کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام ودرود بر سید عزیز.
امروز قصفها و شراز رو دادم رفت و قصد دارم بازم به غبشهرم اضاف کنم .
نظر جنابعالی در خصوص تک سهم شدن غبشهر با توجه به این قیمتها چیه؟
من از سبد رنگارنگ خودم توی این 40 روز 40 درصد سود کردم تعویضشون با غبشهر بنظرت کار خوبیه ؟
با تشکر فراوان
قند اصفهان درست بود ولی شراز نه ..شراز سهم خوبی بود وهدف 480 وبعد بالای 600 داره ..بارها هم گفتم ..
پرریسک عزیز
به نظر من بازار نقش لیدری قپیرا رو قبول کرده
نمونه اش هم جند روز ه که قزوین صف خرید میشه و لی خبری از بقیه نبود
ولی به محض این که قپیرا صف شد بقیه هم پشت سرش
پرریسک عزیز
به نظر من بازار نقش لیدری قپیرا رو قبول کرده
نمونه اش هم جند روز ه که قزوین صف خرید میشه و لی خبری از بقیه نبود
ولی به محض این که قپیرا صف شد بقیه هم پشت سرش
قزوین از گروه عقب بود پس مدتی باید به تنهایی مثبت میخورد ..ولی امروز قزوین لیدر گروه قند بود شک نکنید ...قزوین امروز منفی بشه گل گروه به فنا میره ...
چند روز دیگه قشیر هم راه خود رو جدا می کنه اونوقت خواهید دید قپیرا لیدر نیست ..باز هم این نظر منه ....ممکنه اشتباه باشه ..
شاراک قبلا هم شاراه شد سهم خوبیه واهداف بالایی داره بالای 1000 می بینم ..فقط رو 720 یک مقاومت کویچک داره شکست حد ضرر بزارید 720 وبعد با اسودگی سهامداری کنید ..
گروه ساختمان هم دوست من این گروه انتظار تعدیل مثبت این چیزها ندارم ..این گروه پی بریا 3و نهایت 4 دارن ..کمتر از چند ماه دیگه هم مجمع دارن ودر مجمع هم تقریبا 100 درصد تقسیم سود ..سود سال بعد اینها هم در حد همین امسال ..با تقسیم سود پیب بریا این گروه میشود 2......
برا گروه ساختمان انتظار دارم پی بریا بگیرن یعنی پی بریا اینها بشه 5...واین خود یعنی یک بازدهی 50 درصد ...حالا در بازار مثبت وبا این تورم دلار باید پی بریا خیلی بالاتر هم بگیرن ..ولی خوب تا بازار درک کند کمی زمان میبرد ..
قزوین رو ما دو ماه گفتیم بعد دوماه تازه بازار اومد روش یا سیمان غرب یا همین شفارس یا همین شپتر کرمانشاه فولاد ...بازار وقتی میفهمه که خیلی دیر شده .
با سلام
امروز هم با صبوریت ثباغ را اضافه کردم
بنظرتان اگر این 30 در صد معامله بلوک از چنگ سهامدار عمده (ثاخت)
خارج شود - پتانسیل سهم برای هدف 350 تومانی آزاد می شود.
به احتمال زیاد خریدار هم از خودی هایشان می باشد و بده و بستان دارند وگرنه قیمت 2880 ریالی برای این سهم واقعا مفت است.
خوشحال می شوم نظر شما را بدانم.
قشهد هم خریداری شد.
ممنون
پرريسك جان اين امكان هست كه قزوين به هدف اوليه 1400 كه گفته بوديد برسه و بعد منفي بشه و پشت آن بقيه گروه قند رو يه مدتي منفي كنن. و تو اين مدت هم بقيه بازار مثبت باشه.
چون چند روزه كه گروه قند نوسان مثبت و منفي داره و صعود خاصي نداشه ولي تو اين مدت قزوين 24 درصد رشد كرده و همچنين بازار 25 درصد رشد كردن
الان هم اكثر حقيقيها سهام قندي رو دارن و عين پارسال نيست كه عده حقيقيهايي كه سهام قندي داشتن كم بوده.
[B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]
نظر