خاک برسرشون امروز که باید رادیو انلاین باشه نیست
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط hasan85 پست شده است View Postیکی میشه بگه رئیس جمهور داره چی میگه تو مجلس؟
نظر
-
-
سخنان رییس جمهور در مجلس1
به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس ، محمود احمدی نژاد رئیس جمهور اسلامی ایران در سخنرانی خود در مجلس شورای اسلامی با تبریک فرا رسیدن ماه ربیع الاول به نمایندگان مجلس مردم ایران و جامعه بشری گفت: امیدوارم این ماه طلیعه تحقق همه آرزوهای بشریت برای رسیدن به قلههای تحت حاکمیت امام عصر (عج) باشد.
وی افزود: خدای بزرگ را سپاسگزارم که بار دیگر در مجلس شورای اسلامی و زیارت نمایندگان عزیز را عنایت کرد همچنین از هیئت رئیسه محترم و رئیس مجلس شورای اسلامی بابت تنظیم این برنامه صمیمانه تشکر میکنم .
رئیس جمهور ادامه داد: امروز در خدمت شما مهمترین مسائل کشور و راه حل آن را در میان خواهم گذاشت و تلاش میکنم تا ذهنیت و اراده مشترکی بیش از گذشته شکل بگیرد .
احمدی نژاد با اشاره به اینکه مطالب وی شامل سه مطلب مهم میشود گفت: عزیزان من ما همگی یکی هستیم ، همگی در یک سنگر قرار داریم ؛ دولت و مجلس با یک تعهد مشترک در عرصه مدیریت کشور وارد شده ، که آن تعهد مشترک خدمت به ملت ، صیانت از ارزشهای الهی مانند پاکی، عدالت ، محبت، کرامت ، خدمت به مردم ، عزت ملت ، تعالی کشور ، آبادانی و رفع محرومیتها و فراهم آوردن محیط نشاط برای مردم و کاهش فاصلههاست.
وی افزود: هیچ یک از ما برای خودمان نیامدهایم ، یک مسئولیت مشترک داریم و تقسیم کار شده است .بنده این افتخار را دارم که با اکثر نمایندگان مجلس دوستی داشتم و در عرصه های گوناگون با هم همکاری داشتیم و برای انقلاب و ملت تلاش کردیم .
رئیس جمهور گفت: امروز هردوی ما میخواهیم خدمت و اصلاح کنیم و مبنای کارمان نیز دوستی است ،برای خدمت به مردم و همچنین تعالی کشور تلاش میکنیم.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
فعلا سه راه حل......ریس جمهور
1.حمایت از کشاورزی و خودکفایی
2.حمایت از معدن
3.اجرای هدف مندیسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Postقطع بودجه هزینه ای دولت با ارز نفتی - درست است که فشار می آید ولی باید کار را تمام کرد. یک بچه ای دو سال شیر می خورد ، نمی توان او را به راحتی از شیر جدا کرد ، چه برسد به ملتی که 100 سال از نفت برخوردار بوده استن.
1 - استفاده از زمین - 187میلیون هکتار زمین داریم که 25 میلیون هکتار کویر مرکزی است.
2 - استفاده از معادن - معدن کشور قابل تقسیم به 250هزار بلوک معدنی است و الان کمتر از 15 هزار بلوک استفاده می شود. باید اعلام کنیم هرکس معدن را کشف کرد ، 50 سال با این شرایط مال خودش.
3 - هدفمندی یارانه ها - این کار استفاده از منابع ملی است.
نظر
-
در اصل توسط گلاب خان پست شده است View Postاز حجم معاملات امروز مشخصه که همه دست به ماشه هستن. خدا بخیر بگذرونه...<):)پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
نظر