چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • misha
    عضو عادی
    • Jul 2012
    • 62

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    والا ما میگیم ولی دوستان اهل خرید نیستن ...منتظر میشن وقتی سهمی 40 درصد رشد کرد بعد تازه یادشون میفته ای بابا عجب سهمی بوده میرن میخرن میگن پرریسک انداخت به ما ..بررید ببیند پرریسک بدبخت کی این سهم رو معرفی کرد شما جیگر خرید نداری منتظری سهم 40 درصد رشد کنه بعد میخری من چه کنم ...

منتظر میشه معما حل بشه بعد ..معما چون حل شود اسان شود ...

اقا بنده غمارگ 260 گفتم غبشهر 1000 گفتم چند نفر خریدن ..فکر کنم غمارک رو تازه رو 400 سوار شدن دوستان وغبشهر هم رو 1300...مثل روز برام روشنه ..

الان بنده کرمانشاه با حد ضر 550..بموتو با حد ضرر 280 ..غبشهر با حد ضرر 1250 ..سدرو با حد ضرر415..هگمتان با حد ضرر 277...شراز با حد ضرر 420...شبندر با حد ضر 211...قشیر با حد ضرر 1180 ..قنیشا با حد ضرر 1550 ...کاذر با حد ضرر 100 ومیان مدت 90 ...فعلا اینها رو تحت نظر دارم..

سهامی هم هستن که هیچ رشدی نکردن ولساپا وگروه ساختمان ..بقیه بازار فعلا کیچ هست رشد هم کرده ...تا وقتی جهتش مشخص نشه پیشنهاد ندارم چون با توجه به رشد بازار میتونن تغییر جهت داده و15 تا 20 درصد افت کنن ..
    سلام پرريسك جان اعصاب نداريها ،فكركردم آخرهفته اي استراحت كردي سرحال شدي براي شروع هفته جديد،ولي مثل اينكه هنوز اوقاتت تلخه ها.برادر اينهمه كه پاي نوشته هات تشكر ميزنن يعني رفتن خريد كردن سودم كردن اين بنده خداها هم كه هي سوال تكراري ميپرسن بخاطر اينه كه جديد اومدن حوصله اشون نميشه هزار صفحه رو از اول بخونن اينه كه زحمت ميدن به شما من عذر خواهي ميكنم .

نظر

• sys144
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 29

جناب پرریسک بنده برای بار سوم ازتون می پرسم اگر و قت مبارک اجازه میده لطفا بفرمایید سهم خساپا و وپارس را گیر بدم یا با یکی از این سهم های مورد نظر شما عوض کنم.هردو برای من الان در ضرر میباشند.
      عجرکم عندالله.

نظر

• shahmir
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 368

والا ما میگیم ولی دوستان اهل خرید نیستن ...منتظر میشن وقتی سهمی 40 درصد رشد کرد بعد تازه یادشون میفته ای بابا عجب سهمی بوده میرن میخرن میگن پرریسک انداخت به ما ..بررید ببیند پرریسک بدبخت کی این سهم رو معرفی کرد شما جیگر خرید نداری منتظری سهم 40 درصد رشد کنه بعد میخری من چه کنم ...

اقا بنده غمارگ 260 گفتم غبشهر 1000 گفتم چند نفر خریدن ..فکر کنم غمارک رو تازه رو 400 سوار شدن دوستان وغبشهر هم رو 1300...مثل روز برام روشنه ..

الان بنده کرمانشاه با حد ضر 550..بموتو با حد ضرر 280 ..غبشهر با حد ضرر 1250 ..سدرو با حد ضرر415..هگمتان با حد ضرر 277...شراز با حد ضرر 420...شبندر با حد ضر 211...قشیر با حد ضرر 1180 ..قنیشا با حد ضرر 1550 ...کاذر با حد ضرر 100 ومیان مدت 90 ...فعلا اینها رو تحت نظر دارم..

