چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جعفری
    عضو عادی
    • Dec 2012
    • 193

در اصل توسط alijon پست شده است View Post
    دائی من یک روز یکی از دوستاش بهش زنگ می زند که در بیمارستانی در تهرانم پول لازم دارم. دایی هم زنگ می زند به یکی در تهران و می گوید پول ببر فلان بیمارستان. پول چند برابرنیاز برده می شود بیمارستان و با احترام تقدیم ان نیازمند می شود. بعد از 2 سال همون پول توسط اشنا به دائی من باز گردانده می شود. دائی ما هم همون پول را می برد زمین می خرد و بعد از مدتی زمین را 20 برابر ازش می خرند.
    شنیده بودیم خدا گفته بود اگر قرض بدهی 10 برابرش را بهت می دهم ولی نمی دانم چرا اینجا 20 برابر داد!

سلامتی - روزی حلال و با برکت ارزویم برای همه دوستان
    باسلام 10 برابر در شرایط عادی است در شرایط تحریم ان وعده 20 برابر ودر شرایط جنگ حتی40 برابرنیز نقل شده

نظر

• علی بابا
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 972

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      دوستان خوب فتوا میدن ..

یکی میگه حرامه ..یکی میگه برکت نداره ..یکی میگه خوردن نداره ..عجب..

پس این سهامدار ها پولو سرمایشون بی پرکت ترین پول در کشور هست که در این دوسال 90 درصدشون به خاک سیاه نشستن ..عجب ....
      با سلام خدمت جناب پر ریسک :
      کاری به نقش دولت و تحریم ها ندارم و جدا از تاثیر انها موضوع را بیان می کنم
      وقتی ملت می روند نصف شب تو صف بانک برای سکه (و همچنین مرغ)
      وقتی این حجم نقدینگی میرود روی دلار
      وقتی زمین از امروز تا فردا 2 برابر می شود
      وقتی وقتی فقط درصدی از جامعه در شرایط فعلی می تواند خانه بسازد یا بخرد

این وقتی ها . . . چه تاثیری بر مردم و اکثریت دارد؟
      درست است مقصرهایی وجود دارد ولی به نظر من درست نیست تا ما هم هم رنگ جماعت بشویم و یا به نفع خودمان و البته حلال به سود برسیم (که درسته حلاله ولی برکت را باید دید - حلال درجه بندی دارد همون طور که سلامتی درجه بندی دارد.)

در مورد بورس هم که به نرخ 1226 می گیرند و 3300 می فروشند اگر بازی دولت را باز کنار بگذاریم خود دولت اعلام کرد که این خوراک ها در قالب یارانه بخش تولید است که دادیم (و رسانه و مجلس همش می گویند تولید را بیخیال شده دولت) حالا اگر از فردا بزند زیر حرفش و .... من وکیل نیستم!

تمام حرف من این بود : کمی از ایرانی بازی در بیاییم ( مثل عربستان یا المان که خوش ندارم به انها مثال بزنم) و در نوسانات و بازی ها شرکت نکنیم و همیشه دیگران را هم ببینیم . (روی سخنم هم هیچ گاه شخص خاص نیست و نظرم را نسبت به موضوع بیان می کنم )

سالم باشید
      سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• alibaghdadi2010
        عضو فعال
        • Jul 2011
        • 378

در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Post
        اراک به نظرم گزینه خوبیه واسه خرید زمین
        نزدیک تهرانه 3.5-4ساعت راهه
        صنعتیه
        رشدش بالاس
        کلانشهر شده
        یه طرح قراره اجرایی بشه اونم مصوبه هیئت دولت
        قراره مترو از شهر جدید امیرکبیر(ابراهیم آباد) به اراک و سپس به شهرک مهاجران احداث بشه
        به نظرم برای سرمایه گذاری بلند مدت مناسبه
        دوستان جهت اطلاع شهرک مهاجران نزدیک پتروشیمی شازند اراکه کمربندی غربی اراک
        و ابراهیم آباد هم در جاده اراک به قم واقع شده
        اینم لینک نقشه راحت میتونید پیدا کنید

و اما داخل شهر اراک
        این سایت رو ببنید حتما

یکی از مشاور املاک های اراکه
        حدود قیمت ها دستون میاد بعنوان مثال:
        آپارتمان اراک قیام 112ميليون
        -طبقه همکف-زيربنا 63متر
        یا
        خانه اراک قائم مقام 320ميليون
        -طبقه همکف-زيربنا 120متر
        طرح های عمرانی فراوانی در حال اجراس داخل و خارج شهر
        خودم برای خرید داخل شهر خیابان خرم و ملک رو پیشنهاد میدم
        رشد فوق العاده ای خواهند داشت
        این 2تا سایت هم خوبه

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 7493

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
          تهران یا شهرستان!!!

