چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط danial89 پست شده است View Post
    جناب پر ریسک ممنون از زحمات شما ....با توجه به معاملات اخیر در قشیرین آیا این سهم روند صعودی گرفته یا خیر؟ضمنا نقاط مقاومت و حمایتهای سهم را بفرمایید باتشکر فراوان
    بالای 375 تثبیت بشه روند صعود میگیره ..
    مقاومت ها 426 وبعدی 475 ...
    حمایت در صورت افت 375 وبعدی 356 ...بالای 375 دوام نیاره روند صعود نمی گیره ..در ضمن فقط تکنیکالی ...بنیادی هیچ نظری رو این سهم ندارم ...نمی دونم این سهم بخواد به اون قیمتها برسه سهام خوب میخوان کجا برن...

نظر

• parham 82
      Banned
      • Sep 2011
      • 259

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      تو گزارش سه ماهه انتظار تعدیل داشتن درست نیست اونم در قنیدها .....قزوین تعدیل رو در گزارش نه وماهه و12 ماهه رو می کنه

زیر 500 فرصت خریده ..شاید رو 460 فرصت خریدی داد ...
      جعفر جان یعنی اگه صفشو دادن درنگ نکنیم یا ممکنه اصلاح بکنه ؟

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط parham 82 پست شده است View Post
        جعفر جان یعنی اگه صفشو دادن درنگ نکنیم یا ممکنه اصلاح بکنه ؟
        بالای 360 این سهم روند صعود مگیره..در قیمتهای 334 و347 هم فرصثت خرید داد اینجا گفتم بخرید ..

با این همه دوستان برا جا نماندن یک پله وارد بشن با حد ضرر 360 ...از نظر من که فرصت خرید نمیده اگر داد ...بهترین سهم گروه هست ..این بالا نره بقیه قندیها فکر نکنم حالا حالا بالا برن..

قثابت داره میشه 500 اونوقت قزوین با این گزارش عالی 400 باشه ..کسی این رو قبول می کنه ..قزوین هر موقع قیمتی با قشیر یکی شد اونوقت باید کمی در خرید با عجله تردید کرد ..

الان همه دنبال این سهتن که سهام قندی خود رو با بهترین ها تعویض کنن واگر قندی دیگه میخرن از رو اجبار هست ..چون گیرشون نمیاد ..ولی خوب هر گردی گردو نیست ..احتمال گیر کردن هست باید مراقب بود..

الان همه در بدر دنبال خرید قزوین قشیر قند اصفهان قلر هستن وحتی قشهد هم عالیه نسبت به خیلی هاشون ..پس اینها فرصت خرید بدن بازار فکر نکنم بهشون امان بده زود بر میگردن..بالا..

نظر

• ata007
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 6291

جعفر جون چرا سوالات مرا جواب نمیدی باهام قهری؟! :d

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
            جعفر جون چرا سوالات مرا جواب نمیدی باهام قهری؟! :d
            این حرفها چیه ..
            در مورد شبندر دیگه دوستان تحلیل کردن ..سایتهای تحلیلی همه چیش رو بیرون ریختن ..
            اگر دولت بزاره سهم سود خوبی اعلام می کنه طبق همون تحلیل ها اگر نزاره مثل شراز برا سال قبل حرفی برا گفتن نخواهد داشت ....برا امسال با توجه به خصوصی شدن سود خوبی می تونه بسازه ...

فعلا گزارش بیاد میشه بهتر نظر داد..

نظر

• alirezasa
              عضو فعال
              • Jun 2012
              • 508

جعفر خان آلارمای خریدتو من هیچ وقت ندیدم

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط h1978 پست شده است View Post
                پرریسک جان
                این قزوین چرا حمایت نمیشه
                ولش کردن به امان خدا شده مثل قشرین
                قزوین حمایت اول 340 هست ..باید دید فردا برگشت میز نه یا میشکنه ...
                روند سهم همچنان نزولی هست ودر روند نزولی هم خرید پله ای توصیه شده...
                در اصل توسط sara90 پست شده است View Post
                جناب پرريسك ضمن احترام به شما نميخوام بعث كنم چون ميدونم هرچي بگم شما يه جوابي ميدين وتوجيه ميكنيد
                اگه بريد نوشتهاتونو بياريد بالا خيلي ضد ونقيصه
                يه سهامدار جزء مخصوصا تازه وارد گيج ميشه
                يروز مياي ميگي قزوين بعد فرداش تا ميبيني صف فروش شد ميگي تا 270افت وبعد تا صف ميشه ميگي بخريد
                يا همين هفته گذشته چهارشنبه نوشتي هيچي نخريد نقد بمونيد
                اما همين حق فاراك از چهارشنبه گذشته 30درصد رشد كردايا قزوين شما رشد كرده؟
                من ميگم چهارتا سهم معرفي كن مثل بنده كه تا دوماه ديگه 50درصد گين بده؟همين
                نه كه هر روز يه سهم معرفي كني
                مگه سهامدار چقدر پول داره؟
                اينجوري بيشتر گيج ميشه
                افرین به شما ...

موقع خریدتون ما رو هم خبر کنید مام مثل شما سود کنیم ...
                در ضمن اون پستهایی که بنده فرمودم قزوین روند صعودی داره بیارید بالا ؟
                در ضمن اون پستهایی که بنده فرمودم نقد بمونید نخرید بیارید بالا ؟

شما پستها رو سرسری میخونی تقصیر من نیست ...

سهامی که بنده معرفی کردم 30 درصد 50 درصد سود نمیدن بالای 100 درصد ..کافیه ...

اونایی هم که سود نمیدن حد ضرر دارن با کمترین ضرر خارج میشن دوستان..

چند تاش رو نام میبرم برید تو اراد سرمایه بگردید پیدا می کنید کی گفتم ..

