چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

سکه 110هزارتومان گران شد.شد 1420000تومان
    چرا.
    بخاطر اين خبر
    بانک مرکزی بخشنامه کند/
    محاسبه قیمت سکه و طلا با ارز مبادلاتی/ راهکار ارزان کردن قیمت سکه
    محاسبه قیمت سکه و طلا با ارز مبادلاتی علاوه بر توقف رکوردشکنیهای پیاپی در این بازار، میتواند جلوی سونامی قیمتها در آینده را بگیرد.
    یک کارشناس مسایل اقتصادی در گفتگو با مهر گفت: در شرایطی که قیمت سکه و طلا در بازار داخلی با ارز بازار آزاد محاسبه می شود که با نوسانات بازار ارز، بازار سکه و طلا هم به هم میریزد.

علی وفایی افزود: رکوردشکنیهای سکه و طلا که همچنان با ابهام نحوه محاسبه ارز در بازار آزاد ادامه دارد و سودهای هنگفت بادآورده شبانه نصیب گردانندگان اصلی این بازار میکند، در حالی ادامه دارد که بانک مرکزی هنوز اقدامی در این باره انجام نداده است.

در همین حال، اتحادیه طلا و جواهر که به شدت موافقت محاسبه قیمت سکه و طلا براساس ارز بازار آزاد است، فعلا نپذیرفته است که قیمت طلا بر مبنای دلار مبادلاتی تعیین شود.

وی پیشنهاد کرد: به بانک مرکزی پیشنهاد میشود با ورود فوری به بازار سکه و طلا، بخشنامه محاسبه سکه و طلا براساس ارز مبادلاتی را ابلاغ کند. این تصمیم دو خروجی خواهد داشت؛ نخست اینکه رکوردشکنیهای سکه و طلا متوقف و روند کاهش قیمتها آغاز خواهد شد و دوم اینکه دیگر با نوسات شدید بازار آزاد ارز، شاهد سونامی قیمتها در بازار سکه و طلا نخواهیم بود.

..........................

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

فردا پالايشگاهه صف خريد مي شوند.
      چرا .
      بخاطر اين خبر
      از خبرگزاري مهر هست.
      مهر خبر میدهد:
      مصوبه ویژه ارزی دولت/ اخذ مابهالتفاوت ارزی از صادرکنندگان
      دولت در مصوبهای جدید صادرات مجدد کالاهایی که مواد اولیه آنها با ارز 1226 تومانی تامین شده است را ممنوع کرد.
      به گزارش خبرنگار مهر، دولت ظرف روزهای گذشته مصوبه جدیدی برای کنترل هرچه بیشتر بر بازار کالاهایی که با ارز مرجع وارد کشور شدهاند یا مواد اولیه آنها با ارز 1226 تومانی برای ساخت کالا تامین شده، صادر کرده است.

بر اساس این مصوبه، صادرات مجدد کالاهایی که با ارز مرجع وارد کشور شدهاند، ممنوع اعلام شده است، ضمن اینکه بر اساس این مصوبه، اگر کالایی که در ساخت آن از مواد اولیهای استفاده شود که ارز مرجع گرفته است، بخواهد صادر شود، حتما باید مابهالتفاوت نرخ ارز مرجع و قیمت غیرمرجع را به بانک مرکزی یا بانک عامل به نمایندگی از آن بپردازد.

به گزارش مهر، این مصوبه در شرایطی صادر شده است که به تازگی بسیاری از کالاهایی که با ارز مرجع وارد کشور شدهاند، در بازار با قیمت بالا و خارج از ضوابط و شرایط قیمتگذاری به فروش میرسند.

مهدی غضنفری وزیر صنعت ، معدن و تجارت از اضافه شدن دو فعالیت جدید به مرکز مبادلات ارزی خبرداده و گفته است: از امروز بخشی برای مدیریت و هماهنگی ارز خدماتی و بخشی برای جهت دهی به ارز صادر کنندگان در این مرکز قرار داده می شود.

.....................
      در اصل فروش ارز صادراتي که با دلار ازاد صورت مي گيرد لذا خريد مواد اوليه هم با اين مصوبه با دلار 2550تومان صورت خواهد گرفت نه 1226تومان
      مواد اوليه پتروشيميها که از پالايشگاهها دريافت مي کنند با دلار 2550تومان خواهد شد نه 1226تومان
      يک جورايي نرخ ارز مرجع براي پالايشگاهها تغيير مي کند .
      حالا بايد حساب کنيد سود شراز و شبندر و شبريز با فروش مواد 2550توماني چقدر خواهد شد.
      هم اکنون پتروشيميها مواد اوليه خود را با دلار 1226تومان دريافت مي کنند و کالاي توليد شده را تو بازار به نرخ تقريبا ازاد مي فروشند و دلار حاصل از صادرات کالاي مواد اوليه 1226توماني را هم به نرخ ازاد مي فروشند.

