خاک برسرشون امروز که باید رادیو انلاین باشه نیست
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
قطع بودجه هزینه ای دولت با ارز نفتی - درست است که فشار می آید ولی باید کار را تمام کرد. یک بچه ای دو سال شیر می خورد ، نمی توان او را به راحتی از شیر جدا کرد ، چه برسد به ملتی که 100 سال از نفت برخوردار بوده استن.در اصل توسط hasan85 پست شده است View Postیکی میشه بگه رئیس جمهور داره چی میگه تو مجلس؟
نظر
-
-
سخنان رییس جمهور در مجلس1
به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس ، محمود احمدی نژاد رئیس جمهور اسلامی ایران در سخنرانی خود در مجلس شورای اسلامی با تبریک فرا رسیدن ماه ربیع الاول به نمایندگان مجلس مردم ایران و جامعه بشری گفت: امیدوارم این ماه طلیعه تحقق همه آرزوهای بشریت برای رسیدن به قلههای تحت حاکمیت امام عصر (عج) باشد.
وی افزود: خدای بزرگ را سپاسگزارم که بار دیگر در مجلس شورای اسلامی و زیارت نمایندگان عزیز را عنایت کرد همچنین از هیئت رئیسه محترم و رئیس مجلس شورای اسلامی بابت تنظیم این برنامه صمیمانه تشکر میکنم .
رئیس جمهور ادامه داد: امروز در خدمت شما مهمترین مسائل کشور و راه حل آن را در میان خواهم گذاشت و تلاش میکنم تا ذهنیت و اراده مشترکی بیش از گذشته شکل بگیرد .
احمدی نژاد با اشاره به اینکه مطالب وی شامل سه مطلب مهم میشود گفت: عزیزان من ما همگی یکی هستیم ، همگی در یک سنگر قرار داریم ؛ دولت و مجلس با یک تعهد مشترک در عرصه مدیریت کشور وارد شده ، که آن تعهد مشترک خدمت به ملت ، صیانت از ارزشهای الهی مانند پاکی، عدالت ، محبت، کرامت ، خدمت به مردم ، عزت ملت ، تعالی کشور ، آبادانی و رفع محرومیتها و فراهم آوردن محیط نشاط برای مردم و کاهش فاصلههاست.
وی افزود: هیچ یک از ما برای خودمان نیامدهایم ، یک مسئولیت مشترک داریم و تقسیم کار شده است .بنده این افتخار را دارم که با اکثر نمایندگان مجلس دوستی داشتم و در عرصه های گوناگون با هم همکاری داشتیم و برای انقلاب و ملت تلاش کردیم .
رئیس جمهور گفت: امروز هردوی ما میخواهیم خدمت و اصلاح کنیم و مبنای کارمان نیز دوستی است ،برای خدمت به مردم و همچنین تعالی کشور تلاش میکنیم.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
فعلا سه راه حل......ریس جمهور
1.حمایت از کشاورزی و خودکفایی
2.حمایت از معدن
3.اجرای هدف مندیسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
من 4 تا پیشنهاد مشخص دارم:در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Postقطع بودجه هزینه ای دولت با ارز نفتی - درست است که فشار می آید ولی باید کار را تمام کرد. یک بچه ای دو سال شیر می خورد ، نمی توان او را به راحتی از شیر جدا کرد ، چه برسد به ملتی که 100 سال از نفت برخوردار بوده استن.
1 - استفاده از زمین - 187میلیون هکتار زمین داریم که 25 میلیون هکتار کویر مرکزی است.
2 - استفاده از معادن - معدن کشور قابل تقسیم به 250هزار بلوک معدنی است و الان کمتر از 15 هزار بلوک استفاده می شود. باید اعلام کنیم هرکس معدن را کشف کرد ، 50 سال با این شرایط مال خودش.
3 - هدفمندی یارانه ها - این کار استفاده از منابع ملی است.
نظر
-
سلام. اونم شديدا منتظر نتيجه سخنراني هستند!!!!!! دست به ماشه!!!در اصل توسط گلاب خان پست شده است View Postاز حجم معاملات امروز مشخصه که همه دست به ماشه هستن. خدا بخیر بگذرونه...<):)پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر

)<):)
نظر