چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • صداقت2
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 704

[quote=همراهان;225651]
    در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
    سلام بر پرریسک مهربان!!!!!
    امروز در میانگین 1163 ریالی بعد از اینکه قیمت پایانی در محدوده 1176 ریالی تثبیت شد - تعدادی خریدم.
    شنبه صلاح می دانید خریدم را تکمیل کنم؟ تا چه قیمتی؟
    ممنون از لطفتان
    [/quo
    سلام صداقت عزيز
    من فکر ميکنم در اين بازار سهم روز بازار خريداري شود بيشتر و بهتر بازدهي دارد تا سهام متفرقه سهامهاي توپ بازار ذوب آهن ، شبندرو چندتاي ديگر که در بازار روند مثبت آنها کاملا نمايان است . پرسود باشيد
    با احترام به فرمایشات شما
    گاهی لازم است - برخلاف حرکت بازار( شناسایی زودتر یک سهم قبل از اینکه بازار متوجه شود) عمل کنی!!!
    از شوماخر - قهرمان بلامنازع اتومبیل رانی پرسیدند : رمزموفقیت شما چیست؟
    جواب دادند- وقتی دیگران در پیچ ها ترمز میزنند - من گاز می دهم!!!!
    شاد و پیروز و سربلند باشید!!!!
    صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• Fundamental
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 697

سعید درخشانی تا خرخره وپترو خریده

;;)

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
        جناب پر ریسک خوشحال می شوم نظرتان را نسبت به صف خرید قند قشیرین بفرمایید آیا اصلاح قندیها تمام

شده.مرسی
        یم شخص حقیقی با بالای 500 تا اومد بالای یک درصد ..احتمالا کار ایشون بوده ..یا حالا دست پولش مونده ریخته تو این سهم چون گزارش های سهم هیچ خبری توشون نیست ..منطق شمال شرق هم چغندر نیست امسال هم تولید چغندر در کل کشور نسبت به سال قبل مقداری افت کرده ...

یا اینکه خبری رانتی در این سهم موجوده مثل فروش زمین ..اونوقت دیگه بحث شکر وقیمت اینها مهم نیست مثل پسهند میتونه یه کله بره بالا وخودش رو از گروه جدا کنه ولی هر چی باشه فیر عملیایت هست ..البته اگر خبری باشه ..نباشه که هیچ گفتم یکی دست پولش مونده خواسته یه حالی بده به فروشنده ها ...باید دید ..

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط asal پست شده است View Post
          پریسک عزیز نظرتونو درباره حتاید هم میفرمایید.
          گفتم که حد ضرر 260 هست وفعلا میتونه بیاد بالا ..

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط personable پست شده است View Post
            سلام جناب پرریسک
            واقعا خسته نباشید و ممنون از وقتی که میزارید
            میشه بگید بنظرتون افت غبشهر تا کجاست من امروز اول وقت 1536 خریدم
            و نظرتون راجع به وتوشه ؟
            سلام..
            مگر بنده نگفتم خرید رو منفی کامل انجام بدید چرا بالاتر خرید کردید ..بزارید فروشنده ها کامل ضرر بکنن ...نشد که ..

مشکلی نیست سهم طبق انتظارم امروز برگشت رو زد که غپینو باز شد وجو گروه رو به هم ریخت ولی خوب امروز جمع شدن وشناور شدن صف غبشهر با وجود صف فروش 11میلی غپینو خیلی چیزها رو به خیلیها ثابت کرد ومعلوم شد که هر گردی گردو نیست وهر سهم درپیتی هم لیدر سهام وگروه نمی تونه بشه .....در ضمن این غبشهر همون سهم بی شخصیت هست که دوستان میگن وحامی هم نداره ..چون نیازی به حامی نداره سهام خوب .....از سهمی که فقط به خاطر حامی میاد بالا وبنیادی خوبی نداره دوری کنید ..

از هفته بعد رالی غبشهر دیدن داره وپایین تر هم بدن که چه بهتر ..بازم میگم دلایل ما کاملا بنیادی هست برا سال بعد سود بالای 500 انتظار دارم با شرایط کشور پی برای 5 حق غبشهر هست قیمت در یماد 2500 وبا 200 تومن سود تقسیمی مجمع قیمت میرسه به 2700 تومن...در ضمن سود 500 تا بالای 600 هم جای رشد داره حالا خود قیمت سهم رو در بیارید ..ببیند این سهم زیر 1500 مفت هست یا نه ..از کل سهام بازار مفت تر هست این رو هم بگم ..

