چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • javad73
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 140

در اصل توسط javad پست شده است View Post
    با درود
    من شایعه ای شنیدم که جناب پرریسک به عنوان کارشناس یا مشاور یه شرکت حقوقی مشغول شدن، شاید واقعیت داشته باشه ، ووقت خالی نداشته باشن، امیدوارم هرجا هستند سالم و تندرست باشند و امیدواریم به تاپیکشون هم سر بزنن.... از دانشتون استفاده کردیم خدا خیرتون بده جناب پرریسک.@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
    دوست من زیاد به این شایعات گوش ندید تو اینجور مواقع شایعه زیاد میسازن از سربازی گرفته تا مشاور و....

نظر

• smm
      عضو عادی
      • Dec 2012
      • 61

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
      خب اینم از شدوص!:))

کلا سهم جالبیه!:d
      هفته قبل خواستم بگیرم ک نشد، گفتم خوب شفارس هست، خریدم و 8% مثبت، 4 شنبه 100 تا قطره ای ریختم تو حلقوم شفارس خواهان و 100 تا شدوص گرفتم !

اینا همش منو یاد جعفر پرریسک میندازه: هنوز فرصت هست:d
      آخرین ویرایش توسط smm؛ 2012/12/09, 21:25.
      مدنیت یعنی بدون قبولاندن حرف همدیگر بتوانیم از اندیشه‌های هم لذت ببریم

نظر

• smm
        عضو عادی
        • Dec 2012
        • 61

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
        سلام
        تازه اومدم
        دم سبدم گرم که از گرماش قرمز شده :d
        فقط شپدیسه که زیاد تکون نخورده که اونم کسی زورش بش نمیرسه کرماشا و پارسان .....:( :d
        من عاشق بازار منفی ام. کرمانشا 710 تومنی را عشقه: همیشه 15% سبدم را نقدم، جز موقعی ک فولاد 340 تومنی را طرف تو منفی التماسشو کرد! شکرت خدا

نظر

• مجیدشمسعلی
          كاربر فعال
          • Jul 2025
          • 643

تقدیم به جناب پرریسک

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

با سلام وشب بخیر
            بازار امروز فرصت خرید
            گروه فلزات : فولاد- فملی -فخور
            گروه پتروشیمی : شپدیس - پارسان
            گروه سرب وروی : فاسمین - فرآور- کروی
            گروه ساختمان : ثتران - ثباغ - آس پ ( ثشرق طبق برنامه 15% سود قبل از مجمع را پر کرد)
            سنگ آهنی : ومعادن
            دوستان این سهام در بازار قرمز امروز به خوبی مقاومت کردند برای گروه پترو - معدنی - فلزات و گروه سرب و روی گزارش 9 ماهه عالی در پیش است .برای 12 ماهه که نور الی نور
            موفق باشید

نظر

• صداقت2
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 704

در اصل توسط alijon پست شده است View Post
              جناب صداقت اماری از نحوی تقسیم سود (چه مقدار و چه مدت بعد از مجمع) و همچنین افزایش سرمایه از کجا دارید؟
              ممنون
              نقل قول نوشته اصلی توسط صداقت2 نمایش ارسال ها
              علاوه بر شفارس و شدوص - مارون و فلامی هم بهترین فرصت برای خرید مناسب است و در لیست خرید پرریسک خان و دوستان دیگر قرار دارد.

مجمع فلامی هم حدودا تا 1 ماه آینده برقرار می شود و گزارش توجیهی برای اعمال افزایش سرمایه 100 در صدی به بورس داده اند.

با ممنوع شدن واردت محصولات چینی - فضا برای افزایش تولید و فروش شرکت مهیا شده و p/e =4 شرکت تا 2 واحد قابل افزایش است.

امروز هم یک پله دیگه اضافه کردم و اگر فردا هم در منفی فرصت داد پله یکی مانده به آخر !!!! هم اضافه می کنم.
              پله آخر هم بعد از پایان اصلاح و در روند مثبت می خرم.
              فلامی تا پایان سال 50 در صدی قابلیت رشد دارد و به قول پر ریسک خان اولین هدفش 280 و تارگت بعدی اش 400 تومان است و....[/COLOR][/B]
              جناب صداقت اماری از نحوی تقسیم سود (چه مقدار و چه مدت بعد از مجمع) و همچنین افزایش سرمایه از کجا دارید؟
              ممنون

امروز با شرکت تماس گرفتم و آمار گفته شده بالا را از ایشان شنیدم.
              پارسال هم بعد از مجمع با افزایش قیمتی بازگشایی شده و...
              دوستان تکنیکال و استاد پر ریسک هم که تایید کرده اند و...
              صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• راهکار جدید
                عضو عادی
                • Nov 2012
                • 139

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
                نقل قول نوشته اصلی توسط صداقت2 نمایش ارسال ها
                علاوه بر شفارس و شدوص - مارون و فلامی هم بهترین فرصت برای خرید مناسب است و در لیست خرید پرریسک خان و دوستان دیگر قرار دارد.

