چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط mehdi1364 پست شده است View Postاگه ميشه يكي برام تضيح بده چرا قزوين با پي به اي 32 اينقدر رشد كرده در ضمن بعيد ميدونم كه قشهد يك دفعه از 25000 تن به 70000 تن برسه
فعلا قشیر با حد ضرر 1180 از گروه قند ...
در ضمن من نمی دونم ولی طبق گزارش برج 10 این طرح افتتاح خواهد شد ..امسال نشد سال دیگه بازم هم ارزش داره با این سرمایه 33 میلیون سهمی ..امسال هم بالیا 400 براش سود می بینم ..
نظر
-
در اصل توسط mehdi1364 پست شده است View Postاگه ميشه يكي برام تضيح بده چرا قزوين با پي به اي 32 اينقدر رشد كرده در ضمن بعيد ميدونم كه قشهد يك دفعه از 25000 تن به 70000 تن برسه
مگه قیمت چغندر چقدر اضافه شده؟ فقط 15% یا 17% از نظر من چنین چیزی امکانش بعیده....بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
-
-
در اصل توسط javad پست شده است View Postمنم بعید میدونم یه بارگی کشاورزان بیان چیزی بیشتراز دوبرابر زمیناشون رو ببرن زیر کشت چغندر؟
مگه قیمت چغندر چقدر اضافه شده؟ فقط 15% یا 17% از نظر من چنین چیزی امکانش بعیده....
در ضمن با این تورم کشاورزی حرف اول رو در کشور خواهد زد ...بورس ول کنیم بریم زمین بخریم توش نخود بکاریم بیشتر سود می کنیم ..
نظر
-
-
يكي بگه دلار بازار آزاد امروز چنده؟پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
نظر