چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arashvet
    کاربر فعال
    • Mar 2011
    • 341

سلام بر همه دوستان عزیز
    من مبلغی حدود 70 میلیون تومان پول نقد دارم خواهش می کنم من را راهنمایی فرمایید که چطور از این پول خود به بهترین نحو استفاده کنم تا هم ارزش آن حفظ شود و هم از این پول درآمدی را کسب کنم
    لطفا اگر نظر و پیشنهاد خوبی داشتید من را کمک و راهنمایی کنید
    با تشکر

نظر

• محمد حسن
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 423

در اصل توسط ایمان صالح پست شده است View Post
      چیز جدیدی نیست.امضا کرده بود رفته بود پی کارش.اولیه ثانویه نداره ولی خوراک تبلیغات رسانه ایه.
      طبق برنامه پیش می روند فکر نمی کنم کنگره و اوباما وقتشون رو الکی هدر بدهند صرفاً برای تبلیغات رسانه ای
      همانطور که تحریمهای قبلی نیز با جدیت انجام شد و اثراتش هم کاملاً ملموس است

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

در اصل توسط arashvet پست شده است View Post
        سلام بر همه دوستان عزیز
        من مبلغی حدود 70 میلیون تومان پول نقد دارم خواهش می کنم من را راهنمایی فرمایید که چطور از این پول خود به بهترین نحو استفاده کنم تا هم ارزش آن حفظ شود و هم از این پول درآمدی را کسب کنم
        با تشکر
        طلا و مسکن رو محل مناسبی برای سرمایه شما میدونم ...با مشورت گرفتن از دوستانی که در این زمینه تخصص دارن تصمیم خودتونو بگیرید
        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• جواد مهرابی
          عضو فعال
          • May 2012
          • 543

سلام بر همه دوستان عزیز
          با تشکر
          بادرود
          ضرب المثلی هست که میگه : اگه هشت ساعت وقت داری برا قطع درختان ، شش ساعتش رو صرف تیز کردن تبرت کن تا موفق بشی.

پیشنهاد من اینه که شما با مطالعه همین تاپیک ها و مدتی سرمایه گذاری در سایت مجwww.irvex.ir کم کم پولت رو وارد بورس کن...

اگه نمیخوای ماهیگریم یاد بگیری سهامی که جناب پرریسک میفرمایند معمولا بهترین سهام بازارن...
          بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• Dr.boursi
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 1348

سلام بر همه دوستان عزیز
            با تشکر
            به نظر من می تونی خرید پله ای در بورسه بکنی . یادت باشه اگه همین طوری و بدون تحلیل وارد شی میتونه سرمایه ات نصف شه. برای اول کار کلاس تحلیل تکنیکال میتونه گزینه خوبی باشه. برای خونه هم اگه بتونی 20 تومن رهنش بدی و 20 تومن قرض بگیری گزینه بسیار بهتریه. میدونم توی تهران با این قیمت ها پیدا نمی شه ولی یه 40 متری تو نواب و دامپزشکی رو حداقل میتونی بخری. شک نکن خونه بسیار ارجح تر از بورسه.
            بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• MOSTAFA
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 989

آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده شرکت پالايش نفت کرمانشاه - نماد: شرمان
              چن وقت دیگه بامزی هم میاد

نظر

• heaven_smile77
                عضو عادی
                • Jul 2012
                • 257

دوستان کسی تازگی به معاملات فسرب دقت کرده؟؟؟
                الان 3 یا 4 روزه که همیشه آخر وقت دقیقاً به اندازه حجم مبنا ازش روی منفی 4 برمی دارند.
                آیا این نشون نمی ده که هر گروهی که داره سهم رو جمع می کنه در آینده ای نزدیک می خواد یک رالی رو شروع کنه؟
                اگر کسی از دوستان یه بررسی هم ازش بزاره ممنون می شم

نظر

• yahya3004
                  عضو عادی
                  • May 2012
                  • 60

جناب جعفر خان نظرتون درباره ولساپا همچنان مثبته؟؟؟
                  حد ضرر و سودش رو میشه بفرمایین؟؟
                  باتشکر فراوان

نظر

• حسینی
                    عضو عادی
                    • Mar 2011
                    • 137

این هم خبر جالبی در مورد قشهد و به نقل از آیدی شیطونک در بورکس:
                    سلام
                    ديروز مرحله اول طرح توسعه قند خوي به بهره برداري رسيد, خدا رو شکر 3-4 ماه قبل در مورد تفاله گفتيم و اثرش و قيمتش امروز همه واقف شدن به اين موضوع
                    در مورد طرح توسعه قند خوي هم چند بار توضيحاتي دادم که اون هم امروز به بهره برداري رسيد

جعفري:
                    توليد شکر در خوي به 40 هزار تن ميرسد
                    اروميه - خبرگزاري مهر: مديرعامل کارخانه قند خوي گفت: با بهره برداري از طرح توسعه و نوسازي کارخانه قند خوي ميزان توليد شکر در اين شهرستان به 40 هزار تن مي رسد.
                    به گزارش خبرنگار مهر، داوود جعفري ظهر سه شنبه در آيين بهره برداري از طرح توسعه و نوسازي کارخانه قند خوي افزود: با توسعه جذب اين کارخانه امسال توليد شکر از 30 هزار تن به 40 هزار تن مي رسد.

وي ادامه داد: با اجراي اين طرح همچنين ظرفيت جذب و فرآوري چغندر قند در اين کارخانه از يک هزار و 500 به دو هزار و 500 در روز رسيد.

جعفري با اشاره به اينکه هم اکنون دراين واحد 300 نفر در شغل بهره برداري مشغول به کار هستند که اين تعداد بعد ازاجراي طرح به 370 نفر رسيد ياد آورشد: با بهره برداري از اين طرح ظرفيت جذب و فرآوري چغندر قند در کارخانه قند خوي روزانه 60 درصد افزايش يافت.

