چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تاران
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 958

اینو به یاد داشته باشیم
    تا دو سه ماه آینده بازدهی قندیها حداقل 50 درصد
    کسایی که تو بازدهی قندیها شک کردن باختند قزوین 270 تومنی 640 تومن 137 درصد قشیر 330 تومنی 700 تومن 112 درصد و... الانم قپیرای 800 تومنی در آینده نزدیک 1200 تومن شک نداشته باشیم

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Post
      سلام ببخشید زیاد سوال میکنم نظرتون روی خروج از فاراک با ضرر و ورود به قندی ها یا ساختمانیها چیه؟؟؟
      سبدم خساپا---خزامیا---فاراک---قپیرا
      باتشکر از زحماتتون
      با سلام..
      از گروه خودرو دوری کنید ..این گروه روند نوزل دارن ..واین نوسانات مثبت هم صرفا یک نوسان هست در روند نزولی ..اینها هنوز برا اینکه وارد روند صعود بشن به زمان نیاز دارن ..شاید 10 درصد هم نوسان بکنن ولی خوب این همه سهم در روند صعود وبنیادی خوب وریسک کم ....خودرویی با این دلار ازاد وتحریم ورشکست نشه خوبه ...

فاراک وگروه تجهیزات میخوان وارد روند صعود بشن ولی خوب نمی تونن از 4 سهم این گروه د سهم فاذر وحفاری نمودار بهتری دارن ...البته اینها هم کمی زمان لازمه ...به نظرم زمانی قصد خرید از این گروه داشتید حفاری در صدر باشه بهرته ...فعلا بالایی نمی بینم ..منظورم نوسان 10-15 درصد نیست ..

در مورد قپیرا همه چی رو گفتم ..بالای 860 فردا روند صعود اغاز میشه هدف رو 1200 حداقل می بینم با این شرایط کشور واگر قرار باشه قندیها همینطور بالا برن قپیرا تا دو برابر هم باید بره بالا ..

قپیرا به تهایی تا 1200 باید بره یعین کل قندیها در جا هم بزنن موردی نیست منظوظرم درجا نه منفی ..قپیرا 40 تا 50 درصد عقب مونده ...حد ضرر 820 برا کوتاه مدتیها..

نظر

• homework
        عضو فعال
        • May 2012
        • 747

پر ریسک عزیز
        با یه عالمه سپاس که بی منت
        خرده عرائض مارو پاسخگو هستی

من تو ذوب تو ضررم و ازششم خسته شدم
        به نظر شما با قندی عوض کنم ؟
        و همون قپیرا که شما می فرمایید؟

ممنون میشم اگر راهنماییم کنین
        دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• Godfathers
          عضو عادی
          • May 2011
          • 256

سلام ارادت خدمت آقا جعفر گل
          آقا شما در مورد حتوکا احتمال نزول تا 350 و 360 تومان داده بودید.
          و پایین ترین قیمتی که تو این چند وقت سهم به خود دید 376 تومان بود . و طی 2 روز معاملاتی روند سهم مثبت شده.
          خواستم اگر امکانش هست به سهم یک نگاهیی کنید. . ببینید آیا احتمال اینکه نزول به پایان رسیده هست یا همچنان روند نزولی پیش بینی می کنید.
          ممنون

نظر

• nirvana_00
            عضو عادی
            • Feb 2012
            • 172

جعفر جان می دونم که قنیشا نداری فقط من باب راهنمایی
            روند قنیشا رو بعد از تعدیل مثبتش که به نظر خودم قبلا پیش خور شده بود و البته خرید امروز نور همدانیان به چه شکل می بینی

نظر

• mohamadzakeri
              عضو عادی
              • Feb 2012
              • 48

در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Post
              سلام ببخشید زیاد سوال میکنم نظرتون روی خروج از فاراک با ضرر و ورود به قندی ها یا ساختمانیها چیه؟؟؟
              سبدم خساپا---خزامیا---فاراک---قپیرا
              باتشکر از زحماتتون
              قپیرا برای سهامداری ( سه ماهه)بسیار عالیست
              الهم الرزقنا رزقا حلالا طيبا كثيرا