اون چیری که مسلم است تمامی مردم ایران به صورت عام از شهرستان به تهران مهاجرت می کنند.(میزان مهاجرت از شهرستان به تهران در مقایسه با مهاجرت از تهران به شهرستان بسیار بیشتر است)
          این قانون کلی از دهه های اخیر تا کنون یک اصل بوده
          هر جمعیتی نیاز به مکان برای زندگی و سکونت دارد
          تقاصا برای ملک در تهران بسیار بیشتر است تا در شهرستان
          خرید ملک در تهران سود بسیار بیشتری را نسبت به شهرستان به شما می هد
          تهران شهری با پیشرفت به سمت غرب است(شمال تهران به کوه مسدود است، شرق تهران قدیمی نشین و با بافت سهری قدیمی است که همواره مشکل ترافیک یکی از مهمترین مسائل، جنوب تهران ...مخلص همه جنوبیا!! و اما عرب رو به پیش رفت است) این صرفا نظر من است.
          بله قربان

نظر

• nirvana_00
            عضو عادی
            • Feb 2012
            • 172

در اصل توسط nirvana_00 پست شده است View Post
            پکویر و یک الگوی کاپ قشنگ. در صورت شکست 280 هدف 430-440 رو برای سهم می توان متصور بود.فردا برای سهم روز مهمی است. جناب پرریسک ممنون می شم نظر جنابعالی رو در مورد پکویر بدونم. تشکر
            پیرو تحلیل قبل پکویر اینبار موج شماری پکویر با افزایش سرمایه و سود نقدی رو خدمت بزرگواران ارائه می کنم که تاییدی بر الگوی کاپ و هدف 400 تومانی پکویر خواهد بود.

طبق موج شماری بنده به انتهای موج 3 بزرگ صعودی سهم نزدیک می شویم حوالی -340 320 تومان که در نمودار مشخص است . هدف 5 موج صعودی پکویر حداقل 400 تومان خواهد بود

نظر

• نیکا
              ستاره‌دار (۲)
              • Nov 2011
              • 2129

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
              ما هوای دوستان رو داریم ..برید یقه سازمان رو بچسبید با مسئولان ..

فعلا ببینم چهارشنبه چه خوابی برامون دیدن در مجلس ...منتظر اجرای فاز دوم هدفمندی هستم ..
              سلام بااجرای فازدوم .کوپنی کردن مگر از قاچاق جلوگیری میشود ؟؟؟ حالا اجناس کوپنی هم بلیست کالای قاچاق اضافه میشود ؟؟ چرا ؟ برای اینکه نرخ برابری ریال ماباسایرارزها متاسفانه بدلیل عدم تولیدملی و رشد اقتصادی درجال کاهش میباشد !! باید پذیرفت که اقتصادعلم است وسیاست اقتصادی یک حرفه وهنر و.......

نظر

• جعفری
                عضو عادی
                • Dec 2012
                • 193

با سلام
                خدمت دوستان واقای پرریسک
                لطفا راهنمایی کنید در مورد طرحهای توسعه ای یک شرکت میزان پیشرفت سرمایه گداریهای لازم چگونه میتوان اطلاعات کسب کرد
                ایا در قسمتی از گزارش حساب شده یا نشده نهفته است یا باید از سایت خود شرکت بدست اورد

نظر

• صداقت2
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 704

نقل قول نوشته اصلی توسط alijon نمایش ارسال ها
                  بعد از چند روز این بحث ها طاقت نیاوردم
                  همیشه اول و اخر سالم باشید که درک ان محاله
                  درست ما سرمایه گذاریم و سرمایه گذار دنبال سود بیشتره
                  ولی برکت از سود خیلی خیلی بهتره.
                  ملکی که اینطوری رشد می کند ایا پولش . . .
                  اگر دلار خیانته
                  زمین و خانه و طلا (کلا بیش از حد نیاز) ایا به صلاح و به نفع مردم است؟!!!؟
                  نقل قول نوشته اصلی توسط صداقت2 نمایش ارسال ها

با سلام
                  حقیقتا حرف دل ما را زدید.

