ماشا الله به شما که دانشت بالاست مبارکت باشه عزیزم نظام سرمایه داری یعنی تولید اجناس بالا با تکنولوژی مثل اروپا وامریکا وسرمایه گزاری با پول بسیار زیاد که الان مشگل اروپا همینه پولشون داره اعتبارش از دست میره اما یه کسی مثال وقتی جنس داره معدن داره یا نفت اعتبارش از بین میره حاج آقا؟نخیر اما ایران هیچ پولی نداره هیچ پولشم ارزشی نداره اما ثروت معدنیش زیاده تو این تحریم ها پدرش در میاد اما ور شکست نمیشه مثل یه مغازه دار که جنس داره حتی اگه بازار خراب باشه فروش نداشته باشه زیر خرج ها میزاد اما ضرر نمیکنه میکنه حاج آقا پس یاعلی
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط نیکا پست شده است View Postاقایان : مصری . کیوان و... لطفا پاسخ دهید : چرادرکشور اسلامی باوجود ثروت فراوان مثل : نفت . معادن . گازو....... سالهاست مردمان فقیر دارد ؟؟ ایا اختلاف طبقاتی چند برابر عرف دنیانیست ؟؟؟؟
علت واضح است. این ثروت ملی بین ملت توزیع و تقسیم نشده است بلکه در جهت منافع شخصی و گروهی و باندی سران قدرت مصرف و پنهان میشود. فساد در سیستم و عدم نظارت مسئولانه و مستقل هرگونه شفافیت امور را از بین می برد.
این به وضح نظام سلطه است. سلطه حاکمان بر مال و ثروت یک ملت!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
بیخود به اعصابتون فشار نیارین..با بحث و جدل و مشاجره هم چیزی عوض نخواهد شد ..هر چی هم بخوایم بخریم فقط ضرر خواهیم کرد حتی سهم خوب فاندامنتال سانتال مانتال
هر موقع بازار بخواد رشد کنه خصوصی سازی با عرضه هاش تب رشد رو از بین خواهد برد ..علم بدون دین لنگ است. و دین بدون علم، کور.
و بدون عشق هر دو هیچ ....@};-
آلبرت اینشتین
نظر
-
اینطوری که من استنباط کردم ، ادامه بحث ، به هیچ وجه قانع کننده هیچ یک از طرفین نیست.
پس بحثی که ریشه در باورها و اعتقادادت چند ده ساله انسانها داره ، بنظرم بی نتیجه ست .
وصندوق :
این سهم در محدوده حمایتی 162-168 امروز به زیبایی صف فروشش جمع شد
وملت :
این سهم رو 38 حمایت داره .بیاد بالای 40 روندش خوب میشه
قزوین عالی جمع شد . حیف قیمت پایانیش پایینه .
قصفها با 6هزارتا برداشتن صف شد . قپیرا ایضا . قشکر هم فعلا از همون 345 برگشته ;)آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2012/07/18, 08:41.
نظر
-
بچه ها این جا "چی.....چرا" بود بحث نکنید بیایید نظرمون را درباره بازار بگیم. به نظر من یکم دیگه صبر کنید اتفاقا این روزا میشه زیر قیمت خرید؟ سهامی مث فباهنر یا فملی که صادرات دارن و چون نرخ ارز داره میره بالا اینام سالهای اینده تمایل بیشتری به صادرات دارن. الان قیمت فباهنر مفته زیر ارزش دفتریبي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
در اصل توسط jafar پست شده است View Postکگل خبری شده
آدم با این روند بازار اصلا دل و دماغ نوشتن هم نداره ..من چند ماه از بازار دور بودم حالا اومدم روی همه سهامم ضرر درو کنم..سهمی مثل کگل معمولا این موقع از سال همیشه پی ئی بالای 10 میگرفت..دلیل افت بازار چیه و کیا مقصرن؟علم بدون دین لنگ است. و دین بدون علم، کور.
