدری به فکر این ملت نجیب و مظلوم بودند.
          دولت مهر ورز باشد و احاد جامعه تحت فشار تهیه یه سر پناه
          خدا خودش کمک کند.
          ممنون
          با درود و سپاس
          [COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
            پر ریسک عزیز این حقوقی منظورش از این عرضه ها چیست در غبشهر ؟
            دوست عزی نگران اون حقوقی نباش ... صندوق ها هم جزء حقوقی حساب میشن .. شرکت های سرمایه گذاری کوچک یا مشتریان شرکتی کارگزاری ها ..
            مثال میزنم من خودم برای یه صندوق 1 میلیارد تومنی که 300 هزار سهم بموتو داشت رو 305 تومن بموتو فروش زدم البته خیلی سعی کردم نذارم بفروشه اما چه کنیم !
            در حتاید دو هفته پیش هم حقوقی 250 تومن فروش میزد !
            پس نگران فروش حقوقی نباش ....
            سهامدار عمده کمی تفاوت داره میتونه روند سهمو مختل کنه
            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• نیکا
              ستاره‌دار (۲)
              • Nov 2011
              • 2133

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
              در ضمن دوستان توجه داشته باشن ..بنده نگفتم بازار بورس رشد نکرده ..رشد کرده ولی رشدش یا خیلی کمتر از بازار های رقیب بوده وای اینکه در حد همون بازار هیا رقیب بوده ..یعنی این مدت این همه تحلیل واعصاب استرس همش شده بیگاری کردن ..

یعنی ما اینجا فقط وقت خود رو هدر دادیم ..

این همه همش بر می گرده به مشکلاتی که سازمان برا بروس ایجاد می کنه ..اگر هفته قبل نماد ها بسته نمی شد الان بورس بهترنی بازدهی رو داده بود ونقدنگی به سمتش سرازیر میشد ولی کاری کردن که هم بازار در جا زد هم منفی خورد هم اعتماد از دست رفت ..

الان هم هر سهمی میخواد مثبت بشه فوار متوقف می کنن ..

امروز پاسا بسته شد ..برا شفاف سازی ..یعنی سهام مثبت از این به بعد نباید خرید ..
              سلام بحث سود اوری ملک وسایرکالا ها : اولا ملک در همه جا یکسان نیست بعضی جاها خواب پول دارد ملک سرمایه بالا میخواهد و اگر سازنده باشی کفش اهنین . کالا باید احتکارکنی و سود را ازچه کسی بگیرید ؟؟؟ جمله معروف : حاکمیت برمردمان فقیر هنر نیست !!! ایا پول احتکارسود است ؟؟؟ پس کم بخور همیشه و سلامت بخور . جناب پرریسک تشویق بدلالی و احتکار .......برای جوانان صحیح نیست .

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط ron پست شده است View Post
                سید جان به خودم میگم خدایی به دوستان بی احترامی نشده باشه عزیز از اونجا که حرف شما واسه خیلی ها حجته شما که ابراز ناامیدی می کنی یا شاید هم از حرفاتون اینجوری استنباط میشه کل بچه ها به هم میریزن در صورتی که شما قصد مقایسه داری نه اینکه پشت سهم هایی که معرفی فرزمودی رو خالی کرده باشین بازار هر چقدر هم احساسی عمل کنه هر چقدر هم سازمان گیر بده شاراک غمارگ غبشهر فخوز فملی شیران وغدیر کنور مجبور به رشد هستن اینا سهمهایی بوده که شما روشون تاکید داشتی البته هزار مرتبه هم فرمودید حد ضرر هم داریم هنوز هم که حد ضررها فعال نشده پس به امید حق با راهنمایی های بی نظیر شما همچنان بخشی از سرمایه باید توی بورس بماند مبادا شرایط بسیار ایده آل تری ایجاد بشه
                خیلی مخلصیم
                دوست من قصد ندارم کسی رو نامید کنم ..امیدتون به خدا باشه ..پرریسک کیه..

