چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • danial89
    عضو عادی
    • Oct 2010
    • 30

پر ریسک عزیز لطفا تکنیکال قشیرین رو بررسی بفرمایید مقاومتها و حمایتها....ضمنا آیا روندش صعودی شده یا خیر با تشکر فراوان از زحمات شما

نظر

• هادی129
      عضو عادی
      • Apr 2012
      • 296

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      این سهم با جو گروه بالا میره ..

تا وقتی گروه مثبت باشه وسهام خوب قندی گیر نیاد سهام بد این گروه خریدار داره ..ولی خوب وقتی اون یکی ها شناور شدن یا کم اوردن اون وقت اینم رشدش متوقف میشه ..
      جعفر جان امروز رو مقاومت بود که عرضه شد؟

نظر

• جواد مهرابی
        عضو فعال
        • May 2012
        • 543

مصوبه پرداخت تسهیلات 10 هزار میلیاردی به خودروسازان ابلاغ شد + متن ابلاغیه
        نمایندگان ویژه رییسجمهور در کارگروه حمایت از تولید بمنظور حمایت از صنعت خودروسازی کشور، مبلغ 10 هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی به هریک از شرکتهای ایرانخودرو و سایپا اختصاص دادند. این مصوبه، توسط معاون اول رئیسجمهور به وزارت اقتصاد، وزارت صنعت، معدن و تجارت و بانک مرکزی ابلاغ شد.
        بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• صمدآقا
          عضو فعال
          • Aug 2025
          • 214

جناب پرریسک با سلام نظرتون درباره کمنگنز چیه ظاهرا قطعی شده افزایش سرمایش و سهمیه که نشون داده در این موقع از سال میتونه رالی صعودی خوبی داشته باشه . ممنون

نظر

• taze vared
            عضو عادی
            • Feb 2012
            • 173

دوستان در خودروییها گنج پپدا شده ...

خگستر در سه ماهه 35 تومان سود ساخته ...نسبت به سه ماهه قبل 80 درصد رشد داشته ...

اونم عملیاتی ...این سود از کدوم محل بوده ..
            سود امسالش 381 بوده یعنی 92 درصد توی 3 ماهه پوشش داده؟!
            آقا من درست حساب کردم؟

نظر

• صمدآقا
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 214

در اصل توسط babake پست شده است View Post
              اینم ازقزوین:x
              البته ممنون از هر کسی که حجم مبنا را تامین میکنه ولی در تالار بورس شخصی بنام مهدی ولیخانی همین ادعا را در مورد قزوین داره!

نظر

• هادی129
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 296

پرریسک جان قزوین اولین مقاومتش کجاست که فرصت خرید میده ؟340 یا بالاتر؟؟؟

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط هادی129 پست شده است View Post
                  جعفر جان امروز رو مقاومت بود که عرضه شد؟
                  خیر مقاومتی نداشت ...عرضه ها از ترس بود ..مقاومت رو 315 هست ..

در مورد قزوین مقاومت ها 317می شکنه بعدی 360 اینم با حتمال زیاد می شکنه بعدی 400 وبعدی 460......به نظرم بین دو محدوده 400-460فرصت خرید میده ...

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط danial89 پست شده است View Post
                    پر ریسک عزیز لطفا تکنیکال قشیرین رو بررسی بفرمایید مقاومتها و حمایتها....ضمنا آیا روندش صعودی شده یا خیر با تشکر فراوان از زحمات شما
                    قشرین رو 347 و385 مقاومت داره با شکست 385 وارد فاز صعود میشه ...بنیادی تایید نمیشه ..فقط تکنیکالی ...

قصد خرید قندی دارید قزوین زیر 450 فرصت خرید داد می توندی وارد بشید با رعایت حد ضرر....البته ما پیشنهاد خرید قزوین رو از 340 به صورت پله ای به دوستان دادیم..

