چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط h1978 پست شده است View Post
    آخه یه چیزی هم هست اونه که اگر بخوایم اینجوری تنوع طلبی بکنیم دیگه اون حوصله مون نیست که سرمیره بلکه سرمایه مون هست که در میره
    ولی در نامیدی بسی امید ست پایان شب سیه سفیدست
    با تشکر از استاد گرامی
    ولی یه نکته هم بگم
    تکنیکال تو این بازار جواب نمیده این خط و این هم نشون!
    خوب وقتی سرمایه از بین رفت تموم شد میریم سراغ یک کار دیکه این خودش یه نوع تنوع هست دیگه...

در مورد اینکه تکنیکال جواب نمیده والا اگر جواب نمیداد بنده با وساخت 230 می موندم ولی همین تکنیکال گفت شکست بفروش ..فروختم سهم با کله اومد رو 177..

مپنا 228 شکست با کله اومد رو 200..فاذر فاراک وهمین قندیها ..قشکر 960 همین تکنیکال گفت بفروش با کله اومده رو 440 ...

در قندیها هم همین تکنیکال گفت هنوز روند صعودی نشده .م.حتی همگی صف خرید بودن همین جا اشاره شد هنوز وارد روند روند صعود نشدن بارها گفته شد ..هر کی میخره داره در روند نزول میخهر پس پله ای بخرید و.....

این تکنیکال بدبخت دیگه چیکار کنه...بیاد بگه 100 بخر حتما وبا تضمین 99 درصد رو 200 بفروش...این تکنیکال دنیا نیومده ..شایدم اومده من نمی دونم...

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

خوب دوستان سکه اینبار رو 650 فرصت خرید نداد وزیر 670 نیومد ...

بارها اشاره شد سکه تمام حباب منفی داره ...در این مدت ربع سکه از 184 بالا نیومده ولی تمام از 670 رسید به 700 ....فعلا کار داریم باهاش ....

با سبد سکه ای وسکه های پیش خریدید در 540 حال کنید تا بعد...

نظر

• تاران
        عضو فعال
        • Jan 2012
        • 959

دوستان
        دلار 1900 رو هم رد کرد

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

خوب در این لینک دوستان برن ببین این تکنیکال بیچاره کی سیگنال فروش داده ..در اوج بازار مثبت ودر قیمتهای خیلی بالاتر از امروز....

http://forums.boursy.com/showthread....؟؟؟/page204

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

ای کسانی که در ضرر هستید ...
            دلار 1923 تومان ..سکه تمام 670 تومانی شد 710 هزرا تومان...

یا برید شکر بخرید در قیمت 1170 تومان که چند وقت دیکه اینم میکشه بالا ..یا برید سهام قندی بخرید ...البته تصمیم اخر با شما ..این فقط یک پیشنهاد هست ...

نظر

• تاران
              عضو فعال
              • Jan 2012
              • 959

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
              خوب در این لینک دوستان برن ببین این تکنیکال بیچاره کی سیگنال فروش داده ..در اوج بازار مثبت ودر قیمتهای خیلی بالاتر از امروز....

http://forums.boursy.com/showthread....؟؟؟/page204
              قبول پریسک جان قبول
              ولی تکنیکال چیکار میکنه وقتی حقوقی های فعال نوساگیر میشن
              من خودم با دید تکنیکال و ملاحظه نمودارهای معروف مکد و rsi و استوکس و ... وپترو رو در قیمت 808 خریدم (23/ 3/ 91 )
              حالا یه نگاهی بندازین به اون نمودارا تو اون تاریخ
              من اشتباه کردم یا نمودارها
              تکنیکال تو خیلی مواقع مثل الان که بورس تابعی از سیاست و سیاست بازی و ... شده جواب نمیده

نظر

• قاتل بروسلی
                كاربر فعال
                • Feb 2012
                • 684

خوب دوستان سکه اینبار رو 650 فرصت خرید نداد وزیر 670 نیومد ...

بارها اشاره شد سکه تمام حباب منفی داره ...در این مدت ربع سکه از 184 بالا نیومده ولی تمام از 670 رسید به 700 ....فعلا کار داریم باهاش ....

با سبد سکه ای وسکه های پیش خریدید در 540 حال کنید تا بعد...
                پرریسک جان سکه امامی الان با دلار 1920تومان و انس 1573 دلار، 54هزار تومان حباب منفی داره. این برنامه اکسل رو یکی از دوستان تو بورکس زحمتش رو کشیده که با وارد کردن قیمت انس و دلار آزاد، قیمت سکه امامی و نیم و ربع رو محاسبه میکنه.