کسب پول به چه قیمتی؟؟؟؟

خداوند انشا ا... همه ما را هدایت کند.مسوولین بورس قدری عاقلانه عمل کنند و نقدینگی جامعه به بخش های مولد و شرکت های بورسی تزریق شود دیگه خبری از تورم و افزایش قیمتی بی رویه مسکن و رونق دلال بازی نیست.
                  نقل قول نوشته اصلی توسط alijon نمایش ارسال ها
                  دائی من یک روز یکی از دوستاش بهش زنگ می زند که در بیمارستانی در تهرانم پول لازم دارم. دایی هم زنگ می زند به یکی در تهران و می گوید پول ببر فلان بیمارستان. پول چند برابرنیاز برده می شود بیمارستان و با احترام تقدیم ان نیازمند می شود. بعد از 2 سال همون پول توسط اشنا به دائی من باز گردانده می شود. دائی ما هم همون پول را می برد زمین می خرد و بعد از مدتی زمین را 20 برابر ازش می خرند.
                  شنیده بودیم خدا گفته بود اگر قرض بدهی 10 برابرش را بهت می دهم ولی نمی دانم چرا اینجا 20 برابر داد!

سلامتی - روزی حلال و با برکت ارزویم برای همه دوستان
                  نقل قول نوشته اصلی توسط yosef نمایش ارسال ها
                  اگر معاملاتی را که جناب پرریسک گرامی مثال زدن واقعیت داشته باشه که حتماً داره . باید به حال خودمون افسوس بخوریم و از خدا طلب بخشش کنیم .
                  چرا که در عرض یک روز چه اتفاقی افتاده که قیمت خونه به این اندازه رشد کرده ، از دو حال خارج نیست :
                  1- خونه رو از یه بنده خدایی مفت خریدن و به عبارتی سرش کلاه گذاشتن ، که میشه کلاه برداری
                  2- خونه رو به یک بنده خدایی گرون فروختن ، که میشه کلاه گذاشتن
                  اینجور کارها رو دیگه نمیشه اسمشو گذاشت تجارت و کسب مال حلال ، یه اسم دیگه داره .
                  شاید این گرفتاریهای که در این مملکت برای همه ما پیش اومده تاوان اینگونه کارها و گناهانی باشه که همه ما در اون سهیم هستیم .
                  بقول دکتر حسابی : جهان سوم جایی است که اگر کسی بخواهد مملکتش رو آباد کنه باید خونش خراب بشه و اگر خواست خونش آباد بشه باید مملکتش رو خراب کنه .
                  مطلب رو کلی بیان کردم و اشاره من به شخص خاصی نیست.
                  دوستان خوب فتوا میدن ..

یکی میگه حرامه ..یکی میگه برکت نداره ..یکی میگه خوردن نداره ..عجب..

پس این سهامدار ها پولو سرمایشون بی پرکت ترین پول در کشور هست که در این دوسال 90 درصدشون به خاک سیاه نشستن ..عجب ....

با سلام

پر ریسک خان باور کنید حرف و عقاید ما نیز درست است و مخالفتی با شما در باره عدم کفایت مدیران بورسی و تصمیمات عجیبشان نداریم.

به شخصه معتقدم بحث گرانی اخیر مسکن غیر منطقی - روانی و خواسته بعضی از خواص است که دیگه رو به اتمام است.

در اقتصاد همیشه بحث توازن در عرضه و تقاضا و قدرت خرید احاد جامعه برای قیمت گذاری کالایی مطرح بوده و است.

آیا واقعا با شرایط تورم فعلی - طرف تقاضا با عرضه نسبتی دارد؟

آیا دولتمردان نمی دانند اگر گرانی مسکن ادامه یابد - منجر به چه اتفاقاتی در آینده می گردد؟

الان کسی بالوداعه بخواهد سرمایه گذاری در مسکن کند - تضمینی دارد ..... تا کجا ؟؟ بالاخره اگر مسکن هم سوای تبعات اجتماعی و سیاسی که برای نظام دارد و می تواند خط قرمزی شود- یک روزی نباید متعادل شود؟

تنها ناراحتی ما وعده و وعید مسوولان ارشد دولت در باره اشباع و حل مشکل مسکن تا پایان امسال بود که متاسفانه خلاف آن ثابت شده و باعث سر خوردگی جامعه شده و.....