در ضمن اگر پترو کرمانشاه قبل 500 فرصت خرید داد به نظرم اینم بخرید عالیه ..هر جور حساب می کنم قزوین دوم هست با هدف قیمتی حدود 800..

نظر

• misha
                      عضو عادی
                      • Jul 2012
                      • 62

قشرین رو 347 و385 مقاومت داره با شکست 385 وارد فاز صعود میشه ...بنیادی تایید نمیشه ..فقط تکنیکالی ...

قصد خرید قندی دارید قزوین زیر 450 فرصت خرید داد می توندی وارد بشید با رعایت حد ضرر....البته ما پیشنهاد خرید قزوین رو از 340 به صورت پله ای به دوستان دادیم..

در ضمن اگر پترو کرمانشاه قبل 500 فرصت خرید داد به نظرم اینم بخرید عالیه ..هر جور حساب می کنم قزوین دوم هست با هدف قیمتی حدود 800..
                      پرريسك جان نظرت درباره قشكر چيه قراره افزايش سرمايه بده فكر ميكني فرصت خريد ميده؟؟؟

نظر

• تاران
                        عضو فعال
                        • Jan 2012
                        • 959

پرریسک جان
                        من تو تمام نوشته های شما میبینم که توصیه اکید به خرید قند قزوین میکنید فرق قزوین و قصفها و قپیرا چی می تونه باشه؟ یا قشیر تو 4 روز 20 درصد مثبت
                        شما میدونم رو قنیشا بخصوص نظر مثبتی ندارید ولی ... این بازار داره اونو میخره ... حجم دیروز و امروزش رو نگاه کنید .... بیشترین عرضه در قندیها اونم از طرف کی... نور ... البته بنا به گفته پرتفوی گردان نور(کاربر محترم و عزیز سپهبد در تالار همسایه) این عرضه ها برای ورود سهام دارای دیگه و کنترل سهمه به هرحال من البته نظر خودم اینه که قنیشا پتانسیل رشد زیادی نداره اونم بخاطر اینکه تو پارسال بیشترین رشد رو داشته (بیش از 1000 درصد) ولی اونای دیگه مثل همین قزوین و قشکر میتونن خیلی بیشتر از این قیمتها ،رشد کنن الیته نقش حامی سهم رو هم بازهم تاکید میکنم که مهمه نمونه اش هم قند ثابت
                        به امید روزهای بهتر بورس

نظر

• rasam
                          ستاره دار(1)
                          • May 2012
                          • 481

سلام و وقت بخیر پرریسک عزیز
                          فسرب به نظرت حد ضررش فعال شده ؟بفروشیمش ؟ ممنون

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط h1978 پست شده است View Post
                            پرریسک جان
                            من تو تمام نوشته های شما میبینم که توصیه اکید به خرید قند قزوین میکنید فرق قزوین و قصفها و قپیرا چی می تونه باشه؟ یا قشیر تو 4 روز 20 درصد مثبت
                            شما میدونم رو قنیشا بخصوص نظر مثبتی ندارید ولی ... این بازار داره اونو میخره ... حجم دیروز و امروزش رو نگاه کنید .... بیشترین عرضه در قندیها اونم از طرف کی... نور ... البته بنا به گفته پرتفوی گردان نور(کاربر محترم و عزیز سپهبد در تالار همسایه) این عرضه ها برای ورود سهام دارای دیگه و کنترل سهمه به هرحال من البته نظر خودم اینه که قنیشا پتانسیل رشد زیادی نداره اونم بخاطر اینکه تو پارسال بیشترین رشد رو داشته (بیش از 1000 درصد) ولی اونای دیگه مثل همین قزوین و قشکر میتونن خیلی بیشتر از این قیمتها ،رشد کنن الیته نقش حامی سهم رو هم بازهم تاکید میکنم که مهمه نمونه اش هم قند ثابت
                            به امید روزهای بهتر بورس
                            دوست من قبلا گفتم بازم میگم بازدهی قندیها رو بعد مدتی با هم مقایسه خواهیم کرد ....اونوقت خواهیم دید کدوم قندی بیشترین بازدهی رو داده ودلیل این همه تاکید رو قزوین چیه...