لینک دانلود:
                http://mohasebyeh_sekkeh_offiice_2010.xlsx - 13.5 Kb
                کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
                ندایی آمد که :
                او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

قبول پریسک جان قبول
                  ولی تکنیکال چیکار میکنه وقتی حقوقی های فعال نوساگیر میشن
                  من خودم با دید تکنیکال و ملاحظه نمودارهای معروف مکد و rsi و استوکس و ... وپترو رو در قیمت 808 خریدم (23/ 3/ 91 )
                  حالا یه نگاهی بندازین به اون نمودارا تو اون تاریخ
                  من اشتباه کردم یا نمودارها
                  تکنیکال تو خیلی مواقع مثل الان که بورس تابعی از سیاست و سیاست بازی و ... شده جواب نمیده
                  در اون تاریخ که با فلش ابی مشخص شده ..سهم حمایت قدر 82 رو شکسته ...بعد شما اومدی در پول بک سوار سهم شد که خرید اشتباهی بودی..اگر قصد خرید داشتی بالای 82 وبعد تثبیت شدن باید وارد می شدی با حد ضرر 82..

حالا قبل رد کردن مقاومت وارد شدی همین که سهم روی مقاومت منفی شد باید خروج می کردی..
                  در ضمن سهم در ار اس ای سیگنال خرید نداده ودر کل روند وپترو نزولی بوده وشما در روند نزولی وارد سهم شدی...

البته در کنار تکنیکال باید بنیادی وجو گروه بازار رو هم در نظر بگیری...

اما اینکه در این بازار جواب نمیده ..تو این بازار چی جواب میده ..سهام بنیادی که دوستان بنیادی کار حتی تو خواب هم نمیدن به این قیمتها برسن ولی تکنیکال سیگنال فروش رو داده بود علی رغم اینکه خیلی از بنیادی کارها رسیدن به این قیمتها رو رویا می دیدن وتکنیکال اینجا از افراد بنیادی کار جلو بود...

تکنیکال وبنیادی با هم به کار برن بازدهی خیلی بالایی خواهند داشت ..در این شک نکنید..در ضمن این بورس ما در این شرایط عادی نیست ولی همین تکنیکال الان حتی در 5 سهم هم سیگنال روند صعود نداده ..من با روش خودم نمی بینم واگر خریدژی کردم در قند قزوین ریسک کردم ودر روند نزول وارد شدم وحتی قیمت 200 هم برا این سهم می بینم با این همه با اگاهی کامل وارد شدم..

نظر

• nasernet
                    عضو عادی
                    • Oct 2011
                    • 42

سلام دوستان و جناب پرریسک
                    جناب پرریسک یک مشورت می خوام به نظرم این بازار حالا حالا ها درست بشو نیست.

من هم پول سهام ها رو تا اواسط شهریور نیاز دارم. بیشتر پول سهم هایی که برام مونده تو این سه سهم است که هر سه دیگه افت شونو کردن و الان p/e زیر 4 دارن یعنی 3.5 به نظر بازم بیشتر از این افت می کنن. خوب شاید افت نکنن ولی رشد هم نکنن. ولی تو این دو سه ماه زیر سر خودم تو بانک هستن.

خوب به نظرتون همین روزها نقد شم یا باز این زمان باقیمانده را صبر کنم؟
                    نظرتون در مورد اینها چیه ؟

1- ثتران میانگین 225
                    2- کفرا میانگین 285
                    3- بشهاب میانگین 345
                    آخرین ویرایش توسط nasernet؛ 2012/06/24, 12:35.

نظر

• تاران
                      عضو فعال
                      • Jan 2012
                      • 959

پرریسک جان به نظرت این اطلاعیه فردا قشکر رو صف خرید میکنه و درضمن آیا این افزایش سرمایه همون سهام جایزه هست؟

