در اصل توسط javad پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postخب اینم از شدوص!:))
کلا سهم جالبیه!:d
اینا همش منو یاد جعفر پرریسک میندازه: هنوز فرصت هست:dآخرین ویرایش توسط smm؛ 2012/12/09, 21:25.مدنیت یعنی بدون قبولاندن حرف همدیگر بتوانیم از اندیشههای هم لذت ببریم
نظر
-
در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Postسلام
تازه اومدم
دم سبدم گرم که از گرماش قرمز شده :d
فقط شپدیسه که زیاد تکون نخورده که اونم کسی زورش بش نمیرسه کرماشا و پارسان .....:( :dمدنیت یعنی بدون قبولاندن حرف همدیگر بتوانیم از اندیشههای هم لذت ببریم
نظر
-
-
با سلام وشب بخیر
بازار امروز فرصت خرید
گروه فلزات : فولاد- فملی -فخور
گروه پتروشیمی : شپدیس - پارسان
گروه سرب وروی : فاسمین - فرآور- کروی
گروه ساختمان : ثتران - ثباغ - آس پ ( ثشرق طبق برنامه 15% سود قبل از مجمع را پر کرد)
سنگ آهنی : ومعادن
دوستان این سهام در بازار قرمز امروز به خوبی مقاومت کردند برای گروه پترو - معدنی - فلزات و گروه سرب و روی گزارش 9 ماهه عالی در پیش است .برای 12 ماهه که نور الی نور
موفق باشید
نظر
-
در اصل توسط alijon پست شده است View Postجناب صداقت اماری از نحوی تقسیم سود (چه مقدار و چه مدت بعد از مجمع) و همچنین افزایش سرمایه از کجا دارید؟
ممنون
علاوه بر شفارس و شدوص - مارون و فلامی هم بهترین فرصت برای خرید مناسب است و در لیست خرید پرریسک خان و دوستان دیگر قرار دارد.
مجمع فلامی هم حدودا تا 1 ماه آینده برقرار می شود و گزارش توجیهی برای اعمال افزایش سرمایه 100 در صدی به بورس داده اند.
با ممنوع شدن واردت محصولات چینی - فضا برای افزایش تولید و فروش شرکت مهیا شده و p/e =4 شرکت تا 2 واحد قابل افزایش است.
امروز هم یک پله دیگه اضافه کردم و اگر فردا هم در منفی فرصت داد پله یکی مانده به آخر !!!! هم اضافه می کنم.
پله آخر هم بعد از پایان اصلاح و در روند مثبت می خرم.
فلامی تا پایان سال 50 در صدی قابلیت رشد دارد و به قول پر ریسک خان اولین هدفش 280 و تارگت بعدی اش 400 تومان است و....[/COLOR][/B]
جناب صداقت اماری از نحوی تقسیم سود (چه مقدار و چه مدت بعد از مجمع) و همچنین افزایش سرمایه از کجا دارید؟
ممنون
امروز با شرکت تماس گرفتم و آمار گفته شده بالا را از ایشان شنیدم.
پارسال هم بعد از مجمع با افزایش قیمتی بازگشایی شده و...
دوستان تکنیکال و استاد پر ریسک هم که تایید کرده اند و...صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Postنقل قول نوشته اصلی توسط صداقت2 نمایش ارسال ها
علاوه بر شفارس و شدوص - مارون و فلامی هم بهترین فرصت برای خرید مناسب است و در لیست خرید پرریسک خان و دوستان دیگر قرار دارد.
مجمع فلامی هم حدودا تا 1 ماه آینده برقرار می شود و گزارش توجیهی برای اعمال افزایش سرمایه 100 در صدی به بورس داده اند.
با ممنوع شدن واردت محصولات چینی - فضا برای افزایش تولید و فروش شرکت مهیا شده و p/e =4 شرکت تا 2 واحد قابل افزایش است.
امروز هم یک پله دیگه اضافه کردم و اگر فردا هم در منفی فرصت داد پله یکی مانده به آخر !!!! هم اضافه می کنم.
پله آخر هم بعد از پایان اصلاح و در روند مثبت می خرم.
فلامی تا پایان سال 50 در صدی قابلیت رشد دارد و به قول پر ریسک خان اولین هدفش 280 و تارگت بعدی اش 400 تومان است و....[/COLOR][/B]
جناب صداقت اماری از نحوی تقسیم سود (چه مقدار و چه مدت بعد از مجمع) و همچنین افزایش سرمایه از کجا دارید؟
ممنون
امروز با شرکت تماس گرفتم و آمار گفته شده بالا را از ایشان شنیدم.
پارسال هم بعد از مجمع با افزایش قیمتی بازگشایی شده و...
دوستان تکنیکال و استاد پر ریسک هم که تایید کرده اند و...آخرین ویرایش توسط راهکار جدید؛ 2012/12/09, 23:20.
نظر
-
با احترام به همه دوستان
قندي ها بنظر بنده دارن تو روند نزوليشون نوسان مثبت ميدن . فقط همين. وايسيد از فردا اگه 3تا مثبت پشت سر هم خورد اونوقت وارد شيد. بيخود نريد گير كنيد توش.
شدوص هم يه نگاهي به rsi ومكدي ش بندازيد بد نيست. شتابزده كار نكنيد.
شاخص هم كه امروز يه خورده به در و ديوار خورد. ببينيم فردا چي ميشه... الله اعلم!
نظر
-
کلنگ فاز ۴ کارخانه سیمان دورود زده میشود
با توجه به جلسات برگزار شده با مدیرعامل این کارخانه و همچنین مدیران عامل بانکها قرار است تسهیلات لازم برای اجرای این پروژه به زودی اختصاص یابد.
