چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک خان
    عضو عادی
    • Apr 2011
    • 246

در اصل توسط ebi1352 پست شده است View Post
    پس با هم همدردیم.چون منم تو طول تایم کاریم مجبوریم جهت خرید و فروش آنلاین و مرور تایپکها از گوشیم استفاده کنم.

گوشیت آندوریده؟ اگه آندرویده از اپرا موبایل استفاده کنی فارسی رو ساپورت میکنه.مال من اچ تی سی هستش که فارسی رو نداره ولی با اپرا تا الان تونستم مشکلمو حل کنم
    ابی جان شما که از گوشی برا خریدوفروشات استفاده میکنی مشکل نداری ؟
    میتونی باهاش آن لاینم کار کنی؟تو خوندن همین فروم مشکل نداری؟
    منم میخوام یه گوشی بگیرم ولی نمیدونم چی بگیرم که خیلی گرون نباشه و کارامم راه بندازه.
    میتونی راهنمایی کنی؟
    من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• بابک خان
      عضو عادی
      • Apr 2011
      • 246

پرریسک عزیز سلام
      آقا نظرت در مورد فباهنر چیه؟
      قیمت خوب و شرایط مساعدی برا خرید نداره؟
      من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط mogh پست شده است View Post
        هل من ناصر ینصرنی سید چرا جوابمو نمیدی
        غدیر بالای 400 بمونه روند صعود ادامه داره باید دید می تونه از شر 425 رد بشه ..در ضمن بارها گفتم بنده خودسهم رو میخرم تا سرماهی گذاری رو..

وپترو حد ضرر 82 ومقاومت بسیار قدر 93 تومن باید دید می شکنه ..فعلا روند صعود داره .

وتوکا هم بارها گفتیم هدف سهم بالای 300 هست..در قیمت های حوالی 220 میانگین بیارید پایین ...

نظر

• AAbas
          عضو عادی
          • Sep 2012
          • 165

امروز يا فردا كرماشا گزارش شش ماهشو ميده با eps 140 تومانى

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط بابک خان پست شده است View Post
            پرریسک عزیز سلام
            آقا نظرت در مورد فباهنر چیه؟
            قیمت خوب و شرایط مساعدی برا خرید نداره؟
            سلام..

فباهنر بالای 103 برگرده در کوتاه مدت همچنان روند صعود داره واحتمال رشد تا 130 ..تکنیالی..

میان مدت تاوقتی زیر 100 تثبیت نشده نگرانی نداره ..بازم تکنیکالی

نظر

• mmis
              عضو عادی
              • Sep 2012
              • 235

سلام
              من دیروز قند از مغازه سر خیابون کیلویی1900 خریدم فامیلمون از عمده فروش خرید کیلویی 2500
              قابل توجه آقا سعید که علاقه به قیمت قند وشکر داره
              خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• شطرنج باز
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 169

منهم دیروز قند فله ای رو کیلویی 1500 خریدم
                سعی کنید نیاز محتاج را از چشمان اوبشنویدتا از زبانش

نظر

• شطرنج باز
                  عضو عادی
                  • Apr 2012
                  • 169

ببخشید کیلیویی 2500 خریدم
                  سعی کنید نیاز محتاج را از چشمان اوبشنویدتا از زبانش

نظر

• نیکا
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Nov 2011
                    • 2119

افزایش روغن وقند در فروشگاهها اعمال شده است مثل : رفاه که روغن 32000 و قند 22000

نظر

• masome
                      عضو عادی
                      • Nov 2011
                      • 186

سلام جعفر جان یه سوال در مورد موتوژن دارم این شرکت مواد اولیه خودشو از داخل تامین میکنه یا از خارج؟ درصدش چقدر است؟ تو صورتهای مالیش پیدا نکردم.ممنون میشم توضیح بدین

نظر

• آواچی
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 337

به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت هاي ايران خودرو ديزل و مارگارين با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم، متوقف شدند.مديريت بازار

نظر

• ebi1352
                          عضو عادی
                          • Mar 2012
                          • 151

