در اصل توسط کاوشگر پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدوستی در مورد وبشهر پرسیده بود ..
یادمه این دوست عزیز در قیمت زیر 190 هم در مورد وبشهر پرسید همون زمان گفتیم خرید غبشهر وغمارگ برتر هست ..اون زمان غمارگ 260 بود وغبشهر رو 1000...الان هر دو سهم غبشهر وغمارگ بالای 40 درصد بازدهی دادن ومیدن وسهم وبشهر بازدهیش به 30 درصد نرسیده کم اورده والان صف فروش هست ..
به جای خرید شرکت سرمایه گذاری بارها گفتم خود سهم رو بخرید ..اصل جنس رو ول می کنید میرید واسطه رو میخرید ..
وبشهر در 223 مقاومت قدری داشت که موفق به شکست نشد وخروج درست بود ..الان هم اگر قبل 209 مثبت بشه وبتونه از مقاومت بسیار قدر 220 با دیتای امروز خلاص بشه احتال رشد تا 260 وحتی 280 هست ..در اصل توسط کاوشگر پست شده است View Postچه تحلیلی؟ چه تکنیکالی؟ این فقط و تنها فقط بد شانسیه وبشهر رو بعد از 10 روز تصمیم گرفتم بفروشم، تا امروز صبر کردم .خیلی سخته همه غذایی ها + باشه این وسط وبشهر،منفی و صف فروش باشه، سر صبح با یه بدبختی رفتم کافی نت با کورنومتر رو 8:30 گذاشتم واسه فروش ،صف فروش تبدیل شد به خرید اون بنده خدایی که می گفن با ورود یا خروج من سهم برعکس میشه منم تو گروه ایشونم...خدایا یه خورده هم به ما شانس بده 400 تومان رفت تو پاچمون !!!!!
سهم درست از 209 برگشت..چه جالب...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدوست من هنوز شما متوجه نشدی که هیچ گاه نباید در صف فروش قرار گرفت اونم در یک منطقه حمایتی ...اونم وقتی تابلو بود که با این جو گروه غذایی اینم بر می گرده ..از صلح حواسم به این سهم بود ولی خوب نقد ندارم دیگه .....
سهم درست از 209 برگشت..چه جالب...[COLOR="#FF0000"]حقیقت رو باید پذیرفت ....[/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط saeedte پست شده است View Postجعفرجان داشتم بموتو رو نگاه میکردم چشمم به بکاب افتاد
البته از چند روز پیش هی مثبت خوردنشو زیر نظر داشتم
به نظرم رسید اگه تکنیکالی امروز بتونه از پس 310-315 بر بیاد تا 380-390 راحت بره
حالا نمیدونم چقدر درسته ؟ :-/
نظر
-
نظر