در اصل توسط پرریسک پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط حسینی پست شده است View Postالبته خود شما استادید اما اگر در این بازار پول بیاد پشت یه سهم این دلایل در سایه قرار می گیره...نمونه عینی اش قشیر که توی همون منطقه است با همون تعداد سرمایه قشرین اما از نظر رشد قیمتی این کجا و آن کجا...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postشما دیروز میخواستی با قشهد عوض کنی الان دوباره میخوای همون غبشهر رو بخرید ..نمی دونم حد ضرر 1000...
گفتم غمارگ غبشهر شگفتی می شن ...
در ضمن تا دیر نشده اونهایی که سهام پترو میخوان کرمانشاه بخرن ..هدف همچنان 700 هست ...
قشهد امروز از محل فروش سهم دیگر تامین شد و خریداری گردید.
غبشهر را به دلیل ارزندگی و پایین آوردن خرید های قبلی عرض کردم. یا ممکن است با توجه به وضعیت غمارگ این هم صف شود!!!!
به هر حال ممنونصداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
در اصل توسط mdmahdi پست شده است View Postحیف که چک داشتم از قزوین های نازنینم فروختم انشالله که بدست اهلش برسه
انگار داشتم از بچم جدا میشدم:dدر اصل توسط babake پست شده است View Postسلام کااااااش مبلغ چکتون بیشتر بود اووون موقع قزوین هم حجم میخورد :*
نظر
-
غمارگ یه سری دیگرو هم سوار کرد مبارک کسایی که خریدن.
این سهم به راحتی 400 تومنو خواهد دید حتی به قول پر ریسک جان پتانسیل دوبرابر شدنم داره.
دلار 1226 تومنو میگیره با دلار 2500 تومن میفروشه حالا ببینید چقدر تعدیل سود خواهد داشت.
نظر
-
سلام پرریسک عزیز، ممنون که زود جواب میدی، من دیروز نفت بهران را 890 خریدیم برای کوتاه مدت می خواستم وضعیتش را بدونم، اصلاً سهم خوبی هست یا نه؟
نظر
-
داداش جعفر مخلصم
نظرت در مورد گروه ساختمان چیه امروز معاملات خوبی داشتن.
البته شاخص گروه ساختمان هم امروز کندل خوبی زد نظر شما چیه.
ممنون
نظر
-
در اصل توسط hogo_wave پست شده است View Postاون زمان که قصفها داشتم کسی حجم مبنا نمیداد اونو فروختم قزوین گرفتم بازم حجم پرنمیشه
اینم شانس منه دیگه
یه موقع هوس نکنی بیایی تو قشهد ..من اصلا خوله گره ندارم ..الان ساروم حجم نمی خوره کلی حرص میخروم وسیمان غرب ....
نظر
-
نظر