سهامی هم هستن که هیچ رشدی نکردن ولساپا وگروه ساختمان ..بقیه بازار فعلا کیچ هست رشد هم کرده ...تا وقتی جهتش مشخص نشه پیشنهاد ندارم چون با توجه به رشد بازار میتونن تغییر جهت داده و15 تا 20 درصد افت کنن ..
        جعفر جون
        خدائیش تو 6 ماه اخیر از راهنمائیات خیلی استفاده کردم سودشم بردم . همیشه هم برای سلامتی خودت و خونوادت دعا میکنم(تنها کاری که میتونم). اگر خریدو فروشارو اینجا اعلام نمیکنیم فقط برای اینکه تایپیک بیخودی شلوغ نشه چون بنظرم خرید و فروش هر کسی مربوط به خودشو . تو بی منت داری نون میرسونی هرکی استفاده کرد نوش جونش هر کی هم نخواست لابد بهتر میدونه چیکار کنه!
        فقط برای اینکه بدونی چقدر از راهنمائیات استفاده کردم چند مورد اخیر خرید فروشام رو بعرضت میرسونم:

فولاد»»» خرید 255 + 290 »»» فروش 319
        غبشهر »»» خرید 990 + 1280 »»» حالا حالا باهاش کار دارم
        رایان »»» 193 »»» دارمش
        قپیرا »»» خرید 840 »»» فروش 1200
        غپینو »»» 160 »»» 237
        شراز »»» 390 »»» 430
        وتوکا »»» 218 »»» مجمع
        و خیلی موارد دیگه هر بارم که ضرورتی به تکرار نداره . هر بارم که رو پیشنهادات دست دست کردم افسوس خوردم مثل فراور 560 ، کرماشا 400 و بموتو 310 که این آخری رو میخوام از فردا پله ای وارد بشم.
        هدف از گفتن تمامی این مطالب این بود که آقا تو داری بی منت خیر میرسونی حالا هر کس استفاده کرد خودش حالشو میبره هر کی هم نخواست تو مسئول نیستی.
        در آخر ضمن تشکر بابت تمام راهنمائیهات ازت میوخوام که مثل 6 ماه اخیرو قبل از اون تو آراد با قدرت به کارت ادامه بدی.

نظر

• صداقت2
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 704

علاوه بر گروه ساختمان که ریسک کمی داشته و تازه می خواهند استارت بزنند - تک سهم هایی مانند: ودی- مداران_ فاذر و... هم برای نوسان گیری در قیمت های مورد نظر مناسبند.
          صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• بهنام
            عضو جدید
            • Oct 2012
            • 1

سلام اقای پرریسک

من بهنام عضو جدید انجمن شما هستم
            به پیشنهاد یکی از دوستان(کهنه سوار)وتعریف ایشان از راهنمایی های شما تعدادی سهم بموتو365-وتوکا249- ولساپا209خریدم
            ازحدوددوهفته پیش ولی الان همگی در ضررند.
            الان واقعا نمیدونم چی کنم؟ لطفا راهنمایی کنید.ممنون

نظر

• alizare1982
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 590

خواهشا اینقدر استاد استاد نکنید ..برا بار هزارم/..
              سلام سید جان. بابا مرامت منو کشته. بچه ها دوستت دارن و قبولت دارن که بهت میگن استاد!
              والله ما مدرس دانشگاهیم اینقدر بهمون نمیگن استاد، کم کم داره حسادتمون میشه بهت. :d
              یه دونه ای سید جون. ;)
              پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• alizare1982
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 590

در اصل توسط بهنام پست شده است View Post
                سلام اقای پرریسک

به پیشنهاد یکی از دوستان(کهنه سوار)وتعریف ایشان از راهنمایی های شما تعدادی سهم بموتو365-وتوکا249- ولساپا209خریدم
                صبور باش. ره چند ماهه رو یه شبه نرو برادر. سهامداری یعنی صبور بودن.
                در ضمن سید گفته بودن که برای هر سهم حد ضرر بذار دوست تازه وارد من. مثلا بموتو حد ضررش وقتی خریدی 324 بود. حالا هم شده 280 . میره بالا، زمان میخواد. سبدت رو بیشتر کن، تا ضررت کمتر بشه و سودت بیشتر عزیز. البته اگه نقدینگی داری هنوز.
                پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط بهنام پست شده است View Post
                  سلام اقای پرریسک

سلام این دوست عزیز لطف دارن ..

