سیدجعفرجان سلام من قندیامو با ضرر فروختم بهشهر خریدم ولی تا ما خریدیم صف فروش شد من رو 1670 خریدم سیدجان من آدم سرمایه داری نیستم که تحمل ضررو داشته باشم قندیا دل منو شکستن بهشهرو هم چون شما فرمودید و پی به ای پایین داره خریدم سیدجان ضررام تو کوتاه مدت جبران میشه؟ بهشهر میره بالای 2 تومن؟ دلم خیلی خونه سید قندیا کمرمو شکستن سید
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط boorsy پست شده است View Postسیدجعفرجان سلام من قندیامو با ضرر فروختم بهشهر خریدم ولی تا ما خریدیم صف فروش شد من رو 1670 خریدم سیدجان من آدم سرمایه داری نیستم که تحمل ضررو داشته باشم قندیا دل منو شکستن بهشهرو هم چون شما فرمودید و پی به ای پایین داره خریدم سیدجان ضررام تو کوتاه مدت جبران میشه؟ بهشهر میره بالای 2 تومن؟ دلم خیلی خونه سید قندیا کمرمو شکستن سیدخوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند
نظر
-
در اصل توسط boorsy پست شده است View Postسیدجعفرجان سلام من قندیامو با ضرر فروختم بهشهر خریدم ولی تا ما خریدیم صف فروش شد من رو 1670 خریدم سیدجان من آدم سرمایه داری نیستم که تحمل ضررو داشته باشم قندیا دل منو شکستن بهشهرو هم چون شما فرمودید و پی به ای پایین داره خریدم سیدجان ضررام تو کوتاه مدت جبران میشه؟ بهشهر میره بالای 2 تومن؟ دلم خیلی خونه سید قندیا کمرمو شکستن سید
صبر داشته باش
بازار رو نگاه نکن تا به هدفی که جناب پرریسک گفته برسه- قندیها رشد طوفانی دارن ولی زمان بره - غبشهر احتمالا از امروز فردا بر می گرده- سهم هایی که جناب پر ریسک گفته همشون به سود رسیدن. اگه عجول باشی ضرر می کنی[B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]
نظر
-
در اصل توسط boorsy پست شده است View Postسیدجعفرجان سلام من قندیامو با ضرر فروختم بهشهر خریدم ولی تا ما خریدیم صف فروش شد من رو 1670 خریدم سیدجان من آدم سرمایه داری نیستم که تحمل ضررو داشته باشم قندیا دل منو شکستن بهشهرو هم چون شما فرمودید و پی به ای پایین داره خریدم سیدجان ضررام تو کوتاه مدت جبران میشه؟ بهشهر میره بالای 2 تومن؟ دلم خیلی خونه سید قندیا کمرمو شکستن سید
بورسی جان . زیاد نگران نباش . اگر تو این بورس میخواهی کار کنی عادت میکنی . چون نمیذارند سهامدار خوشحال باشد همینکه یک سهم مثل غبشهر تو سود می رود به قول بچه ها سریع ترمزش را میکشند . به هر حال اینجا ایران است و این هم بورس ایرانه . من خودم هم کلی غبشهر دارم ولی نگران نباش حتما روند سهم برمیگرده . اگر هم زیاد نمیخواهی ریسک کنی نسبت به حد ضرر خارج شو . فکر کنم امروز سید حد ضرر رو 1500 گفت . و یا پله ای خارج شو تا اگر روند برگشت ضررت جبران بشه[B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
من خدایی دارم که همین نزدیکی است
در امتداد لحظه هایم
هر روز….![/COLOR][/B]
نظر
-
در اصل توسط mmis پست شده است View Postمنظور شما غبهشهر یا وبهشهر تا انجا که من دیدم غبهشهر گفتن بالای 2تومن وبهشهر الان قیمتش 229 تومنه
نظر
نظر