در مورد وتوشه بالای 190 دوارم بیاره تا 230 می تونه بره ..

نظر

• majid abd
              عضو عادی
              • Aug 2025
              • 58

پررسیک عزیز چرا سدرود با گزارش خوب و تعدیل خوبی هم که پیش رو داره که p/e شم به 3/5 رسیده 3 رورزه که صف فروشه. تو سیمانیها در حال حاضر به نظر خودم که بهترینه و سهام کم حاشیه ای هم هست مثل شدوص. با تشکر

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط majid abd پست شده است View Post
                پررسیک عزیز چرا سدرود با گزارش خوب و تعدیل خوبی هم که پیش رو داره که p/e شم به 3/5 رسیده 3 رورزه که صف فروشه. تو سیمانیها در حال حاضر به نظر خودم که بهترینه و سهام کم حاشیه ای هم هست مثل شدوص. با تشکر
                دوست من بنده هیچ وقت نمی گم چرا این سهم رو مفت میدن ..اگر واقعا مشکلی نداشته باشه منتظر میشم در بهترین قیمت ودر کمترین قیمت ودر روند صعود سهم رو بخرم وبعد در بهترین قیمت به فروشنده های محترم که الان در صف فروش هستن در صف خرید بفروشم ...

برید از این فروشنده ها بپرسید چرا میفروشید این سهم رو ...

وتوکا رو درست روز قبل مجمع رو 230 فروختن بعد مجمع 20 درصد بالاتر خریدن ...در عرض یکماه کدوم دوست عزیز بیشتر از 20 درصد سود کرده ..هر کی کرده نوش جان ما همین 20 درصد از سرمون هم زیاده حالا هفته بعد وتوکا دیدن داره ..

سیمان درود هم همینطور ..گروه سیمان رالی رو در پیش دارن ودر یک چشم به هم زدن ای صف دود میشه ..

امروز پکویر منفی وبد در 211 ولی تا مثبت هم رفت فروشنده ها هاج واج موندن بالای 225 خریدن رو 211 فروختن حالا این ضرر رو میخوان با چی جبران کنن؟؟؟؟؟تا این بخواد جبران بشه پکویر 280 رو میزنه ..سهامدار عمده 250 تا هم خرید ...

درود بهتنری سهام سیمانی هست شک نکنید وفقط مفت بخرید ..

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 1134

در اصل توسط Fundamental پست شده است View Post
                  بنده خودم تقریبا 70 % سبدم رو با نوسان گیری خرید و فروش میکنم
                  اگه همون اول صبح بزارید مطمئن تر هست،ببینید معمولا این 2 سهم کندل های خوبی میزنه شما ادرتون رو منفی واسه خرید و رو مثبت واسه فروش بزارید !
                  شما یه گین 4 % هم بگیرید در روز کفایت میکنه ;)
                  fundamental جان !! حالا فکرشو بکن سهم اولش صعود کنه رو 4 واست بخره بعد اخر وقت نزول کنه رو -4 بفروشه.
                  اگه خودت بالاسرش نباشی که قیامتی میشه!:D
                  "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                  (نيچه)

نظر

• shimab
                    عضو فعال
                    • Apr 2012
                    • 422

جعفر خان ذوب را چطور مي بينيد؟ مقاومت 247 را شكست، اولين تارگت سهم چنده؟ جعفر خان به نظر شما چه اتفاقي افتاده سهمي كه چند ماه پيش 150 صف فروش بود الان دارند رو 250 ميليون ميليون مي خرند:D. خبريه كه ما بي خبريم؟؟؟؟ به نظر شما اين حجم معاملات چي را نشون مي ده؟؟؟ يه موشكافي كنيد ببينيم چه خبره در كل؟؟؟ :x

نظر

• babakkeshavarz
                      عضو عادی
                      • Apr 2012
                      • 140

سلام آقای پرریسک و ممنون از تمام راهنمایی های شما ، بخصوص در مورد وتوکا ، ممنون میشم نظرتون در رابطه با وبهشهر بدونم ، بازم ممنون از وقتی که می زارید.