نظر

• e.hamedi
                ستاره دار(13)
                • Jun 2012
                • 379

سلام بر جعفر پرریسک عزیز

پرریسک راجب ارزش ذاتی یک سهم می شود توضیحاتی بدهید فکر کنم خیلی ها علاقه مند به دانستن آن هستند مثلا راجب همین قپیرا ، به چه نکاتی در صورت های مالی توجه می کنید؟ ویا اینکه چطور سودسازی یک شرکت را تعیین می کنید؟

از وقت و توجهی که می گذارید سپاسگزارم

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط nirvana_00 پست شده است View Post
                  جعفر جان می دونم که قنیشا نداری فقط من باب راهنمایی
                  روند قنیشا رو بعد از تعدیل مثبتش که به نظر خودم قبلا پیش خور شده بود و البته خرید امروز نور همدانیان به چه شکل می بینی
                  بنیادی خوب همه تقریبا این رو قبول دارن قیمت چند سال رو پیشخور رکده می مونه تکنیکالی..

این سهم بالای 1330 تومن برگرده روند صعود سهم حفظ خواهد شد ونگرانی نداره ..در صورت امدن زیر 1330 حمایت بعدی 1288 هست ..

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط Godfathers پست شده است View Post
                    سلام ارادت خدمت آقا جعفر گل
                    آقا شما در مورد حتوکا احتمال نزول تا 350 و 360 تومان داده بودید.
                    و پایین ترین قیمتی که تو این چند وقت سهم به خود دید 376 تومان بود . و طی 2 روز معاملاتی روند سهم مثبت شده.
                    خواستم اگر امکانش هست به سهم یک نگاهیی کنید. . ببینید آیا احتمال اینکه نزول به پایان رسیده هست یا همچنان روند نزولی پیش بینی می کنید.
                    ممنون
                    با سلام..
                    ان زمان بر ما خریده گرفتن که ای فلان ای بهمان ولیل دیدیم سهم تا کجا افت کرد از بالای 600 هشدار خروج داده بودیم ..
                    این سهم در روند نزولی هست البته شاید یک نوسان تا 440 بکند ولی به نظرم مجدد اصلاح خواهد شد ...نظر مثبتی روی سهم ندارم ..از نظر زمانی هنوز نیاز به زمان دارد ..

ولی خوب اگر توانست بالای 437 برود حد ضرر بزارید 430 ..

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط homework پست شده است View Post
                      پر ریسک عزیز
                      با یه عالمه سپاس که بی منت
                      خرده عرائض مارو پاسخگو هستی

من تو ذوب تو ضررم و ازششم خسته شدم
                      به نظر شما با قندی عوض کنم ؟
                      و همون قپیرا که شما می فرمایید؟

ممنون میشم اگر راهنماییم کنین
                      دوست من ذوب بارها گفتیم زیر 130 بخرید اگر می خریدید الان میانگین شما پایین بود در سود بودید ..

ذوب اگر قبل 155 مثبت نشد خروج ومقداری رو به قپیرا با حد ضرر 820 اختصاص بدید ..

اگر کسی به رشد دلار معتقد هست همین جا میگم به جای دلار 2200 تومنی وسکه 850 تومنی برید قپیرا زیر 900 بخرید و50 درصد سود راحت بکنید حداقل ...

اگر به توافق معتقدید همین فردا تمام دلار وارزها رو به ریال تبدیل کنید ..

در ضمن قیمت زمین در شهر ما بدجور کشیدهب الا ..خبری شده در بعضی مناطق دو برابر ...گروه مسکن ببینم چی میشه ایندش...

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط e.hamedi پست شده است View Post
                        سلام بر جعفر پرریسک عزیز

پرریسک راجب ارزش ذاتی یک سهم می شود توضیحاتی بدهید فکر کنم خیلی ها علاقه مند به دانستن آن هستند مثلا راجب همین قپیرا ، به چه نکاتی در صورت های مالی توجه می کنید؟ ویا اینکه چطور سودسازی یک شرکت را تعیین می کنید؟

از وقت و توجهی که می گذارید سپاسگزارم

با سلام..
                        در مورد بنیادی دوست من بنده زیاد در بحر گزارش ها نمیرم..بلکه با یک نگاه ساده ومقایسه گزارش سه ماهه امسال با سال قبل براوردری از سود سهم می کنم ودر اکثر موراد درست در میاد ..

