چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • boorsy
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 31

سیدجعفرجان سلام من قندیامو با ضرر فروختم بهشهر خریدم ولی تا ما خریدیم صف فروش شد من رو 1670 خریدم سیدجان من آدم سرمایه داری نیستم که تحمل ضررو داشته باشم قندیا دل منو شکستن بهشهرو هم چون شما فرمودید و پی به ای پایین داره خریدم سیدجان ضررام تو کوتاه مدت جبران میشه؟ بهشهر میره بالای 2 تومن؟ دلم خیلی خونه سید قندیا کمرمو شکستن سید

نظر

• hamed6416
      عضو عادی
      • Sep 2012
      • 42

شپترو خیلی داره گیج میزنه یک ساعته رو این قیمت داره دودو میزنه!
      چرا؟؟

نظر

• Alireza62
        عضو عادی
        • Sep 2012
        • 34

سلام پرريسك عزيز. چه كنيم با بموتو ؟؟؟

نظر

• mmis
          عضو عادی
          • Sep 2012
          • 235

در اصل توسط boorsy پست شده است View Post
          سیدجعفرجان سلام من قندیامو با ضرر فروختم بهشهر خریدم ولی تا ما خریدیم صف فروش شد من رو 1670 خریدم سیدجان من آدم سرمایه داری نیستم که تحمل ضررو داشته باشم قندیا دل منو شکستن بهشهرو هم چون شما فرمودید و پی به ای پایین داره خریدم سیدجان ضررام تو کوتاه مدت جبران میشه؟ بهشهر میره بالای 2 تومن؟ دلم خیلی خونه سید قندیا کمرمو شکستن سید
          منظور شما غبهشهر یا وبهشهر تا انجا که من دیدم غبهشهر گفتن بالای 2تومن وبهشهر الان قیمتش 229 تومنه
          خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• ahmad30_n
            عضو عادی
            • Aug 2025
            • 207

عجله نکن
            صبر داشته باش
            بازار رو نگاه نکن تا به هدفی که جناب پرریسک گفته برسه- قندیها رشد طوفانی دارن ولی زمان بره - غبشهر احتمالا از امروز فردا بر می گرده- سهم هایی که جناب پر ریسک گفته همشون به سود رسیدن. اگه عجول باشی ضرر می کنی
            [B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• keyvan1
              کاربر فعال
              • Sep 2012
              • 168

با اجازه سید بزرگوار
              بورسی جان . زیاد نگران نباش . اگر تو این بورس میخواهی کار کنی عادت میکنی . چون نمیذارند سهامدار خوشحال باشد همینکه یک سهم مثل غبشهر تو سود می رود به قول بچه ها سریع ترمزش را میکشند . به هر حال اینجا ایران است و این هم بورس ایرانه . من خودم هم کلی غبشهر دارم ولی نگران نباش حتما روند سهم برمیگرده . اگر هم زیاد نمیخواهی ریسک کنی نسبت به حد ضرر خارج شو . فکر کنم امروز سید حد ضرر رو 1500 گفت . و یا پله ای خارج شو تا اگر روند برگشت ضررت جبران بشه
              [B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
              من خدایی دارم که همین نزدیکی است
              در امتداد لحظه هایم
              هر روز….![/COLOR][/B]

نظر

• parvaz
                عضو فعال
                • Feb 2010
                • 555

فولاد
                ;;) >:D< :x :D

نظر

• boorsy
                  عضو عادی
                  • Oct 2012
                  • 31

در اصل توسط mmis پست شده است View Post
                  منظور شما غبهشهر یا وبهشهر تا انجا که من دیدم غبهشهر گفتن بالای 2تومن وبهشهر الان قیمتش 229 تومنه
                  صنعتی سهشهر (غبشهر) منظورم هست دوست عزیز... خدا لعنت کنه اون حقوقیای بی وجدانی که تو گروه قندی بازی درآوردن و مشغول سفته بازین ........با سرمایه سهامدارای حقیقی و خرد دارن بازی میکنن یکیشون همین توسعه صنعتی خدا لعنتشون کنه من که از این گروه بی سروته خارج شدم با ضرر، یک سوم سرمایه م تو این گروه رفت لعنت خدا به همه بازیگراش، یه ماه و نیمه تو این گروهم همه ش درجا همه ش نزول از خیلی سهمای خوب دیگه کرماشا فملی شاراک فولاد بندر جا موندیم همه ش به ما تو تالار بورس گفتن سهامداری کنید سهامداری کنید این سهما این قیمتا مفته واسه شون قیمتای بالاییو میبینن خودشون حرومزاده ها خالی کردن رفتن اعصابمون خورد شد هی درجا هی منفی،از تعدیل بقیه گروههای بازارم ما رو انداختن بازار مثبت اونا منفی بازار منفی اونا منفی بسه دیگه با اعصاب و سرمایه سهامدارای خرد بازی نکنید بی وجدانا

نظر

• علی بابا
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 972

جناب پرریسک تعویض خگستر با سهمی مثل شراز صحیح می دانید. ممنون
                    سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• ahmad30_n
                      عضو عادی
                      • Aug 2025
                      • 207

با این وضعیت فولادی ها ، فکر کنم فولای از فردا دونه ای معامله بشه ، درصدش رو بخوره
                      [B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

دوب فرصت خرید داد ...خیلی ها فکر کردن فولاد بریزره اینم میریزه ولی خیلی ها فولاد فروختن ذوب خریدن با هدف بالای 300 ..

شبریز هم صفش گویای همه چیز هست ...

غبشهر هم صبور باشید چنان بازدهی بده بازار انگشت به دهان بمونه هر چند الان هم مونده ..

نظر

• shadi
                          کاربر فعال
                          • Jul 2011
                          • 914

دوستان کسی از کمرجان خبری نداره دو ماه که رفته تو کما و بازش نمیکنند با امور سهامش 20 روز پیش

تماس داشتم گفت گزارش را به بورس فرستادن اما بورس........................

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

پکویر هم فرصت خرید رو داده حد ضرر 225 وهدف 280 تومن ...حداقل ...

فولاد هم در 250 هدف 400 دادیم که تا 380 رسید مبارک باشه ..

نظر

• ahmad30_n
                              عضو عادی
                              • Aug 2025
                              • 207

الاناس که صف فروش کاذر تبدیل به صف خرید بشه
                              حواستون بهش باشه

نظر

• mmis
                                عضو عادی
                                • Sep 2012
                                • 235

جناب پرریسک با این وضعیت فولادیها آیا فولادبازم جای رشد بالای 380 دارد
                                خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

در حال کار...
                                X