ولی خوب با چشم باز معامله کنیم خیلی بهتر از اینه که با چشم بسته معامله کنیم وسرمون زیر برف باشه ..

بنده هم مثل شما ..قبلا فکر می کردم سود خوبی می کنم ولی وقتی یه سر به بیرون زدم دیدم خیر ..کدام سود چه کشکی چه مشکی..

گفتم تا دوستان هم حواسشان رو جمع کنند ..بعد چند سال بودن در بورس یک هو چشم باز کنند ببینند وای ویلا عمر گذشت جوانی گذشت قیمت ها سر به فلک زد وما همچنان در بورس در رویای سود کردن هستیم ..

بله همیشه گفته شده سبد داشته باشید هم در بورس وهم در کل سرمایه ..سرکه ملک اوراق همه چی ..

ولی خوب الان امدیم داریم بازدهی بورس رو بعد یکسال با بازدهی سایر بازار ها مقایسه می کنیم .90 درصد سهامدار ها باختن ..

9 درصد سهامدار ها حفظ ارزش پول وقدرت خرید کردن ..

1 درصد سهامدار ها هم از بازارهای رقیب جلو زدن سود کردن ..

با این همه در بورس هتسم ولی هر روز بیدارتر واگاه تر وهشیار تر از قبل ..

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                  سلام بحث سود اوری ملک وسایرکالا ها : اولا ملک در همه جا یکسان نیست بعضی جاها خواب پول دارد ملک سرمایه بالا میخواهد و اگر سازنده باشی کفش اهنین . کالا باید احتکارکنی و سود را ازچه کسی بگیرید ؟؟؟ جمله معروف : حاکمیت برمردمان فقیر هنر نیست !!! ایا پول احتکارسود است ؟؟؟ پس کم بخور همیشه و سلامت بخور . جناب پرریسک تشویق بدلالی و احتکار .......برای جوانان صحیح نیست .
                  سلام..

بند مقایسه سود اوری کردم ..

در مورد اینکه ملک یعنی احتکار موافق نیستم ..دلیل رشد ملک بر می گرده به تورم شدید در کالا ها مطرف شده در ملک ..وکمبود زمین با توجه به رشد جمعیت ..

در اخر بنده به کسی نگفتم بره کالاونیازی ها مردم رو بخره وبزنه توانبار ..این رو میگن احتکار ..

در اخر در بورس سهم خیلی ها سهام رو میخرن نگه می دارن بالا رفت میفروشن ..ایا اینجا کسی سهام رو احتکار می کنه ...؟؟؟

ملک رشد از زمان های بسیار قدیم هم در کشور ما وهم در کل دنیا صعودی بوده ..پس شما بخواهی نخواهی وبنده بگویم ونگویم روند طی خواهد شد ..پس بهتر است سرمان رو زیر برف نکنیم وبعد گذشت سن از 50-60 سال تازه یادمان بیفتد بریم اجاره نشینی...

نظر

• msa407
                    عضو عادی
                    • Oct 2012
                    • 133

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                    البته من بیشتر احساس میکنم جناب پرریسک یه جورایی دارن اعتراضشون رو به تصمیمات مسئولان بورس به این شکل اعلام میکنن و در واقع با توجه به دلایلی که عنوان میکنن مشخص است که نظر ایشان اینه که هر چه سازمان بورس رفتارهای این چنینی از خود بروز دهد باعث فرار سرمایه ها خواهد شد و منظور ایشان نوعی قهر سیاسی است.
                    راستی دیدید بعضی وقتا یه آقایی... یه چیزایی میگه و خودش اصل قضیه رو نمیگه بعد بقیه میان میگن منظور اقا این بوده یکی دیگه میاد میگه نه منظور آقا یه چیز دیگه بوده.
                    حالا من که فکر میکنم منظور آقا این بوده که من گفتم :d
                    [COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت

نظر

• Godfathers
                      عضو عادی
                      • May 2011
                      • 256

پرریسک عزیز فکر نمی کنید وقت گروه غذایی و قندی رسیده.
                      تو این چند وقت خیلی ها دارن آمادگی خودشون رو برای خرید از گروه غذایی و قند اعلام میکنن.