طلاعية صدور مجوز افزايش سرمايه
                      در اجراي قانون بازار اوراق بهادار جمهوري اسلامي ايران (مصوب آذرماه 1384 )، تقاضاي افزايش سرمايه و
                      انتشار سهام جديد شركت شكر (سهاميعام)، در اين سازمان مورد بررسي قرار گرفت. بر اساس رسيدگي
                      انجام شده، مواردي حاكي از مغايرت با قوانين و مقررات مربوط در انتشار سهام ملاحظه نگرديده و افزايش
                      سرمايه با مشخصات زير و با رعايت قوانين و مقررات مربوطه، از نظر اين سازمان بلامانع م يباشد.
                      تعداد سهام قابل انتشار: 000 ر 800 ر 9 سهم
                      ارزش اسمي هر سهم: 1,000 ريال
                      مبلغ افزايش سرمايه: 800 ر 9 ميليون ريال
                      منبع تأمين افزايش سرمايه: مطالبات حال شدة سهامداران و آوردة نقدي
                      موضوع افزايش سرمايه: افزايش ظرفيت كارخانه از 470 تن به 700 تن تصفية شكر خام در روز
                      خاطر نشان مي سازد، شروع پذيره نويسي حداكثر تا شصت روز پس از تاريخ اين مجوز امكان پذير خواهد بود .
                      عدم شروع پذيره نويسي در مهلت مقرر، موجب ابطال اين مجوز گرديده و انجام آن مستلزم اخذ مجوز جديد از
                      اين سازمان خواهد بود.
                      همچنين مطابق مادة 21 قانون بازار اوراق بهادار، ثبت اوراق بهادار نزد سازمان، به منظور حصول
                      اطمينان از رعايت مقررات قانوني و مصوبات سازمان و شفافيت اطلاعاتي بوده و به منزلة تأييد مزايا، تضمين
                      سودآوري و يا توصيه و سفارشي در مورد شركت يا طرح مرتبط با اوراق بهادار، توسط سازمان نم يباشد.
                      اطلاعات تكميلي مربوط به افزايش سرماية شركت در سايت اينترنتي سازمان بورس و اوراق بهادار به
                      در بخش بازار اوليه در دسترس مي باشد. www.seo.ir نشاني
                      غلامرضا ابوترابي

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

پرریسک جان به نظرت این اطلاعیه فردا قشکر رو صف خرید میکنه و درضمن آیا این افزایش سرمایه همون سهام جایزه هست؟
                        حمایت قشکر 420 فعلا وبتونه 511 رو بشکنه میشه به صعود امید داشت ..

شاید تاثیری گذاشت ..

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط nasernet پست شده است View Post
                          سلام دوستان و جناب پرریسک
                          جناب پرریسک یک مشورت می خوام به نظرم این بازار حالا حالا ها درست بشو نیست.

من هم پول سهام ها رو تا اواسط شهریور نیاز دارم. بیشتر پول سهم هایی که برام مونده تو این سه سهم است که هر سه دیگه افت شونو کردن و الان p/e زیر 4 دارن یعنی 3.5 به نظر بازم بیشتر از این افت می کنن. خوب شاید افت نکنن ولی رشد هم نکنن. ولی تو این دو سه ماه زیر سر خودم تو بانک هستن.

خوب به نظرتون همین روزها نقد شم یا باز این زمان باقیمانده را صبر کنم؟
                          نظرتون در مورد اینها چیه ؟

1- ثتران میانگین 225
                          2- کفرا میانگین 285
                          3- بشهاب میانگین 345
                          با سلام..
                          بشهاب حمایت قدر 280 هست بشکنه 250 وپایین تر هم می بینه..در ضمن این سهم بیشتر سود غیر عملیاتی هست ...

ثتران از نظرم افتش رو کرده ...

کفرا هم شاید تا حدود 200 بیاد ...

زمان فروش خیلی وقته گذشته ولی خوب این سهمها به نظر در صورت ادامه دار بودن جو منفی 10-15 درصد دیگه برن پایین ..
                          بشهای شاید بیشتر..

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

خوب دوستان در پیام خصوصی مطالبی پرسیدن اینجا جواب میدیم..

دوستی فرمون خونه رو فروختن ومیخوان با اون سرما یه گذاری کنن؟

اول اینکه دوستان یک خونه جزو واجبات هست مخصوا برا دوستان متاهل...پس با این قیمت شوخی نفرمایید وزن وبچه رو گرفتار نکنید..

حالا کسی خونه بزرگر داره مفروشه کوچیکتر میخره با مقداری که اضافه هست سرمایه گذاری می کنه این قابل قبول هست..

در مورد سرمایه گذاری هم شرایط بازار وجامعه رو ببیند ..بعد با اگاهی کامل وقبول ریسک ها ومدیرت سرمایه گذاری کنید..

