چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    مصطفی جون همه جوره مفته این همه جوره ..فقط بازار از قیمت بالاش میترسه...

ولی از نظر من این سهم از پترو پردیس 3000 تومنی ارزمندتر هست واین سهم بزودی خودش رو بالای 3000-3500 میکشه...همراه این واتی هم منفجر میشه ....

گزارش سه ماهه که من نگاه کردم فقط حاج واج موندم برا این فروشندها ...همین ..
    بهترین سهم های پتروشیمی بورس شیران و شپدیس هستن.
    شپدیس هم امسال 1000 تومن رو میسازه .......اتفاقا من دو روز پیش بین این دو مونده بودم که اول کدومه دوم کدومه .........به نظرم شپدیس اوله شیران دوم ..........
    البته این جایگاه اول دومی با تحلیل متفاوت میشه عوض بشه جاش ........ ولی بی شک دو تا پتروشیمی اول بورس همین دو تا هستن ............رو دست اینا فعلا نیست .......;)
    شپدیس امسال افزایش سرمایه داره ...........تا دو سال دیگه طرح توسعش را میوفته ......میشه دومین تولید کننده اوره و امونیاک در جهان .........الان 4 رمین تولید کننده اوره و امونیاک جهانه !!!
    شپدیس به این دلیل میتونه بالاتر از شیران باشه که راحت محصولاتشو میتونه بفروشه ولی شیران اگه صادراتش قطع بشه .........
    ///

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

میثم جفتشو بخر که دچار تردید نشی:d
      شیران صادراتش قطع بشه براحتی محصولاتشو داخل میفروشه.
      میدونی چنتا شرکت توی ایران وجود داره که الکیل بنزن خطی تولید میکنه؟
      تا اونجایی که من میدونم فقط پتروشیمی بیستون،اونم با کیفیت خیلی نازلتر
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
        میثم جفتشو بخر که دچار تردید نشی:d
        یه قرون پول ندارم مصطفی جان ............بعدشم من میترسم سهم 3000 تومنی بخرم ...........تو این شرایط سیاسی اقتصادی ..........چون شپدیس الان و امسال در اوج شگوفاییه صبر میکنم مفت بشه قیمتش .........البته اگه بشه قبل افزایش سرمایش تو همین قیمت ها خرید عالیه ..........

افزایش سرمایه بده بهتر میشه ..........چند ماه دیگه تا افزایش سرمایش بیشتر نمونده ...............شیران هم فک کنم کم کم باید به فکر افزایش سرمایه باشه.......
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/07/31, 11:49.
        ///

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
          یه قرون پول ندارم مصطفی جان ............بعدشم من میترسم سهم 3000 تومنی بخرم ...........تو این شرایط سیاسی اقتصادی ..........چون شپدیس الان و امسال در اوج شگوفاییه صبر میکنم مفت بشه قیمتش .........

البته افزایش سرمایه بده بهتر میشه ..........چند ماه دیگه تا افزایش سرمایش بیشتر نمونده ...............شیران هم فک کنم کم کم باید به فکر افزایش سرمایه باشه.......
          اما من اصلا به قیمت سهم کار ندارم به سودش کار دارم ...

اقا پی بریا زیر 3باشه واینده هم روشن ما با تیکنیکال میخریم با داشتن حد ضرر ....

ببینم شیران چه می کنه ..در مورد تحریم هم سه ماهه که طوفان کرده ....ببینم اینم ما رو رستگار می کنه ..شیران زیر 500 تومن کجایی یادت بخیر...از تالار بورس این سهم رو پیدا کردم رو 400 بعد در اراد رو 1200 معرفی مجدد شد والان رو 2300 رونمایی سوم از این سهم با هدف بالای 3500 وحتی 5000 تومان ..امیدوارم مثل دفعات قبل روسفیدمون بکنه ....

دوستان برا تمام خریدهایتون حد ضرر بزارید ....

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

ببینم شیران چه می کنه ..در مورد تحریم هم سه ماهه که طوفان کرده ....ببینم اینم ما رو رستگار می کنه ..شیران زیر 500 تومن کجایی یادت بخیر...از تالار بورس این سهم رو پیدا کردم رو 400 بعد در اراد رو 1200 معرفی مجدد شد والان رو 2300 رونمایی سوم از این سهم با هدف بالای 3500 وحتی 5000 تومان ..امیدوارم مثل دفعات قبل روسفیدمون بکنه ....

شیران نمیتونه 5000 تومن بشه ..............شاید بعد از افزایش سرمایه ولی با این سرمایه خیلی ارزش شرکت میره بالا..........ولی 3500 رو احتمالا تا مجمع بزنه الان ارزش شرکت برابر شده با فروش شرکت !!!!!
            حالا اگه بخواد 5000 تومن بشه از فروش شرکت خیلی بالاتر میره .........مگه اینکه تعدیل سود بده بالای 1300 تومن سود اعلام کنه ....
            ..........همین شیران رو دو سال نگه دارید با سودش مفت در میاد ..............ولی سرمایه گدار میخواد این سهم ........