در انتها امیدوارم با تغییر روش مدیران بورسی اعتماد به بازار برگردد.

سهامداران در این مملکت از مظلومین جامعه هستند و به محض اینکه مقداری شاخص رشد می کند در صدد تراکاندن حباب و.... می شوند و همه ما با رفتارمان این تضعیف شدن را کمک می کنیم ولی برعکس در بازار

مسکن به محض شروع رشد همه با ایجاد جو روانی به رشد غیر منطقی آن کمک می کنیم. گرانی که دودش به چشم اکثریت جامعه می رود و فقیر - فقیرتر و غنی غنی تر می شود.

ولی اگر بازار سرمایه حمایت شود و نقدینگی در مسیر تولید و گسترش شرکت های بورسی برود - همه از آثار آن منتفع می شوند.تورم کنترل می شود - تولید سر و سامان می گیرد و....

پر ریسک خان

همه ما که در این تایپیک مطلب می زنیم بیانگر ارادت به شما است و باور کنید چشم هایمان را به واقعیت نمی بندیم ولی بهتر است مدتی با روحیه بهتری در

این بازار مظلوم باشیم و با قدرت بیشتری ادامه دهیم.

چهارشنبه امیدوارانه 50 هزار تایی شاراک اضافه شد و ضمیر نا خود آگاهم این دستور را صادر کرد و امیدوارم از فردا با بازگشایی نمادهای بسته شده و حمایت حقوقی هایشان دوباره شاهد رونق بورس باشیم.
                  ممنون
                  آخرین ویرایش توسط صداقت2؛ 2013/01/12, 20:22.
                  صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• Hamidkhann
                    Banned
                    • Dec 2012
                    • 476

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                    این هدفمندی چه کوفتی داره که گیر دادن به اجراش جز این که به ضرر مردم تموم میشه !!!!!
                    مزیتش اینه که کسی که (معلومه کیه) اجراش بکنه درواقع داره برای نفر بعد از خودش که قراره ازش حمایت کنه کسب رای میکنه

نظر

• salarnight
                      عضو عادی
                      • Nov 2012
                      • 66

سلام اقای پرریسک من یه سهامدارخارجی هستم سهامدار60تاشرکت درپیت .درنقره.ودرطلاهستم یکی دوماه میشودکه ازراهنمایی شمااستفاده میکنم وکم کم دارم سهام درپیت روتبدیل به درطلا میکنم واقعا مطالب شماارزنده است اکثراتمام مطالب شماودوستان رومیخونم اگرمرحمت بفرماییدنسبت به خودروهاکه کی مثبت بازی شون شروع میشه نظرتون رابنگاریدممنون شما خواهم بود

نظر

• سعید پور احمدی
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1339

سلام عزیزان دسته سهامی گفته بودم میخرید با حد ضررهایی که قرار میدم و تا شکست حد ضرر میمونیم و هر کس هر جا قانع بود خالی کنه من پیشنهادم 4تا 8 درصد سود خالصه تا دوباره بریم سر یه دسته سهام دیگه و با همین شیوه فعلا یه بخش از پولمون بازی بدیم تا پایان سال به امید خدا سود خوبی انباشته کنیم دوستان مسولیت خرید باخودتون میتونید نخرید و صبر کنید اگه بازدهی دیدید هفته آتی هم معرفی خواهیم داشت تا پایان سال به امید حق تعالی من بخاطر اینکه پیچیده نشه از ذکر دلیل و توضیح و نمودار خودداری میکنم چون واقعا وقتم هم کمه که بخوام اینجا مطالب و بازنویسی کنم از این بابت معذرت میخوام:

1.شنفت حد ضرر 570 تومان
                        2.رانفور حد ضرر 1475 تومان
                        3.فسپا حد ضرر 439 تومان
                        4.حپترو حد ضرر 149تومان
                        5.وپترو حد ضرر 80تومان