قزوین زیر 400 تا 800 رفت...قثابت زیر 200 ورو 480 تا 700 رفت ..شیران 1200 الان 2000 صف هست ..پترو اصفهان 360 فکر کنم بود...کرمانشاه زیر 350 حتی با جناب ارمغان رو این جر وبحث کردیم..وخیلی سهام دیگر..

این قزوین هم گفتیم 340 پله ای وارد بشید و رو 270 و200 در صورت افت بخرید ..بارها هم گفتم روند نزولی داره..حالا چند درصد میده صبر کنید ...عجله نکنید..
                در اصل توسط alirezasa پست شده است View Post
                اگر تاپیک رو دنبال کنی ودقت کنی الارم ها رو می بینی....

قزوین تو صف فروش بود دوستان می گفتن ما ضرر خیلی ها شدیم ...همون موقع گفتم فقط بخرید ..به وقتش بازدهی این رو خواهید دید ..این یک نمونش بود ..

بقیه رو هم کافیه تاپیک رو یه دور بزنی می بینی الارم ها رو ....

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

پتر کرمانشاه مفت مفت مفت باز شده با پوشش بالای 50 درصد در سه ماهه ...خاک بر سر این بازار..باید کرمانشاه صف خرید میلیونی باشه ...
                  در اصل توسط alirezasa پست شده است View Post
                  پترو کرمانشاه قبل مجمع رو 400 معرفی شد ولی فرصت خرید نداد بعد رو 420 قبل مجمع فرصت خرید داد بارها گفته بودیم بخرید ..تا بالای 450 رفت ...بعد رفت مجمع سود خوبی تقسیم کرد ...بعد مجمع دوباره رو 415 باز شد ...در پست بالا گفتیم فقط بخرید ...تا 464 رفت ...وامروز 437 تومن ..تازه رالی این سهم هنوز شروع نشده ..بالای 600 می بینم...

دیگه نمی دونم چطور الارم خرید بدم...البته سهامی هم هستن روند صعود گرفتن ولی نتونستن دوام بیارن .که البته حد ضرر داشتن ..هر کی حد ضرر رعایت کرده با کمترین ضرر خارج شده..

توریل رو 250 گفتیم بخرن با حد ضرر 247..میان مدتی ها حد ضرر 220 گفتیم..
                  پاراسن رو 650 گفتیم با حد ضرر 640 ...تا بالای 680 رفت ولی خوب دوام نیاورد ..ذوب رو 150 گفتیم با حد ضرر فکر کنم 143 بود ..دوام نیاورد ..هر کی با سهم مونده بود گفتیم زیر 130 بخره میانگین یباره پایین .هر کی زیر 130 خریده الان میره تو سود .و....خیلی سهام ..

ولی به کسی نگفتم بره سهام در روند نزول بخره ..به کسی نگفتیم وتوکا بخر بافق بخر باما بخر فاسمین بخر وکلی سهام دیگه اصلا اسمشون رو هم بهزبون نیاوریدم ..چون روند نوزل دارن وفعلا وقت خرید نیست ...

نظر

• bolinger
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 459

جناب پر ریسک من پارسان 671 خریدم(متاسفانه حد ضرر رعایت نکردم) نگه دارم یا پایین میاد یا با چیز دیگه مثل سغرب عوض کنم
                    به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
                    چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

دوست و همکار عزیز

جناب آقای پرریسک

دیدم که فرمودید قزوین تاپیک نداره ، من هم یه تاپیک براش درست کردم ، که اگه خواستید اونجا هم مطلب بزنید

سپاسگزار زحمات بی دریغ شما هستیم

موفق و سلامت و درپناه حق باشید

http://forums.boursy.com/showthread....344#post187344
                      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• arioman
                        عضو عادی
                        • Jul 2012
                        • 64

به جز 20 سهم بقیه بازار نابود میشه ..اون 20 هم رو پله ای دریاب..
                        پرريسك جان اين 20 سهم را با دلايل خريد و همچنين ريسكهايي كه سهم ممكن است داشته باشد معرفي كنيم .

نظر

• arioman
                          عضو عادی
                          • Jul 2012
                          • 64

با اجازه پرريسك
                          سهم اول : كرماشا
                          مزايا : افزايش صادرات + پايين بودن p/e + پوشش عالي 3 ماهه
                          ريسك هاي احتمالي : نرخ ارز واردات مواد اوليه + تبديل ارز با شركت هاي وارداتي اولويت هاي اعلامي

نظر

• arioman
                            عضو عادی
                            • Jul 2012
                            • 64

سهم دوم : سغرب
                            مزايا : پوشش تقريبا 50 درصدي در سه ماه + ژايين بودن p/e + استفاده از نرخ دلار مرجع در برآورد هاي صادرات
                            ريسك ها : تغيير سوخت از گاز به مازوت و نرخ خريد مازوت + هزينه حمل و نقل مازوت به كارخانه

نظر

• arioman
                              عضو عادی
                              • Jul 2012
                              • 64

سهم سوم : قزوين
                              مزايا : افزايش مصرف شكر + افزايش قيمت شكر + پايين بودن p/e
                              ريسم هاي احتمالي : بحث زيان انباشته +بحث ماشين آلات و تكنولوژي آنها

نظر

• arioman
                                عضو عادی
                                • Jul 2012
                                • 64

سهم چهارم : سكرما
                                مزايا : پايين بودن p/e + استفاده از نرخ دلار مرجع در برآوردها + افزايش سود عملياتي + افزايش 40 درصدي سود هر سهم در 3 ماهه نخست
                                ريسك ها : تغيير سوخت از گاز به مازوت و نرخ خريد مازوت + هزينه حمل و نقل مازوت به كارخانه

نظر

در حال کار...
                                X