نگران نباشید ..کمی دیر وارد شدید وبالا ولی با این همه سهام خوبی هستن ..هر سه رشد نکرده وکمریسک در این بازار رشد کرده ..

با خرید در قیمت پایین تر میتونی میانگین بیارید پایین اگرم نمی تونی میانگین بیارید پایین ونقد ندارید سهامداری کنید مطمئن باشید به سود میرسید ..

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                    جناب پرریسک
                    در تاپیک بموتو سوالی مطرح کردم...متاسفانه حذف شده؟
                    در بودجه خود مبلغ 11 میلیون دلار رو برای خرید و مبلغ 2.5 میلیون دلار رو
                    برای صادرات دیده.....
                    ضمنا با توجه به تساوی موجودی آخر دوره 91 و 92 و اجبار در خرید مواد برای نیاز محصول طی دوره...
                    ....نظرتون در این مورد چیست؟؟
                    مقداری از محل صادرات جبران میشه ..

بقیه هم الان در اتاق ارزش دارن زیر 2600 میدن ..فکر نکنم مواد اولیه بموتو جزو کالاهای لوکس باشه وبه احتمال خیلی زیاد در ریدف همون 8 گروه اول هست ...دلار رو هم بالای 2100 دیده حالا دلار رو مجبور میشه 500 تا600 تومن گروه بخره ..از اون طرف ارز ازاد بالای 3400هست وبموتو هم که دوست عزیزمون گفتم بالای 100 درصد کشیده رو نرخ وباز هم خواهد کشید ...دیگه مواد غذایی که خوراک مردم هستن 3 تا4 برابر شدن کسی نمیاد به بموتو گیر بده ..نگرانی خاصی وجود نداره وهمچنان سهم عالی هست ..قیمت مس هم که همینطور داره میاد پایین در بازار جهانی توافق هم بیاد نور علی نور میشه ..

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                      یه سوال دارم!

این فسرب با این تکنیکالش و این فروش های توی بورس کالا چطور به این حال و روز افتاده؟!دوستان میشه برا من توجیه کنین؟!

----------
                      یه سوال دیگه هم دارم!:)
                      سید جان برای خرید شنبه چه گروهی رو پیشنهاد میکنین؟!چه سهمایی؟!چه قیمتایی؟!چه حد ضرر هایی؟!و با چه اهدافی؟!

ببخشید که خیلی بیشتر از یه سوال شد...:d
                      با سلام..
                      گروه روی گزارش ها خوب نبود یعنی بازار انتظار بیشتر داشت ..از این ور هم بازار جهانی ریخت به هم ..البته تو بازار داخل که دارن غوغا می کنن ولی خوب انگاری بازار جهانی اثرش بیشتره ..

از این گروه من فاسمین رو صلاح می بینم اگر قصد خرید دارید با حد ضرر 610...

در مورد پیشنهاد خرید فعلا گروه غذایی لیدر بازار شدن ولی خوب به نظرم از گروه پترو کرمانشاه همه جروه عالی هست وریسک خیلی کم داره ..

گروه پالایشگاه هم شاید این هفته لیدر بازار بشن شبندر وشراز ...

گروه قند هم قشیر وقنیشا ..البته گروه قند همه باهم بالا میرن وهمه با هم پایین میرن ..ولی خوب قشیر وقنیشا تکنیکالی زیبا هستن..

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط ebi1352 پست شده است View Post
                        جعفر جان سلام.خسته نباشی.واسه فولاژ من فکر کنم موج 5 از 3 اون داره شروع میشه.بنظرت درسته یا اشتباه حساب کردم
                        با سلام..
                        موج شماری بلد نیستم ..ولی خوب زیر 307 نره همچنان روند صعود داره ..

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط sys144 پست شده است View Post
                          جناب پرریسک بنده برای بار سوم ازتون می پرسم اگر و قت مبارک اجازه میده لطفا بفرمایید سهم خساپا و وپارس را گیر بدم یا با یکی از این سهم های مورد نظر شما عوض کنم.هردو برای من الان در ضرر میباشند.
                          عجرکم عندالله.
                          با اجازه بزرگترها جواب بدیم ..بار سوم شده انگاری..

