چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • بابک خان
    عضو عادی
    • فروردین ۱۳۹۰
    • ۲۴۶

در اصل توسط ebi۱۳۵۲ پست شده است مشاهده پست
    پس با هم همدردیم.چون منم تو طول تایم کاریم مجبوریم جهت خرید و فروش آنلاین و مرور تایپکها از گوشیم استفاده کنم.

گوشیت آندوریده؟ اگه آندرویده از اپرا موبایل استفاده کنی فارسی رو ساپورت میکنه.مال من اچ تی سی هستش که فارسی رو نداره ولی با اپرا تا الان تونستم مشکلمو حل کنم
    ابی جان شما که از گوشی برا خریدوفروشات استفاده میکنی مشکل نداری ؟
    میتونی باهاش آن لاینم کار کنی؟تو خوندن همین فروم مشکل نداری؟
    منم میخوام یه گوشی بگیرم ولی نمیدونم چی بگیرم که خیلی گرون نباشه و کارامم راه بندازه.
    میتونی راهنمایی کنی؟
    من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• بابک خان
      عضو عادی
      • فروردین ۱۳۹۰
      • ۲۴۶

پرریسک عزیز سلام
      آقا نظرت در مورد فباهنر چیه؟
      قیمت خوب و شرایط مساعدی برا خرید نداره؟
      من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • بهمن ۱۳۹۰
        • ۶۷۹۷

در اصل توسط mogh پست شده است مشاهده پست
        هل من ناصر ینصرنی سید چرا جوابمو نمیدی
        غدیر بالای ۴۰۰ بمونه روند صعود ادامه داره باید دید می تونه از شر ۴۲۵ رد بشه ..در ضمن بارها گفتم بنده خودسهم رو میخرم تا سرماهی گذاری رو..

وپترو حد ضرر ۸۲ ومقاومت بسیار قدر ۹۳ تومن باید دید می شکنه ..فعلا روند صعود داره .

وتوکا هم بارها گفتیم هدف سهم بالای ۳۰۰ هست..در قیمت های حوالی ۲۲۰ میانگین بیارید پایین ...

نظر

• AAbas
          عضو عادی
          • شهریور ۱۳۹۱
          • ۱۶۵

امروز يا فردا كرماشا گزارش شش ماهشو ميده با eps ۱۴۰ تومانى

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • بهمن ۱۳۹۰
            • ۶۷۹۷

در اصل توسط بابک خان پست شده است مشاهده پست
            پرریسک عزیز سلام
            آقا نظرت در مورد فباهنر چیه؟
            قیمت خوب و شرایط مساعدی برا خرید نداره؟
            سلام..

فباهنر بالای ۱۰۳ برگرده در کوتاه مدت همچنان روند صعود داره واحتمال رشد تا ۱۳۰ ..تکنیالی..

میان مدت تاوقتی زیر ۱۰۰ تثبیت نشده نگرانی نداره ..بازم تکنیکالی

نظر

• mmis
              عضو عادی
              • شهریور ۱۳۹۱
              • ۲۳۵

سلام
              من دیروز قند از مغازه سر خیابون کیلویی۱۹۰۰ خریدم فامیلمون از عمده فروش خرید کیلویی ۲۵۰۰
              قابل توجه آقا سعید که علاقه به قیمت قند وشکر داره
              خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• شطرنج باز
                عضو عادی
                • فروردین ۱۳۹۱
                • ۱۶۹

منهم دیروز قند فله ای رو کیلویی ۱۵۰۰ خریدم
                سعی کنید نیاز محتاج را از چشمان اوبشنویدتا از زبانش

نظر

• شطرنج باز
                  عضو عادی
                  • فروردین ۱۳۹۱
                  • ۱۶۹

ببخشید کیلیویی ۲۵۰۰ خریدم
                  سعی کنید نیاز محتاج را از چشمان اوبشنویدتا از زبانش

نظر

• نیکا
                    ستاره‌دار (۲)
                    • آبان ۱۳۹۰
                    • ۲۱۵۸

افزایش روغن وقند در فروشگاهها اعمال شده است مثل : رفاه که روغن ۳۲۰۰۰ و قند ۲۲۰۰۰

نظر

• masome
                      عضو عادی
                      • آبان ۱۳۹۰
                      • ۱۸۶

سلام جعفر جان یه سوال در مورد موتوژن دارم این شرکت مواد اولیه خودشو از داخل تامین میکنه یا از خارج؟ درصدش چقدر است؟ تو صورتهای مالیش پیدا نکردم.ممنون میشم توضیح بدین

نظر

• آواچی
                        عضو فعال
                        • آذر ۱۳۹۰
                        • ۳۳۷

به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت هاي ايران خودرو ديزل و مارگارين با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم، متوقف شدند.مديريت بازار

نظر

• ebi1352
                          عضو عادی
                          • اسفند ۱۳۹۰
                          • ۱۵۱