نظر

• sys144
                        عضو عادی
                        • Oct 2012
                        • 29

سلام
                        به همه دوستان و خصوصا جناب پرریسک
                        لطفا بفرمایید اگر بخواهم از یکی از دو سهم زیر خارج شوم کدام رو پیشنهاد می فرمایید.وهمچنین چه سهمی رو برا خرید پیشنهاد میدین.بنده خودم با توجه به راهنمایی جناب پرریسک قصدم غبشهر است.
                        1-وبملت
                        2-ثباغ

نظر

• ahmad30_n
                          عضو عادی
                          • Aug 2025
                          • 207

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
                          زمین پسهند بفروش رفته(با شماره 44507559 تماس بگیرین)
                          به زودی تعدیل از این بابت اعلام میشه
                          شركت صنايع لاستيكي سهند در نظر دارد زمين كارخانه خود به مساحت 19239 متر مربع داراي 9 سوله و انبار ، ساختمان اداري ، رستوران ، چاه آب ، برق 3200 آمپر و تاسيسات مناسب را بفروش برساند ، از متقاضيان درخواست مي شود تا روز يكشنبه 26/06/1391 در وقت اداري جهت بازديد و دريافت اسناد مزايده به آدرس كيلومتر 8 جاده مخصوص كرج ، جنب بزرگراه آزادگان شركت صنايع لاستيكي سهند مراجعه نمايند .
                          تلفن تماس : 44507559

[B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                            ستاره دار (2)
                            • Jul 2012
                            • 1281

صداقت عزیز ودی رو وارد شدی داداش گل؟
                            یادم میاد یه کوچولو تو کار جناب پرریسک دخالت کردم و گفتم اگه اوضاعش خوب بود وارد بشی.
                            در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• صداقت2
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 704

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                              صداقت عزیز ودی رو وارد شدی داداش گل؟
                              یادم میاد یه کوچولو تو کار جناب پرریسک دخالت کردم و گفتم اگه اوضاعش خوب بود وارد بشی.

نقل قول نوشته شده توسط صداقت2 مشاهده گفتگو
                              [B][SIZE=3][COLOR="#FF0000"] امروز خرید های دیروزم را تکمیل کردم و تعدادی هم در صف بودم!!!
                              این سهم را فقط باید مدیریت کرد تا زمان ((( روز واقعه اش))) که بسیار نزدیک است.

امروز هم با چیدن تقاضای 400000 تایی و 100000 تایی در قیمت های 2570 و 2620 ریالی هم سهم مدیریت شد و هم اینکه جلوی نوسان گیری را گرفتیم!!!!
                              البته اگر هم عرضه می شد از خریدش استقبال می کردیم!!!!
                              به قول دوستان تکنیکال تثبیت قیمت 2660 ریالی به منزله آغاز روند صعودی است و تا یکی و دو هفته آینده شرکت قرارداد جدید و تعدیل مثبتش را اعلام می کند و کف قیمتی جدیدی
                              (به نظرم محدوده 4000 الی4500 ریالی) را تشکیل می دهد.
                              سهامداران عمده هم صلاح را بر این می بینند که اختلافات گذشته را حل کنند و ترکیب هیات مدیره جدیدی را ایجاد کنند و.....
                              انشاا.. هفته آینده هم روند صعودی سهم با منطق ایجاد شده - ادامه یابد!!!!

[/

نقل قول نوشته شده توسط آسمان آبی مشاهده گفتگو
                              این حقوقی احمق اگه بزاره سهم رشد میکنه
                              شنبه فکر کنم عرضه حقوقی زیاد باشه اگه شنبه حمایتش کنید تا 309 رو بدون مشکل میره مگرنه از شنبه باز میره برای اصلاح قیمت

سعی می کنیم با حقوقی مربوطه تعامل لازم را داشته باشیم.
                              البته اگر هم عرضه کند - با شرایط فعلی بازار - حتما بلعیده می شود.
                              دوستان اگه صلاح دانستند!!! ریسک نوسان گیری ودی را می توانند امتحان کنند.
                              برای ما مدیریت امروز قیمت سهم برای تثبیت قیمت 266 تومانی که نقطه شروع روند صعودی بود - اهمیت داشت و بنظرم از شنبه نیازی به حمایت نداشته باشد و بازار از ودی استقبال می کند.

پاسخ فوري به اين نوشته پاسخ پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول Multi-Quote This Message ارسال به وبلاگ
                              2 كاربر به خاطر اين پست از صداقت2 تشكر كردهاند:

alireza1807, آسمان آبی

آخرین ویرایش توسط صداقت2؛ 2012/10/25, 00:31.
                              صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• aminian
                                كاربر فعال
                                • Oct 2012
                                • 663

سید جون سلام
                                از لحاظ بنیادی دو سهم فولاد و ذوب چه تفاوتی با هم دارن و آینده کدومشون در کوتاه مدت و میان مدت بهتره؟

نظر

در حال کار...
                                X