مديرعامل کارخانه قند خوي اظهارداشت: براي اجراي اين طرح که در مدت شش ماه به دست متخصصان ايراني اجرا شده بيش از 55 ميليارد ريال هزينه شده است.

جعغري بخش هاي انتقال و تحويل چغندر، شستشو، تصفيه شربت و تهيه شکر را از مهمترين بخش هاي اين بخش اين کارخانه عنوان کرد.

مديرعامل کارخانه قند خوي با بيان اينکه اين کارخانه ساليانه 15 درصد چغندر استان را جذب مي کند گفت: آذربايجان غربي، با توليد ساليانه 2 ميليون تن چغندر قند رتبه نخست توليد اين محصول در کشور را به خود اختصاص داده است.

نظر

• shahmir
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 368

جعفر آقا

به تايپيك خودت سرنميزني! ميخواستم نظرت رو درمورد گروه روي (فاسمين ، فسرب ، فراور و كروي) بدونم .
                      اولويت همچنان با فاسمين هست و افت اين گروه رو تا كي ميبيني؟ متشكرم

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

آقا جعفر نظر شما در مورد پسند چیست از مقاومت رها شده و تا کجا جایی رشد دارد با تشکر
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• Aiming
                          ستاره دار(18)
                          • Jul 2012
                          • 2641

دوستان یه خبر فوری
                          همین الان از یکی از دوستام تو قند قزوین خبر گرفتم(البته با واسطه) قیمت فروش شکر درب کارخانه 15100 ريال x_x....... دوستان دیگه اگه اطلاعاتی دارن راجع به صحت اون صحبت کنن....
                          وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• سعید پور احمدی
                            عضو فعال
                            • Sep 2011
                            • 1339

استاد جعفر خسته نباشی نظرت رو در مورد سیمان دروود میخواستم بدونم تو لیست شما هست؟من تمام خریدام تقریبا از سفارشات شماست و به لطف خدا خوبم نتیجه داده و بدون چابلوسی شما رو از اساتید برجسته بازار در ضمینه تحلیلگری میبینم ولی قصد خرید در سیمان دروود داشتم که فقط تایید شما رو نیاز دارم.

استاد بالاخره یه آدم نخاله هم پیدا میشه که بجای افتخار به سید جعفر بیاد و بخواد بی حرمتی کنه ولی شاگردات جوابشو دادن ونیاز نیست شما برای این موضوعات بی خود وقت صرف کنید
                            آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2012/10/10, 19:38.
                            سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• bours
                              عضو عادی
                              • Jun 2011
                              • 259

سلام بر همه دوستان عزیز
                              با تشکر
                              طلا یا خونه

توی بورس حرفه ای نباشی یا قانون معاملات بورس رو ندونی سرمایه ت رو میبازی
                              با توصیه کسی نمیشه توی بورس اقدام به معامله کرد پس سرمایه ت رو در طلا یا مسکن بکار ببر تا هم حفظ ارزش بشود و هم سود بدهد

نظر

• سعید پور احمدی
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1339

در مورد دوستی که در مورد سرمایه گذاری و مبلغ 70 میلیونی نوشته بود البته تقسیم سرمایه لازمه اما در مورد بخشی که در بورس میاری من استراتژی پیشنهادیم واینگونه مطرح میکنم:

50 درصد از سهام کم ریسک با قیمت به درامد کم ولی بدون احتمال منفی برمیداری مثل:کرمانشاه یا سفارس یا رتکو وغبشهر.....حدود 3 سهم
                                50درص سهام پرریسک اما مناسب بازار و بر میداری مثل قهگمت یا قپیرا یا فاذر و ......حدود 3 سهم

الان تو 6 سهم در سبد داری میای اینجوری مدریت میکنی با حوصله ودقت و منظور کردن حد ضرر با کمک از اساتید برجسته و دقیق مثل استاد جعفر
                                اونی که رفت تو ضرر ولی بالاتر از حد ضرر بود وکاری نداشته باش ولی اونی که رفت تو سود و با حدود 4 تا حداکثر 10 درصد سود میفروشی و میری سهمی که تو همون گروه مد نظر بوده(پریسک یا کم ریسک)ولی افت کرده ویا رشد نکرده رو میگیری و این مدیریت وآروم آروم ادامه میدی.
                                شما در ورود باید شناخت کامل با سهام و تحلیل فاندامنتال و تکنیکال داشته باشی و از راهنمایی هم بهره ببری و خاک بازار رو بخوری و این خاک خوری برابره با ضرر دادن در سال اول وکسب تجربه اینجا هم مثل هر کاری اولش ضرره و اگه این ضرر و ندی و پخته نشی یه جایی زمین گیر میشی.

پس به طور خلاصه مراحل ورود به بورس وبازار سرمایه:

1.آموختن تئوری و آشنایی کامل
                                2.بررسی تک تک نمادهای بورس به طور کلی و نمادهای خاص با تمامی جزیات
                                3.تسلط بر گزارشات کدال
                                4.آشنایی با منابع کسب اطلاعات اعم از خرجی وایرانی
                                5.معامله گری با ضرر وکسب تجربه
                                6.دستیابی به تسلط و کسب استراتژی شخصی
                                7.طی این مرحله بی همرهی خضر مکن(یه استاد باید کنارت باشه)

در کل معمله گری تو بورس که همراه با سود باشه خاک خوری و ضرر دادن و کسب تجربه حتما داره و میتونم بگم سخترین کار دنیاست پس دقت کن و بیاموز وبیاموز بعد معامله کن
                                سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

در حال کار...
                                X