چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
    خدا رو شکر
    بحث پارتی نبود. هر کسی قبل اعزام می تونه پذیرش بگیره داداش
    در هر حال در خدمتیم.
    ضمنا داداش به نظرت 3000 تا " بکام" رو رد کردم برم سراغ چه سهمی برای جبران ضرر؟
    لطف داری دوست من ..

برا خرید نظر من رو پکویر هست ..به نظرم امسال بالای 70 سود بسازه حتی اگر پی برای 3 بدیم قیمت 210 در میاد وبا پی برای 4 قیمت 280 ....از نظر تکنیکالی سهم در روند صعود قرار گرفته ..رو 180 مقاوئمت داره وبا شکست اون به نظرم میره بر بالای 240 ...جو گروه مثبت هست ومواد اویله دلار 1226 میگیره ...فروش با دلار 1800 ..سه ماهه هم 17 تومن پوشش داده بالای 30 درصد ..
    بالای 180 اومد به حد ضرر 175 میتونید وارد بشید ...به نظرم اینبار رالی این سهم زیبا خواهد بود در کنار گروه لاستیک وپسا وپکرمان وپسهند ....

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
      ستاره دار (2)
      • Jul 2012
      • 1281

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      سلام . اقا این پذیرش که میگی همون امریه هست؟ چه جوری باید اقدام کرد؟
      نه پذیرش شبیه امریه س.
      با مراجعه به برخی ارگان ها 2 ماه قبل از سربازی در لیست پذیرش اونها قرار می گیرین. روزی که از آموزش اومدین به اونجایی که پذیرش گرفتین معرفی می شین.
      در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• arioman
        عضو عادی
        • Jul 2012
        • 64

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        سهام دبا اینده روشن با پی برای 4 به مراتب ارزشمند تر از بانک هست ..

در ضمن اگر خطری باشه مطمئن باشید پول موجود در بانک قبل همه ارزشش رو از دست میده ..فقط در بانک یه چیزی دستت رو میگیره ...

اگر فکر می کنید جنگی در کاره ارز وطلا بخرید همین ...بقیه بازارها همگی در صورت وجود خطری با سقوط همراه خواهند شد ...

دقت کندی سهام با پی بر ای 4 واینده روشن به مراتب بازدهی بیشتری از بانک خواهند دااد ...فقط نباید جنگ بشه همین..

البته برا بعضی گروهها پی بریا کم معنی نداره مثل گروه خودرو که با این نرخ ارز نابود میشه ..ولی گروه سیمان قند پترو فلزات با پی بریا زیر 4 ارزش سهامداری دارن..البته حد ضرر حتما بزارید ..مثال هر کی قشیر قزوین قند اصفهان با پی برای زیر 4 فروخته الان در صف خرید همون سهمها گیر کرده ..
        پرريسك جان ممنون بابت جوابت
        فقط اينكه درباره p/e غالب بورس نظرت چيه و اينكه اين p/e به سمت چه عددي ميل مي كند در دراز مدت ؟

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط arioman پست شده است View Post
          پرريسك جان ممنون بابت جوابت
          فقط اينكه درباره p/e غالب بورس نظرت چيه و اينكه اين p/e به سمت چه عددي ميل مي كند در دراز مدت ؟
          پی برای بازار در سهام خوب رو 4 هست وزیر 4 فرصت خرید هست در سهام خوب که اشاره کردم ...حالا شاید بازار رشد نکنه ولی خوب هر کی بره مجمع اظر نظر من از سود بانکی به مراتب بیشتر سود می کنه ..از اون طرف این سیاست سود 20 درصد قرار نیست تا ابد باشه ..به محض کاهش سود بانکی بازار بورس وسهام با پی بری 4 وزیر اون یک رشد جانانه می کنن وبازار مجدد پی برای میگره ......

در سهام خوب اینده دار با پی بریا زیر 4 پله ای وارد بشید وسهامداری کنید ..اگر هم نوسان میگیرد با تکیه بر تکنیکال این کار رو بکنید ..

فخوز سهمی که از 1000 اومد رو 1600 الان بکشیش هم زیر 1400 نمیره چون پی برای سود بالاش این اجازه رو نمیده ..تازه هنوز هم قراره تعدیل مثبت بده گزارش این رو میکه ..یا سیمان غرب رو میکشتی هم زیر 240 راه نداشت شاید مقطعی می رفت ولی میشد فرصت خرید ناب ..به سرعت بر میگشت بالا ..

یا همین پکویر میره رو 150-160 ولی در یه چشم به هم زدن میاد رو 170-180 چون گزارش سهم وپی برای اون اجازه افت بیشتر نمیده وانهایی که در قیمتهای مفت میفروشن سهام خوب رو بازنده ترین قشر بازار بورس ما هستن ..

یا اونهایی که قشیر وقند اصقهان قند قزوین رو فروختن ..واقعا توجیهشون چی بود ..فقط ترس ...از قدیم هم گفتن ترس برادر مرگه ...فکر کنید پلوتون رو گذاشتید بانک بدترین حالت ..قرار نیست کارخونه نابود بشه ..