به امید خدا بریم ببینیم چه میکنیم اولین هفته رو میخوایم کنار هم خوب شروع کنیم تا چند هفته دیگه هم ضرر داری باقی نمونه با توکل به خدا و دقت و همت عالی
                        سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• سعید پور احمدی
                          عضو فعال
                          • Sep 2011
                          • 1339

دوستان توصیه دارم هیچ وقت فکرتون الکی با خبرها مسموم نکنید این حقه یه سری آدم سود جوست یادتونه که من سدرو رو 400 خریدم وقتی بورس نیوز اون خبر رو زد پیشنهاد اکید خریدم داشتم؟شما فقط به حد ضرر توجه داشته باشید و بس چون وقتی حد ضرر نشکسته مطمئنا فاز سود سازی منفی هم ایجاد نشده ما در شیوه نوین معاملاتی به پیش بینی بازار و مسموم کردن ذهن وایجاد ترس نمیپردازیم بلکه با اکنون تصمیم میگیریم.فاز دوم یارانه ها و اجرا شدن ونشدن و از ذهنتون پاک کنید توجه کنید فکر مسموم که از ترس نقد شده تو بازار زیاده و هدفشون خرید در قیمتهای پایینه من نمیگم اجرا میشه یا نه اصلا هم برام مهم نیست حتی فردا ممکنه سدرو رو 4 منفی بخرم حد ضرر 440 بزارم همینطور که بارها نوسان داده دور و بر 440 به من.

نظر

• سعید پور احمدی
                            عضو فعال
                            • Sep 2011
                            • 1339

در اصل توسط جعفری پست شده است View Post
                            با سلام
                            خدمت دوستان واقای پرریسک
                            لطفا راهنمایی کنید در مورد طرحهای توسعه ای یک شرکت میزان پیشرفت سرمایه گداریهای لازم چگونه میتوان اطلاعات کسب کرد
                            ایا در قسمتی از گزارش حساب شده یا نشده نهفته است یا باید از سایت خود شرکت بدست اورد
                            دوست خوبم سلام وقت بخیر:

تماما در گزارشهای فصلی و پیشبینی ها و صورت های مالی ذکر میشه و بعضا هم ضمیمه میگردد که همشون تو کدال موجوده جدولی هست که طرح ها درصد پیشرفت و زمان تحویل به کار آمده مثلا به طور مثال برید گزارش غبشهر و ببینید که طرح ادغام با غمارک و اگه اشستباه نکنم تیر ماه و طرح قوطی زدن و آذر 92 ذکر کرده که معمولا انتهای گزارش قبل از وضعیت معامله سهام در قسمتی با نام طرح های عمده در دست اجرا، منابع تأمین آن و درصد پیشرفت کار.

نظر

• صداقت2
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 704

دولت با مردم چه می کند؟ / مجلسی ها جلوی اجرای فاز دوم هدفمندی را بگیرند
                              عصرایران - اکثریت قابل ملاحظه مردم بر آنند که اجرای طرح هدفمندی یارانه ها ، اوضاع اقتصادی شان بدتر شده است. با این حال ، دولت و مشخصاً شخص محمود احمدی نژاد اصرار دارد که مرحله دوم طرح نیز اجرایی شود! و این ، همان نقطه نگران کننده ای است که مردم و کارشناسان اقتصادی را بر آشفته است:

1- دولت در حالی از برنامه خود برای اجرای طرح دوم هدفمندی دم می زند که با گذشت حدود 40 روز از موعد قانونی ، بودجه سال آینده کل کشور را تهیه و لایحه آن را به مجلس ارائه نکرده است تا حدیث مفصل خوانده شود از این مجمل ، چه آن که اگر دولت احمدی نژاد برنامه داشت ، باید تا کنون لااقل لایحه بودجه را آماده می کرد تا مانند سال های گذشته ، این لایحه با تأخیر به مجلس نرود و کل سیستم مالی و اداری کشور را مخدوش ننماید.

2- طرح هدفمندی ، اگر چه ممکن است در برخی مناطق "بسیار محروم و پرجمعیت" ، قدرت خرید را به طور مقطعی و در میان برخی افراد بالا برده باشد ، ولی نحوه اجرای آن ، در مجموع باعث شده است تولید در کشور آسیب ببیند ، نقدینگی بالا رود ، تورم افزایش یابد ،از توان خرید مردم روز به روز کاسته شود و در مجموع نارضایتی عمومی افزایش یابد به گونه ای که این ، یک جمله روتین در جامعه شده است: 45 تومان ها را پس بگیرید و قیمت ها را به "قبل" برگردانید!