خساپا بالای 140 دوام میارود روند نزولی بلندمدت شکسته میشد که نیاورد ..

الان بالای 136 بیاد روند نزولی بلند مدت شکسته میشه وارد روند صعودی میشه ...بالای 136 حد ضرر بزارید135...هدف 180..فقط تکنیکالی..

گروه بانکی هم پارسیان بالای 209 بیاد میتونه در کوتاه مدت صعود خوبی بکنه وتا وقتی هم زیر 205 نرفته نگرانی نداره ..ببیند میتونه بالای 205 دوام بیاره وخودش رو بالای 209 بشکه یا نه...

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
                            پرریسک عزیز ...زیاده عرضی نیست......جزئ......نقل قول شما در خصوص............ شفارس.............
                            (خوب خدا رو شکر اینم 310 رو شکست میره برا 400 ...البته رو 240 معرفی شده .. )
                            آمدن آن حقیقی را در سهم چگونه ارزیا بی می کنید؟
                            روند سهم همچنان صعودی هست نگرانی خاصی هم وجود نداره ..در ضمن به اندازه کافی در قیمتهای زیر 300 این سهم پیشنهاد خرید شد ..همون زمان هدف سهم رو 400 گفتیم در این قیمتهای نظری ندارم ولی هدف همان هست ..

حد ضرر هم 310 ..

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

دوستی در مورد وبشهر پرسیده بود ..

یادمه این دوست عزیز در قیمت زیر 190 هم در مورد وبشهر پرسید همون زمان گفتیم خرید غبشهر وغمارگ برتر هست ..اون زمان غمارگ 260 بود وغبشهر رو 1000...الان هر دو سهم غبشهر وغمارگ بالای 40 درصد بازدهی دادن ومیدن وسهم وبشهر بازدهیش به 30 درصد نرسیده کم اورده والان صف فروش هست ..

به جای خرید شرکت سرمایه گذاری بارها گفتم خود سهم رو بخرید ..اصل جنس رو ول می کنید میرید واسطه رو میخرید ..

وبشهر در 223 مقاومت قدری داشت که موفق به شکست نشد وخروج درست بود ..الان هم اگر قبل 209 مثبت بشه وبتونه از مقاومت بسیار قدر 220 با دیتای امروز خلاص بشه احتال رشد تا 260 وحتی 280 هست ..

نظر

• mobin
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 590

مقداری از محل صادرات جبران میشه ..

بقیه هم الان در اتاق ارزش دارن زیر 2600 میدن ..فکر نکنم مواد اولیه بموتو جزو کالاهای لوکس باشه وبه احتمال خیلی زیاد در ریدف همون 8 گروه اول هست ...دلار رو هم بالای 2100 دیده حالا دلار رو مجبور میشه 500 تا600 تومن گروه بخره ..از اون طرف ارز ازاد بالای 3400هست وبموتو هم که دوست عزیزمون گفتم بالای 100 درصد کشیده رو نرخ وباز هم خواهد کشید ...دیگه مواد غذایی که خوراک مردم هستن 3 تا4 برابر شدن کسی نمیاد به بموتو گیر بده ..نگرانی خاصی وجود نداره وهمچنان سهم عالی هست ..قیمت مس هم که همینطور داره میاد پایین در بازار جهانی توافق هم بیاد نور علی نور میشه ..
                                جناب پرریسک با توجه به فروش 160 میلیارد تومنی و همچنین دریافت ارز از اتاق مبادلات ارزی ، اختلاف ریالی واردات وصادرات کمتر از 3.5 میلیارد تومان خواهد شد که اثر چندانی در سود سهم نخواهد داشت.ضمن اینکه تا الان محصولات شرکت افزایش نرخ صد درصدی گرفته و حتی میتواند ارز صادراتی خودش رو در بازار غیر رسمی به قیمتی بالاتر بفروشد.

نظر

در حال کار...
                                X