--------------------------------------------------------------------------------
نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود از کلنگ زنی فاز چهارم کارخانه سیمان دورود در آینده نزدیک خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری دورود آنلاین، دکتر عباس قائد رحمت در این رابطه اظهار داشت: با توجه به جلسات برگزار شده با مدیرعامل این کارخانه و همچنین مدیران عامل بانکها قرار است تسهیلات لازم برای اجرای این پروژه به زودی اختصاص یابد.
وی با اشاره به اعتبار مورد نیاز برای اجرای فاز ۴ کارخانه سیمان دورود تصریح کرد: اعتبار لازم برای اجرای این پروژه ۲۲۰ میلیارد تومان است که به زودی این تسهیلات اخذ خواهد شد.
نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مکاتبات صورت گرفته در این زمینه بیان داشت: به زودی کار کلنگ زنی و اجرای عملیات فاز ۴ کارخانه سیمان دورود به زمین زده خواهد شد.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Postبا سلام وشب بخیر
بازار امروز فرصت خرید
گروه فلزات : فولاد- فملی -فخور
گروه پتروشیمی : شپدیس - پارسان
گروه سرب وروی : فاسمین - فرآور- کروی
گروه ساختمان : ثتران - ثباغ - آس پ ( ثشرق طبق برنامه 15% سود قبل از مجمع را پر کرد)
سنگ آهنی : ومعادن
دوستان این سهام در بازار قرمز امروز به خوبی مقاومت کردند برای گروه پترو - معدنی - فلزات و گروه سرب و روی گزارش 9 ماهه عالی در پیش است .برای 12 ماهه که نور الی نور
موفق باشیدمدنیت یعنی بدون قبولاندن حرف همدیگر بتوانیم از اندیشههای هم لذت ببریم
نظر
-
۱.فاسمین
۲.فرآور
۳.فسرب
۴.کرمانشا
۵.مارون
۶.شپترو
۷.شدوص
۸.فلامی
۹.بموتو
۱۰.شبریز
+
سیمان درود
بچه ها این آخری که همیشه تو لیست خرید جعفر هم بوده رو حتما بررسی کنید من خودم گیره سرب و روی شدم ونقدینگی ندارم مسولیت خرید هر فردی هم با خودشه اما خبرهای جدی از تعدیل افزایش درامد وفروش و طرح های توسعه ای به گوشم رسیده که با توجه به قیمت به درامدش واینکه باور زیر 440 تومن برام سخته به نظرم خیلی جای رشدداره و توصیه به بررسی دارم....سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
قابل توجه هم تالاری های عزیز بخصوص روغنی ها
بعد از سلام
پیرو گزارش قبل که حدودا بیستن روز پیش مبنی بر باز شدن نماد مارگارین در مثبت کامل داده بودم (البته با توجه به گفتگویی که با حسابرس شرکت داشتم).
توانستم برا بار سوم با ایشان ارتباط برقرار کنم ،
متن گفتگو :
من : مهندس به نظر شما نماد چه تاریخی باز می شود
حسابرس : گزارش را برا سازمان ارسال کردیم اما گیرهای کوچکی داشت که آنها را رفع و انشاا... روز چهارشنبه مجددا به سازمان ارسال میکنیم
من : آیا امیدی هست به مثبت بودن
حسابرس : اگر 1000 تومان نقدینگی داشتم روز عرضه تبدیل به سهم روغنی میکردم ، یک ماه که خونمو برا فروش بنگاه گذاشتم .
تا قبل از سال 50% سود تضمین شده
من : چه تضمینی ؟
حسابرس : قدر زر ، زرگر شناسد ، قدر گوهر ، گوهری.
من : واقعا جدی میگید
حسابرس : از دوست مشترکمون بپرس که از چه موقع به تمام دوستان اعلام کردم که وارد سهم بشن
اما در عجبم که چرا سهمداران زیر 400 تومان باز عرضه می کردند و به سراغ غاذر می رفتند
من : آه از دست این صرافان گوهر ناشناس ، که هرزمان خرمهره را با در برابر می کنند
حسابرس : دقیقا همینطوره . شگفتی ساز ترین سهام ها در کشورهای بهران زده سهامهای غذایی هستند.
با تشکر
سحر نزدیک استالملک ا...
نظر
-
در اصل توسط masood5173 پست شده است View Postقابل توجه هم تالاری های عزیز بخصوص روغنی ها
بعد از سلام
پیرو گزارش قبل که حدودا بیستن روز پیش مبنی بر باز شدن نماد مارگارین در مثبت کامل داده بودم (البته با توجه به گفتگویی که با حسابرس شرکت داشتم).
متن گفتگو :
حسابرس : گزارش را برا سازمان ارسال کردیم اما گیرهای کوچکی داشت که آنها را رفع و انشاا... روز چهارشنبه مجددا به سازمان ارسال میکنیم
حسابرس : اگر 1000 تومان نقدینگی داشتم روز عرضه تبدیل به سهم روغنی میکردم ، یک ماه که خونمو برا فروش بنگاه گذاشتم .
حسابرس : از دوست مشترکمون بپرس که از چه موقع به تمام دوستان اعلام کردم که وارد سهم بشن
اما در عجبم که چرا سهمداران زیر 400 تومان باز عرضه می کردند و به سراغ غاذر می رفتند
حسابرس : دقیقا همینطوره . شگفتی ساز ترین سهام ها در کشورهای بهران زده سهامهای غذایی هستند.
با تشکر
سحر نزدیک استتمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط masood5173 پست شده است View Postقابل توجه هم تالاری های عزیز بخصوص روغنی ها
بعد از سلام
متن گفتگو :
با تشکر
سحر نزدیک استپرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
نظر