فاز دوم هدفمندی

جالب این که در این "قبل" نیز اوضاع خوب نبود و مردم از گرانی ، گلایه ها داشتند ولی قیمت های روز افزون کنونی آنقدر کمرشکن شده اند که مردم ، آرزوی همان "قبل" نامساعد را می کنند!
                              این در حالی است که تصویری که احمدی نژاد از یارانه های نقدی تصویر کرده بود ، ایده آلی بود که خیلی ها باورش کرده بودند ؛ آنجا که رئیس جمهور در آغاز اجرای طرح و در ان برنامه زنده تلویزیونی ، مردم را از خرید پرده و کالای اضافی برای خانه هایشان با پول یارانه ها برحذر می داشت و آنان را تشویق به پس انداز یارانه ها می کرد! و امروز مردم می پرسند: 45500 تومان دادید و بیش از این ستاندید ، چه چیزی را قرار بود پس انداز کنیم؟! چه فکر می کردیم و چه شد؟!

3- میزان نقدینگی در کشور در حال حاضر به 424 هزار میلیارد تومان رسیده است. کسانی که با الفبای اقتصاد آشنا هستند ، معنای فاجعه باز این عدد و نقش ویرانگر آن در اقتصاد کنونی ایران را خوب می فهمند و درک می کنند که از رهگذر این عدد ، چه بسیار از ایرانیان کار و شغل خود را از داده اند ، چقدرشان به زیر خط فقر رفته اند ، چقدر بر تورم و قیمت ها افزوده شده و ... .

فقر

اما نکته کلیدی اینجاست که حدود نیمی از این نقدینگی فقط در دو سال اجرای طرح هدفمندی یارانه ها بر جامعه تحمیل شده است. به بیان گویاتر ، از اول تاریخ ایران تا قبل از اجرای طرح هدفمندی ، هر چقدر نقدینگی ایجاد شده ، در این دو سال ، تقریباً به همان میزان افزایش نقدینگی داشته ایم!
                              حال با اجرای فاز دوم هدفمندی ، قرار است چه سیل ویرانگری از نقدینگی در کشور جاری شود ، بماند!

4- عوام الناس ، ممکن است به وعده 5 برابر شدن یارانه ها دل خوش کنند و جدول ضرب را به کار گیرند که ما که هشت نفریم فلان قدر گیرمان می آید!
                              اما گذشته از خسارت های عظیمی که فاز دوم هدفمندی یارانه ها بر اقتصاد ملی تحمیل خواهد کرد ، دریافت کنندگان یارانه هم از افزایش قیمت ها ، شگفت زده خواهند شد.
                              به سخنان رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در این باره توجه کنید: در فاز دوم هدفمندی ، قیمت بنزین بر مبنای 95 درصد فوب خلیج فارس است(قیمت هر لیتر بنزین در خلیج فارس نیز یک دلار است) در داخل نیز هر دلار باید برنرخ مبادله ای (فعلا حدود 2500 تومان) محاسبه شود و علاوه بر این 2500 تومان، 30 درصد هم عوارض و مالیات به آن تعلق گیرد. حال خودتان حساب کنید که با طرح دولت، قیمت بنزین بر مبنای 95 درصد قیمت فوب خلیج فارس چقدر می شود؟ (حدود 3 هزار تومان) . همچنین بر اساس این طرح، هر متر مکعب گاز نیز به قیمت 40 سنت به مردم فروخته خواهد شد که معادل 1000 تومان خواهد بود. (14 برابر متوسط قیمت کنونی!)

همچنین نائب رئیس مجلس نیز درباره پیامدهای فاز دوم به روش احمدی نژاد می گوید: در صورتی که آنچه رئیس جمهور می گوید اجرایی شود قیمت نان سنگک به 15 هزار تومان می رسد و چیزی به نام تولید و کشاورزی باقی نمی ماند.

فقر

نان ، گاز و بنزین ، تنها سه مثال هستند و بقیه کالاها و خدمات نیز نظیر این ها ، جهش رعب انگیزی خواهند داشت که 10 برابر شدن یارانه ها نیز کمکی به حال مردم نخواهد کرد.

