چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • تاران
    عضو فعال
    • دی ۱۳۹۰
    • ۹۶۴

اینو به یاد داشته باشیم
    تا دو سه ماه آینده بازدهی قندیها حداقل ۵۰ درصد
    کسایی که تو بازدهی قندیها شک کردن باختند قزوین ۲۷۰ تومنی ۶۴۰ تومن ۱۳۷ درصد قشیر ۳۳۰ تومنی ۷۰۰ تومن ۱۱۲ درصد و... الانم قپیرای ۸۰۰ تومنی در آینده نزدیک ۱۲۰۰ تومن شک نداشته باشیم

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • بهمن ۱۳۹۰
      • ۶۷۹۷

در اصل توسط alibaghdadi۲۰۱۰ پست شده است مشاهده پست
      سلام ببخشید زیاد سوال میکنم نظرتون روی خروج از فاراک با ضرر و ورود به قندی ها یا ساختمانیها چیه؟؟؟
      سبدم خساپا---خزامیا---فاراک---قپیرا
      باتشکر از زحماتتون
      با سلام..
      از گروه خودرو دوری کنید ..این گروه روند نوزل دارن ..واین نوسانات مثبت هم صرفا یک نوسان هست در روند نزولی ..اینها هنوز برا اینکه وارد روند صعود بشن به زمان نیاز دارن ..شاید ۱۰ درصد هم نوسان بکنن ولی خوب این همه سهم در روند صعود وبنیادی خوب وریسک کم ....خودرویی با این دلار ازاد وتحریم ورشکست نشه خوبه ...

فاراک وگروه تجهیزات میخوان وارد روند صعود بشن ولی خوب نمی تونن از ۴ سهم این گروه د سهم فاذر وحفاری نمودار بهتری دارن ...البته اینها هم کمی زمان لازمه ...به نظرم زمانی قصد خرید از این گروه داشتید حفاری در صدر باشه بهرته ...فعلا بالایی نمی بینم ..منظورم نوسان ۱۰-۱۵ درصد نیست ..

در مورد قپیرا همه چی رو گفتم ..بالای ۸۶۰ فردا روند صعود اغاز میشه هدف رو ۱۲۰۰ حداقل می بینم با این شرایط کشور واگر قرار باشه قندیها همینطور بالا برن قپیرا تا دو برابر هم باید بره بالا ..

قپیرا به تهایی تا ۱۲۰۰ باید بره یعین کل قندیها در جا هم بزنن موردی نیست منظوظرم درجا نه منفی ..قپیرا ۴۰ تا ۵۰ درصد عقب مونده ...حد ضرر ۸۲۰ برا کوتاه مدتیها..

نظر

• homework
        عضو فعال
        • اردیبهشت ۱۳۹۱
        • ۷۴۷

پر ریسک عزیز
        با یه عالمه سپاس که بی منت
        خرده عرائض مارو پاسخگو هستی

من تو ذوب تو ضررم و ازششم خسته شدم
        به نظر شما با قندی عوض کنم ؟
        و همون قپیرا که شما می فرمایید؟

ممنون میشم اگر راهنماییم کنین
        دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• Godfathers
          عضو عادی
          • اردیبهشت ۱۳۹۰
          • ۲۵۶

سلام ارادت خدمت آقا جعفر گل
          آقا شما در مورد حتوکا احتمال نزول تا ۳۵۰ و ۳۶۰ تومان داده بودید.
          و پایین ترین قیمتی که تو این چند وقت سهم به خود دید ۳۷۶ تومان بود . و طی ۲ روز معاملاتی روند سهم مثبت شده.
          خواستم اگر امکانش هست به سهم یک نگاهیی کنید. . ببینید آیا احتمال اینکه نزول به پایان رسیده هست یا همچنان روند نزولی پیش بینی می کنید.
          ممنون

نظر

• nirvana_00
            عضو عادی
            • بهمن ۱۳۹۰
            • ۱۷۲

جعفر جان می دونم که قنیشا نداری فقط من باب راهنمایی
            روند قنیشا رو بعد از تعدیل مثبتش که به نظر خودم قبلا پیش خور شده بود و البته خرید امروز نور همدانیان به چه شکل می بینی

نظر

• mohamadzakeri
              عضو عادی
              • بهمن ۱۳۹۰
              • ۴۸

در اصل توسط alibaghdadi۲۰۱۰ پست شده است مشاهده پست
              سلام ببخشید زیاد سوال میکنم نظرتون روی خروج از فاراک با ضرر و ورود به قندی ها یا ساختمانیها چیه؟؟؟
              سبدم خساپا---خزامیا---فاراک---قپیرا
              باتشکر از زحماتتون
              قپیرا برای سهامداری ( سه ماهه)بسیار عالیست
              الهم الرزقنا رزقا حلالا طيبا كثيرا