البته شپدیس الان همین وضعیت رو داره یعنی ارزش شرکت شده 3 برابر فروش شرکت !!!!!!!! همچی شرکت هایی خیلی کمه تو بورس ..........من فقط شپدیس رو سراغ دارم که ارزش شرکتش اینقدر بالاست نسبت به فروشو درامدش!!!!!!!!

شپدیس الان حاشیه سودش 75 تا 80 درصد مبلغ فروششه !!!!!! ولی شیران نه ........

در کل یکی از این یا هردوش باید تو سبد باشه به نظرم ............
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/07/31, 12:05.
            ///

نظر

• baran
              عضو فعال
              • May 2011
              • 704

جناب پر ريسك با سلام و آرزوي قبولي طاعات ...امروز طي فرمايش شما شلعاب خريداري كردم حد ضرر را چند در نظر بگيرم .....ممنون از اطلاع رساني شما

نظر

• mobin
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 590

جناب پرريسك

به نظر شيران در فروش دو محصول نرمال پارافین مازاد و الکیل بنزن خطي با كاهش 62 و24 درصدي مشكل اساسي داشته اما محصولي كه تونسته اين كاهش رو جبران كنه برش هاي نفتي بوده كه مبلغ فروش آن حدود 54 درصد كل فروش شركت بوده..
                حالا اگر امكان داره ساير دوستان هم يك بررسي دقيقتري انجام بدن

نظر

• taze vared
                  عضو عادی
                  • Feb 2012
                  • 173

سلام
                  یعنی جعفر جان بگردیم سهام با پی به ای پایین پیدا کنیم؟
                  الان که کرمانشاه 5 هست؟چرا میگید زیر 3؟
                  پس با این حساب توی پتروها شفارا از همه بهتره؟
                  من الان پارسان دارم با شپترو
                  اگه بخوام تا آخر سال سهامداری کنم اینا خوبن یا برم روی سهم دیگه؟

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                    ستاره دار (2)
                    • Jul 2012
                    • 1281

در اصل توسط h1978 پست شده است View Post
                    پرریسک جان
                    دیروز گفتم که ما ایرانی ها عاشق صف هستیم این شوخی نیست یک بحث تاریخی-روانشناسی است همین امروز که کرماشا و پارسان صف بشن بیین ملت چه صفی میبندن
                    واقعا که "ملت عشق صف"
                    دیروز و پریروز میلیونی کرماشا رو فروختن
                    امروز همونا اومدن تو صف خرید. بعد می گن چرا سرمایه مون داره آب می شه
                    در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

شیران نمیتونه 5000 تومن بشه ..............شاید بعد از افزایش سرمایه ولی با این سرمایه خیلی ارزش شرکت میره بالا..........ولی 3500 رو احتمالا تا مجمع بزنه الان ارزش شرکت برابر شده با فروش شرکت !!!!!
                      حالا اگه بخواد 5000 تومن بشه از فروش شرکت خیلی بالاتر میره .........مگه اینکه تعدیل سود بده بالای 1300 تومن سود اعلام کنه ....
                      ..........همین شیران رو دو سال نگه دارید با سودش مفت در میاد ..............ولی سرمایه گدار میخواد این سهم ........

البته شپدیس الان همین وضعیت رو داره یعنی ارزش شرکت شده 3 برابر فروش شرکت !!!!!!!! همچی شرکت هایی خیلی کمه تو بورس ..........من فقط شپدیس رو سراغ دارم که ارزش شرکتش اینقدر بالاست نسبت به فروشو درامدش!!!!!!!!

شپدیس الان حاشیه سودش 75 تا 80 درصد مبلغ فروششه !!!!!! ولی شیران نه ........

در کل یکی از این یا هردوش باید تو سبد باشه به نظرم ............
                      میثم جان لزومی نداره با سرمایه اسمی مقایسه بشه.
                      مهمترین رکن برای مقایسه، حقوق صاحبان سهامه.
                      در مورد قیمتش هم چرا باید از قیمت بالا ترسید؟ نسبت پی به ای رو واسه همین گذاشتن.
                      حالا زامیاد 70 تومنه پس ریسکش کمتر از شیرانه 2300 تومنیه؟
                      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                        میثم جان لزومی نداره با سرمایه اسمی مقایسه بشه.
                        مهمترین رکن برای مقایسه، حقوق صاحبان سهامه.
                        در مورد قیمتش هم چرا باید از قیمت بالا ترسید؟ نسبت پی به ای رو واسه همین گذاشتن.
                        حالا زامیاد 70 تومنه پس ریسکش کمتر از شیرانه 2300 تومنیه؟
                        نه اصلا منظور من پی به ای نبود .
                        قیمت بالا رو گفتم چون در شرایط غیر عادی زودتر میتونه افت کنه .مثلا 1000 تا شپدیس میخری 3 میلیون تومن ..........سود رو هم 800 در نظر میگیریم ......
                        اگه جنگی چیزی بشه .......شما صاحب همون 3000 تا سهمی ممکنه شرکت یه از پیش بینیش عقب بیوفته به دلایلی و سودش رو بکنه 200 تومن حالا پی به ای 6 هم بدیم بهش مشه 1200 و این وسط یه چیزی حدود 150 درصد میپره ............حالا اگه 200 هم نتونه بسازه 100 بسازه میشه 600 تومن!!!!!! حالا بدو دنبال پولت ........:d البته این اتفاقات نادر احتمالش شاید به 5 درصد هم نرسه ولی من نمیتونم این ریسک رو کنم و تعداد کمی از یه شرکت رو به قیمت بالایی بخرم ............