نظر

• Mohsen Mehrvarz
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 1683

با عرض سلام خدمت همه دوستان
            بعضی دوستان تو پیام خصوصی بنده رو در مورد ایجاد یک تاپیک برای جمع آوری مطالب مورد لطف قرار دارن
            امیدوارم بتونم دین خودم رو به دوستان ادا کنم.
            http://forums.boursy.com/showthread....A9%D8%A7%D9%84
            البته همچنان خدمت جعفرآقا در این تاپیک هم هستیم و بازم مزاحمشون میشیم

نظر

• arioman
              عضو عادی
              • Jul 2012
              • 64

پرريسك جان پس يكي از دلايل عمده خريد هاي ميان مدت و دراز مدت و حتي نوسان گيري پايين بودن p/e سهم مي تواند باشد ؟

نظر

• alipour477
                عضو عادی
                • May 2012
                • 31

جناب پرریسک با سلام لطفا یک تحلیلی هم از مپنا بفرمایید با تشکر

نظر

• به امید رشد
                  عضو عادی
                  • Apr 2011
                  • 106

با سلام
                  جناب پرریسک این حتاید رو من چیکار کنم؟
                  قیمت خرید روی 340
                  این همه خبر مثبت در موردش هستش ولی تکون نمیخوره
                  یکی میگه زنگ زدم شرکت گفتن حبندر رو میخان عرضه کنن یا افزایش سرمایه بده
                  به نظرتون اگر تا آخر تابستون باهاش بمونم جواب بده؟
                  با سپاس

نظر

• صمدآقا
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 214

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                    پی برای بازار در سهام خوب رو 4 هست وزیر 4 فرصت خرید هست در سهام خوب که اشاره کردم ...حالا شاید بازار رشد نکنه ولی خوب هر کی بره مجمع اظر نظر من از سود بانکی به مراتب بیشتر سود می کنه ..از اون طرف این سیاست سود 20 درصد قرار نیست تا ابد باشه ..به محض کاهش سود بانکی بازار بورس وسهام با پی بری 4 وزیر اون یک رشد جانانه می کنن وبازار مجدد پی برای میگره ......

در سهام خوب اینده دار با پی بریا زیر 4 پله ای وارد بشید وسهامداری کنید ..اگر هم نوسان میگیرد با تکیه بر تکنیکال این کار رو بکنید ..

فخوز سهمی که از 1000 اومد رو 1600 الان بکشیش هم زیر 1400 نمیره چون پی برای سود بالاش این اجازه رو نمیده ..تازه هنوز هم قراره تعدیل مثبت بده گزارش این رو میکه ..یا سیمان غرب رو میکشتی هم زیر 240 راه نداشت شاید مقطعی می رفت ولی میشد فرصت خرید ناب ..به سرعت بر میگشت بالا ..

یا همین پکویر میره رو 150-160 ولی در یه چشم به هم زدن میاد رو 170-180 چون گزارش سهم وپی برای اون اجازه افت بیشتر نمیده وانهایی که در قیمتهای مفت میفروشن سهام خوب رو بازنده ترین قشر بازار بورس ما هستن ..

یا اونهایی که قشیر وقند اصقهان قند قزوین رو فروختن ..واقعا توجیهشون چی بود ..فقط ترس ...از قدیم هم گفتن ترس برادر مرگه ...فکر کنید پلوتون رو گذاشتید بانک بدترین حالت ..قرار نیست کارخونه نابود بشه ..
                    جناب پرریسک با سلام سوالم درمورده گروه قنده آیا گروه قند وارد روند صعودی شده؟در این مرحله خرید قشیر و قزوین رو تا چه قیمتی توصیه میکنید؟

نظر

• MOSTAFA
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 989

سلام
                      جعفر بحث سیمان شد ...1 چی جالب کشف کردم
                      http://old.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...reHolderId=560
                      سفارس
                      54% سغرب و درصد بالایی سبهان مال سفارسه...نظرت؟

نظر

• يگانه
                        کاربر فعال
                        • Mar 2011
                        • 616

جعفر عزیز این خبهمن رو شما تو چه صنعتی قرارش میدی ؟؟

نظر

• hamid_farahy
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 463

دوست عزیز پرریسک با این فاذر چکار کنیم بد جوری داره اذیت میکنه؟

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
                            سلام
                            جعفر بحث سیمان شد ...1 چی جالب کشف کردم
                            http://old.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...reHolderId=560
                            سفارس
                            54% سغرب و درصد بالایی سبهان مال سفارسه...نظرت؟
                            با سلام..

من همیشه سهم اصلی رو بیشتر می پسندم تا سهم فرعی رو ...
                            وقتی سغرب سیمان قائن وسیمان بهبان سیامان درود واین همه سیمانی خوب رو میشه خرید ...سفارس رو میزاریم برا اخرین مرحله که هیچکدوم فرصت خرید نمییدن ..

مثل غدیر ..اول باید خود سهام پترویی خرید اخر سر رفت سراغ غدیر ..

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
                              دوست عزیز پرریسک با این فاذر چکار کنیم بد جوری داره اذیت میکنه؟
                              فاذر در روند صعود نبود ولی خوب انتظار داشتم تا 220 بیاد که با گزارش صدرا گند زد به همه چیر وهمه هم می دونستن که این گزارش صدرا اجازه افزایش قیما به این گروه رو نمی ده ...فعلا هم این گروه تحت تاثیر گزارش صدرا هست ..

پایین تر از 160 -170 براش نمی بینم ..در مورد اینکه بالا بره فکر کنم هم بالایی داشته باشه با این گندی که صدرا بالا اورد

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط يگانه پست شده است View Post
                                جعفر عزیز این خبهمن رو شما تو چه صنعتی قرارش میدی ؟؟
                                سرمایه گذاری....
                                چون تو زمیه خودرو فعال هست با اون اوضاع افتضاح وهم چند تا سهم خوب جدیدا خریده که سود اینها هم میره برا پوشش گندی که زمینه خودرو میزنه ..

فعلا پی برای پایین داره وشاید مثل سایپا یه حالی بده ..ولی در کل بازار این سهم رو خودرویی می بینه ..

نظر

در حال کار...
                                X