چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط mogh پست شده است View Post
    سیدجان گفتی سدرود بهترین سهم بازاره الان نظرت چی ساروم بهتره یا سدرود
    دوست من درود وارومیه یک فرق دارن ..

درود به فکر سهامداران هست وسود رو شفافا همون اول کار بالا اعلام می کنه تا سهام دار حقیقی سهام رو مفت نده ..در بین تمام سهام سیمانی دورد بهترنی هست از نظر گزارش..

حالا ارومیه قبل اینکه افزایش نرخ اومده 80 درصد در شش ماهه پوشش داده یعین باید تعدیل مثبت اعلام می کرد کاری به افزایش نرخ نداریم ولی شکرت زرنگی کرد این تعدیل رو اعلام نکرد وفقط تعیدل از ناحیه افزایش نرخ رو ااعلام کرد وگرنه باید یود 90 اعلام می کرد با پی بریا 5 می رسیم بههمون قیمت 450 که گفتم وبعد تا اخر سال انتظار سود بالای 110 دارم که میرسیم به قیمت 600 ...

در ضمن اینها بدون در نظر گرفتن صادرات این سهمه که با دلار 1226 دیده واگر نرخ مرجع بشه 1700 تومن یا هر قیمتی ایا اون موقع سیمان ارومیه با این صادرات نمی تونه سود 150 بساره ...پی بریا 5 بدیم میرسیم به قیمت نهایی بالای 700 گه گفتم ..قیمت امروز سهم نصف 700 هست ..یعنی یک بازدهی 100 درصد ..

صبر می کینم انتظار دارم گروه سیمان بشن لیدر بازار اونم با لیدری ساروم ...در صدر لیست خرید ساروم ودرود هست ....صبر می کنیم ..

نظر

• جواد مهرابی
      عضو فعال
      • May 2012
      • 543

در اصل توسط madio پست شده است View Post
      محصولات پتروشیمی در حال حاضر بشدت نایاب شدن
      و شرکت ها در خیلی از محصولات صرفا فروش خارجی دارن
      با درود
      کدوم منبع؟؟؟
      بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• جواد مهرابی
        عضو فعال
        • May 2012
        • 543

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
        دقیقا تو سایت همسایه هم گفتم کمی رسمی بشه این خبر که چغندر کیلویی 1350 ریال به تنهایی کل گروه رو صف خرید خواهد کرد باید ببینیم تا شب خبرگزاریها چی اعلام میکنند هر چند من احساس میکنم افرادی از شنبه از این خبر داشتند!!
        بنظر خبر خوبی نمیاد چون بهای تمام شده هر کیلو شکر رو تقریبا 210تومن بالاتر میبره؟؟؟؟

و اگه قیمت شکر از 1350بشه 1560 انگار اتفاقی نیفتاده؟؟

بنظر من منطقی ترین کار خروج از قندی و ورود به سهام رشد نکرده هست....

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط saeedte پست شده است View Post
          <:-p<:-pشفارس هم بست برا تعدیل <:-p

جعفر یه دونه ای به خدا
          آخ که اگه بالای 600 باز بشه....................
          مبارک دوستان باشه ..
          لیست خرید ما بهترنی سهام بورس بودن وهستن وخواهند بود ...

اینها بالا نیان بقیه بازار کشک هست ..کل بازار صفش ریخت ولی کرماشناه مثل شیر ایستاده بود اون وسط ...سهم 800 تازه کف قیمته وگرنه بالای 1000 باید باشه ..وخیلی سهام در لیست ..

فقط باید صبور بود ..هر کی با سهام خوب صبر کنه سود خوبی می کنه ..هر کی با شلعاب پکویر مونده الان داره حالشو میبره..سهام در لیست ما شاید مدتی در جا بزنن ولی ضرر نمی زنن..چون بهتنریها هستن ودر بهترنی قیمتها معرفی شدن..