نظر

• سعید پور احمدی
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1339

باور نکردنی از کرماشا
        گفته شده پتروشیمی کرمانشاه که در تولید اوره و آمونیاک فعالیت دارد، در 6 ماهه اول سالجاری بیش از 950 ریال سود خالص به ازای هر سهم ساخته است این در حالیست که آخرین پیش بینی درآمد این سهم برای کل سال 899 ریال بوده است. کرماشا بخش اعظمی از اوره و آمونیاک تولیدی خود را روانه کشور عراق می نماید و توانسته بخشی از بازار پتروشیمی عراق را قبضه کند. لذا به علت نزدیکی به عراق دارای مزیتهایی است که برائت از تحریمهای بین المللی ،هزینه حمل کمتر، ارزانتر بودن اوره و آمونیاک ایران، کیفیت بالای محصولات شیمیایی ایرانی و ... از آن جمله است. بنابر این کرماشا برخلاف شرکتهای مشابه، از مشکلات و معضلات حمل دریایی محصولات و بیمه های بین المللی در امان است و اثرات منفی تحریمها بر پیکر پتروشیمی کرمانشاه، سبک تر است. جزییات بیشتر را در بخش نمای نزدیک بخوانید.
        سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• madio
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 390

در اصل توسط javad پست شده است View Post
          بعید میدونم ....

امروز کرماشا تو بورس کالا اوره صنعتی رو فروخت.....
          ممکنه یه محصول خاص این طور نباشه ولی اطلاعات دوستای من کمبود محصولات پتروشیمی تو داخل رو نشون میده
          البته منطقی هم به نظر میرسه مخصوصا تو محصولات جامد که امکان صادرات به کشورهای همسایه رو دارن و امکان انبار کردن اسان،
          من خودم فکر می کنم بدلایل مختلف از جمله احتمال تغییر قیمت خوراک و قطع اون تو زمستون خرید پتروشیمی
          بجز سود کوتاه مدت خیلی مناسب نباشه

نظر

• Dr.boursi
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 1348

دوستان در مورد ساروم که 37%صادرات داره. به نظرتون با این مصوبه جدید دولت مبتنی بر
            ((دولت در مصوبهای جدید صادرات مجدد کالاهایی که مواد اولیه آنها با ارز 1226 تومانی تامین شده است را ممنوع کرد.))
            چه تغییری رو در پیش داره؟ راستی خبر خاصصی از ساروم ندارید که با این گزارش و پوشش خوب چرا تنها 17% مثبت خورده؟
            ((من امروز 10% سبدمو از پالایشگاهی ها کم کردم و به سیمان افزودم. شانس ما از فردا پالایش گاهی ها با این مصوبه مترکونن))
            بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• محمد حسن
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 423

در اصل توسط javad پست شده است View Post
              تقریبا برا هرکیلو شکر هفت کیلو چغندر لازمه، هرکیلویی هم 30تومن گرونتر شده،(7*30=210)

پس بهای تمام شده هر کیلو شکر 210تومن گرونتر میشه، البته من یه سوال توذهنم مونده ،

چطوره هنوز خبر افزایش نرخ شکر بطور رسمی اعلام نشده ولی چندروز پیش تو بورس کالا با

نرخ 1350 معامله شد؟؟؟؟
              در مورد پیرانشهر پیش بینی 92بر اساس چغندر 1306 ریال دیده شده است بنابراین هزینه اضافه نخواهد شد
              سایر قندیها را چک نکرده ام

نظر

• aminian
                كاربر فعال
                • Oct 2012
                • 663

سلام سید جان
                من این مدت نوشته های شما رو مطالعه کردم دوست داشتم ماهیگیری رو یاد بگیرم به کمک شما
                تکنیکال کار کردم ولی بنیادی اصلا بلد نیستم
                اگه pdf بدرد بخوری برا اموزش مقدماتی داری میتونی برام بفرسی
                با تشکر

نظر

• سعید پور احمدی
                  عضو فعال
                  • Sep 2011
                  • 1339

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                  فردا پالايشگاهه صف خريد مي شوند.
                  چرا .
                  بخاطر اين خبر
                  از خبرگزاري مهر هست.
                  مهر خبر میدهد:
                  مصوبه ویژه ارزی دولت/ اخذ مابهالتفاوت ارزی از صادرکنندگان
                  دولت در مصوبهای جدید صادرات مجدد کالاهایی که مواد اولیه آنها با ارز 1226 تومانی تامین شده است را ممنوع کرد.
                  به گزارش خبرنگار مهر، دولت ظرف روزهای گذشته مصوبه جدیدی برای کنترل هرچه بیشتر بر بازار کالاهایی که با ارز مرجع وارد کشور شدهاند یا مواد اولیه آنها با ارز 1226 تومانی برای ساخت کالا تامین شده، صادر کرده است.