مجمع فلامی هم حدودا تا 1 ماه آینده برقرار می شود و گزارش توجیهی برای اعمال افزایش سرمایه 100 در صدی به بورس داده اند.

با ممنوع شدن واردت محصولات چینی - فضا برای افزایش تولید و فروش شرکت مهیا شده و p/e =4 شرکت تا 2 واحد قابل افزایش است.

امروز هم یک پله دیگه اضافه کردم و اگر فردا هم در منفی فرصت داد پله یکی مانده به آخر !!!! هم اضافه می کنم.
                پله آخر هم بعد از پایان اصلاح و در روند مثبت می خرم.
                فلامی تا پایان سال 50 در صدی قابلیت رشد دارد و به قول پر ریسک خان اولین هدفش 280 و تارگت بعدی اش 400 تومان است و....[/COLOR][/B]
                ممنون

امروز با شرکت تماس گرفتم و آمار گفته شده بالا را از ایشان شنیدم.
                پارسال هم بعد از مجمع با افزایش قیمتی بازگشایی شده و...
                دوستان تکنیکال و استاد پر ریسک هم که تایید کرده اند و...
                جناب صداقت عزیز با سلام با تأیید فرمایشات جنابعالی اگر به آمار و تعداد معاملات فلامی در آذر ماه دقت شود به صراحت نشان از بالا رفتن حجم معاملات و صعودی بودن سهم و ساختن کف محکم در محدوده قیمتی 210 می باشد که جناب پرریسک عزیز با توجه به وضعیت مناسب بنیادی سهم و افزایش تقاضا جهت محصولات تولیدی شرکت در محدوده 220 تا 240 پیشنهاد خرید دادن با این روند سهم و گزارش و تعدیلات مثبت سهم و خارج شدن سهام داران خسته، به جرأت می توان گفت این هفته تنها هفته ای هست که می توان این سهم را در کف قیمتی خرید کرد و تا پایان سال یک گین 100 درصدی از سهم گرفت.
                آخرین ویرایش توسط راهکار جدید؛ 2012/12/09, 23:20.

نظر

• HSC
                  عضو فعال
                  • Feb 2013
                  • 316

با احترام به همه دوستان

قندي ها بنظر بنده دارن تو روند نزوليشون نوسان مثبت ميدن . فقط همين. وايسيد از فردا اگه 3تا مثبت پشت سر هم خورد اونوقت وارد شيد. بيخود نريد گير كنيد توش.

شدوص هم يه نگاهي به rsi ومكدي ش بندازيد بد نيست. شتابزده كار نكنيد.

شاخص هم كه امروز يه خورده به در و ديوار خورد. ببينيم فردا چي ميشه... الله اعلم!

نظر

• سعید پور احمدی
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1339

کلنگ فاز ۴ کارخانه سیمان دورود زده میشود

با توجه به جلسات برگزار شده با مدیرعامل این کارخانه و همچنین مدیران عامل بانکها قرار است تسهیلات لازم برای اجرای این پروژه به زودی اختصاص یابد.

--------------------------------------------------------------------------------
                    نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود از کلنگ زنی فاز چهارم کارخانه سیمان دورود در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری دورود آنلاین، دکتر عباس قائد رحمت در این رابطه اظهار داشت: با توجه به جلسات برگزار شده با مدیرعامل این کارخانه و همچنین مدیران عامل بانکها قرار است تسهیلات لازم برای اجرای این پروژه به زودی اختصاص یابد.

وی با اشاره به اعتبار مورد نیاز برای اجرای فاز ۴ کارخانه سیمان دورود تصریح کرد: اعتبار لازم برای اجرای این پروژه ۲۲۰ میلیارد تومان است که به زودی این تسهیلات اخذ خواهد شد.

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مکاتبات صورت گرفته در این زمینه بیان داشت: به زودی کار کلنگ زنی و اجرای عملیات فاز ۴ کارخانه سیمان دورود به زمین زده خواهد شد.
                    سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• smm
                      عضو عادی
                      • Dec 2012
                      • 61

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                      با سلام وشب بخیر
                      بازار امروز فرصت خرید
                      گروه فلزات : فولاد- فملی -فخور
                      گروه پتروشیمی : شپدیس - پارسان
                      گروه سرب وروی : فاسمین - فرآور- کروی
                      گروه ساختمان : ثتران - ثباغ - آس پ ( ثشرق طبق برنامه 15% سود قبل از مجمع را پر کرد)
                      سنگ آهنی : ومعادن
                      دوستان این سهام در بازار قرمز امروز به خوبی مقاومت کردند برای گروه پترو - معدنی - فلزات و گروه سرب و روی گزارش 9 ماهه عالی در پیش است .برای 12 ماهه که نور الی نور
                      موفق باشید
                      تک سهم ها هم خوب هستند. اتفاق سال 81 و 82 برای شدوص تکرار می شود. تازه امسال خیلی عظیم تر؛ چون ظرفیت کارخانه تقریبا 3 برابر شده است. من کارخانه اش را هم دیدم. منتظر می مانیم