نظر

• e.hamedi
                ستاره دار(۱۳)
                • خرداد ۱۳۹۱
                • ۳۷۹

سلام بر جعفر پرریسک عزیز

پرریسک راجب ارزش ذاتی یک سهم می شود توضیحاتی بدهید فکر کنم خیلی ها علاقه مند به دانستن آن هستند مثلا راجب همین قپیرا ، به چه نکاتی در صورت های مالی توجه می کنید؟ ویا اینکه چطور سودسازی یک شرکت را تعیین می کنید؟

از وقت و توجهی که می گذارید سپاسگزارم

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • بهمن ۱۳۹۰
                  • ۶۷۹۷

در اصل توسط nirvana_۰۰ پست شده است مشاهده پست
                  جعفر جان می دونم که قنیشا نداری فقط من باب راهنمایی
                  روند قنیشا رو بعد از تعدیل مثبتش که به نظر خودم قبلا پیش خور شده بود و البته خرید امروز نور همدانیان به چه شکل می بینی
                  بنیادی خوب همه تقریبا این رو قبول دارن قیمت چند سال رو پیشخور رکده می مونه تکنیکالی..

این سهم بالای ۱۳۳۰ تومن برگرده روند صعود سهم حفظ خواهد شد ونگرانی نداره ..در صورت امدن زیر ۱۳۳۰ حمایت بعدی ۱۲۸۸ هست ..

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • بهمن ۱۳۹۰
                    • ۶۷۹۷

در اصل توسط Godfathers پست شده است مشاهده پست
                    سلام ارادت خدمت آقا جعفر گل
                    آقا شما در مورد حتوکا احتمال نزول تا ۳۵۰ و ۳۶۰ تومان داده بودید.
                    و پایین ترین قیمتی که تو این چند وقت سهم به خود دید ۳۷۶ تومان بود . و طی ۲ روز معاملاتی روند سهم مثبت شده.
                    خواستم اگر امکانش هست به سهم یک نگاهیی کنید. . ببینید آیا احتمال اینکه نزول به پایان رسیده هست یا همچنان روند نزولی پیش بینی می کنید.
                    ممنون
                    با سلام..
                    ان زمان بر ما خریده گرفتن که ای فلان ای بهمان ولیل دیدیم سهم تا کجا افت کرد از بالای ۶۰۰ هشدار خروج داده بودیم ..
                    این سهم در روند نزولی هست البته شاید یک نوسان تا ۴۴۰ بکند ولی به نظرم مجدد اصلاح خواهد شد ...نظر مثبتی روی سهم ندارم ..از نظر زمانی هنوز نیاز به زمان دارد ..

ولی خوب اگر توانست بالای ۴۳۷ برود حد ضرر بزارید ۴۳۰ ..

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • بهمن ۱۳۹۰
                      • ۶۷۹۷

در اصل توسط homework پست شده است مشاهده پست
                      پر ریسک عزیز
                      با یه عالمه سپاس که بی منت
                      خرده عرائض مارو پاسخگو هستی

من تو ذوب تو ضررم و ازششم خسته شدم
                      به نظر شما با قندی عوض کنم ؟
                      و همون قپیرا که شما می فرمایید؟

ممنون میشم اگر راهنماییم کنین
                      دوست من ذوب بارها گفتیم زیر ۱۳۰ بخرید اگر می خریدید الان میانگین شما پایین بود در سود بودید ..

ذوب اگر قبل ۱۵۵ مثبت نشد خروج ومقداری رو به قپیرا با حد ضرر ۸۲۰ اختصاص بدید ..

اگر کسی به رشد دلار معتقد هست همین جا میگم به جای دلار ۲۲۰۰ تومنی وسکه ۸۵۰ تومنی برید قپیرا زیر ۹۰۰ بخرید و۵۰ درصد سود راحت بکنید حداقل ...

اگر به توافق معتقدید همین فردا تمام دلار وارزها رو به ریال تبدیل کنید ..

در ضمن قیمت زمین در شهر ما بدجور کشیدهب الا ..خبری شده در بعضی مناطق دو برابر ...گروه مسکن ببینم چی میشه ایندش...

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • بهمن ۱۳۹۰
                        • ۶۷۹۷

در اصل توسط e.hamedi پست شده است مشاهده پست
                        سلام بر جعفر پرریسک عزیز

پرریسک راجب ارزش ذاتی یک سهم می شود توضیحاتی بدهید فکر کنم خیلی ها علاقه مند به دانستن آن هستند مثلا راجب همین قپیرا ، به چه نکاتی در صورت های مالی توجه می کنید؟ ویا اینکه چطور سودسازی یک شرکت را تعیین می کنید؟

از وقت و توجهی که می گذارید سپاسگزارم

با سلام..
                        در مورد بنیادی دوست من بنده زیاد در بحر گزارش ها نمیرم..بلکه با یک نگاه ساده ومقایسه گزارش سه ماهه امسال با سال قبل براوردری از سود سهم می کنم ودر اکثر موراد درست در میاد ..