البته روش خرید من فرق داره با بقیه من سنگین از هر سهمی میخرم ...........نمیتونم با کمتر از 40-50 درصد وارد سهمی بشم ............
                        برای اونایی که با 10-20 درصد سرمایشون رو به یه سهم اختصاص میدن خرید هیچ سهمی ریسک نداره چون اگه پولشون 0 هم بشه همون 10 -20 درصد سرمایشون میپره ...........من روش معاملاتم فرق داره .........تا خرخره یه سهمو میخرم بنابراین جدیدا خیلی ریسک نمیکنم .........ولی اگه اون یه سهم هم بازدهی بده کل سبد بازدهی خوبی میده ........البته این روش من مشکل داره میدونم.........من حوصله سبد مبد ندارم.......شلوغ کاری میشه......از ظرفی سرمایم خیلی نیست که بخوام سبد درست کنم برای همین این روش رو انتخاب کردم...:D
                        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/07/31, 13:07.
                        ///

نظر

• Aiming
                          ستاره دار(18)
                          • Jul 2012
                          • 2641

البته روش خرید من فرق داره با بقیه من سنگین از هر سهمی میخرم ...........نمیتونم با کمتر از 40-50 درصد وارد سهمی بشم ............
                          ....[/color][/b]:d
                          میثم جان یعنی چی که 40-50% .... یعنی سبدت همشه 1 یا دو سهمه حداکثر:-SS
                          وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

در اصل توسط aiming پست شده است View Post
                            میثم جان یعنی چی که 40-50% .... یعنی سبدت همشه 1 یا دو سهمه حداکثر
                            اره ...میخوام برسونمش به تک سهم البته اینجوری خیلی باید دقت کرد دیگه هر سهمی رو نباید خرید .. ........از این به بعدفقط بایدسر یه فرصت همه رو نقد کنم بعد شروع کنم ..........یعنی تک سهم برای نوسان گیری ......:d فقط هی نمادها بازو بسته میشه .....نمیشه مدیریت کرد .........به نظر من بیشتر از 3 یا 4 تا سهم فایده نداره ........
                            شما 4 تا سهم درست بخری بهتر از اینه که 10 تا سهم بخری چون بازدهی اون بیشتر میشه .......البته همیشه جواب نمیده ..........حالا اگه دوستان روش معاملاتشون رو بگن شاید منم روشمو عوض کردم .........
                            ///

نظر

• Aiming
                              ستاره دار(18)
                              • Jul 2012
                              • 2641

منم حداکثر و معمولا با 3-4 سهم کار میکنم چون اصلا اعتقادی به سهم بیشتر از این ندارم ( نمیشه خوب کنترلش کرد ) ولی دیگه با 1 یا 2 سهم هم نظرم اینه که خیلی ریسکت بالا میره فکرشم منو میترسونه چون احتمال داره به چشم به هم زدنی از بین بره....:d
                              وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• تاران
                                عضو فعال
                                • Jan 2012
                                • 959

اقا بدو غدیر با پی بریا 3 بفروش قنیشا 1370 تومنی بخر ....خدایا چی بر سر این بازار اومده ..

حالا بازار ببینم چدر دنبال سهام خوب باید بدوه....
                                پرریسک جان
                                تو سهم قنیشا نور داره کنترل میکنه و بنظرم داره لیدر گروه میشه واقعا هم خوب کنترل میکنه
                                دلیل منم اینه که ارزش بنیادی قنیشا خیلی پایینترا ز قصفها و قپیرا و قشکر و قزوینه
                                داره کنترل میکنه که این جو مثبت یهویی بیخود نکشدش بالا قبلا هم گفتم تا صف میشه (فروش یا خرید) یه عده (اکثرا) میپرن توش! امروز هم صف فروش شد ! ولی درکل شاخص قندیا داره برمیگرده و سرراهش اصلاحاتی هم خواهد داشت
                                ولی من از معاملات قثابت سردر نیاوردم

نظر

در حال کار...
                                X