چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Cerwin
    عضو عادی
    • May 2012
    • 55

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    یعنی فردا حجم مبنای قندیها رو میدن ..

در ضمن این خبر تازه نیست ..ایران خیلی وقته داره این امتیاز رو میده ولی اون وری ها دست برتر رو دارن فعلا وبا این خبر راضی نمیشن ..

بنده هم می گم توافق ولی نگفتم خاله بازی ..چند روز دیگه تحرمیها برداشته شد وایران خزانه رو پر کرد از دلار دوباره هوش کرد غنی سازی 20 درصد بکنه اونوقت دوباره بیا کل دنیا رو قانع کن که ایران باید تحریم بشه ..

توافق یعنی تمام تجهیزات بار هواپیما روانه اونور ..غیر این همهی اینها خاله بازی هست واونری ها الان که می بینن فشارها داره اثر می کنه به این چیزها راضی نمیشن ..پس خودتون رو گول نزنید ...ولی خوب این خبر نشون میده فشار ها جواب داده خوبیم جواب حالا هی بگن تحریم اثر نداره ...تازه اولشه کجاش رو دیدن..
    چناب پرریسک با تمام احترامی که برای شما قائل هستم ولی این چیزی که شما و همفکرانتون آرزو دارین اسمش توافق نیست ذلت و خاریه که هیچ وقت اتفاق نخواهد افتاد (حالا قذافی که باز کشتی کرد براشون فرستاد چی شد ؟ هیچی مثل سگ کشتنش) این تحریم ها و افرادی رو هم که بصورت سنتی مرعوب آمریکا و رسانه هاش هستنند دل خوش کردن به این تحریم ها رو به مرور زمان واگذار میکنیم گذشت زمان همه چیز رو روشن میکنه هرچند آدمی که عناد قلبش رو تبره کرده رو با مرور زمان هم نمیشه بهش امیدی داشت که حقیقت رو درک کنه ولی امیدوارم که تحلیل های سیاسی شما از رویه عناد نباشه دوست عزیز .

نظر

• Fundamental
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 697

یعنی فردا حجم مبنای قندیها رو میدن ..

در ضمن این خبر تازه نیست ..ایران خیلی وقته داره این امتیاز رو میده ولی اون وری ها دست برتر رو دارن فعلا وبا این خبر راضی نمیشن ..

بنده هم می گم توافق ولی نگفتم خاله بازی ..چند روز دیگه تحرمیها برداشته شد وایران خزانه رو پر کرد از دلار دوباره هوش کرد غنی سازی 20 درصد بکنه اونوقت دوباره بیا کل دنیا رو قانع کن که ایران باید تحریم بشه ..

توافق یعنی تمام تجهیزات بار هواپیما روانه اونور ..غیر این همهی اینها خاله بازی هست واونری ها الان که می بینن فشارها داره اثر می کنه به این چیزها راضی نمیشن ..پس خودتون رو گول نزنید ...ولی خوب این خبر نشون میده فشار ها جواب داده خوبیم جواب حالا هی بگن تحریم اثر نداره ...تازه اولشه کجاش رو دیدن..

بنده هم نظری در این مورد ندادم فقط اعلام کردم این خبر بسیار تاثیر گذار خواهد بود روی روند بازار .

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط Cerwin پست شده است View Post
        چناب پرریسک با تمام احترامی که برای شما قائل هستم ولی این چیزی که شما و همفکرانتون آرزو دارین اسمش توافق نیست ذلت و خاریه که هیچ وقت اتفاق نخواهد افتاد (حالا قذافی که باز کشتی کرد براشون فرستاد چی شد ؟ هیچی مثل سگ کشتنش) این تحریم ها و افرادی رو هم که بصورت سنتی مرعوب آمریکا و رسانه هاش هستنند دل خوش کردن به این تحریم ها رو به مرور زمان واگذار میکنیم گذشت زمان همه چیز رو روشن میکنه هرچند آدمی که عناد قلبش رو تبره کرده رو با مرور زمان هم نمیشه بهش امیدی داشت که حقیقت رو درک کنه ولی امیدوارم که تحلیل های سیاسی شما از رویه عناد نباشه دوست عزیز .
        حال وحوصله بحث ندارم .....موفق باشید ...

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط Fundamental پست شده است View Post
          بنده هم نظری در این مورد ندادم فقط اعلام کردم این خبر بسیار تاثیر گذار خواهد بود روی روند بازار .
          صبر می کنیم ..بله ادم جوگیر زیاده خصوصا در بورس..

در ضمن افت دلار رو کدوم گروهها اثر مثبت داره ..یعنی فردا اونها پرواز می کنن ..بموتو فردا میلوین صف خرید میشه با غبشهر وغمارگ وگروه خودرو وتجهیزات ....چه شوند ..

نظر

• bours
            عضو عادی
            • Jun 2011
            • 259

در اصل توسط Cerwin پست شده است View Post
            نمیدونم چطور بعضی ها اسم دلسوزی برای ملت بدبخت و گرسنه را عناد میگذارند، توافق نکردن و ادامه غنی سازی به قیمت بدبختی مردم، افزایش گرسنگی و بیکاری و گرانی و . .. تمام میشود و فقط چون مسئولان نمیخواهند مثل قذافی بشوند باید پافشاری کنند!!!

