در اصل توسط AAbas پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسلام..
بنده صحبتی از خرید فروش نکردم ..گفتم اگر کسی قصد خرید قندی در این قیمتها داره قشیر در صدر بعد قشهد بعد قزوین ..
حالا که تازه شروع کرده به رد شدن از قشیر، قشیر شده صدر جدول برای خرید!!
ببخشید اینگونه پرسیدم.فقط محض کنجکاوی بوده وگرنه هرکسی خود مسئول خرید و فروش خود می باشد.
تا همین جا هم ممنون هستم که سبد خود را معرفی و دوستان را راهنمایی می فرمائید.
والا به خدا شما که بزرگ بورس هستید اینگونه سردرگم شدین . دیگه واااای به حال امثالی به مانند من
همیشه مطالب شما راه گشای من بوده و هست
یا حق
نظر
-
در اصل توسط hamed6416 پست شده است View Postپرریسک جان شما که صحبت از ارزندگی بیش از تصور قزوین داشتی و می فرمودی باید از قشیر رد شه.
حالا که تازه شروع کرده به رد شدن از قشیر، قشیر شده صدر جدول برای خرید!!
ببخشید اینگونه پرسیدم.فقط محض کنجکاوی بوده وگرنه هرکسی خود مسئول خرید و فروش خود می باشد.
تا همین جا هم ممنون هستم که سبد خود را معرفی و دوستان را راهنمایی می فرمائید.
والا به خدا شما که بزرگ بورس هستید اینگونه سردرگم شدین . دیگه واااای به حال امثالی به مانند من
همیشه مطالب شما راه گشای من بوده و هست
یا حق
دوست من ما سبد داریم حد ضرر داریم درصد رو رعایت می کنیم هیجانی هم خرید فروش نمی کنیم ..
فقط از کم شدن ارزش پول ملی وفقیرتر شدن مردم کشورم ناراحت بودم ..
دلیل منفی شدن دیروز بورس رو هم فقط ترس دونستیم ..معنی نداره دلار بره بالای 3000 بعد سهام مرتبط منفی بشن ..امروز در بورس کالا وقتی قیمتهای ورق فولاد امد سهام فولاد از منفی 4 به مثبت 4 رفت ..شمش کالسمین برید ببیند چه قیمتی خورد
گفتم ساده ترین قشر در بازار بورس هست که با هر خبر بیخودی سهام خود رو مفت میده ..حالا اونهایی که فولاد زیر 285 فروختن میخواستن فولاد رو چند بخرن ..واونم با این قیمتهیا ورق ودلار ..حالا برن در 300 بخرن .در یک روز 10 درصد ضرر...از اون ور هم دلار 15 درصد رفت بالا میشه 25 درصد ضرر...حالا بره حالشو ببره ...
ما همچنان تا وقتی سهام روند صعود دارن هستیم ..نه هیجانی هر سهمی رو خرید می کنیم نه هر سهمی رو فروش می کنیم ..تا دیروز بالای 50 میل برا غبشهر رو 1200 صف خرید مینشینن این ملت امروز در قیمت 1250 تومن طرف برا خرید سهم یا اصلا 1300 تومن برا خرید ناز می کرد ..یعنی 50 میل صف خرید نشسته بودید در 1200 تا در 1300 با 100 تومن بالاتر بفروشید ...
این بازار بوس ما اخر تحلیل هست ..سهام 2000-3000 تویمن رو در یک سوم قیمت چوب حراج می زنه بعد میگه من ضرر کردم ..بایدم ضرر کنی ..
نظر
-
در اصل توسط saeedr88 پست شده است View Postدلار اگر پایین بیاید...... باید فردا فولاد و معدنی ها را زیر نظر داشت
دلار از 2000 شده 3500 60 درصد رشد کرده ..ایا سهام دلاری 60 درصد رشد کردن فولاد 250 هست 300..تازه از فردا باید بورس جهش خود رو اغاز کنه ..
دلار 3500شده 3200 حتما از فردا گروه خودرویی صصف خرید میشه فولاد صف فروش ...البته از این بورس ما هیچ چیز بعید نیست اونقدر فقر تحلیل توش هست که هر کاری توش ممکنه ..
در ضمن دلار از 3260 کشید رو 3320 متاسفانه ..
نظر
-
در اصل توسط اسیر بورس پست شده است View Postسلام بر سید جعفر عزیز
آقا غمارگ رو چطور میبینین؟
هدف قیمتی رو چقدر پیش بینی میکنید؟
ممنون از پاسخت
نظر
-
در اصل توسط mogh پست شده است View Postسلام من وتوکا255وتوریل 295خریدم لطفاحدضررشو بگید ضمنا حد ضرر چیه
توریل هم در زیر 250 معرفی شد وگفتیم روی 305 مفاومت داره نزدیک مقاومت سوار شدید ..حد ضرر 265 ..
با لیدر شدن فولاد این سهام خواهند تاخت ..هدف وتوکا بالای 300 هست ..توریل هم 305 بعد 340..
نظر
-
جناب پرریسک سلام
یه مشورت میخواستم
به نظرتون من از این سبد سهام که میگم با این قیمتهای خرید(به تومان)، از کدومها خارج بشم؟!
کدوم ها رو نگه دارم و یا اضافه کنم؟!
اگه یه حدود قیمتی برا خرید یا فروش هم بدید ممنون میشم...
سبد:
بموتو320------توریل272-------شاراک719------کرماشا573------ثشرق194-------وسپه139
بازم از توجهتون ممنونم.تمام سال من بی تو...
نظر
نظر