فکر کنم قپیرا حرکتشو شروع کرد به امید خدا. انشا....
چی .......چرا؟؟؟؟
جمع کردن
X
-
-
دوست عزیزی توجه بهش شده دیگه ۲ روزه صف فروشش و جمع میکنن توجه بیشتر از این امید به روزهای خوب .در اصل توسط best پست شده است مشاهده پستتو این بازار هر کی به هرکی توجه همه رو به قشهد جلب میکنم این سهم حرفا برا گفتن داره به قول دوستمون صبر میکنیم
نظر
-
نه کامل توجه نشده وگرنه الان این باید جای خیلیاکه الکی صفن صف باشهدر اصل توسط hamid_farahy پست شده است مشاهده پستدوست عزیزی توجه بهش شده دیگه ۲ روزه صف فروشش و جمع میکنن توجه بیشتر از این امید به روزهای خوب .تنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد
نظر
-
-
انصافا حقهدر اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستفولاد وتوکا فخوز مفت ترین سهام بازار هستن ...خدایی دیگه سهم چه جوری بگه من رو بخرید ...[COLOR="#۸۰۰۰۸۰"][SIZE=۱][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
سلام ..تازه من میخوام بخرم این کهرام رو ..با شکست ۱۰۸ هدف سهم بالای ۱۳۰ هست ...در اصل توسط mdmahdi پست شده است مشاهده پستسلام جعفر جان تو کهرام یه ۳۰% تو ضررم پیشنهاد تعویض با چی دارین ؟
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستسلام ..تازه من میخوام بخرم این کهرام رو ..با شکست ۱۰۸ هدف سهم بالای ۱۳۰ هست ...
البته نظرات شما رو میدونم که گفتین اولین مقاومت ۱۲۰ هستش ولی امان از جوگیری :d
پی منتظر میمانییییییییییییم
نظر
-
استاد شرمندهدر اصل توسط امیر علی پست شده است مشاهده پستاستاد در سبد قمرو دارم با قثابت و قشرین و قنیشا
میخوام تغیراتی بدم
به قمرو تبدیل کنم یا برم سراغ قشهد و قپیرا؟
ممنون
منتظر پاسختون هستم.ممنون
نظر
-
پر ریک عزیز بالای ۱۰۰ تومان زیان انباشته داره کهرام . نظرتون چیه؟در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستسلام ..تازه من میخوام بخرم این کهرام رو ..با شکست ۱۰۸ هدف سهم بالای ۱۳۰ هست ...
نظر

نظر