پکویر زیر 170 وشلبعا زیر 370 وشفارس زیر 260 وکرماشناه زیر 500 وکلی سهام دیگر ....

نظر

• amir5151
            ستاره‌دار (2)
            • Dec 2011
            • 166

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            دوست من چرا قلبت شکسته ...درسته اوضاع خرابه ..درسته منم از ناراحتی مردم کشورم ناراحتم ..ولی دوست من برا رسیدن به اینده ای روشن باید کمی سختی کشید ..غیر از دلار بالای 3000 تومن هیچ چیز چشم وگوش این مردم رو باز نمی کرد ....

ناراحت نباش ..در حوزه بورس هم ان قدر سهام مفت هنوز وجود داره ...بورس تنها جای هست که با هر سر مایه ای می توان در صورت کمی زرنگ بودن ودندان طمع رو کشیدن سبد تشکیل دارن حد ضرر گذاشتن سود خوبی کرد...

همچنان سدرو مفت هست تا زیر 500 بفخرید ...بموتو که مفته مفته ..وکلی سهام که به مرو معرفی میشه فعلا با همین ها برید حالشو ببرید ..غبشهر 1000 تومنی الان بالای 1500 صف خرید شده ..

شلعابی که رو 370 اونقدر داد زدیم دیدیم کسی صدامون رو نمیشونده دیگه گفتم بزار هری کی خرید خرید نخریدم دیگه ما گفتین ها رو گفتیم ..الان رو 430 فقط حجم مبنا میدن تازه این اول کاره ..شفارس 250 تومنی ..کلی سهام دیگر ..

نگران نباشید با یاری هم از این شرایط هم سربلند بیرون میاییم با توکل بر خدا...

گفته های جعفر خان رو باید با طلا نوشت

نظر

• madio
              عضو فعال
              • Oct 2012
              • 390

در اصل توسط javad پست شده است View Post
              با درود
              کدوم منبع؟؟؟
              از چنتا از فعالان بازار شنیدم،منبعش رسمی نیست.ولی حتما درسته .برای صحت سنجی خبر با فروش پتروشیمی ها تماس بگیرید
              البته یه نکته رو هم بگم تو پتروشیمی ها اونهای که مواد تولیدیشون جامد هست نسبت به تحریم ها مقاومت بیشتری دارن
              و خرید اونها امنیت بیشتری داره

نظر

• محمد حسن
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 423

بنظر خبر خوبی نمیاد چون بهای تمام شده هر کیلو شکر رو تقریبا 210تومن بالاتر میبره؟؟؟؟

و اگه قیمت شکر از 1350بشه 1560 انگار اتفاقی نیفتاده؟؟

بنظر من منطقی ترین کار خروج از قندی و ورود به سهام رشد نکرده هست....
                شما محاسباتتان را مقداری باز کنید ببینیم چطور 210 تومان بالاتر میبره
                در ثانی قیمت تمام شده موجودی شکر را که بالاتر نمی بره
                ثالثاً اکثر شرکتها پیش پیش چغندر را از 105 تومان جذب کردند و خریدشان تکمیل شده نمونه اش پیرانشهر خرید 105 تومان انجام داده پول کشاورز هم نقد نقد پرداخت کرده
                این افزایش قیمت به نفع قندیهاست

نظر

• سعید پور احمدی
                  عضو فعال
                  • Sep 2011
                  • 1339

jafar jan vaght bekheyr:
                  aya ba estefadeye hamzaman az band bollinger va RSI mitavan be natijeye ghabele ghaboli dar morede hemayat va moghavemat resid?
                  سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• madio
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 390

دولت در مصوبهای جدید صادرات مجدد کالاهایی که مواد اولیه آنها با ارز ۱۲۲۶ تومانی تامین شده است را ممنوع کرد.
                    بر اساس این مصوبه، اگر کالایی که در ساخت آن از مواد اولیهای استفاده شود که ارز مرجع گرفته است، بخواهد صادر شود،
                    حتما باید مابهالتفاوت نرخ ارز مرجع و قیمت غیرمرجع را به بانک مرکزی یا بانک عامل به نمایندگی از آن بپردازد
                    منبع :مهر

