چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mmis
    عضو عادی
    • Sep 2012
    • 235

اوبامابرنده شد
    خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• msa407
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 133

درود
      اوباما با 275 رای پیروز انتخابات امریکا شد
      [COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت

نظر

• سعید پور احمدی
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1339

اوباما مجددا ریس جمهور آمریکا شد.
        سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• تاران
          عضو فعال
          • Jan 2012
          • 958

اوباما برد
          بازار امروز سبز
          شاخص 600 واحد رشد!!

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
            ستاره دار (2)
            • Jul 2012
            • 1281

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
            اا
            شفاف سازی
            زمدیریت سایت خواهشمندم ipاین دوکاربری راکه جناب هوم ورک به آن مشکوک هستندچک کنندتاهرگونه سوئ تفاهم یاسوئ برداشتی رفع شود

آدموتوبه کارمیکنین اگه درموردشرکتی خبری رسیدتوجمع مطرح کنه اما الان مطرح میکنم ودیگه هم تاازدستم برمیادنمیزارم چون متاسفانه همیشه اینجوربرخوردهاپیش میاد
            بعدازبسته شدن غمارگ بشدت نگران موضوع بودم باوجوداینکه میدانستم تعدیل مثبت داره ولی ازینکه 455نفروخته بودمش ناراحت بودم
            باجناب حامد(کاربر ha_mi) مشورت کردیم دلداری میدادنگران نباش
            براش توجیه کردم که حامدچون داریم به پایان سال مالی غمارگ نزدیک میشیم من نگران اینم سهم روتااعلام سودسال بعدبازنکنن پایان سال میشدحدوددوماه
            هرروزپیگیری میکردم باکارشناس 84083315 وامورمالیش 63969010 و63967290
            نگرانیم کاملابجاودرست بودمن تجربه کمنگنزروداشتم
            پارسال کمنگنزصف فروش بود فکرکنم حدودای 1340بوددیدم صف روجمع کردن وبشدت مثبت رنج کشیده میشه آقامنم پریدم توسهم وفرداش سهم براتعدیل مثبت بسته شدوسهم سه ماه تمام بانشدتازمانیکه بورس قانع شدکه کمنگنزسودسال بعدرواعلام کنه
            کلا سازمان به سهمهایی که توی یکسال بارشدسودآوری مواجه میشه آخرای سال بشدت به سودسال بعدگیرمیده
            بگذریم پس ازچندبارصحبت باامورمالی به این نتیجه رسیدم که سازمان بامدیروچندتن ازعوامل شرکت جلسه داشتندوخواستارارائه سودسال بعدشدن وتهدیدکردن نمادروبازنمیکنن
            که اینادرجواب گفتن سودسال بعدکمه اماگزارش بودجه آماده نیست سازمان هم گفته بشرطی نمادروبازمیکنیم که دراین موردشفاف سازی کنید
            امورمالی میگفت بودجه سال بعددرحدود20تومانه که روزیکه نمادمیخواست بازبشه یکیشون گفت یه کم بیشتره
            منم به این نتیجه رسیدم ماندن به صلاح نیست به حامدهم گفتم بفروش
            امااون گول صحبتهای چندنفرروخوردوخلاصه نفروخت...
            شب شفاف سازیش باخانم پرستومشورت کردم وگفتم اگه سهم منفی بازشدمن تعجب نمیکنم
            گفتم نامردیه اگه بخوام توتاپیک خبرای بدبزنم چیزی نگفتم دیروز بایکی ازبچه های تاپیک که شایددوست نداشته باشن اسمشوبیارم واگه خودشون خواستن تاییدمیکنن مشورت کردیم نظرمن برفروش بودکه متاسفانه ایشون هم نفروخت
            بگذریم کل جریان این بود ایشاله فرداصف جمع میشه ودوستان ازنگرانی درمیان
            اماشنیدم گزارش سودسال بعد22یا23 آبان به بورس داده میشه تانهایتا30آبان امورمالی 22رومیگفت که چون سال بعدبیشتراز20درصدکمترازسود100تومانی الان هست سهم بازهم بسته میشه ویه منفی دیگه اونجامیخوره
            کل شنیده هاوجریان ازین قراره
            نه شفاف سازی رومیشناسم نه میدونم کیه وامیدوارم مدیرسایت لطف کنن وباگذاشتن ipشفاف سازی کنن
            اگه باخبرهام کسی رورنجوندم معذرت میخوام اما حتما سهامدارانی هستندکه نسبت به خبرهای منفی شرکت واکنش درستی نشون میدن
            کنم
            بابا حالا چرا گیر دادین به این بنده ی خدا مهدی خودمون.
            اون که بجز خیرخواهی نظری نداشته.
            مهدی جون دیروز نظرش روی فروش بود . اما هرچی فکر کردم دیدم نمی تونم و نباید که این سهم رو بفروشم مگه اینکه خیلی نیازمند پولش بشم.
            لطفاً هوای همو داشته باشین.
            در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• سعید پور احمدی
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 1339