واقعا که بیچاره ملت مااااا

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

دوستان در این تاپیک لطفا بحث نکنند ..چون بی فایده هست ...به همون سهام بپردازیم بهتره ..

نظر

• shimab
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 422

صبر می کنیم ..بله ادم جوگیر زیاده خصوصا در بورس..

در ضمن افت دلار رو کدوم گروهها اثر مثبت داره ..یعنی فردا اونها پرواز می کنن ..بموتو فردا میلوین صف خرید میشه با غبشهر وغمارگ وگروه خودرو وتجهیزات ....چه شوند ..
                پرریسک جان من تصمیم گرفتم فردا از شبندر موقتاً خروج کنم ... در سبدم فولاد، وتوکا هم دارم قیمت دلار روی گروه فولاد اثری داره؟ زمانی که دلار بالا می رفت ما که اثر مثبتی ندیدیم :d

نظر

• امیر2309
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 2127

جعفر جان خدا قوت
                  امروز 30 هزار تا بموتو گرفتم
                  قند هگمتان دارم مي خوام اينهم به بموتو تبديل كنم نظرت چيه؟
                  با تشكر
                  www.mahak-charity.org

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط shimab پست شده است View Post
                    پرریسک جان من تصمیم گرفتم فردا از شبندر موقتاً خروج کنم ... در سبدم فولاد، وتوکا هم دارم قیمت دلار روی گروه فولاد اثری داره؟ زمانی که دلار بالا می رفت ما که اثر مثبتی ندیدیم :d
                    کدوم افت دلار چه کشکی چه دوغی ...فردا دلار بیاد پایین ببینمن چطوری تقاضا براش میره بالا ..مثل وتوکا بیاد رو 230-220 حجم تقاضا یکباره میره بالا چون مفته ..

نوسان دلار بالای 2000 تومان بازار ما رو همچنان بالا نگه می داره دلار 2500 تونی جای خود دارد ..
                    شکر شده 1330 تومن کسی نمیگه بعد 100 تومن دلار اونم از 2660 تومن شده 2560 تومن شده سقوط شدید دلار ..جو گیری هم حدی داره ..

فولاد لیدر بازار ..

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
                      جعفر جان خدا قوت
                      امروز 30 هزار تا بموتو گرفتم
                      قند هگمتان دارم مي خوام اينهم به بموتو تبديل كنم نظرت چيه؟
                      با تشكر
                      والا اگه قندی زیاد دارید میتونید عوض کنید ..

بموتو با این شریاط روز بالای 450 بدون سود مجمع ودرصورت توافق برو بالای 600 ....

نظر

• best
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 294

دلار موقعی پایین میاد که به قول دوستمون پرریسک تجهیزات بار بشه
                        فعلا هم تا بعد از انتخابات آمریکا حداقل پایین بیا نیست و ممکنه رو 3000 فیکس بشه
                        فعلا دور دور صادراتی و قندی و تک سهم هایی مانند وتوکا و بموتو هست
                        تجهیزاتی رو هم بیخیال بشید تا صدرا تکلیفش معلوم بشه
                        تنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد

نظر

• saeedte
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 478

عاشق اقتدار و قاطعیت ام جعفر جون :D:x

نظر

• bolinger
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 459

جعفر جان خسته نباشی برادر
                            ظاهرا وتوسم از سهامداهای عمده خارج شده و امروز همه سهمشو فروخته. به امید روزهای آینده

سهامدار سهم درصد
                            شركت سرمايه گذاري غدير-سهامي عام- m123 54.150
                            شركت نوردآريان فولاد-سهامي خاص- m50 22.040
                            34xسبد-بان00628-بانك پارسيان-سهامي عام- m19 8.370
                            شخص حقيقي m8 3.370
                            به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
                            چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟

نظر

• alizare1982
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 590

خداييش بچه ها چقدر هواتو دارن سيد! ما هم دوست داريم! ;;)
                              پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• سعید پور احمدی
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1339

در اصل توسط Fundamental پست شده است View Post
                                ایران پیشنهاد داد: توقف غنی سازی اورانیوم ۲۰ درصد در ازای لغو تحریمها

با این خبر بازار دلار و سکه ملتهب شده همه فروشنده هستند زنگ زدم به یکی از دلال های افشار گفت همین الان دلار رو 2400 بهت میدم.دلار از 2650 رسیده به 2550 نرخ رسمی که اعلام شده.
                                تو بازار کامپیوتر و موبایل همه فروشنده هستند دارن جنساشون رو با ضرر رد میکنند.وحشتناک ملتهب شده بازار ... همه فروشنده.
                                بازار تعطیل شد و نمیشه قضاوت کرد باید منتظر بود تا فردا مردم ایران کلا جوگیر هستن اینکه توش شکی نیست-جعفر جان اگه دلار بیفته لطف کن اثرش و روی سهام من تحلیل کن:
                                1.غمارگ 18درصد
                                2.غبشهر 12درصد
                                3.فاذز 8درصد
                                4.کنور 2 درصد
                                5.زمگسا 5درصد
                                6.حتوکا 7درصد
                                7.غشاذر 10درصد
                                8.چکاوه 4درصد
                                9.کچینی 11درصددرصد
                                10.وصندوق 4درصد
                                11.کبافق 10درصد
                                12.کچاد 9درصد