حال باید دولتی ها و شخص احمدی نژاد به مردم توضیح دهند که چرا به جای آن که مرهم درد مردم باشند ، می خواهند نمک بر زخم اقتصاد خانواده ها بپاشند؟! این است جواب مردم؟!

5- کمتر از 6 ماه دیگر در این کشور انتخابات برگزار می شود و بعد از آن ، دولت جدید بر سر کار می آید. عقلانی نیست که دولت ، کاری کند که آثار آن ، ناگزیر بر دولت بعدی تحمیل شود ، دولتی که شاید با شعار و برنامه دیگری به غیر از اجرای فاز دوم هدفمندی به صحنه بیاید.

عقل و انصاف حکم می کند که دولت دهم ، اگر حسن نیت دارد ، این چند ماه را نیز صبر کند؛ اگر از مجموعه احمدی نژاد کسی با شعار اجرای فاز دوم ، بر مسند ریاست جمهوری نشست ، این طرح را اجرا نماید و اگر فرد دیگری رئیس جمهور شد ، بگذارند بر اساس برنامه های دولتش جرکت نماید و الا مجبور خواهد بود 4 سال و شاید هم 8 سال بعدی را صرف رفع و رجوع کردن اقدامات عجولانه دولت کنونی نماید.

افزایش مقطعی پرداختی ها به کارمندان دولت ، دادن سهام عدالت و توزیع سیب زمینی ، اقداماتی بودند که در دور قبل انتخابات ریاست جمهوری در میان بخشی از مردم کارگر واقع شدند و این تجربه ، شائبه انتخاباتی بودن 5 برابر شدن یارانه نقدی در آستانه انتخابات را به شدت تقویت می کند ، مخصوصاً در وضعیتی که دولت در دادن حقوق و مزایا و اضافه کاری کارمندانش مانده است.

یارانه

هر چند که مجلس شورای اسلامی تا کنون نتوانسته است آن گونه که باید و شاید حامی حقوق مردم باشد ولی باز هم چاره ای جز امید بستن به نمایندگان نیست تا مگر با منتفی کردن اجرای فاز دوم هدفمندی توسط احمدی نژاد ، نقطه مثبت و البته پررنگی را در کارنامه شان ثبت کنند و ملتی را از نگرانی برهانند.
                              صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                                ستاره دار (2)
                                • Jul 2012
                                • 1281

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                                دوستان توصیه دارم هیچ وقت فکرتون الکی با خبرها مسموم نکنید این حقه یه سری آدم سود جوست یادتونه که من سدرو رو 400 خریدم وقتی بورس نیوز اون خبر رو زد پیشنهاد اکید خریدم داشتم؟شما فقط به حد ضرر توجه داشته باشید و بس چون وقتی حد ضرر نشکسته مطمئنا فاز سود سازی منفی هم ایجاد نشده ما در شیوه نوین معاملاتی به پیش بینی بازار و مسموم کردن ذهن وایجاد ترس نمیپردازیم بلکه با اکنون تصمیم میگیریم.فاز دوم یارانه ها و اجرا شدن ونشدن و از ذهنتون پاک کنید توجه کنید فکر مسموم که از ترس نقد شده تو بازار زیاده و هدفشون خرید در قیمتهای پایینه من نمیگم اجرا میشه یا نه اصلا هم برام مهم نیست حتی فردا ممکنه سدرو رو 4 منفی بخرم حد ضرر 440 بزارم همینطور که بارها نوسان داده دور و بر 440 به من.
                                سلام
                                ...در تایید گفته های جنابعالی باید عرض کنم که چند وقتیه که دارم روی این سایت بورس نیوز تحقیقات مفصلی انجام می دم و از اونجا که این سایت در برخی موارد به دلیل وابستگی احتمالی به جناح مخالف دولت و ...، دست به تخریب بورس، سهم های خاص و سیاه نمایی زده و در برخی موارد اقدام به ارائه اطلاعات با فاصله حدود یک ساعت دیرتر از دیگر سایت های خبری می نماید، بر خود لازم می دونم که تحقیقاتم را ادامه داده و پس از اتمام تحقیقاتم در این خصوص شفاف سازی نمایم...
                                در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

در حال کار...
                                X