در اصل توسط بابک خان پست شده است View Post
                          ابی جان شما که از گوشی برا خریدوفروشات استفاده میکنی مشکل نداری ؟
                          میتونی باهاش آن لاینم کار کنی؟تو خوندن همین فروم مشکل نداری؟
                          منم میخوام یه گوشی بگیرم ولی نمیدونم چی بگیرم که خیلی گرون نباشه و کارامم راه بندازه.
                          میتونی راهنمایی کنی؟
                          ﺑﺎﺑﮏ ﺟﺎﻥ.ﻣﺪﻝ ﮔﻮﺷﯽ ﻣﻦ ﺍﭺ ﺗﯽ ﺳﯽ ﺩﻳﺰﺍﻳﺮ ﺍﭺ ﺩﻳﻪ.ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﻣﻦ ﻫﻔﺘﺼﺪ ﮔﺮﻓﺘﻢ.ﭼﻨﺪ ﻣﺎﻩ ﭘﻴﺶ.ﭼﻮﻥ ﻣﻦ ﻣﻨﻈﻮﺭﻡ ﻓﻘﻂ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﺘﺮﻧﺘﺶ ﺑﻮﺩ ﺯﻳﺎﺩ ﺗﺤﻘﻴﻖ ﮐﺮﺩﻡ و ﺣﻘﻴﻘﺘﺎ ﻋﺎﻟﻴﻪ ﻓﻔﻂ ﺑﺎﻳﺪ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭﺍﺗﺖ ﺩﺭ ﺣﺪ ﮔﻮﺷﯽ ﺍﺯﺵ ﺑﺎﺷﻪ.ﻣﺪﻼﯼ ﺍﺭﺯﻭﻧﺘﺮﺷﻢ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻡ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻫﻤﻪ ﺭﺍﺿﯽ ﺑﻮﺩﻥ.ﻓﻘﻂ ﮐﺎﺭﮔﺰﺍﺭﯼ ﮐﺸﺎﻭﺭﺯﯼ ﭼﻮﻥ ﻣﻮﺑﺎﻳﻠﻮ ﻣﻴﮕﻪ ﺳﺎﭘﻮﺭﺕ ﻧﻤﻴﮑﻨﻢ ﺑﻌﻀﯽ ﻭﻓﺘﺎ ﺧﻴﻠﯽ ﺧﻴﻠﯽ ﮐﻢ ﺍﺫﻳﺖ ﻣﻴﮑﻨﻪ. ﺍﺫﻳﺘﺸﻢ ﺍﻳﻨﻄﻮﺭﻳﻪ ﮐﻪ ﺍﮔﻪ ﺑﻪ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﺑﺮ ﺑﺨﻮﺭﯼ ﻣﻴﮕﻪ ﻣﺎ ﻣﻮﺑﺎﻳﻠﻮ ﺳﺎﭘﻮﺭﺕ ﻧﻤﻴﮑﻨﻴﻢ ﻭﻟﯽ ﺗﻮ ﺍﻳﻦ ﻣﺪﺕ ﻣﻦ ﺍﺫﻳﺖ ﻧﺸﺪﻡ.ﮐﺎﺭﻣﻮ ﺭﺍﻩ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻪ ﺍﻳﻦ ﮔﻮﺷﯽ.ﻣﻦ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺍﺯ ﺻﺒﺢ ﺗﺎ ﺳﺎﻋﺖ ﭼﻬﺎﺭ ﻋﺼﺮ ﺑﺎ ﮔﻮﺷﻴﻢ ﺑﻪ ﺍﻳﻨﺘﺮﻧﺖ ﻭﺻﻠﻢ.ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺒﺨﺸﻴﻦ ﺍﮔﻪ ﺑﺤﺚ ﺧﺼﻮﺻﯽ ﺷﺪ.ﮔﻔﺘم ﺷﺎﻳﺪ ﺑﺪﺭﺩ ﺩﻳﮕﺮ ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﻢ ﺑﺨﻮﺭﻩ

نظر

• جواد مهرابی
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 543

در اصل توسط آواچی پست شده است View Post
                            به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت هاي ايران خودرو ديزل و مارگارين با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم، متوقف شدند.مديريت بازار
                            خوب این غبشهر که عقب تره ...... نوبت اینم میرسه ....... راستی چرا تو گزارش شش ماهه که چند روز دیگه میاد بازار تعدیلش رو اعلام نکرده؟؟؟؟؟
                            بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• هامد
                              ستاره دار(7)
                              • Aug 2012
                              • 2611

همونجوری که پیش بینی میشدو جعفر خان اَم گفتن کاذر انگار تو روندش جا گذاشته ماهارو بعیده بتونیم سوار شیم البته میشه به مقاومتای که جلوشه یکم امیدوار بود ولی من که بعید بدونم اجازه بده :( من خودم منتظر بودم از 115 رد شد وارد شم ولی فک نکنم اجازشو بده ....
                              غمارگم که بست خبر از تعدیل 60-70% میاد ینی سوده بالای 100 تومن که خیلی عالیه بعید بدونم بره این بیشتر از دوهفته بخواد بسته باشه سری قبل بره تعدیل 550% ایــش که 40-50 روز بسته بود :-/
                              اوه اوه ببین بازار چقد مثبت شده که خودروییام باز مثبت شدن !! :)) بیچاره خریداراش :(
                              اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• کاوشگر
                                عضو عادی
                                • Apr 2012
                                • 71

چه تحلیلی؟ چه تکنیکالی؟ این فقط و تنها فقط بد شانسیه وبشهر رو بعد از 10 روز تصمیم گرفتم بفروشم، تا امروز صبر کردم .خیلی سخته همه غذایی ها + باشه این وسط وبشهر،منفی و صف فروش باشه، سر صبح با یه بدبختی رفتم کافی نت با کورنومتر رو 8:30 گذاشتم واسه فروش ،صف فروش تبدیل شد به خرید اون بنده خدایی که می گفن با ورود یا خروج من سهم برعکس میشه منم تو گروه ایشونم...خدایا یه خورده هم به ما شانس بده 400 تومان رفت تو پاچمون !!!!!
                                [COLOR="#FF0000"]حقیقت رو باید پذیرفت ....[/COLOR]

نظر

در حال کار...
                                X