با توجه به شرایط جا معه ما کاملا تابلو بود که طلا وارز پایین ندارن وهر افتی فرصت خرید هست ..هر کی استفاده کرد الان در یک سود 20 درصدی هست..راحت واسوده..

بخش دوم مسکن بود که قبل عید این هم تابلو بود با توجه به بحث هدفمندی مسکن میکشه بالا ..حالا تو تهران وشهرهای بزرگ 30-40 درصد رشد کرده در شهر ما 20 درصد ..البته زمین در شهر ما بدجور رفته بالا در بعضی مناطق..

بخش سوم هم بورس ..خوب هیچ عقل سلیمی در این شرایط تحریمی وبا این سیاستها غلط تو این حوزه سرمایه گذاری نمی کنه مگر افراد پرریسک..

اونم باید در اغاز رالی صعود وارد بشید 30-40 درصد که گرفتید برید پشت سرتون هم نگاه نکنید برا دو سه ماه ...بعد مجدد که روند نزولی بازار طی شد مجدد وارد بشید سود بگیرید بعد برید دوباره 2-3 ماه پشت سرتون هم نگاه نکنید..این حکایت بورس ماست..

ولی باز هم با پول قرضی با پول وام با پول فروش خونه وارد بازار سهام نشید که بیرحمترین بازار برا سرمایه گذاری بورس هست مخصوصا برا افراد تازه کار ونا اشنا..

نظر

• تاران
                              عضو فعال
                              • Jan 2012
                              • 959

خوب دوستان در پیام خصوصی مطالبی پرسیدن اینجا جواب میدیم..

دوستی فرمون خونه رو فروختن ومیخوان با اون سرما یه گذاری کنن؟

اول اینکه دوستان یک خونه جزو واجبات هست مخصوا برا دوستان متاهل...پس با این قیمت شوخی نفرمایید وزن وبچه رو گرفتار نکنید..

حالا کسی خونه بزرگر داره مفروشه کوچیکتر میخره با مقداری که اضافه هست سرمایه گذاری می کنه این قابل قبول هست..

در مورد سرمایه گذاری هم شرایط بازار وجامعه رو ببیند ..بعد با اگاهی کامل وقبول ریسک ها ومدیرت سرمایه گذاری کنید..

با توجه به شرایط جا معه ما کاملا تابلو بود که طلا وارز پایین ندارن وهر افتی فرصت خرید هست ..هر کی استفاده کرد الان در یک سود 20 درصدی هست..راحت واسوده..

بخش دوم مسکن بود که قبل عید این هم تابلو بود با توجه به بحث هدفمندی مسکن میکشه بالا ..حالا تو تهران وشهرهای بزرگ 30-40 درصد رشد کرده در شهر ما 20 درصد ..البته زمین در شهر ما بدجور رفته بالا در بعضی مناطق..

بخش سوم هم بورس ..خوب هیچ عقل سلیمی در این شرایط تحریمی وبا این سیاستها غلط تو این حوزه سرمایه گذاری نمی کنه مگر افراد پرریسک..

اونم باید در اغاز رالی صعود وارد بشید 30-40 درصد که گرفتید برید پشت سرتون هم نگاه نکنید برا دو سه ماه ...بعد مجدد که روند نزولی بازار طی شد مجدد وارد بشید سود بگیرید بعد برید دوباره 2-3 ماه پشت سرتون هم نگاه نکنید..این حکایت بورس ماست..

ولی باز هم با پول قرضی با پول وام با پول فروش خونه وارد بازار سهام نشید که بیرحمترین بازار برا سرمایه گذاری بورس هست مخصوصا برا افراد تازه کار ونا اشنا..
                              واقعا جواب بخردانه ای دادید
                              من خودم کسی بودم که 80 درصد سرمایه ام رو به امید 5 برابر کردن اون توی بورس آوردم و از شانس بد مناز زمان ورود من بورس خاک تو سرش شد
                              قند ثابت گرفتم (واسه اول کار) 560 تومن تا 760 رفت بالا نفروختم به دلیل فوق بعد با نامردی تو روند صعودی بستند و بعد دیدید آنچه شد
                              اینها تجاربی است که خیلی گران تمام مشیه و منو مجبور به فروش ماشین برای اجاره خونه میکنه....

نظر

• rend72
                                عضو عادی
                                • Apr 2011
                                • 51

سلام سيد جعفر
                                چطوري؟
                                نظرت در مورد ثاژن چيه؟

نظر

در حال کار...
                                X