در اصل توسط بابک خان پست شده است مشاهده پست
                          ابی جان شما که از گوشی برا خریدوفروشات استفاده میکنی مشکل نداری ؟
                          میتونی باهاش آن لاینم کار کنی؟تو خوندن همین فروم مشکل نداری؟
                          منم میخوام یه گوشی بگیرم ولی نمیدونم چی بگیرم که خیلی گرون نباشه و کارامم راه بندازه.
                          میتونی راهنمایی کنی؟
                          ﺑﺎﺑﮏ ﺟﺎﻥ.ﻣﺪﻝ ﮔﻮﺷﯽ ﻣﻦ ﺍﭺ ﺗﯽ ﺳﯽ ﺩﻳﺰﺍﻳﺮ ﺍﭺ ﺩﻳﻪ.ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﻣﻦ ﻫﻔﺘﺼﺪ ﮔﺮﻓﺘﻢ.ﭼﻨﺪ ﻣﺎﻩ ﭘﻴﺶ.ﭼﻮﻥ ﻣﻦ ﻣﻨﻈﻮﺭﻡ ﻓﻘﻂ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﺘﺮﻧﺘﺶ ﺑﻮﺩ ﺯﻳﺎﺩ ﺗﺤﻘﻴﻖ ﮐﺮﺩﻡ و ﺣﻘﻴﻘﺘﺎ ﻋﺎﻟﻴﻪ ﻓﻔﻂ ﺑﺎﻳﺪ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭﺍﺗﺖ ﺩﺭ ﺣﺪ ﮔﻮﺷﯽ ﺍﺯﺵ ﺑﺎﺷﻪ.ﻣﺪﻼﯼ ﺍﺭﺯﻭﻧﺘﺮﺷﻢ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻡ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻫﻤﻪ ﺭﺍﺿﯽ ﺑﻮﺩﻥ.ﻓﻘﻂ ﮐﺎﺭﮔﺰﺍﺭﯼ ﮐﺸﺎﻭﺭﺯﯼ ﭼﻮﻥ ﻣﻮﺑﺎﻳﻠﻮ ﻣﻴﮕﻪ ﺳﺎﭘﻮﺭﺕ ﻧﻤﻴﮑﻨﻢ ﺑﻌﻀﯽ ﻭﻓﺘﺎ ﺧﻴﻠﯽ ﺧﻴﻠﯽ ﮐﻢ ﺍﺫﻳﺖ ﻣﻴﮑﻨﻪ. ﺍﺫﻳﺘﺸﻢ ﺍﻳﻨﻄﻮﺭﻳﻪ ﮐﻪ ﺍﮔﻪ ﺑﻪ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﺑﺮ ﺑﺨﻮﺭﯼ ﻣﻴﮕﻪ ﻣﺎ ﻣﻮﺑﺎﻳﻠﻮ ﺳﺎﭘﻮﺭﺕ ﻧﻤﻴﮑﻨﻴﻢ ﻭﻟﯽ ﺗﻮ ﺍﻳﻦ ﻣﺪﺕ ﻣﻦ ﺍﺫﻳﺖ ﻧﺸﺪﻡ.ﮐﺎﺭﻣﻮ ﺭﺍﻩ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻪ ﺍﻳﻦ ﮔﻮﺷﯽ.ﻣﻦ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺍﺯ ﺻﺒﺢ ﺗﺎ ﺳﺎﻋﺖ ﭼﻬﺎﺭ ﻋﺼﺮ ﺑﺎ ﮔﻮﺷﻴﻢ ﺑﻪ ﺍﻳﻨﺘﺮﻧﺖ ﻭﺻﻠﻢ.ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺒﺨﺸﻴﻦ ﺍﮔﻪ ﺑﺤﺚ ﺧﺼﻮﺻﯽ ﺷﺪ.ﮔﻔﺘم ﺷﺎﻳﺪ ﺑﺪﺭﺩ ﺩﻳﮕﺮ ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﻢ ﺑﺨﻮﺭﻩ

نظر

• جواد مهرابی
                            عضو فعال
                            • اردیبهشت ۱۳۹۱
                            • ۵۴۳

در اصل توسط آواچی پست شده است مشاهده پست
                            به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت هاي ايران خودرو ديزل و مارگارين با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم، متوقف شدند.مديريت بازار
                            خوب این غبشهر که عقب تره ...... نوبت اینم میرسه ....... راستی چرا تو گزارش شش ماهه که چند روز دیگه میاد بازار تعدیلش رو اعلام نکرده؟؟؟؟؟
                            بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• هامد
                              ستاره دار(۷)
                              • مرداد ۱۳۹۱
                              • ۲۶۱۱

همونجوری که پیش بینی میشدو جعفر خان اَم گفتن کاذر انگار تو روندش جا گذاشته ماهارو بعیده بتونیم سوار شیم البته میشه به مقاومتای که جلوشه یکم امیدوار بود ولی من که بعید بدونم اجازه بده :( من خودم منتظر بودم از ۱۱۵ رد شد وارد شم ولی فک نکنم اجازشو بده ....
                              غمارگم که بست خبر از تعدیل ۶۰-۷۰% میاد ینی سوده بالای ۱۰۰ تومن که خیلی عالیه بعید بدونم بره این بیشتر از دوهفته بخواد بسته باشه سری قبل بره تعدیل ۵۵۰% ایــش که ۴۰-۵۰ روز بسته بود :-/
                              اوه اوه ببین بازار چقد مثبت شده که خودروییام باز مثبت شدن !! :)) بیچاره خریداراش :(
                              اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• کاوشگر
                                عضو عادی
                                • فروردین ۱۳۹۱
                                • ۷۱

چه تحلیلی؟ چه تکنیکالی؟ این فقط و تنها فقط بد شانسیه وبشهر رو بعد از ۱۰ روز تصمیم گرفتم بفروشم، تا امروز صبر کردم .خیلی سخته همه غذایی ها + باشه این وسط وبشهر،منفی و صف فروش باشه، سر صبح با یه بدبختی رفتم کافی نت با کورنومتر رو ۸:۳۰ گذاشتم واسه فروش ،صف فروش تبدیل شد به خرید اون بنده خدایی که می گفن با ورود یا خروج من سهم برعکس میشه منم تو گروه ایشونم...خدایا یه خورده هم به ما شانس بده ۴۰۰ تومان رفت تو پاچمون !!!!!
                                [COLOR="#FF۰۰۰۰"]حقیقت رو باید پذیرفت ....[/COLOR]

نظر

در حال کار...