پر ریسک عزیز لطفا تکنیکال قشیرین رو بررسی بفرمایید مقاومتها و حمایتها....ضمنا آیا روندش صعودی شده یا خیر با تشکر فراوان از زحمات شما
چی .......چرا؟؟؟؟
جمع کردن
X
-
جعفر جان امروز رو مقاومت بود که عرضه شد؟در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستاین سهم با جو گروه بالا میره ..
تا وقتی گروه مثبت باشه وسهام خوب قندی گیر نیاد سهام بد این گروه خریدار داره ..ولی خوب وقتی اون یکی ها شناور شدن یا کم اوردن اون وقت اینم رشدش متوقف میشه ..
نظر
-
مصوبه پرداخت تسهیلات ۱۰ هزار میلیاردی به خودروسازان ابلاغ شد + متن ابلاغیه
نمایندگان ویژه رییسجمهور در کارگروه حمایت از تولید بمنظور حمایت از صنعت خودروسازی کشور، مبلغ ۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی به هریک از شرکتهای ایرانخودرو و سایپا اختصاص دادند. این مصوبه، توسط معاون اول رئیسجمهور به وزارت اقتصاد، وزارت صنعت، معدن و تجارت و بانک مرکزی ابلاغ شد.
بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
سود امسالش ۳۸۱ بوده یعنی ۹۲ درصد توی ۳ ماهه پوشش داده؟!در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستدوستان در خودروییها گنج پپدا شده ...
خگستر در سه ماهه ۳۵ تومان سود ساخته ...نسبت به سه ماهه قبل ۸۰ درصد رشد داشته ...
اونم عملیاتی ...این سود از کدوم محل بوده ..
آقا من درست حساب کردم؟
نظر
-
البته ممنون از هر کسی که حجم مبنا را تامین میکنه ولی در تالار بورس شخصی بنام مهدی ولیخانی همین ادعا را در مورد قزوین داره!در اصل توسط babake پست شده است مشاهده پستاینم ازقزوین:x
نظر
-
خیر مقاومتی نداشت ...عرضه ها از ترس بود ..مقاومت رو ۳۱۵ هست ..در اصل توسط هادی۱۲۹ پست شده است مشاهده پستجعفر جان امروز رو مقاومت بود که عرضه شد؟
در مورد قزوین مقاومت ها ۳۱۷می شکنه بعدی ۳۶۰ اینم با حتمال زیاد می شکنه بعدی ۴۰۰ وبعدی ۴۶۰......به نظرم بین دو محدوده ۴۰۰-۴۶۰فرصت خرید میده ...
نظر
-
قشرین رو ۳۴۷ و۳۸۵ مقاومت داره با شکست ۳۸۵ وارد فاز صعود میشه ...بنیادی تایید نمیشه ..فقط تکنیکالی ...در اصل توسط danial۸۹ پست شده است مشاهده پستپر ریسک عزیز لطفا تکنیکال قشیرین رو بررسی بفرمایید مقاومتها و حمایتها....ضمنا آیا روندش صعودی شده یا خیر با تشکر فراوان از زحمات شما
قصد خرید قندی دارید قزوین زیر ۴۵۰ فرصت خرید داد می توندی وارد بشید با رعایت حد ضرر....البته ما پیشنهاد خرید قزوین رو از ۳۴۰ به صورت پله ای به دوستان دادیم..
در ضمن اگر پترو کرمانشاه قبل ۵۰۰ فرصت خرید داد به نظرم اینم بخرید عالیه ..هر جور حساب می کنم قزوین دوم هست با هدف قیمتی حدود ۸۰۰..
نظر
-
پرريسك جان نظرت درباره قشكر چيه قراره افزايش سرمايه بده فكر ميكني فرصت خريد ميده؟؟؟در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستقشرین رو ۳۴۷ و۳۸۵ مقاومت داره با شکست ۳۸۵ وارد فاز صعود میشه ...بنیادی تایید نمیشه ..فقط تکنیکالی ...
قصد خرید قندی دارید قزوین زیر ۴۵۰ فرصت خرید داد می توندی وارد بشید با رعایت حد ضرر....البته ما پیشنهاد خرید قزوین رو از ۳۴۰ به صورت پله ای به دوستان دادیم..
در ضمن اگر پترو کرمانشاه قبل ۵۰۰ فرصت خرید داد به نظرم اینم بخرید عالیه ..هر جور حساب می کنم قزوین دوم هست با هدف قیمتی حدود ۸۰۰..
نظر
-
پرریسک جاندر اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستقشرین رو ۳۴۷ و۳۸۵ مقاومت داره با شکست ۳۸۵ وارد فاز صعود میشه ...بنیادی تایید نمیشه ..فقط تکنیکالی ...