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
                        با سلام
                        پر ریسک خان
                        به نظرتان بازار های موازی بورس - مثل مسکن نباید تارگت داشته باشند.
                        مسکن تا کجا می خواهد برود؟
                        آیا مسکن هم دچار سفته بازی یه عده خاصی نشده؟
                        آیا قدرت خرید محدود آحاد جامعه تحمل گرانی غیر منطقی مسکن را دارد؟
                        اگر سهام و سکه و دلار غیر منطقی بالا بروند - مسوولین مربوطه سریع عکس العمل نشان داده و در صدد تعادل قیمتی آن می باشند.
                        برعکس در قضیه گران کردن مسکن - جو روانی کاذب باعث فقیر شدن اکثر جامعه و غنی شدن یه عده خاص می شود. حتی افرادی مثل ما که در بورس هستیم با دادن جو روانی کاذب - به گران شدن مسکن و پر کردن جیب بساز و بفروش ها بدون منطق می شویم.
                        باید فرهنگ مصرفی بودن مسکن جایگزین سرمایه گذاری آن شود و راه های سرمایه گذاری نظیر بازار سرمایه هموار شده و منابع مالی به بخش مولد و تولید تزریق شود نه مسیر رشد و پرورش دلال بازی!!!!
                        استاد جسارت کردم
                        ولی این فرهنگ سازی ابتدا باید از خود ما شروع شود.
                        انتظار دارم مانند همیشه با قدرت در بازار سرمایه بتازید و پشت رقیبان این بازار مظلوم را به خاک بمالید.
                        ای کاش مسوولین کشور قدری به فکر این ملت نجیب و مظلوم بودند.
                        دولت مهر ورز باشد و احاد جامعه تحت فشار تهیه یه سر پناه
                        خدا خودش کمک کند.
                        ممنون
                        با سلام..

با عملکرد هفته گذشته سازمان بورس بنده اکثرا به اشنایان گفتم نقد کنن واز بورس خارج بشوند ..

هر وقت سازمان دست از بستن سهام بست وبه قول معروف ادم شد بنده هم تشویق به سرمایه گذاری در بورس خواهم کرد ..

در مورد تارگت هم بله برا همه چیز باید هدف قیمتی گذاشت ..

همانطور که در سهام باید رفت رو سهام رشد نکرده خوب ..در ملک هم همین گونه ..بعضی مناطق زیر ارزش ذاتی معامله میشن وکسی قصد داغ کردن نداره ..بلکه گفتم به دلیل اینکه اون مناطق هنوز امکانات کامل نشده از نظر شهری زیر ارزش منطه ای هستن ...

در ضمن ملک چهار تا سهم نیست که با حرف بنده بالا پایین بشه ..این حرفها رو خواهشا نزنید که ادم خندش می گیره ..در ضمن مختص شهر ما نیست ..خود تهران با اون عظمتش قیمت ها دو برابر شده ..

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط Godfathers پست شده است View Post
                          پرریسک عزیز فکر نمی کنید وقت گروه غذایی و قندی رسیده.
                          تو این چند وقت خیلی ها دارن آمادگی خودشون رو برای خرید از گروه غذایی و قند اعلام میکنن.
                          گروه روغنی بله ولی قندیها هنوز روند صعود نگرفتن..

غمارگ بالای 340 روند صعود داره ..غبشهر هنوز کمی کار داره..

نظر

• نیکا
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Nov 2011
                            • 2133

سلام چناب پرریسک باتشکر ازپاسختان : من ملک رااحتکار نگفتم فقط سرمایه بالا و کفش اهنین . در مورد کالا احتکار نباشد درامدی انچنانی نیست . بله خرید ملک وداشتن سرپناه الزامی است این اتفاق گرانی جنس و ملک از تورم و نادانی روش اقتصادی است که گریبان همه راگرفته .

