پرریسک جان بنظرت غبشهر را با فروش کدوم سهم کنور یا شراز جایگزین کنم؟
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط sea2003son پست شده است View Postجناب پرریسک در مورد غمارگ مواد اولیه ان از خارج فراهم میشود واین نقطه ضعف این سهمه با افزایش قیمت دلار و تحریمها سود اورس ان کاهش می یابد؟
فعلا برا اینکه فرصت خرید باشه پستی در مورد این دو سهم نمی گم بعد اینکه خرید ها تکمیل شد ودوستانی هم که قصد خرید دارن خریدن دلایل اینکه این دو سهم رو حتی بر قپیرا هم ترجیح می دم اینجا مطرح می کنم ....
هر کسی دوست داشت خرید بکنه وهر که دوست نداشت خرید نکنه ..اینجا فقط پیشنهاد داده شد ..اختیار با خود دوستان هست ...حد ضرر هم گفتیم ....
این دو سهم پدیه امسال وسال 92 خواهند بود ...فقط صبر...
نظر
-
در اصل توسط mane1659 پست شده است View Postپرریسک جان ب نظر شما قپیرا 1200 را میشکنه ؟
یکسری از تحلیگران میکن روی 1150 مقاومت داره نظر شما چیست
همان روز گفتم فوق فوقش 20 دقیقه اول در این قماومت فرصت خرید میده قپیرا ...
سهم 5 دقیقه اول بازار صف خرید شد فرداش فقط حجم مبنا دادن ..
دوست نگران مقاومت سایر قندیها باشید ..نه قپیرا که 20 درصد از گروه عقب افتاده ...در ضمن وقتی رسید به مقاومت باید ببینم واکنش سهم چه خواهد بود ..هنوز نرسیده وهنوز همه منتظر این هستن قپیرا فرصت خرید بده تمام قندیهاش وسهام دیگر رو به قپیرا تبدیل کنن ....
به نظر من رد می کنه ..عین اب خوردن ..رد هم نکنه فرصت خرید میشه برا جا مونده ..حد ضرر قپیرا بره رو 1030 تومن ....
نظر
-
جناب پرریسک با سلام
خیلی از تحلیگرهای خوب مثل شما و دنیای بورس و آقای کاظم نادرعلی به صعود شدید شاخص اعتقاد دارند در زیر نظر آقای نادرعلی را که در مورد صعود شاخص کل تا 36 هزار واحد تا خرداد سال دیگه می باشد
http://www.faraboursian.com/cn/popup...tId/60/id/1752
نظر
-
در اصل توسط شطرنج باز پست شده است View Postسلام جناب پرریسک لطفا راهنمایی فرمایید افزایش سرمایه خبهمن از مطالات حال شده سهامداران و اورده نقدی یعنی چه؟من 330000 خبهمن دارم
ار محل مطالبات (یعنی مثلا اگه شما طلبی یا مانده حسابی تو شرکت داشته باشید به فرض مثال سود نقدی مجمع قبل رو نگرفته باشین ...از اون محل ) و از آورده نقدی یعنی اگه طلب یا مانده حسابی نداشتی باید به ازای هر سهمی که بهتون تعلق میگیره 1000ريال به حساب شرکت واریز نمایید....
امیدوارم توضیحم کامل بوده باشه........وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
در اصل توسط شطرنج باز پست شده است View Postخیلی اقایی که با این سرعت جواب دادی. ممنونم چقدر خوبه نظرتون را هم در مورد خبهمن بفرمایید.
در ضمن بارها گفتم فعلا در این شرایط با این دلار حتی به فکر گرفتن نوسان از گروه خودرو هم نیستم واین گروه در لیست خرید بنده نیست ...
نظر
-
در اصل توسط mane1659 پست شده است View Postجناب پرریسک با سلام
خیلی از تحلیگرهای خوب مثل شما و دنیای بورس و آقای کاظم نادرعلی به صعود شدید شاخص اعتقاد دارند در زیر نظر آقای نادرعلی را که در مورد صعود شاخص کل تا 36 هزار واحد تا خرداد سال دیگه می باشد
http://www.faraboursian.com/cn/popup...tId/60/id/1752
دوست من شما لطف داری ..
ولی این دوستان واساتید کجا من بیسواد کجا ...
نظر
-
خواهش میکنم ......
والا رو خبهمن زیاد کار نکردم به خاطر همینم اطلاع دقیقی نمیتونم بهتون بدم ولی پرریسک جان راجع بهش تو صفحات قبل صحبت داشتن میتونین استفاده کنید....
در مجموع جای شما بودم 40% اش رو با سهام غذایی و قندی عوض میکردم....;)وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
در اصل توسط شطرنج باز پست شده است View Postخیلی اقایی که با این سرعت جواب دادی. ممنونم چقدر خوبه نظرتون را هم در مورد خبهمن بفرمایید.در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبالای 126 تثبیت بشه روند صعود اغاز میشه هدف قیمتی 140 تا 150 ...
در ضمن بارها گفتم فعلا در این شرایط با این دلار حتی به فکر گرفتن نوسان از گروه خودرو هم نیستم واین گروه در لیست خرید بنده نیست ...در اصل توسط شطرنج باز پست شده است View Postدر این شرایط ایا سهام خبهمن افزایش قیمت داره؟
جواب داده شد ..از این واضح تر دیگه نمیشد جواب داد ..و
نظر
نظر