در اصل توسط ستاره بورس پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Postسلام جعفر جان
امروز میخواستن همون بلای دفعه پیشو سر وپترو دربیارن!
با چند تا از دوستانم تا تونستیم حمایت کردیم!
خدایی حیفه این سهم که دارن بازیش میدن!
نمیدونم کیه ولی از شنبه میخوام قوی حمایتش کنیم تا این مقاومت ساختگی رو رد کنه!
جوری از سهمت حمایت میکنی من اصلا نمی فهمم اخه مگه میشهخدایا مرا ببخش بخاطر تمام درهایی که کوبیدم و خانه تو نبود...
نظر
-
آینده بازار ارز را چطور ارزیابی میکنید؟
صمد کریمی سخنگوی مرکز مبادلات ارزی : مسائل اقتصادی، بانکی و مالی بسیار پیچیده هستند و به دلیل اینکه شرایط بیرونی و محیطی مرتبا و به صورت پویا در حال تغییر است، از این رو ما به عنوان بانک مرکزی در صدد آن هستیم تا با توجه به روند متغیرهای کلان اقتصاد کشور و همچنین روند نرخ ارز در بازارهای جهانی، به فرض خنثی بودن شوکهای خارجی، نرخ ارز را در دامنه محدودی کنترل کنیم و با حمایت از بخش تولید و صادرات، به سمت اقتصاد بدون نفت حرکت کنیم؛ چراکه اعتقاد داریم حرکت به سمت اقتصاد بدون نفت سبب تقلیل معنادار آثار شوکهای خارجی بر اقتصاد کشور شده و اقتصاد ایران را از آسیب های جدی مصون می دارد.
نظر
-
در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Postسلام جعفر جان
امروز میخواستن همون بلای دفعه پیشو سر وپترو دربیارن!
با چند تا از دوستانم تا تونستیم حمایت کردیم!
خدایی حیفه این سهم که دارن بازیش میدن!
نمیدونم کیه ولی از شنبه میخوام قوی حمایتش کنیم تا این مقاومت ساختگی رو رد کنه!من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postنیازی نیست ..برا هردو سهم بالا هم حد ضرر گفته بودیم ..
اینجا شما سهمی پیدا نمی کنی که بنده حد ضر نگفته باشم ..
ولی خب غبشهر سهم مفتی هست وچون اهداف بالایی دارد گفتیم دوستان پله ای وارد بشن وگرنه برا همین سهم هم حد ضرر گفته بودم ..ولی باز هم اهداف قیمتی بالای 2500 به قوت خود باقی هست ..
یادش بخیر سر قزوین هم می گفتی سهم با ارزشه حد ضرر نداره، اومد پایین بخرید. امیدوارم تا سال آینده غبشهر خاطره قزوین رو زنده کنه دوباره
نظر
-
دیگه نمیدونیم کدوم حرفو در مورد سیمانیها باور کنیم!!:-/
یکی میگه سیمانیها با ریسک جدیدی مواجه شدن اونم بازپرداخت وامها با دلار 2500 تومنیه.
یکی دیگه میگه:
در اصل توسط kiana پست شده است View Postسلام دوست گرامی سیمانیها چون افزایش نرخ گرفتن و رشد خوبی کردن توفاز استراحت ویه مختصر اصلاح هستند.ساروم سدور سغرب سیلام سخاش توسیمانیها بهترینن.سدور چون ازگروه جامونده بود روندصعودش شروع شده چون فروشنده پایینی نداره واین چندتا هم که گفتم روندصعودیشون از اواسط هفته دیگه شروع میشه نگران نباشید.سیمانیها چون از اواسط پاییز باسردی هوا فروش داخلیشون کم میشهولی این چند شرکت کهنام بردم با افزایش بیشترصادراتدرپاییزوزمستون حتی به سودآوری بیشتر دست پیدا میکنند.
سهام گروه سيمان پيشتاز رشد قيمت در بورس تهران
آخرین ویرایش توسط bours؛ 2012/11/14, 15:15.
نظر
-
در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Postسید جعفر
اقا توو این ذوب و شبندر چه خبره انصافا؟
1 تحلیل درست از این 2 تا بزن من ک هرجا میرم فقط تارگت میدن نه تحلیل
من به خاطر پی.ای بالاشون نمیخرم امما همش میرن بالا و سهمی مثل فولاد یا وتوکا یا کرماشا اینطور نیست
دلیلش چیه؟
دمت گرم:dدر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Postسید جعفر
اقا توو این ذوب و شبندر چه خبره انصافا؟
1 تحلیل درست از این 2 تا بزن من ک هرجا میرم فقط تارگت میدن نه تحلیل
من به خاطر پی.ای بالاشون نمیخرم امما همش میرن بالا و سهمی مثل فولاد یا وتوکا یا کرماشا اینطور نیست
دلیلش چیه؟
دمت گرم:d
وقتی دلیل صعودی سهمی رو متوجهع نشدی یا رشد اون سهم در کتت نرفت ..با تکنیکال برو جلو ..هر دو سهم هنوز روند صعود دارن تا وقتی روند صعود دارن شما خوش باش...شاید هیچ خبری توشون نباشه ولی خوب بازاره وروند صعود نمیشه باهاش در افتاد ..
نظر
-
در اصل توسط bari پست شده است View Postپرریسک جان ولصنم رو دریاب که بشدت از وآتی و شیران منتفع خواهد شد،از گروه لیزینگ بیشتر خواهید شنید
این نشد وصنعت هدف وصنعت هم بالای 130 هست ..نگران جا ماندن نیستم ..
نظر
نظر