نظر

• سعید پور احمدی
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1339

۱.فاسمین

۲.فرآور

۳.فسرب

۴.کرمانشا

۵.مارون

۶.شپترو

۷.شدوص

۸.فلامی

۹.بموتو

۱۰.شبریز
                        +
                        سیمان درود
                        بچه ها این آخری که همیشه تو لیست خرید جعفر هم بوده رو حتما بررسی کنید من خودم گیره سرب و روی شدم ونقدینگی ندارم مسولیت خرید هر فردی هم با خودشه اما خبرهای جدی از تعدیل افزایش درامد وفروش و طرح های توسعه ای به گوشم رسیده که با توجه به قیمت به درامدش واینکه باور زیر 440 تومن برام سخته به نظرم خیلی جای رشدداره و توصیه به بررسی دارم....
                        سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• sourena
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 1080

در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Post
                          تقدیم به جناب پرریسک

جعفرجان
                          منتظریم، دلتنگ و کمی نگران
                          سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• masood5173
                            عضو عادی
                            • Oct 2012
                            • 71

قابل توجه هم تالاری های عزیز بخصوص روغنی ها
                            بعد از سلام
                            پیرو گزارش قبل که حدودا بیستن روز پیش مبنی بر باز شدن نماد مارگارین در مثبت کامل داده بودم (البته با توجه به گفتگویی که با حسابرس شرکت داشتم).
                            توانستم برا بار سوم با ایشان ارتباط برقرار کنم ،
                            متن گفتگو :
                            من : مهندس به نظر شما نماد چه تاریخی باز می شود
                            حسابرس : گزارش را برا سازمان ارسال کردیم اما گیرهای کوچکی داشت که آنها را رفع و انشاا... روز چهارشنبه مجددا به سازمان ارسال میکنیم
                            من : آیا امیدی هست به مثبت بودن
                            حسابرس : اگر 1000 تومان نقدینگی داشتم روز عرضه تبدیل به سهم روغنی میکردم ، یک ماه که خونمو برا فروش بنگاه گذاشتم .
                            تا قبل از سال 50% سود تضمین شده
                            من : چه تضمینی ؟
                            حسابرس : قدر زر ، زرگر شناسد ، قدر گوهر ، گوهری.
                            من : واقعا جدی میگید
                            حسابرس : از دوست مشترکمون بپرس که از چه موقع به تمام دوستان اعلام کردم که وارد سهم بشن
                            اما در عجبم که چرا سهمداران زیر 400 تومان باز عرضه می کردند و به سراغ غاذر می رفتند
                            من : آه از دست این صرافان گوهر ناشناس ، که هرزمان خرمهره را با در برابر می کنند
                            حسابرس : دقیقا همینطوره . شگفتی ساز ترین سهام ها در کشورهای بهران زده سهامهای غذایی هستند.
                            با تشکر
                            سحر نزدیک است
                            الملک ا...

نظر

• محمدرضا مرادی
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

در اصل توسط masood5173 پست شده است View Post
                              بعد از سلام
                              پیرو گزارش قبل که حدودا بیستن روز پیش مبنی بر باز شدن نماد مارگارین در مثبت کامل داده بودم (البته با توجه به گفتگویی که با حسابرس شرکت داشتم).
                              متن گفتگو :
                              حسابرس : گزارش را برا سازمان ارسال کردیم اما گیرهای کوچکی داشت که آنها را رفع و انشاا... روز چهارشنبه مجددا به سازمان ارسال میکنیم
                              حسابرس : اگر 1000 تومان نقدینگی داشتم روز عرضه تبدیل به سهم روغنی میکردم ، یک ماه که خونمو برا فروش بنگاه گذاشتم .
                              حسابرس : از دوست مشترکمون بپرس که از چه موقع به تمام دوستان اعلام کردم که وارد سهم بشن
                              اما در عجبم که چرا سهمداران زیر 400 تومان باز عرضه می کردند و به سراغ غاذر می رفتند
                              حسابرس : دقیقا همینطوره . شگفتی ساز ترین سهام ها در کشورهای بهران زده سهامهای غذایی هستند.
                              با تشکر
                              سحر نزدیک است
                              و خداوند غبشهر و غمارگ را افرید...:(
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• alizare1982
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 590

در اصل توسط masood5173 پست شده است View Post
                                بعد از سلام
                                متن گفتگو :
                                با تشکر
                                سحر نزدیک است
                                ممنون مسعود عزيز. لطف كردي.
                                پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

در حال کار...
                                X