من تو تمام نوشته های شما میبینم که توصیه اکید به خرید قند قزوین میکنید فرق قزوین و قصفها و قپیرا چی می تونه باشه؟ یا قشیر تو ۴ روز ۲۰ درصد مثبت
شما میدونم رو قنیشا بخصوص نظر مثبتی ندارید ولی ... این بازار داره اونو میخره ... حجم دیروز و امروزش رو نگاه کنید .... بیشترین عرضه در قندیها اونم از طرف کی... نور ... البته بنا به گفته پرتفوی گردان نور(کاربر محترم و عزیز سپهبد در تالار همسایه) این عرضه ها برای ورود سهام دارای دیگه و کنترل سهمه به هرحال من البته نظر خودم اینه که قنیشا پتانسیل رشد زیادی نداره اونم بخاطر اینکه تو پارسال بیشترین رشد رو داشته (بیش از ۱۰۰۰ درصد) ولی اونای دیگه مثل همین قزوین و قشکر میتونن خیلی بیشتر از این قیمتها ،رشد کنن الیته نقش حامی سهم رو هم بازهم تاکید میکنم که مهمه نمونه اش هم قند ثابت
به امید روزهای بهتر بورس
نظر
-
دوست من قبلا گفتم بازم میگم بازدهی قندیها رو بعد مدتی با هم مقایسه خواهیم کرد ....اونوقت خواهیم دید کدوم قندی بیشترین بازدهی رو داده ودلیل این همه تاکید رو قزوین چیه...در اصل توسط h۱۹۷۸ پست شده است مشاهده پستپرریسک جان
من تو تمام نوشته های شما میبینم که توصیه اکید به خرید قند قزوین میکنید فرق قزوین و قصفها و قپیرا چی می تونه باشه؟ یا قشیر تو ۴ روز ۲۰ درصد مثبت
شما میدونم رو قنیشا بخصوص نظر مثبتی ندارید ولی ... این بازار داره اونو میخره ... حجم دیروز و امروزش رو نگاه کنید .... بیشترین عرضه در قندیها اونم از طرف کی... نور ... البته بنا به گفته پرتفوی گردان نور(کاربر محترم و عزیز سپهبد در تالار همسایه) این عرضه ها برای ورود سهام دارای دیگه و کنترل سهمه به هرحال من البته نظر خودم اینه که قنیشا پتانسیل رشد زیادی نداره اونم بخاطر اینکه تو پارسال بیشترین رشد رو داشته (بیش از ۱۰۰۰ درصد) ولی اونای دیگه مثل همین قزوین و قشکر میتونن خیلی بیشتر از این قیمتها ،رشد کنن الیته نقش حامی سهم رو هم بازهم تاکید میکنم که مهمه نمونه اش هم قند ثابت
به امید روزهای بهتر بورس
علاوه بر اینها بنیادی هم دیگه قزوین در گزارش سه ماهه که داد وپوشش سود ۵۰ درصد همه چیز رو ثابت کرد ...سود قندیها رو هم بعد مدتی با هم مقایسه خواهیم کرد ..بازدهی قند اصفهان ۱۲۰۰ تومنی وقزوین ۳۰۰ تومنی ...میخوام ببینم اصفهان میخوااد چند بشه وقزوین چند وقنیشا چند وقاثبت قشکر قشرین قشیر ....اونوقت دلیل این همه تاکید رو متوجه خواهید شد...
وگرنه قجام هم داره با قزوین رشد می کنه ..رشد کردن دلیل نمیشه اون سهم هم خوبه...یا رشد نکردن یه سهم دلیل بر بد بودنش نیست ...شاید بازار قدر یه سهم رو نمی دونه ..
در ضمن با تمام احترامی که برا دوستان قائل هستم خلاف جهت شنا کردن در بازار بورس رو بدترین نوع حرکت می بینم .
درسته همدانیان در قنیشا اجازه نداد حقیقی ها ضرر بکنن ولی خوب این دلیل نمیشه بنده بیام قزوین سهمی با یک چهارم قیمت رو ول کنم اونم با بنیادی قوتر رو وقنیشا رو بخرم فقط به این دلیل که حامیداره..
سهم خوب نیاز به حامی نداره به وقتش قیمت سهم میاد بالا ...سهم خوب سهمیه که ارزش خودش رو در سود خودش نشون بده ..قنیشا اگر سود خودش رو بالای ۲۰۰ نیاره بالایی نخواهد داشت واین رشد سفته بازی خواهد بود وبعد رفتن همدانیان با مخ میاد پایین ولی سودش بره بالا همدانیان هم نباشه سهم پایین نمیاد ...
الان در شیران سهم از ۴۰۰ شده ۲۰۰۰ تومن ولی ایا الان حامی اون رو بالا نگه اداشته..دلی این که افت نمی کنه سود بالای ۵۰۰ تومنی شیران هست...بنیادی بالا اومده وثابت کرده رشدش الکی نبوده ..قندیهایی که بعد مدتی تعدیل مثبت ندن باز مجدد گره های منفی در انتظارشون هست ...
سال قبل قندیهای درپیت رشد سوداوری چندانی نداشتن ولی همین قزوین زیان ۲۰ تومن رو کرد حدود ۱۰۰ تومن سود ....فرق از زمین تا اسمان بود..آخرین ویرایش توسط پرریسک؛ ۱۳۹۱/۰۵/۰۲، ۱۶:۱۲.
نظر
-
قزوین دوست من ..در اصل توسط misha پست شده است مشاهده پستپرريسك جان نظرت درباره قشكر چيه قراره افزايش سرمايه بده فكر ميكني فرصت خريد ميده؟؟؟
دارم بهترین رو به شما میگم نمی دونم چرا دوستان اصار دارند همش سهم دیگه ای رو بخرن..
ما میگیم پترو کرمانشاه بخرید دوستان میرن پتروهای دیگه میخرن ..میگیم پترو ابادان باز دوستان سهام دیگه میخرن..
نمی دونم ..اینها فرصت خرید ندادن سهام دیگه ...قندیها معمولا با هم فرصت خرید میدن ولی خوبهاش شاید حالا حالا فرصت خرید ندن...مگر اینکه سازمان باز دخالت کنه یا بخر عجیب غریب بیاد اینها شل کنن.
نظر
-
سلام..یهم بهتره قبل ۲۶۵ مثبت بشه ولی تا وقتیزیر ۲۵۵ نرفته میان مدت همچنان صعودی هست ..در اصل توسط rasam پست شده است مشاهده پستسلام و وقت بخیر پرریسک عزیز
فسرب به نظرت حد ضررش فعال شده ؟بفروشیمش ؟ ممنون
نظر

نظر