نظر

• پیشرو
                              عضو عادی
                              • May 2011
                              • 34

سلام..

اگر کمی دقت کنید در بازار بورس سهامی وجود دارن که از قیمت تابسان سال قبل هم مفت تر هستن ولی در بازار های رقیب همچین فرصت خریدی عمرا وجود داشته باشه ..

نمونش غمارگ وغبشهر دو سهمی که در این بازار هیچ رشدی نکردن ..

در ضمن گفتم بازار سهام همیشه فرصت ورود میده ...بازار های رقیب ولی همچنان در حال صعود هستن ..

طرف چند ماه قبل شاراک خریده 920 وبعد چند ماه همچنان شاراک زیر 900 هست از اون موقع تا حالا برید ببیند قیمت کالا وملک واحناش در بازار های رقیب چقدر رشد کرده ..

از این دست خیلی زیاد هستن ..الان چند ماهه خیلی از سهام فقط در جا می زنن ...

- - - Updated - - -

..
                              ممنون از پاسخ منطقی ومبسوط حضرتعالی
                              اما قطعا اذعان می فرماییدکه
                              • ارز وطلا تقریبا تک آیتم هستند وحداکثر محدود میشوند به فرضا آبشده ،شمش ویا سکه واز تنوع سهام برخوردار نیستند واین هنر اهل فن است که سره را از ناسره تشخیص دهند
                              • قطعا این سیکل ارزندگی سهام به تناوب فرصتهای متعددی را جهت حصول سود در میان مدت وحتی در کوتاه مدت فراهم خواهد کرد.
                              • معیار نقد شوندگی بسیار پایین در بازار مسکن ویا حتی سکه وارز با توجه به اسپردی که صرافان برای معاملات خود قائل هستند به تناسب بازار سهام تا حدودی تهدید محسوب می شود تا فرصت!
                              • ودر انتها اینکه میزان سرمایه مورد نیازبرای بازار مسکن ویا حتی سکه وارز با توجه به لزوم معاملات نسبتا پر تعداد اما در دفعات بسیار محدود( بدلایل محدودیت هایی که بعضا بازار را امنیتی جلوه می دهد)، در مقابل انعطاف پذیری فوق العاده میزان سرمایه مورد نیاز جهت معاملات بسیار متنوع از نظر حجم ودفعات بازار سهام قابل تامل است.

نظر

• داروساز
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 603

پر ریسک جان حرفتون کاملا قبول دارم در ایران سود هیچ چیزی مثل خاک بازی(زمین و ملک) نیست نکته اصلی اینه که هر ادمی باید مازاد سرمایش رو در سهام سرمایه گذاری کند یعنی مثلا اگه 10 میلیارد دارایی داره 1 تومنش روی بورس کافیه ....اگه کسی اصل سرمایش رو بدون پشتوانه بیاره اینجا محکوم به باخته..... تو این زمینه نظرم به نظر شما بسیار نزدیکه:d
                                راحت هم نیست سال 150 درصد ..

90 درصد سهامدار ها هنوز اصل سرماهی رو ندارن بازدهی پیش کش ..

میمونه اون 10 درصد به قول شما پخته ..بله در شرایط وزمانی که تورم ثابت هست وهمه در به در دنبال اوراق مشارکت می دون بورس بهتنری مکان هست ولی در شرایط تورم حاد بورس بدترین محل برا سرمایه گذاری هست ..

ملک از عید تا الان در ارومیه در بعضی مناشق تا 300درصد رشد کرده ..وهنوز هم داره میره بالا ..خیلی طرف زرنگ باشه وعلامه باشه وفیلسوف باشه واز فشار سازمان در بره وسهمش بسته نباشه ودر کف بخره ودر سقف بفروشه الان به قول شما 150 درصد سود گرفته ..فعلا تا همنی جا 150 درصد باخته ..

در ضمن این 150 رو برای کسبش فکر کنم طرف 10 سالی پیر شده باشه ..

نظر

در حال کار...
                                X