قنیشا وقتی بست با یک نگاه ساده احتمال تعدیل مثبت تا ۷۰ رو دادیم که در تاپیکش هم هست سهم تا ۷۴ فکر کنم تعدیل مثبت داد وبرا قشکر انتظار تعدیل منفی داشتم که رخ داد وبرا قپیرا انتظار سود ۱۵۰ برا امسال که همین حدود پوشش داد ..

با یک مقایسه ساده وکمی دقت در شرایط شور ومیزان واردات صادرات نرخ دلار ارز ومواد مصرفی میزان تولید وسود عملیاتی وبازار مصرف میشه به اینده سهم پی برد ..

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                          ستاره دار (۲)
                          • تیر ۱۳۹۱
                          • ۱۲۸۱

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
                          دوست من ذوب بارها گفتیم زیر ۱۳۰ بخرید اگر می خریدید الان میانگین شما پایین بود در سود بودید ..

اگر کسی به رشد دلار معتقد هست همین جا میگم به جای دلار ۲۲۰۰ تومنی وسکه ۸۵۰ تومنی برید قپیرا زیر ۹۰۰ بخرید و۵۰ درصد سود راحت بکنید حداقل ...

در ضمن قیمت زمین در شهر ما بدجور کشیدهب الا ..خبری شده در بعضی مناطق دو برابر ...گروه مسکن ببینم چی میشه ایندش...
                          داداش پرریسک عزیز
                          قپیرا رو تا جایی که امکان داشت با ته مونده حسابام خریدم. ممنون بابت پیشنهاد ارزنده ت
                          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• بنان
                            عضو فعال
                            • بهمن ۱۳۸۹
                            • ۸۴۰

با سلام..
                            در مورد بنیادی دوست من بنده زیاد در بحر گزارش ها نمیرم..بلکه با یک نگاه ساده ومقایسه گزارش سه ماهه امسال با سال قبل براوردری از سود سهم می کنم ودر اکثر موراد درست در میاد ..

قنیشا وقتی بست با یک نگاه ساده احتمال تعدیل مثبت تا ۷۰ رو دادیم که در تاپیکش هم هست سهم تا ۷۴ فکر کنم تعدیل مثبت داد وبرا قشکر انتظار تعدیل منفی داشتم که رخ داد وبرا قپیرا انتظار سود ۱۵۰ برا امسال که همین حدود پوشش داد ..

با یک مقایسه ساده وکمی دقت در شرایط شور ومیزان واردات صادرات نرخ دلار ارز ومواد مصرفی میزان تولید وسود عملیاتی وبازار مصرف میشه به اینده سهم پی برد ..
                            پرریسک عزیزتو محله ما که بدجوری دارن خونه های ویلایی را تبدیل به آپارتمان میکنند البته دلیلش تراکمو بردن بالا .پرریسک عزیز تو سیمانیها بنظر شما کدومش مناسبتره من فکر کنم سیمانیها یه رالی صعودی در پیش دارن .امروز که خرید اساسی رو قپیرا انجام دادم امیدوارم مثل قزوین یه گین خوب بده البته من از قزوین بی نصیب بودم. ضمنا پرریسک جان مقداری کچینی و کساوه دارذم بنظرت حفظش کنم یا جایگزین با سهم دیگه

نظر

• homework
                              عضو فعال
                              • اردیبهشت ۱۳۹۱
                              • ۷۴۷

پر ریسک جان ممنون
                              اما من اون تایم که ذوب ۱۳۰ بود
                              چند وقت از بازار دور بودم
                              ممنون از راهنماییت
                              اما ذوب که الان ۱۶۷ تومنه
                              متوه این نکته شما نشدم
                              که گر قبل ۱۵۵ مثبت نشد خروج ؟؟
                              ینی حد ضرر رو ۱۵۵ قرار بدم ؟
                              دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• ahmad30_n
                                عضو عادی
                                • مرداد ۱۴۰۵
                                • ۲۰۷

با سلام
                                دوست عزیز نمودار رتکو رو نگاه کن
                                ظاهرا انتهای روند نزولی بلند مدته و اگه دو تا مثبت بخوره یه صعود خوبی خواهد داشت
                                [B][COLOR="#۰۰۸۰۰۰"][COLOR="#B۲۲۲۲۲"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

در حال کار...