نظر

• سعید پور احمدی
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1339

dostan babat fingilish bazam mazerat ta ma fekri be hal in goshimon bekonim
                      آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2012/10/16, 14:36.
                      سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• جواد مهرابی
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 543

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
                        شما محاسباتتان را مقداری باز کنید ببینیم چطور 210 تومان بالاتر میبره
                        در ثانی قیمت تمام شده موجودی شکر را که بالاتر نمی بره
                        ثالثاً اکثر شرکتها پیش پیش چغندر را از 105 تومان جذب کردند و خریدشان تکمیل شده نمونه اش پیرانشهر خرید 105 تومان انجام داده پول کشاورز هم نقد نقد پرداخت کرده
                        این افزایش قیمت به نفع قندیهاست
                        تقریبا برا هرکیلو شکر هفت کیلو چغندر لازمه، هرکیلویی هم 30تومن گرونتر شده،(7*30=210)

پس بهای تمام شده هر کیلو شکر 210تومن گرونتر میشه، البته من یه سوال توذهنم مونده ،

چطوره هنوز خبر افزایش نرخ شکر بطور رسمی اعلام نشده ولی چندروز پیش تو بورس کالا با

نرخ 1350 معامله شد؟؟؟؟

نظر

• جواد مهرابی
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 543

در اصل توسط madio پست شده است View Post
                          از چنتا از فعالان بازار شنیدم،منبعش رسمی نیست.ولی حتما درسته .برای صحت سنجی خبر با فروش پتروشیمی ها تماس بگیرید
                          البته یه نکته رو هم بگم تو پتروشیمی ها اونهای که مواد تولیدیشون جامد هست نسبت به تحریم ها مقاومت بیشتری دارن
                          و خرید اونها امنیت بیشتری داره
                          بعید میدونم ....

امروز کرماشا تو بورس کالا اوره صنعتی رو فروخت.....

نظر

• محمد حسن
                            عضو فعال
                            • Apr 2011
                            • 423

تقریبا برا هرکیلو شکر هفت کیلو چغندر لازمه، هرکیلویی هم 30تومن گرونتر شده،(7*30=210)

پس بهای تمام شده هر کیلو شکر 210تومن گرونتر میشه، البته من یه سوال توذهنم مونده ،

چطوره هنوز خبر افزایش نرخ شکر بطور رسمی اعلام نشده ولی چندروز پیش تو بورس کالا با

نرخ 1350 معامله شد؟؟؟؟
                            شاید از قبل اطلاع داشتند که چقدر اعلام می شود
                            210 تومان افزایش در بهای تمام شده به اضافه 25 درصد جهت پوشش هزینه های ناشی از تورم به اضافه حداقل 20 درصد سود برای کارخانه دار 304 تومان حداقل باید به قیمت قبلی 1170 تومان اضافه شود حداقل باید شکر کیلویی 1465 تومان اعلام شود
                            البته این حداقلش هست با در نظر گرفتن سایر پارامترهای موثر بر هزینه های ناشی از تورم شکر بایستی قیمت 1510 تومان اعلام شود که فکر کنم 1530 تومان مد نظر اتحادیه باشد

این را هم اضافه کنم که با توجه به موجودی سال قبلشان این افزایش از 1170 تا 1530 (فعلاً فرضی) سود بیشتری را نصیبشان خواهد کرد

نظر

• mmis
                              عضو عادی
                              • Sep 2012
                              • 235

سلام پریسک عزیز میشه لطف کنید یه نگاهی هم به تجار بیندازید
                              خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• hamid_farahy
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 463

پر ریسک عزیز یک تحلیلی روی سفارس انجام میدین؟ ممنون

نظر

در حال کار...
                                X