در مورد فراور که چندروز پیش تحلیلی داشتم ، میانگین نرخ فروش شمش روی در دوره شش ماهه اول سال جاری 33 هزار و 741 ریال بوده، حال آنکه این محصول در بورس کالا از تاریخ 91.7.4 تا 91.8.2، با نرخ میانگین 55 هزار ریال معامله شده است. اما این نرخ در بودجه برآوردی "فرآور" برای شش ماهه دوم سال جاری 32 هزار و 400 ریال پیش بینی شده و بیانگر تفاوت قابل ملاحظه ای است.

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

پس دلار توی ایران سقوط میکنه
                خدا خواست و ما توانستیم
                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• سعید پور احمدی
                  عضو فعال
                  • Sep 2011
                  • 1339

شركتهاي مشمول دستور العمل رفع گره معاملاتي
                  به اطلاع مي رساند نمادهاي معاملاتي دتهران، سقاين، شكلر مشمول دستورالعمل رفع گره معاملاتي مي باشند. مديريت بازار
                  توقف نماد معاملاتي شكربن
                  به اطلاع مي رساند نماد معاملاتي شركت كربن ايران با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم، متوقف شد. مديريت بازار

نظر

• سعید پور احمدی
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1339

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                    پس دلار توی ایران سقوط میکنه
                    بعید میدونم سقوطی در کار نیست چرا که روندی که باعث ایجاد شرایطی شدکه دلار الان تو این قیمت های کنونی معامله میشه هیچ تغییری نکرده فقط ممکنه نوسانه اندک وهیجانی داشته باشیم

نظر

• zereshkkk
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 3474

فیل جمهوریخواهان مقابل الاغ دموکراتها مات شد
                      اوباما ۴ سال دیگر در کاخ سفید ماند

خبرگزاری فارس: «باراک اوباما»، رئیس جمهور فعلی آمریکا با پیروزی مقابل «میت رامنی»، رقیب جمهوریخواه وی، اقامت خود را در کاخ سفید به مدت 4 سال دیگر تمدید کرد.

نظر

• سعید پور احمدی
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1339

به نظر میاد در اکثر نمادهای مطرح بازار شدیدا عرضه ها کاهش داشته واحتمالا نوید روزی پر سود را خواهدداشت.

پیشاپیش به دوستانی که آخر معاملات امروز شاد هستن تبریک دارم.......