علاوه بر اینها بنیادی هم دیگه قزوین در گزارش سه ماهه که داد وپوشش سود 50 درصد همه چیز رو ثابت کرد ...سود قندیها رو هم بعد مدتی با هم مقایسه خواهیم کرد ..بازدهی قند اصفهان 1200 تومنی وقزوین 300 تومنی ...میخوام ببینم اصفهان میخوااد چند بشه وقزوین چند وقنیشا چند وقاثبت قشکر قشرین قشیر ....اونوقت دلیل این همه تاکید رو متوجه خواهید شد...

وگرنه قجام هم داره با قزوین رشد می کنه ..رشد کردن دلیل نمیشه اون سهم هم خوبه...یا رشد نکردن یه سهم دلیل بر بد بودنش نیست ...شاید بازار قدر یه سهم رو نمی دونه ..

در ضمن با تمام احترامی که برا دوستان قائل هستم خلاف جهت شنا کردن در بازار بورس رو بدترین نوع حرکت می بینم .

درسته همدانیان در قنیشا اجازه نداد حقیقی ها ضرر بکنن ولی خوب این دلیل نمیشه بنده بیام قزوین سهمی با یک چهارم قیمت رو ول کنم اونم با بنیادی قوتر رو وقنیشا رو بخرم فقط به این دلیل که حامیداره..

سهم خوب نیاز به حامی نداره به وقتش قیمت سهم میاد بالا ...سهم خوب سهمیه که ارزش خودش رو در سود خودش نشون بده ..قنیشا اگر سود خودش رو بالای 200 نیاره بالایی نخواهد داشت واین رشد سفته بازی خواهد بود وبعد رفتن همدانیان با مخ میاد پایین ولی سودش بره بالا همدانیان هم نباشه سهم پایین نمیاد ...

الان در شیران سهم از 400 شده 2000 تومن ولی ایا الان حامی اون رو بالا نگه اداشته..دلی این که افت نمی کنه سود بالای 500 تومنی شیران هست...بنیادی بالا اومده وثابت کرده رشدش الکی نبوده ..قندیهایی که بعد مدتی تعدیل مثبت ندن باز مجدد گره های منفی در انتظارشون هست ...

سال قبل قندیهای درپیت رشد سوداوری چندانی نداشتن ولی همین قزوین زیان 20 تومن رو کرد حدود 100 تومن سود ....فرق از زمین تا اسمان بود..
                            آخرین ویرایش توسط پرریسک؛ 2012/07/23, 16:12.

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط misha پست شده است View Post
                              پرريسك جان نظرت درباره قشكر چيه قراره افزايش سرمايه بده فكر ميكني فرصت خريد ميده؟؟؟
                              قزوین دوست من ..

دارم بهترین رو به شما میگم نمی دونم چرا دوستان اصار دارند همش سهم دیگه ای رو بخرن..

ما میگیم پترو کرمانشاه بخرید دوستان میرن پتروهای دیگه میخرن ..میگیم پترو ابادان باز دوستان سهام دیگه میخرن..

نمی دونم ..اینها فرصت خرید ندادن سهام دیگه ...قندیها معمولا با هم فرصت خرید میدن ولی خوبهاش شاید حالا حالا فرصت خرید ندن...مگر اینکه سازمان باز دخالت کنه یا بخر عجیب غریب بیاد اینها شل کنن.

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
                                سلام و وقت بخیر پرریسک عزیز
                                فسرب به نظرت حد ضررش فعال شده ؟بفروشیمش ؟ ممنون
                                سلام..یهم بهتره قبل 265 مثبت بشه ولی تا وقتیزیر 255 نرفته میان مدت همچنان صعودی هست ..

نظر

در حال کار...
                                X