و بدون عشق هر دو هیچ ....@};-
آلبرت اینشتین
نظر
-
دوستان دیگه وقتشه قندی تو سبد باشه
قصفها ، قشکر ، قپیرا ، قشیر
قشکرو عرض کرده بودم حقوقی و حقیقی خوب میخریدنش . اینم نتیجش .تکنیکی هم حمایت 345 همچنان معتبره . صف 300 تایی را آرزوست.
امروز کبافق از پایین یه ناخن زدم. خیلی وقته افت کرده و بنظرم سروشونه کف محتمله توش
خب دوستان ما رفتیم .بازارو عشق کنید;)
دو تا پست هم پیمان ارمغان ببینیم بد نیست :
"ظاهرا پس از درخواست بورس از صندوق توسعه ملي توافقنامه اي براي كمك از طرف صندوق به بورس، بين جناب فرزين و صالح آبادي نتظيم شده.
اين خبر رو در كنار اخبار مشابه ديگري كه براي حمايت از بورس توسط بانكها و بحث مشاركت بيمه اي ها و ... بذاريم مببينيم كه ظاهرا بعد از اعمال تحريمهاي نفتي عزم بالايي براي حمايت از بورس وجود داره .
بورسي كه ارزش بازارش به 70 ميليارد دلار هم نميرسه و شناور بازار هم كمتر از يك دهم اين مقدار هست قاعدتا با حمايتهاي اينچنيني مي تونه رشد خوبي بكنه!"
" از لحاظ عوامل بنيادي هم مشكلات آب و هوايي در فصل برداشت در برزيل عاملي براي رشد بهاي شكر خام شده.
البته در بازار داخل به لحاظ حجم بالاي واردات در سال گذشته حدود 1.4 ميليون تن موجودي از سال 90 به 91 منتقل شده كه مي تونه تا 8 ماه مصرف داخل رو پوشش بده "
"اخابر :الگوي ab=cd و وارد شدن ار اس اي به اشباع فروش مي تونه باعث بشه سهم يك تكوني (هر چند محدود) بخوره "آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2012/07/18, 09:27.
نظر
-
در اصل توسط سهراب 1 پست شده است View Postتا ديروز وساپا و حقش منفي و حتي صف فروش بود ولي امروز صف خريد . عجب مردمان صف پرستي داريم ! ! !آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
نظر
-
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Postدوستان دیگه وقتشه قندی تو سبد باشه
قصفها ، قشکر ، قپیرا ، قشیر
قشکرو عرض کرده بودم حقوقی و حقیقی خوب میخریدنش . اینم نتیجش .تکنیکی هم حمایت 345 همچنان معتبره . صف 300 تایی را آرزوست.
امروز کبافق از پایین یه ناخن زدم. خیلی وقته افت کرده و بنظرم سروشونه کف محتمله توش
خب دوستان ما رفتیم .بازارو عشق کنید;)
دو تا پست هم پیمان ارمغان ببینیم بد نیست :
"ظاهرا پس از درخواست بورس از صندوق توسعه ملي توافقنامه اي براي كمك از طرف صندوق به بورس، بين جناب فرزين و صالح آبادي نتظيم شده.
اين خبر رو در كنار اخبار مشابه ديگري كه براي حمايت از بورس توسط بانكها و بحث مشاركت بيمه اي ها و ... بذاريم مببينيم كه ظاهرا بعد از اعمال تحريمهاي نفتي عزم بالايي براي حمايت از بورس وجود داره .
بورسي كه ارزش بازارش به 70 ميليارد دلار هم نميرسه و شناور بازار هم كمتر از يك دهم اين مقدار هست قاعدتا با حمايتهاي اينچنيني مي تونه رشد خوبي بكنه!"
" از لحاظ عوامل بنيادي هم مشكلات آب و هوايي در فصل برداشت در برزيل عاملي براي رشد بهاي شكر خام شده.
البته در بازار داخل به لحاظ حجم بالاي واردات در سال گذشته حدود 1.4 ميليون تن موجودي از سال 90 به 91 منتقل شده كه مي تونه تا 8 ماه مصرف داخل رو پوشش بده "
"اخابر :الگوي ab=cd و وارد شدن ار اس اي به اشباع فروش مي تونه باعث بشه سهم يك تكوني (هر چند محدود) بخوره "
نظر
نظر