بر اساس این مصوبه، صادرات مجدد کالاهایی که با ارز مرجع وارد کشور شدهاند، ممنوع اعلام شده است، ضمن اینکه بر اساس این مصوبه، اگر کالایی که در ساخت آن از مواد اولیهای استفاده شود که ارز مرجع گرفته است، بخواهد صادر شود، حتما باید مابهالتفاوت نرخ ارز مرجع و قیمت غیرمرجع را به بانک مرکزی یا بانک عامل به نمایندگی از آن بپردازد.

به گزارش مهر، این مصوبه در شرایطی صادر شده است که به تازگی بسیاری از کالاهایی که با ارز مرجع وارد کشور شدهاند، در بازار با قیمت بالا و خارج از ضوابط و شرایط قیمتگذاری به فروش میرسند.

مهدی غضنفری وزیر صنعت ، معدن و تجارت از اضافه شدن دو فعالیت جدید به مرکز مبادلات ارزی خبرداده و گفته است: از امروز بخشی برای مدیریت و هماهنگی ارز خدماتی و بخشی برای جهت دهی به ارز صادر کنندگان در این مرکز قرار داده می شود.

.....................
                  در اصل فروش ارز صادراتي که با دلار ازاد صورت مي گيرد لذا خريد مواد اوليه هم با اين مصوبه با دلار 2550تومان صورت خواهد گرفت نه 1226تومان
                  مواد اوليه پتروشيميها که از پالايشگاهها دريافت مي کنند با دلار 2550تومان خواهد شد نه 1226تومان
                  يک جورايي نرخ ارز مرجع براي پالايشگاهها تغيير مي کند .
                  حالا بايد حساب کنيد سود شراز و شبندر و شبريز با فروش مواد 2550توماني چقدر خواهد شد.
                  هم اکنون پتروشيميها مواد اوليه خود را با دلار 1226تومان دريافت مي کنند و کالاي توليد شده را تو بازار به نرخ تقريبا ازاد مي فروشند و دلار حاصل از صادرات کالاي مواد اوليه 1226توماني را هم به نرخ ازاد مي فروشند.
                  in mosavabe shamele palayeshgaha nemisheh dost aziz

نظر

• سعید پور احمدی
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1339

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                    سکه 110هزارتومان گران شد.شد 1420000تومان
                    چرا.
                    بخاطر اين خبر
                    بانک مرکزی بخشنامه کند/
                    محاسبه قیمت سکه و طلا با ارز مبادلاتی/ راهکار ارزان کردن قیمت سکه
                    محاسبه قیمت سکه و طلا با ارز مبادلاتی علاوه بر توقف رکوردشکنیهای پیاپی در این بازار، میتواند جلوی سونامی قیمتها در آینده را بگیرد.
                    یک کارشناس مسایل اقتصادی در گفتگو با مهر گفت: در شرایطی که قیمت سکه و طلا در بازار داخلی با ارز بازار آزاد محاسبه می شود که با نوسانات بازار ارز، بازار سکه و طلا هم به هم میریزد.

علی وفایی افزود: رکوردشکنیهای سکه و طلا که همچنان با ابهام نحوه محاسبه ارز در بازار آزاد ادامه دارد و سودهای هنگفت بادآورده شبانه نصیب گردانندگان اصلی این بازار میکند، در حالی ادامه دارد که بانک مرکزی هنوز اقدامی در این باره انجام نداده است.

در همین حال، اتحادیه طلا و جواهر که به شدت موافقت محاسبه قیمت سکه و طلا براساس ارز بازار آزاد است، فعلا نپذیرفته است که قیمت طلا بر مبنای دلار مبادلاتی تعیین شود.

وی پیشنهاد کرد: به بانک مرکزی پیشنهاد میشود با ورود فوری به بازار سکه و طلا، بخشنامه محاسبه سکه و طلا براساس ارز مبادلاتی را ابلاغ کند. این تصمیم دو خروجی خواهد داشت؛ نخست اینکه رکوردشکنیهای سکه و طلا متوقف و روند کاهش قیمتها آغاز خواهد شد و دوم اینکه دیگر با نوسات شدید بازار آزاد ارز، شاهد سونامی قیمتها در بازار سکه و طلا نخواهیم بود.