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                          با سلام به دوست عزیزم جناب پور احمدی
                          من کی گفتم قیمت سهام 50 تومانی مفت است من سال پیش شپدیس در 2700 تومان مفت دیدم و خریدم و با احتساب سود مجمع دریافتی هفته پیش در 4500 فروختم
                          من قیمت ومعادن 850 تومانی قبل از افزایش سرمایه مفت دیدم و به خیلی ها توصیه به خرید کردم من ترانسفوقبل از افزایش سرمایه 400 درصدی روی قیمت های 1200 تا 2000 مفت دیدم و خریدم و بلافاصله بعد ازبازگشائی افزایش سرمایه به خاطر ریسک تحریم در قیمت های رویائی فروختم
                          آیا من به زیادی و کمی قیمت متوسل هستم آیا من می گویم سهم 50 تومانی بدون استعداد مفت است و شپدس 5000 تومانی یا شتران 20000 تومانی گران
                          دوست من اصلا اینگونه نیست من می گویم ومعادن 300 تومانی در حکم مفت است وغدیر با آن سرمایه گذاری فوق تصور 400 مفت مفت است.
                          خوب سهام قندی با ان اندازه سرمایه کوچک خوب است به همان اندازه که هر افزایش 100 تومانی قیمت قند و شکر موجب جهش 50 % سودآوری شرکت می شود به همان اندازه افزایش قیمت چقندر و .. نیز موجب کاهش سود شرکت می شود.
                          خوب قیمت شیر , پنیر , بستنی , وسایر مواد غذائی در همین مدت کوتاه چند برابر شده پس باید غپاک و غپینو و ... سود نجومی اعلام نمایند در حالی غپاک با افزایش چند برابری قیمت شیر به علت گرانی شیر دریافتی از دامداران از بابت فروش محصول شیر زیانده است.سود سال پیش غپاک از 80 تومان به زیان تبدیل شد.
                          فرآوری مواد معدنی با آن سرمایه کوچک با قیمت های فروش بورس کالا که در صورت پایداری عوامل سال بعد 400 - 500 سود خواهد داشت با قیمت 670 تومان معامله می شود
                          با این تفسیر شما هیچکس نباید به دنبال فولاد با ان سرمایه عظیم , اخابر , فملی , کچاد , کگل و... بروند وباید دنبال سهام با سرمایه کوچک بروند
                          موفق باشید
                          دوست من شفاف سازی کردی ..

سهم هم صف فروش هست داره افت می کنه خیال شما راحت باشه ..

تمام سهامی هم که گفتی همین جا معرفی شده در بهترین قیمتها ..چند ماه دیگه قیمتها رو مقایسه می کنیم ..ما هم تک سهم نیستیم ..برید ببیند چقدر گفتیم کرمانشاه بخرید شپترو بخرید فاشمین بخرید فولادبخرید ..در هیمن قیمتها وقیمتیها خیلی پاتیین تر ..

باز هم میگیم بازدهی غمارگ وغبشهر خیلی بالاتر خواهد بود ..چند ماه دیگه این پست بالا میاد ...

دیگه بحث تمام ..گفتین ها گفته شد...این دو سهم اصلا اشغال ..دوستان برید فعلا خوش باشید .خوبه روز بازگشایی گفتم تا زیر 350 ممکنه بیاد ..ولی خوب ترس جاماندن تو خیلی ها هست ...صبر می کنیم ..

نظر

• dpi
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 578

به نظرم امروز خرید سهم های؛
                            وصندوق:چون پتروشیمی جم سال دیگه 2000میلیارد تومن سود داره.چون navسهم حدود 700تومنه.چون یک ماه دیگه 40 تومن تو مجمع تقسیم میکنه.چون 80 درصد پرتفویش پتروشیمیایی است و.....
                            ومعادن:چون بهترین پرتفو رو در گروه سرمایه گذاریها داره.چون مدیریت خوبی داره چون بالای 800 تومن ان ای وی داره و...
                            سغرب:چون بدهی ارزی(یورو رو با نرخ 1600تومن پرداخت کرده )چون بهترین مدیرعامل رو در بین سیمانیها داره.چون ارزش ذاتی سهم حدود 900 تومنه چون تعدیل خوبی در گزارش 9 ماهه داره.

نظر

• کيانوش
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 6613

اوباما پيروز شد.
                              امروز پول خوبي دوباره وارد بورس خواهد شد.
                              روند صعودي شاخص از سر گرفته خواهد شد.
                              نرخ ارز مرجع هم که پرش خوبي خواهد داشت.
                              دلار 1226تومان به خاطره ها خواهد پيوست.

نظر

• rasam
                                ستاره دار(1)
                                • May 2012
                                • 481

سلام براستاد پرریسک سلام بر دوستان
                                فکر کنم استاد گرامی این صف فروش ای غدایی با اولین حمایت شاخص درس شه و حتی به ماه نکشه
                                گوی اوزوم ده پرده سن .>:d<اکه اشتباه گفتم از همه اذری زبانای عزیز پوزش می طلبم

نظر

در حال کار...
                                X