قنیشا وقتی بست با یک نگاه ساده احتمال تعدیل مثبت تا 70 رو دادیم که در تاپیکش هم هست سهم تا 74 فکر کنم تعدیل مثبت داد وبرا قشکر انتظار تعدیل منفی داشتم که رخ داد وبرا قپیرا انتظار سود 150 برا امسال که همین حدود پوشش داد ..

با یک مقایسه ساده وکمی دقت در شرایط شور ومیزان واردات صادرات نرخ دلار ارز ومواد مصرفی میزان تولید وسود عملیاتی وبازار مصرف میشه به اینده سهم پی برد ..

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                          ستاره دار (2)
                          • Jul 2012
                          • 1281

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                          دوست من ذوب بارها گفتیم زیر 130 بخرید اگر می خریدید الان میانگین شما پایین بود در سود بودید ..

اگر کسی به رشد دلار معتقد هست همین جا میگم به جای دلار 2200 تومنی وسکه 850 تومنی برید قپیرا زیر 900 بخرید و50 درصد سود راحت بکنید حداقل ...

در ضمن قیمت زمین در شهر ما بدجور کشیدهب الا ..خبری شده در بعضی مناطق دو برابر ...گروه مسکن ببینم چی میشه ایندش...
                          داداش پرریسک عزیز
                          قپیرا رو تا جایی که امکان داشت با ته مونده حسابام خریدم. ممنون بابت پیشنهاد ارزنده ت
                          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• بنان
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 840

با سلام..
                            در مورد بنیادی دوست من بنده زیاد در بحر گزارش ها نمیرم..بلکه با یک نگاه ساده ومقایسه گزارش سه ماهه امسال با سال قبل براوردری از سود سهم می کنم ودر اکثر موراد درست در میاد ..

قنیشا وقتی بست با یک نگاه ساده احتمال تعدیل مثبت تا 70 رو دادیم که در تاپیکش هم هست سهم تا 74 فکر کنم تعدیل مثبت داد وبرا قشکر انتظار تعدیل منفی داشتم که رخ داد وبرا قپیرا انتظار سود 150 برا امسال که همین حدود پوشش داد ..

با یک مقایسه ساده وکمی دقت در شرایط شور ومیزان واردات صادرات نرخ دلار ارز ومواد مصرفی میزان تولید وسود عملیاتی وبازار مصرف میشه به اینده سهم پی برد ..
                            پرریسک عزیزتو محله ما که بدجوری دارن خونه های ویلایی را تبدیل به آپارتمان میکنند البته دلیلش تراکمو بردن بالا .پرریسک عزیز تو سیمانیها بنظر شما کدومش مناسبتره من فکر کنم سیمانیها یه رالی صعودی در پیش دارن .امروز که خرید اساسی رو قپیرا انجام دادم امیدوارم مثل قزوین یه گین خوب بده البته من از قزوین بی نصیب بودم. ضمنا پرریسک جان مقداری کچینی و کساوه دارذم بنظرت حفظش کنم یا جایگزین با سهم دیگه

نظر

• homework
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 747

پر ریسک جان ممنون
                              اما من اون تایم که ذوب 130 بود
                              چند وقت از بازار دور بودم
                              ممنون از راهنماییت
                              اما ذوب که الان 167 تومنه
                              متوه این نکته شما نشدم
                              که گر قبل 155 مثبت نشد خروج ؟؟
                              ینی حد ضرر رو 155 قرار بدم ؟
                              دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• ahmad30_n
                                عضو عادی
                                • Jul 2025
                                • 207

با سلام
                                دوست عزیز نمودار رتکو رو نگاه کن
                                ظاهرا انتهای روند نزولی بلند مدته و اگه دو تا مثبت بخوره یه صعود خوبی خواهد داشت
                                [B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

در حال کار...
                                X