..........................
                    age injori beshe baraks seke o tala roshd mikone chon sonamiye taghaza pish miyad

نظر

• aminian
                      كاربر فعال
                      • Oct 2012
                      • 663

نظر خبر خوبی نمیاد چون بهای تمام شده هر کیلو شکر رو تقریبا 210تومن بالاتر میبره؟؟؟؟

و اگه قیمت شکر از 1350بشه 1560 انگار اتفاقی نیفتاده؟؟

بنظر من منطقی ترین کار خروج از قندی و ورود به سهام رشد نکرده هست....

دقیقا تو سایت همسایه هم گفتم کمی رسمی بشه این خبر که چغندر کیلویی 1350 ریال به تنهایی کل گروه رو صف خرید خواهد کرد باید ببینیم تا شب خبرگزاریها چی اعلام میکنند هر چند من احساس میکنم افرادی از شنبه از این خبر داشتند!!

سید جان
                      زیر هر دو پست بالا تشکر زدی بلاخره ما کدوم کارو بکنیم
                      راستش من تازه کارم و غیر تکنیکی کار نکردم
                      اوایلش چند سهم گرفتم یه کمی سود کردم و وقتی به فروم تالار بورس رفتم و قندیاشو خوندم منو مجاب کردن که قندی بهترینه
                      الان من قشیر 1300 قپیرا 1238 و قزوین 1250 تومنی دارم
                      اونجا هم اساتید خوبی دارن مثل شما
                      دلایل افزایش قیمت قند هم از دید اونا بنظر منم منطقیه
                      ولی الان کلا تو ضررم
                      بنظر شما الان بفروشم یا دیگه اینقد صبر کردم هنوزم صبر کنم
                      البته من کاملا تازه کارم
                      لطفا راهنماییم کنید

نظر

• سعید پور احمدی
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1339

farda jafar be omid khoda age beshe naghdinegm o kermansha migiram akhe enghadr khabar e khob hast ke riskesh taghriban sefreh.

TAHGHIGHESH BA KHODETON VALI SHENIDEH SHODEH FROSH KERMANSHAH 100 DARSAD ROSHD DASHTE VA POSHESH 90 TOMAN BE BALAM BA POSHESHE 60 DARSADI 6 MAHE
                        GHEYMAT SAHM TA 1000 TOMAN MIRE VA KHARIDESH FARDA VASE MAN MONASEBE VA BE GHEBSHAHR TARJIH MIDAM ALBATE GHEBSHAHR BISHTARIN DARSAD E SABADAM HAST KE FARDA MISHE KERMANSHA

نظر

• سعید پور احمدی
                          عضو فعال
                          • Sep 2011
                          • 1339

dostan khaheshan to gozashtan akhbar bishtar deghat konan va alaki az harja khabar link nakonan chom momkene afradi vaght e barasi nadashte bashan va motezarer beshan

نظر

• سعید پور احمدی
                            عضو فعال
                            • Sep 2011
                            • 1339

ممنوعیت صادرات شکر

طبق شنیده های تاییده شده از تجار وصادرکنندگان شکر ، اجازه صادرات شکر توسط گمرک تا اطلا ع ثانوی لغو شده است .

با توجه به اینکه این شرکتها از چند ماه گذشته با افزایش نرخ ارز، صادرات خوبی را شروع کرده اند و شکر صادراتی را با قیمتی بالاتر ( در حدود 1450 تومان) نسبت به بازار داخلی می فروختند ، لذا بنظر میرسد ممنوعیت صادرات شکر تاثیر منفی خود را بر روی سهام این شرکت ها که بازدهی خوبی را در چند ماهی اخیر نصیب سهامدارن کرده است بگذارد .

مضافا اینکه این شرکتها در عوض قیمت فروش محصولات فرعی خود را ( از جمله ملاس ، تفاله ، الکل ) به قیمتهای بالایی بفروش میرسانند.

نظر

• سعید پور احمدی
                              عضو فعال
                              • Sep 2011
                              • 1339

مجمع صدرا نیز روز 29 مهر ماه برگزار می شود. مقرر شده سهامداران صدرا در خصوص شمولیت مفاد ماده 141 قانون تجارت اعلام نظر کنند تا با توجه به افزایش زیان انباشته این شرکت، بقاء یا انحلال آن مورد بحث قرار گیرد .

نظر

• bolinger
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 459

سلام سید جان
                                برای خرید سیمانی کدام را پیشنهاد میدید؟سدور یا ساروم
                                به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
                                چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟

نظر

در حال کار...
                                X